- Τί σας προσφέρει το forum; - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Βγαίνει η φωνή δυνατά και φωνάζει την ανένταχτη φύση του esoterica και την φιλικότητα των διαχειριστών-συντονιστών. Αυτό το site το αγάπησα για πολλούς λόγους. Μερικοί είναι διότι εδώ ξεδιψώ ψυχή και πνεύμα, παρέα με ανθρώπους που κατάλαβα οτι συμπαθώ και μερικούς που αγαπώ.
Όλα στη ζωή είναι. Και οι διαφωνείες και οι διαμάχες, καθότι κανείς δεν είναι ίδιος με κάποιον άλλον.
Αυτό που έχει σημασία είναι αυτές οι διαμάχες και το χάσιμο ενέργειας να καταλήγουν κάπου.
Είναι σημαντικό αυτό το site και για άλλη μια φορά ομολογώ εθισωτερισμένος
PEACE
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
Ας πούμε ότι το θέμα ξεκινάει από την αρχή. Ο δεύτερος γύρος μόλις ξεκίνησε...
Άτμα, Avatargr, Bladerunner, Ramoglou, Kelso, Thoth, Arzuna κτλ κτλ
περιμένω να μου "δώσετε" ότι σας..."παίρνω" τόσο καιρό:
...με ό,τι προσωπικές θυσίες και αν προϋποθέτει αυτό.
Υ.Γ.: Φίλε Κέλσο έχεις μια ιδιαίτερη ικανότητα να είσαι ΕΚΕΙ την κατάλληλη στιγμή.
Υστερόγραφό του...υστερογράφου: προσπάθησα και εγώ να μπώ στο κλίμα του δυϊσμού σας μπας και γίνω αντιληπτός.![]()

Καλέ μου Πλάτωνα...
ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ ένας ΚΑΝΟΝΑΣ, επιβεβαιωνεται
απο τις ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ![]()
Αγαπητέ Σταυραετέ...
Φυσικά και ΘΑ μπορούσε το θέμα αυτό να βρίσκεται στη θεματική ενότητα "ΑΠΟΨΕΙΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ" (μπορεί ίσως και να μεταφερθεί εκεί αργότερα), ΑΛΛΑ μέσα απο τον ΔΙΑΛΟΓΟ (νομίζω) πώς μπορούμε να αποκομοίσουμε ΣΟΦΙΑ...
Και το πλέον ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ, πώς η όποια ΔΙΑΦΟΡΑ ή ΔΙΑΦΩΝΙΑ υπάρχει μεταξύ των ΑΤΜΑ & AvatarGr, αυτή ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΒΟΜΟΛΟΧΙΕΣ, ΒΡΙΣΙΕΣ κλπ κλπ, πράγμα που με κάνει να πιστεύω πώς ΣΙΓΟΥΡΑ αποκομοίζουμε ΣΟΦΙΑ παρακολουθώντας τους
, κάτι που σε άλλες περιπτώσεις με άλλα μέλη ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ![]()
Φίλε μου Δευτερογεννημένε...
Βλέπεις πραγματικά, τι ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ που ΠΡΕΠΕΙ να κάνει "κάποιος" για να βγεί "κερδισμένος" μέσα απο έναν ΔΙΑΛΟΓΟ ή ΔΙΑΜΑΧΗ, αλλά και τι ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ πρέπει να γίνεται ΚΑΙ απο τους άλλους, ώστε να ΜΗΝ εμπλέκονται σε αυτές (τις διαμάχες φυσικά εννοώ) πράγμα που θα τους αναγκάσει να είναι ή με τον "τάδε" ή τον "δείνα"...
Και κάτι που ΜΠΟΡΕΙ να φανεί ΑΣΧΕΤΟ....
Ο ύψιστος βαθμός των Αρχαιοελληνικών μυστηρίων ήταν (και είναι ΦΥΣΙΚΑ ακόμα) αυτός του ΕΠΟΠΤΗ...
Φίλε Γρηγόρη, σε ευχαριστούμε για τα συναισθήματα που μοιράζεσαι μαζί μας...
Αν λέω, ΑΝ προσέξουμε και το ΤΙ ΑΛΛΟ μοιραζόμαστε, θα είμασταν ΟΛΟΙ πολύ καλύτερα...
![]()
Την καλημέρα μου σε ΟΛΟΥΣ...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
Κάποιος που διαπληκτίζεται, νευριάζει με κάποιον, είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τα Νεύρα.... η είναι της Ανθρώπινης φύσις μας?
Το ίδιο όταν πονάει κάποιος είναι Προσωπικό δικό του…. η της Ανθρωπιάς μας?
Η ερωτήσεις φίλε Κελσε με έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν, και προσωπικά δύσκολα είδα ατομικότητα στις Παραπάνω ψυχικές καταστάσεις, το λέω αυτό και ελπίζω να βλέπεις το πνεύμα που με οδηγεί προς τα λημέρια του *(Κάρμα/Συνηθείας) ερωτώντας σε, μιας και στο βάθος καταλαβαίνουμε πως είμαστε μαζί, στην αναζήτηση / ερευνά….( Παρ όλες τις μικροδιαφορές που μπορεί και να προέκυψαν στις εκαστοτε τοποθετήσεις μας…)
Μα τι στην ευχή, αφού Ζήλια, Πόνος, Άγχος, και τις περισσοτερς ψυχικές καταστάσεις, τις έχουν και οι δίπλα μου, ανεξάρτητου φυλής φύλου και χρώματος, πχ, άμα χάσω το παιδί μου πονάω σαν τον ιρακινό που χάνει το παιδί του, και αυτό είναι κοινό, το βλέπω…. που είναι η μοναδικότητα?
Η μήπως αυτή όσο μέσα μου είμαι αυτές οι καταστάσεις, ακόμα δεν υπάρχει?
Είναι ο Άνθρωπος τελικά ακέραιος, άτομο, (όχι κομμάτια) η αυτές οι ψυχικές καταστάσεις είναι κοινές ?
Μήπως ο σκεπτόμενος… δημιουργεί τον εαυτό, και έχει ο εαυτός μου εσφαλμένα αυτή την εντύπωση?(ΜΑΥΑ) Προσοχη, οχι τον πόνο…μα τον σκεπτόμενο που βλέπει τον πόνο σαν προσωπικα δικό του…
Ετσι βλεπω τον ΠΟΝΟ σαν (ΔΑΣΟΣ/Πηγη) για να αρμονιζομαι και με την ορολογια που χρησημοποιεις...και τον ανθρωπο σαν (δενδρο-κλαδακι-φυλλο)/maya... αναλογα την καθε φορα...
Και αν όλα αυτά οδηγούν προς τα εκεί, καλά θα ήταν στον καθένα μας, να βάλει εστω για λίγο το χειρουργικό εσωτερο ματάκι... και να *(κοιτάξει, ερευνήσει, διερωτηθεί)... καλλίτερα…![]()
Έχει μεγάλη σημασία να τα δούμε / ανακαλύψουμε… και πιστεύω πως είναι παράλληλα και κοντά στο θέμα Παρατηρητή / παρατηρούμενου που συζητείται εδώ μέσα αυτό τον καιρό…
1 φιλακι στην Ατμα!
* Αν βρεθουμε θα στο δωσω αλιθηνο και ας μην θελεις!! ![]()
2 στον Αβαταρ ![]()
![]()
3 στον ΘωΘ ![]()
![]()
![]()
4 σε σενα κελσο, που μερικες φορες διαφωνησαμε!![]()
![]()
![]()
![]()
5 στον Ηλιο... Σερπενταν ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6 στον ΕοΝ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
7 σε οσους δεν αναφερω....και ειναι τα πιο πολλα! ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...![]()
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 19/06/2003 12:06:39

["ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ.
ΠΕΡΝΟΥΝ ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΧΩΡΕΙ +ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ +ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟ.
Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,ΟΜΩΣ ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ.Ο ΞΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.
ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΔΕ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΤΟΥ."
[ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΛΑΜΨΗ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ.
ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΔΙΣΑΚΙ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΣΑΝΔΑΛΙΑ.ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΠΟΨΥΧΟΙ.ΔΕ ΔΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΩΣΤΑ.
ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΓΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ.ΣΥΧΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΛΟΓΙΑ 'Η ΘΑΥΜΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ Ο.ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΓΡΥΠΝΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ.ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΡΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΜΙΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΝ.]
[ENAΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΠΡΙΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΑΧΗ,ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΤΑΙ.."ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΩ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ;"
ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΠΟ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΜΑΘΕ ΚΑΤΙ.ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠ'ΑΥΤ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΤΥ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΨΕΜΑ.ΚΑΙ ΥΠΕΦΕΡΕ ΓΙ'ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ.ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ.ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.]
[ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗ ΒΑΣΙΚ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ I-CHING.."η επιμονη ειναι ευνοικη".
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΟΝΗ .
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ,ΕΞΑΝΤΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ+ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ.
ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΖΕΤΑΙ..
"Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ".
ΤΟΤΕ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ
ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ.
ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ.
ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.]
(ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ~~P.COELHO)

Let there be Light!
να λεω την γνωμη μου και τις αποψεις μου....
να λεω οτι θέλω... (ακομα και αν δεν ειναι η αποψη μου)...
να βλέπω και να διαβάζω τις αποψεις των αλλων ....
να τους βλεπω να τσακωνονται ...να κάνουν καμάκι...να προσπαθουν να πλασάρουν απιστευτες ιδεες και πιστευω....
ακομα μου προσφέρεται η δυνατοτητα να πω για το φανταστικό Μεζετζιδικο της κυριας Τούλας στην Ν. Σμυρνη........
Γιώργος![]()
Μεζετζιδικο η Μασαζτζιδικo ειναι..? να σου πω δεν θυμάμε.........χμ ....!!!!![]()
quote:
["ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ.
ΠΕΡΝΟΥΝ ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ.
Μα γιατί χρειάζεται να κατηγορήσω κάποιον όταν μιλάμε? Μήπως αν αλληλοκατηγορούμαστε τελειώνει ο δυϊσμός? η αντιπαράθεση? Είμαστε ποτέ μαζί? Η απλά σχετίζονται τα αντιδραστικά μέρη μας, που κάθε άλλο παρά σχέση είναι?
quote:
ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΧΩΡΕΙ +ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ +ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟ.
Είναι κακό οι άνθρωποι να βλέπουν τον αλλο σαν δάσκαλο…Διατηρούν τον Παρατηρητή παρατηρούμενο και δεν ανοίγουν τις καρδιές τους για αληθινή μάθηση... Απλά να ακούσουν...να μαθουν...
quote:
Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,ΟΜΩΣ ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ.Ο ΞΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.
ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΔΕ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΤΟΥ."
Πολλές σιγουριές ψάχνει αυτός ο Πολεμιστής του Φώτος τέλος πάντων.. Τι να φοβάται? ![]()
quote:
ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΛΑΜΨΗ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ.
Αμφιβάλλω...αν φοβαται! Παρακατω....![]()
quote:
ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΔΙΣΑΚΙ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΣΑΝΔΑΛΙΑ.ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΠΟΨΥΧΟΙ.ΔΕ ΔΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΩΣΤΑ.
ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΓΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ.ΣΥΧΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΛΟΓΙΑ 'Η ΘΑΥΜΑ.
Γιατί να τους ονομάσουμε τότε πολεμιστές του Φωτός, μιας και του σκοταδιού έτσι συμπεριφέρονται?
quote:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ Ο.ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΓΡΥΠΝΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ.ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΡΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΜΙΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΝ.
Άμα δεν διορθώνουν τα λάθη τους, δεν θα βρουν ποτέ τις Αίτιες, γιατί θα πέφτουν από λάθος σε λάθος, και από αποτέλεσμα σε αποτέλεσμα…
quote:
ENAΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΠΡΙΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΑΧΗ,ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΤΑΙ.."ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΩ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ;"
Χμ αρχίζω και ανησυχώ στα αλήθεια! Σαν να πολύ κοιτάζει το συμφέρον του ο Τύπος!
quote:
ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΠΟ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΜΑΘΕ ΚΑΤΙ.ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠ'ΑΥΤ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.
Ακόμα στο υποφέρει είναι….Δεν έμαθε για την αγάπη ακομα αυτός ο Πολεμιστής!
quote:
ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΤΥ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΨΕΜΑ.ΚΑΙ ΥΠΕΦΕΡΕ ΓΙ'ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ.
Το πρώτο είναι Κακό! Το δεύτερο είναι προσωπικό, μιας και η Αγάπη του έχει κατεύθυνση…
quote:
ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ.ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.
Ατμα….…Η Αγάπη δεν φοβάται…είναι πάντα ανοιχτή! Σωκράτης/ Χριστός / Giordano….μερικοι…
quote:
[ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗ ΒΑΣΙΚ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ I-CHING.."η επιμονη είναι ευνοικη".
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΟΝΗ .
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ,ΕΞΑΝΤΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ+ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ.
ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΖΕΤΑΙ..
"Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ".
ΤΟΤΕ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ
ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ.
Και όμως, η Ζωή είναι στιγμή με στιγμή!... Αν κάνει λάθος…τι πιο απλό... το παραδέχεται!![]()
quote:
ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ.
Δεν με πείθει τελικά αυτός ο Πολεμιστής του Φωτός... Όλο επιθέσεις είναι, όταν η Κατανόηση.... φαίνεται πως λυπεί….!!!
Αυτη πάει βαθιά…. αυτη ελευθερώνει! ![]()
quote:
ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ.ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.
Ατμουλα η ζωή δεν είναι *(μονο) Μάχες και υπολογισμοί… μα ένωση, και ζησημο….Εκεί ευδοκιμεί η Αγάπη και η ομορφιά…
και προτιμώ μια τέτοια Ατμα ….παρά τον P.COELHO…![]()
![]()
Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 19/06/2003 19:03:05
χμμ..αυτο ακριβως αγαπημενε φιλοσοφε...ειμαι η Ατμα

Let there be Light!
Ο πολεμιστής του Φωτώς, έχει το Φώς στην καρδιά και επέκεινα εκ-πορεύεται στη ζωή. Στη ζωή που δε του ανήκει, στη ζωή που ήρθε μόνο να πολεμήσει θυσιαζόμενος στο Φως...είθε αυτό το Φως να φωτίζει τους ανήλιαγους κι αλαφροίσκιωτους (Δε φωτογραφίζω κανέναν αυτή τη στιγμή-για όσους βιαστούν να πάρουν τη μύγα ανα χείρας)
Warrior of the Light
~Γρηγόρης~
Edited by - reptilesalonica on 20/06/2003 02:40:22
quote:
Πάντως από όλη αυτή τη συζήτηση φίλε Κελσο, αποκόμισα κάτι και ενθυμούμενος τις εκάστοτε διαφορές που προέκυψαν και προκύπτουν στο φόρουμ και στη ζωή, θα έθετα μια ερώτηση σε αυτό το φόρουμ γιατί δένει…. με τι μπορεί να μου δώσει / δήξει το (εσωτερικά - εσώτερο)Κάποιος που διαπληκτίζεται, νευριάζει με κάποιον, είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τα Νεύρα.... η είναι της Ανθρώπινης φύσις μας?
Το ίδιο όταν πονάει κάποιος είναι Προσωπικό δικό του…. η της Ανθρωπιάς μας?
Η ερωτήσεις φίλε Κελσε με έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν, και προσωπικά δύσκολα είδα ατομικότητα στις Παραπάνω ψυχικές καταστάσεις, το λέω αυτό και ελπίζω να βλέπεις το πνεύμα που με οδηγεί προς τα λημέρια του *(Κάρμα/Συνηθείας) ερωτώντας σε, μιας και στο βάθος καταλαβαίνουμε πως είμαστε μαζί, στην αναζήτηση / ερευνά….( Παρ όλες τις μικροδιαφορές που μπορεί και να προέκυψαν στις εκαστοτε τοποθετήσεις μας…)
Μα τι στην ευχή, αφού Ζήλια, Πόνος, Άγχος, και τις περισσοτερς ψυχικές καταστάσεις, τις έχουν και οι δίπλα μου, ανεξάρτητου φυλής φύλου και χρώματος, πχ, άμα χάσω το παιδί μου πονάω σαν τον ιρακινό που χάνει το παιδί του, και αυτό είναι κοινό, το βλέπω…. που είναι η μοναδικότητα?Η μήπως αυτή όσο μέσα μου είμαι αυτές οι καταστάσεις, ακόμα δεν υπάρχει?
Είναι ο Άνθρωπος τελικά ακέραιος, άτομο, (όχι κομμάτια) η αυτές οι ψυχικές καταστάσεις είναι κοινές ?
Μήπως ο σκεπτόμενος… δημιουργεί τον εαυτό, και έχει ο εαυτός μου εσφαλμένα αυτή την εντύπωση?(ΜΑΥΑ) Προσοχη, οχι τον πόνο…μα τον σκεπτόμενο που βλέπει τον πόνο σαν προσωπικα δικό του…
Ετσι βλεπω τον ΠΟΝΟ σαν (ΔΑΣΟΣ/Πηγη) για να αρμονιζομαι και με την ορολογια που χρησημοποιεις...και τον ανθρωπο σαν (δενδρο-κλαδακι-φυλλο)/maya... αναλογα την καθε φορα...Και αν όλα αυτά οδηγούν προς τα εκεί, καλά θα ήταν στον καθένα μας, να βάλει εστω για λίγο το χειρουργικό εσωτερο ματάκι... και να *(κοιτάξει, ερευνήσει, διερωτηθεί)... καλλίτερα…
Έχει μεγάλη σημασία να τα δούμε / ανακαλύψουμε… και πιστεύω πως είναι παράλληλα και κοντά στο θέμα Παρατηρητή / παρατηρούμενου που συζητείται εδώ μέσα αυτό τον καιρό…
Φίλε μου Πλάτωνα, καλησπέρα...
Καταρχάς, μιάς και το ανέφερες, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν έχουμε να ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ μεταξύ μας...
Οι όποιες διαφωνίες, υπήρξαν, υπάρχουν ή ΘΑ υπάρξουν στο μέλλον, έχουν να κάνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ με την ΟΠΤΙΚΗ που έχουμε ως ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ως πρός τα θέματα που διαπραγματευόμαστε στη συζήτηση...
Φυσικά δράτομαι της ευκαιρίας να πώ, πώς οι διαφωνίες μας, "έδειξαν" το ΠΩΣ δύο άνθρωποι ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, διαφωνούν και ΣΥΖΗΤΟΥΝ επάνω στη διαφωνία τους...
ΧΩΡΙΣ να βριζόμαστε και ΧΩΡΙΣ να εκ-ΝΕΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ και να ξέρεις ότι αυτό μου άρεσε πολύ...
Και αυτό νομίζω πώς έχει να κάνει με την "μοναδικότητα" ή ορθότερα
και φιλοσοφικότερα με την ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ του καθενός απο εμάς...
Σίγουρα υπάρχουν οι ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ, στους οποίους ΟΛΟΙ "υποτασόμεθα"...
Αλλά...
Αλλά το ΠΩΣ ο καθένας μας ΒΙΩΝΕΙ αυτή την απώλεια του παιδιού του π.χ, νομίζω πώς ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ με τον πιό απλό τρόπο την ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ και άρα τη ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ του ΠΩΣ ξεπερνάμε τις όποιες καταστάσεις, "καλες ή κακές"...
'Ολες αυτές οι "εκδηλώσεις" της θλίψης, της χαράς, του πόνου, της ευφορίας, της δυστυχίας, της ευτυχίας κλπ κλπ που είναι ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ όχι ΨΥΧΙΚΕΣ (όπως κατάλαβα ότι άφησες να εννοηθεί), αλλά καθαρά "ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ", δηλαδή προέρχονται απο βιολογικές δράσεις ΚΑΙ αντιδράσεις που ΔΥΣΤΥΧΟΣ έχουν να κάνουν με το ΠΩΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ τα πράγματα (μέσα απο τη ΛΟΓΙΚΗ μας που τα αναλύει) και ΟΧΙ ΟΠΩΣ "ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ" ΝΑ ΕΙΝΑΙ...
Γιατί ΜΟΝΟ άν τα βιώναμε ΨΥΧΙΚΑ (εδώ ακόμα δεν παραδέχονται πολλοί την ΥΠΑΡΞΗ της ψυχής, πώς θα μπορούσε το ΣΥΝΟΛΟ της Ανθρωπότητας να βιώνει ΨΥΧΙΚΑ;), θα μπορούσαμε να μιλάμε για ΨΥΧΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...
Ακριβώς λοιπόν, επειδή ΔΕΝ γίνεται αυτό, γίνεται το άλλο...
Ποιό;;;
Μα να ζούμε ΜΟΝΟ φυσικά (λογικά ή εγκεφαλικά) και τα όποια "καλά" συναντάμε τα αποδίδουμε στην ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΜΑΣ, ενώ τα όποια "κακά", στην ΜΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ (του "θεού" συνήθος)...
Τώρα για τα νεύρα...
Στο γιόγκα που εφαρμόζω απο 10ετίας σχεδόν, τα ΝΕΥΡΑ τα αντικαθηστούμε στη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και άρα στη ΛΟΓΙΚΗ και τον ΕΓΚΕΦΑΛΟ...
'Αλλωστε οι άπειροι νευρώνες (που είναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ο άνθρωπος) καταλήγουν ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ...
Μάλλον λοιπόν, όταν εκ-ΝΕΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ, έχει να κάνει ΠΑΛΙ με τη ΛΟΓΙΚΗ και την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ...
Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ όπως ήδη ανέφερα πιό πάνω...
Το ΑΝ έχει να κάνει με τη προσωπικότητά του;;;;
Χμμμμμ...
Μα ΚΑΙ η προσωπικότητα (η παύση της οποίας έρχεται με τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ), έχει να κάνει με την ΑΥΤΗ ΚΑΘΕΑΥΤΗ την ύπαρξή μας...
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΙΝ...
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ...
'Αρα, συμεπρασματικά ΜΑΛΛΟΝ μιλάμε για το ΙΔΙΟ πράγμα (έννοια) αλλά με διαφορετικά λόγια...
Δηλαδή, τα ΝΕΥΡΑ (που μας νευριάζουν) είναι ΚΑΘΑΡΑ ένα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ που ρίζα έχει στη ΛΟΓΙΚΗ και τον ΕΓΚΕΦΑΛΟ και καμία σχέση με την ΥΠΕΡΑΓΙΑ και ΑΜΟΛΥΝΤΗ ΨΥΧΗ μας...
Αυτά, έτσι για να ξεκινήση η συζήτηση...
Στα περί ΠΛΕΜΙΣΤΩΝ τώρα....
Ο δάσκαλός μου ο Ηράκλητος, μέσα σε όλα τα "σκοτεινά" που δίδαξε, είπε το περίφημο:
Ας μείνουμε λίγο επάνω σε αυτό και ας δούμε μέσα απο αυτό το σοφό ρητό, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ...
Φίλος με όλους και όλα...
Κέλσος ο Φιλαλήθης
αυτή...που τα κατάφερε!
-Αγαπητέ (κι εσύ τέκνον) Βρούτε, (ο αντίζηλας εαυτός μου) σου εύχομαι μόνο να μη γευτείς το φιλί της κόμπρας με μεταπτυχιακά στη σχολή του Neo
-Κι εσυ φίλη Ιωάννα, (ο πεζός εαυτός μου) φέρε κι αυτόν τον -πως τον είπες- τον Λωραίνη. Btw, κανας μόδιστρος είναι? Φέρτον να σας φορέσει κανα +νολάκι να σας μορφέψει κομ-μάτι!
-Αμαλία μου (ο εξυχνιαστικός εαυτός μου), μη μασάς, μαζί θα το πολεμήσουμε το θεριό (Φοίνικας). Εχω στοιχεία να χρησιμοποιήσω στο δικαστήριο στην οδο Φυτου 32. Εχουμε και λέμε...μουμπλέ...μουμπλέ...
quote:
και ο γύφτος
αυτός της το πούλησε Αμαλία μου! έχω φωτοτυπεία της τριπλότυπης απόδειξης (ως απόδειξη)
quote:
και η αλβανή γκαρσόνα από κάτω,
αφου τα έφτιαξε με το γύφτο, τι θα έλεγε το τσουλάκι...ΝΑΙ! ΝΑΙ! τους είδα να φιλιούνται με γλώσσα!...ΆΣΕ!...έχω μύτη εγώ!
quote:
και η μαμά του ιδιοκτήτη της καφετέριας που χουν δει καν και καν τα μάτια της από σεισμούς στη Σκύρο
Ε τώρα τι να της πώ αυτηνής που χώνεται σε ξένες υποθέσεις! (μεταξύ μας αυτή πρέπει να την προσέχουμε)
quote:
και οι δύο πολωνοί που περνούσαν από τη γειτονιά
Οι καυμένοι ψωμολυσούσαν...τους έδωσε ενα καρβέλι να το μοιραστούν κι απο κει παν κι άλλοι...
quote:
και η γιαγιά με το σκυλάκι που τρόμαξε όταν τον έιδε,
ΟΧΙ!...η γιαγιά δεν είδε τίποτα, το σκυλάκι έπειτα οταν πήγαν στο σπίτι, έλεγε σκανδαλολογίες -δε τα ξέρω 'γω αυτά τα σπαστικά τα κανείς?!?
quote:
και το κοριτσάκι με τα σπίρτα (ξέρετε, η μικρή Αννούλα)
Εγώ δεν είδα κανένα κοριτσάκι με σπίρτα, είδα μόνο ενα γυφτάκι με ντέφι. Ενδέχεται να είναι μπλόφα...
'
'
~Γρηγόρης~
quote:quote:
και η μαμά του ιδιοκτήτη της καφετέριας που χουν δει καν και καν τα μάτια της από σεισμούς στη Σκύρο
Ε τώρα τι να της πώ αυτηνής που χώνεται σε ξένες υποθέσεις! (μεταξύ μας αυτή πρέπει να την προσέχουμε)
Κάτι ξέρεις εσύ...δεν μπορεί,
αλλιώς κρύβε λόγια λιλιθάκι...
Α, δεν σας είπα!
Εγώ στο πάρτυ δεν θα έρθω!
Θα έρθει όμως η κολλητή μου: Μουριά την λένε.
αυτή...που τα κατάφερε!
Μα…… τι λέτε;;;

στην πεδιάδα ρέει το γάλα, ρέει ο οίνος και της μέλισσας το νέκταρ….
Λίλιθ βρήκες το τέλειο χώρο για τον ..γίγαντα
να κάνω μερικές προσθήκες;;;;;
μερικά φορτηγά άμμοοοο, μιά λιμνούλα να δροσίζονται ....τα φυτά ![]()
ααα έχω και μία συλλογή απο ...κοχύλια και πέτρες, τί λες;;;
Μήπως να φέρω και μερικά ...ψαράκια η θα φέρει το ερπετό
κανένα ...νερόφιδο;;;;
εκείνος ο ...βάτραχος άραγε θα έρθει;;;;

quote:
-Avallon (ο εύπιστος εαυτός μου) αν είσαι αυτή στη φωτογραφία τότε να το φτιάξω πιο μεγάλο το ιπτάμενο τρίγωνο να μας χωρέσει και τους 2 και μετα απο την κούρσαση του παρτίου, να πάμε στο τοπίο που είναι στην υπογραφή σου, να...γκούχ!γκούχ!...χαλαρώσουμε λιγουλάκι![]()
Μμμ! Και δύσπιστος... αλλά τι να περιμένει κανείς από ερπετοειδές...
Οσο για το νησί που σκοπεύεις να με πας για χαλάρωση είναι πολύ μουντό... Προτείνω λοιπόν το παρακάτω μέρος για χαλάρωση ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
![]()
Αντε άμα είσαι φρόνιμο παιδάκι το πολύ πολύ να σου δώσω φιλάκι και να μεταμορφωθείς σε ... πρίγκηπα! ![]()
![]()
Λίλιθ τι έγινε? Βρήκες τι θα βάλεις στο πάρτυ?

~Γρηγόρης~
Είδες λιλιθάκι που ανησυχούσες γιά τον μεγάλο έρωτα?
Τώρα τον έχεις σπίτι σου, μόνιμα και μάλιστα τεράστιο!!!
Εγώ ονομάζω το φοίνικα "Ατελείωτο" γιατί η λίλιθ κατάφερε να αποδείξει
ότι ό,τι ψάχνει στη ζωή της, το βρίσκει εκείνη τη στιγμή που το ζητάει και μάλιστα σε οποιαδήποτε μορφή.
Α ρε λίλιθ, ατελείωτη!!!
Αν είναι να κάνεις κάτι σήμερα μην το αφήνεις για αύριο, γιατί αν είναι ωραίο, το ξανακάνεις κι αύριο.