ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μήνυμα από τον θείο Κομπαγιάσι! - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Μήνυμα από τον θείο Κομπαγιάσι! - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

lorenzo30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
21/02/2006, 17:11:16
quote:

Όταν άνοιξα αυτό το θέμα, είχα «κατά νου» ένα άρωμα τσαγιού που μ-αρέσει, ορίζοντες με ανθισμένες κερασιές, τον ήχο του νερού σε λεπτή-φίνα διαδρομή, την υφή του πρώτου χιονιού... τα χρώματα των νιφάδων κάτω απ-το Φως του Ήλιου και της Σελήνης... τη σιωπή μεταξύ φίλων-αγαπημένων που μοιάζει διάλογος με την Φύση / στα δικά μου μάτια... / γένους θηλυκού η Μούσα, η Δημιουργία επίσης / ο Ανεμος αρσενικός / όπως κι ο Έρωτας / το Χάος ουδέτερο... / τα χαϊκού Πύλες.

©Moz hakawati

και τι συναντησες τελικα μοζη μου?

τα συννεφα να ειναι ρυζι αχνιστο πανω στο βουνο Βου-τ'αϊ, και τους σκυλους να κατουρουν τον ουρανο εμπρος στο παλιο ιερο του Βουδα.

ειναι και το ετος του σκυλου, ε?

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

MozΜέλος
24/02/2006, 05:15:35
«Ανήκω στους ανθρώπους
που τρώνε πρωινό,
απολαμβάνοντας το μεγαλείο της αυγής.»

«Κάποτε, σ ένα ταξίδι, ξαπλωμένος
κάτω από μιαν ανθισμένη κερασιά,
ένιωσα μέρος κάποιας θεατρικής παράστασης.»

«Αργά ή γρήγορα, πίσω απ αυτή την πόρτα
που σκέπασαν τα χόρτα,
μια νέα γενιά θα μεγαλώνει κούκλες.»

[Αγγελιοφόρος: Μοz // Δια χειρός: Μ. Μπασό // Διακομιστής: Εκδ. Ερατώ]

Τα σέβη μου
SeedNo1©MasterOfZero

Edited by - Moz on 24/02/2006 05:19:19

TheChosenNoneΜέλος
24/02/2006, 16:06:10
Διάλογοι ΖΕΝ

Riziths:
Μαζί μας έχουμε εκλεκτούς ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών η οποίοι δεν έχουν βέβαια καμία σχέση με το αντικείμενο, αλλά ξέρουν να μιλάνε όμορφα και έχουν και φωτογένεια…βεβαίως , βεβαίως!

Ryche:
Ποίο είναι όμως το θέμα μας;

Jonniebegood:
οταν περιδινιζεται ενας ποντικος, γιατι εξακολουθει να ειναι ποντικος?

Πλάτωνας:
Το επίτευγμα είναι ένας σκοπός, ενώ η δράση είναι άπειρη

Moz:
Πλάτωνα, έχεις προσέξει, ότι οι «σοβαροί» παραλήπτες αντιμετωπίζουν τους μύθους ως κάτι «ευτελές» και το παιχνίδι ως «σπατάλη»;

Πλάτωνας:
Ξέρεται ποιο πραγματικα είναι, το πρώτο προπατορικό αμάρτημα?
Όταν στο παιδάκι δίνουμε ένα παιχνίδι, και του λέμε, αυτό είναι δικό σου.

Jonniebegood:
αμα τον δειτε ανφας τον εγωισμο,
δεν ειναι τιποτα παραπανω απο μια πορδη στον ανεμο...

Lorenzo:
ποιος είσαι τελικά τι ζητάς
που το πηγαίνεις γιατί ρωτάς
είναι όλα τόσο θλιβερά

ATMA:
Τα παντα θα ερθουν
ακριβως οπως ερχονται

Hermes:
"Οπως λεμε, φαε λαδι και ελα βραδι"

Alfa omega:
Το ναρκωτικό με το οποίο με πότισε η κοινωνία την ψυχή μου ( γνώση ), αποδείχθηκε πράγματι ότι ήταν μια :
Ψευδαίσθηση

Moz:
Ο πόνος της απώλειας κι η κάθε κρίση, είναι Ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό πολλών τινών καθώς σπάει ο κύκλος της Συνήθειας

TheChosenNone:
Χρόνια ολόκληρα αδειάζω απο το Άδειο στο Κενό

Jonniebegood:
τα συννεφα να ειναι ρυζι αχνιστο πανω στο βουνο Βου-τ'αϊ, και τους σκυλους να κατουρουν τον ουρανο εμπρος στο παλιο ιερο του Βουδα.

Wentigo:
Είθε να μη χαθείτε μες στις Διδαχές της Τάξεως...

Xotchipilli2:
Κουφάλα Χάος,Τα πάντα εν Σοφία εποίησες!

Kομπαγιασι:
«Ο μεταξοσκώληκας δραπέτευσε
αφήνοντας στο Κοσμικό Κουκούλι του
χαώδη Μαύρη Τρύπα.»

Πλατωνας:
And, that’s life!

Moz:
Έλεος YuGi!! Σε 15 τελειώνει η μικρή απ-το μπαλέτο / κι εγώ είμαι ακόμα εδώ με σένα το μ#λάκα!;

Yugioh:
Ειδες;Η συνείδηση είναι πάντα Μετανάστης.

Xotchipilli2:
Ποιός θα μου το δαγκώσει σήμερα?

Pixeldream
ΖΕΝ ΞΕΡΩ

Μοz:
Βρίσκεσαι σε κήπο Ζεν.

Riziths:
«Λέω θέλω να Αγιάσω !
Το λέω δίχως να κομπιάσω!

Guest Star:
ΤZA_ZEN:
Aν θες Αφύπνιση βάλε Ξυπνητήρι!

Lorentzo:
Ζωντανεύει έγΧρωμΑ όνεΙΡα ταξιδΕύονΤας με Ωτοστόπ ωΣ την άγια μήτρα της γης, ως τα Έγκατα της αλήτισσας καρδιάς ανακαλύπτοντας ξανά την χαμένη και θαμμένη βαθιά ΑθΩότητα <!>{}<!>

bye!!

Edited by - TheChosenNone on 24/02/2006 16:10:17

Xotchipilli2Μέλος
24/02/2006, 16:27:23
:D

Τετριμένο και χιλοειπωμένο αλλα : Αν είσαι Εδώ και Τώρα ,βρίσκεσαι στο πουθενά ? Η όπως το είπαν στο Μουχλαλούδα ¨"

ΚΡΕΜΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΕΡΑ
ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ΠΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΚΡΕΜΕΣΑΙ ΑΠ' ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ...!

Αυτά πηγάζουν απο το όλο λεξοπαιχνίδισμα (ε ,αρκετά με την λέξη "λογοπαίγνιο","παίγνια" είνα ιτα "φρουτάκια") Νοw + here =Nowhere =No! Where?

Θα έγραφα και ένα χαίκου για τα πόδια μου στον ήλιο και την σκιά του τοίχου αλλα το ξέχασα οπότε θα πρέπει εδώ να συμπληρώσετε μα φαντασία.

Reality: A serotonine induced Hallucination?

24/02/2006, 16:40:58

"μικρη μαθητρια": τελικα ειμαι σιχαμιαρα

"δασκαλος sri giala ngi": σιχαινεσαι και την κοινωνια?

"μικρη μαθητρια": δεν θατρωγα παντως απ το πηρουνι της

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

24/02/2006, 17:35:24
quote:
bye!!

Μερικοί το ήξεραν, αυτοί είναι και οι μάγκες…διότι αν και διαφωνήσαμε αν και τους έβγαλα εσκεμμένα πολλές φορές από τα ρούχα τους! Δεν το χρησιμοποίησαν για να με «αντιμετωπίσουν».
Κάποιοι ίσως το διαισθανόταν από τα κοινά ορθογραφοσυντακτικά άτοπα.
Η ουσία είναι ότι ο κύκλος κλίνει οριστικά και επέρχεται η αρχική κατάσταση από την οποία ξεκίνησαν όλα.

Η μία σκέψη φέρνει την άλλη και οι δυο σκέψεις το σύστημα , το σύστημα αυτοδιαχειρίζεται τα δεδομένα και δημιουργεί νόμους εξελίξεως .
Ο πρωταρχικός νους όμως είναι ακόμα εκεί. Παρατηρεί και ξαναζευγαρώνει σκέψεις , οι οποίες φτιάχνουν συστήματα και τα συστήματα νόμους εξελίξεως και η ζωή συνεχίζετε…

Ο συμπαντικός νους όμως δεν άλλαξε, δεν παρασύρθηκε από την παρατήρηση , είναι εκεί και περιμένει.
Περιμένει τα συστήματα να αυτοεξελιχτούν, να αρχίσουν να ενώνονται , να αρχίσουν να ομορφαίνουν το ένα το άλλο και κάποτε να γίνουν ένα με την πηγή των σκέψεων από τις οποίες προήλθαν , και αυτές με την σειρά τους να ξαναγίνουν ένα με τον νου που τις γέννησε.

Έτσι λοιπόν συμπεραίνομαι ότι όσα nicknames κι αν φτιάξει κάποιος , οι ίδιες σκέψεις πάλουν τα συστήματα του, οι οποίες σκέψεις παρόλα αυτά προέρχονται από το ίδιο νου, τον ένα νου.

Είτε σαν ριζίτης είτε σαν χειράμ είτε σαν ελάχιστος στην ουσία τα ίδια πράγματα. έλεγα, τα ίδια πράγματα πρέσβευα και τα ίδια πράγματα έμαθα από εσάς.
Όταν καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ μαύρων και άσπρων ανθρώπων όταν καταλάβουμε ότι το ίδιο αίμα κυλάει στις φλέβες μας τότε θα καταλάβουμε να σεβόμαστε και ίσως κάποτε και να αγαπάμε και τον εκάστοτε συνάνθρωπο μας.

Ο εσωτερικός κόσμος είναι κι αυτός ένα σύστημα που πρέπει να εξελιχθεί και να ενωθεί με τα εσωτερικά συστήματα που μας περιβάλουν ορατά και αόρατα.
Ο νους μπορεί , εμείς δεν το ξέρουμε και δεν το θέλουμε αρκετά.

Ζούμε σε ένα ψεύτικο τρισδιάστατο μικρόκοσμο που αντί να κοιτάξουμε να τον διευρύνουμε, κοιτάζουμε πως θα τον νανοποιήσουμε κλείνοντας τον στην οθόνη ενός pc.

Ο στόχος ποιος είναι;
Να σώσουμε το τομάρι μας;
Να ικανοποιήσουμε την περιέργεια μας;
Να γίνουμε κάποιοι;

Για αυτό σας λέω , ποιος είναι ο στόχος;
Να ικανοποιήσουμε το ατομικό μας σύστημα;
Στρουμφάκια μπλε στην ουσία.

Ατομικότητα δεν υπάρχει φίλοι μου γιατί δεν υπάρχει άτομο στην ουσία.
Είναι και είμαστε πολύ πιο ρευστές και χαλαρές μάζες ενέργειας.
Ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα είναι στην ουσία αυτό που ονομάζουμε ζωή.
Ένας νόμος δηλαδή του συστήματος , μια σκέψη Του Νού…

Πείτε μου τι θα χώριζε έναν μάγο από έναν χριστιανό αν και οι δύο είχαν αγάπη μέσα τους;
Τι θα χωρίζει τον Βούδα από τον Κούδα αν και οι δυο μιλάνε για αγάπη.

Τι είναι αυτό που κάνει εμένα να μισώ τον Σβάμπε πχ. Και τι είναι αυτό που κάνει τον Πλάτων πχ. Να με μισεί;
Γιατί γυρίζουν τα σκώτια μας ανάποδα όταν γράψει κάποιος κάτι εναντίων μας ή και πολλές φορές πριν καν διαβάσουμε τι λέει ,μόνο και μόνο επειδή το λέει αυτός;

Αυτά όλα είναι τριπάκια του εσωτερικού μας κόσμου. Τον οποίο αν δεν καθαρίσουμε κι αν δεν αυτόγνωρίσουμε πρώτα ,δεν έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε δυνάμεις για αυτόν. Από όπου κι αν τις ψάχνει ο κάθε ένας.

Η βίβλος είναι ιερό βιβλίο για εμένα, διαβάστε δυο αναφορές :

Δύο παραδείγματα ειδωλολατρών υπάρχουν καταγεγραμμένα, αυτό της δούλη του Αβραάμ της Άγαρ και αυτό του Αβιμέλεχ .
Και οι δύο ήταν ειδωλολάτρες αλλά μιλούσαν με τον θεό!!! , γιατί είχαν καθαρή καρδιά όπως λέει η βίβλος.

Ο δε Αβραάμ ο οποίος είχε το χάρισμα της διάκρισης των πνευμάτων, τους έβγαλε το καπέλο στην ουσία και δεν τους είπε τίποτα, διότι οι καθαροί άνθρωποι μιλάν πραγματικά με τον θεό όπου κι αν πιστεύουν.

Διότι το ποιος δρόμος οδηγεί στην πραγματική αλήθεια δεν μπορούμε να το αποδείξουμε με λόγια ,αλλά με την ζωή μας.
Και τότε θα ζητήσουμε και τις δυνάμεις , από αγάπη για το κοινό όφελος.

Τώρα δεν είμαστε σε θέση να μιλάμε ούτε καν σε ένα εικονικό σύστημα ενός φόρουμ.
Και αυτό φαίνεται σε κάθε μας ποστ.
Ζητάμε να δούμε φως και δεν έχουμε μάτια.
Ζητάμε αγάπη αλλά δεν την γνωρίζουμε.
Μιλάμε για τον θεό και δεν ξέρουμε τι είναι ο άνθρωπος.

Μέσα από βιβλία και βίους διαφόρων φωτισμένων συσσωρεύουμε γνώση αλλά για λάθος λόγους.
Ανώφελο και μάταιο.

Η ζωή δεν είναι εικόνες και παραστάσεις τρισδιάστατες , η ζωή είναι νοητή…
Ο νους συνδέει τον υλικό κόσμο με τον πνευματικό, αυτός τους κάνει Ένα.
Το σύμπαν είναι εδώ, μέσα μας, και εμείς το ψάχνουμε στο χώμα.

Υγ.Το παιδάκι είναι σε έκσταση 9 μήνες και οι αρχές ετοιμάζουν έφοδο λέει για να μελετήσουν την περίπτωση του.
Να μελετήσετε τι βρε!

Υγ.Ο Παϊσιος μίλαγε με τα πουλιά ,αλλά δεν υπήρχε ένας άνθρωπος για να μιλήσει…

Υγ.Θεέ μου αγάπα με , γιατί Εγώ δεν μαγαπώ…!

quote:
bye!!

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
24/02/2006, 19:35:37
Xotchipilli2, τώρα θα μου πεις ότι σε ακολουθώ εγώ...

Και θα ξανακάνω την ηχώ σου...

quote:
ΚΡΕΜΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΕΡΑ
ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ΠΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΚΡΕΜΕΣΑΙ ΑΠ' ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ...!

Χαϊκού από μόνο του...

25/02/2006, 09:55:56
Μερικοί το ήξεραν, αυτοί είναι και οι μάγκες…διότι αν και διαφωνήσαμε αν και τους έβγαλα εσκεμμένα πολλές φορές από τα ρούχα τους! Δεν το χρησιμοποίησαν για να με «αντιμετωπίσουν».

Κατηγορείται το Εσωτερικά από μερίδα χριστιανών για ΣΒΑΜΠΙΑΣΗ. Σε λίγο θα μιλάμε και για φαινόμενο ΕΛΑΧΙΣΤΙΑΣΗ.

Κάποιοι ίσως το διαισθανόταν από τα κοινά ορθογραφοσυντακτικά άτοπα.

Σύγχυση ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ. ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΘΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ...

Η ουσία είναι ότι ο κύκλος κλίνει οριστικά και επέρχεται η αρχική κατάσταση από την οποία ξεκίνησαν όλα.

ΔΟΝΤΑΝΤΕΡΣΤΑΝΤ, ΓΙΟΥΑΝΤΕΡΣΤΑΝΤ?

Η μία σκέψη φέρνει την άλλη και οι δυο σκέψεις το σύστημα , το σύστημα αυτοδιαχειρίζεται τα δεδομένα και δημιουργεί νόμους εξελίξεως .

ΕΛΑΧΙΣΤΟΔΑΡΒΙΝΙΑΣΗ!

Ο πρωταρχικός νους όμως είναι ακόμα εκεί. Παρατηρεί και ξαναζευγαρώνει σκέψεις , οι οποίες φτιάχνουν συστήματα και τα συστήματα νόμους εξελίξεως και η ζωή συνεχίζετε…

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΜΠΑΓΙΑΣΗΣ ΚΟΥΔΑΣ

Ο συμπαντικός νους όμως δεν άλλαξε, δεν παρασύρθηκε από την παρατήρηση , είναι εκεί και περιμένει.

ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΖΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΡΙΖΙΤΣΕΝΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ?

Περιμένει τα συστήματα να αυτοεξελιχτούν, να αρχίσουν να ενώνονται , να αρχίσουν να ομορφαίνουν το ένα το άλλο και κάποτε να γίνουν ένα με την πηγή των σκέψεων από τις οποίες προήλθαν , και αυτές με την σειρά τους να ξαναγίνουν ένα με τον νου που τις γέννησε.

ΩΣΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ…ΑΡΓΕΙΣΑΝ ΤΑ ΠΙΠΙΝΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΕΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!

Έτσι λοιπόν συμπεραίνομαι ότι όσα nicknames κι αν φτιάξει κάποιος , οι ίδιες σκέψεις πάλουν τα συστήματα του, οι οποίες σκέψεις παρόλα αυτά προέρχονται από το ίδιο νου, τον ένα νου.

ΕΛΑΧΙΣΤΕ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ!
ΜΗΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΙΠΙΝΙ, ΙΔΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΟΖΗ, ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΤΟΥ ΜΠΗΓΚΟΥΝΤ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΥΡΙΚΑΣΤΙΚΩΝ?

Είτε σαν ριζίτης είτε σαν χειράμ είτε σαν ελάχιστος στην ουσία τα ίδια πράγματα. έλεγα, τα ίδια πράγματα πρέσβευα και τα ίδια πράγματα έμαθα από εσάς.

ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ! ΑΜΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΦΩΣ…ΟΙ ΡΙΖΙΤΣΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ! ΑΥΤΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΡΩΤΗΣΑΜΕ!

Όταν καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ μαύρων και άσπρων ανθρώπων όταν καταλάβουμε ότι το ίδιο αίμα κυλάει στις φλέβες μας τότε θα καταλάβουμε να σεβόμαστε και ίσως κάποτε και να αγαπάμε και τον εκάστοτε συνάνθρωπο μας.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ, ΧΡΙΣΤΟΣ.

Ο εσωτερικός κόσμος είναι κι αυτός ένα σύστημα που πρέπει να εξελιχθεί και να ενωθεί με τα εσωτερικά συστήματα που μας περιβάλουν ορατά και αόρατα.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ. (ΟΧΙ ΤΑ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑ). ΜΑ Η ΕΣΩ ΕΞΕΛΙΞΗ!

Ο νους μπορεί , εμείς δεν το ξέρουμε και δεν το θέλουμε αρκετά.

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΑΡΚΕΤΑ? ΤΟΣΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ, ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ, ΑΝΑΧΩΡΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ… ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ?

Ζούμε σε ένα ψεύτικο τρισδιάστατο μικρόκοσμο που αντί να κοιτάξουμε να τον διευρύνουμε, κοιτάζουμε πως θα τον νανοποιήσουμε κλείνοντας τον στην οθόνη ενός pc.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΚΤΟ, ΠΕΣΤΟ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Ο στόχος ποιος είναι;
Να σώσουμε το τομάρι μας;
Να ικανοποιήσουμε την περιέργεια μας;
Να γίνουμε κάποιοι;

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕ. ΜΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ. ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ (ΠΛΟΥΤΟ( ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ, ΤΟ ΝΤΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΕΣ, ΜΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΥΣΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ. ΝΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΝΑ Ο ΒΟΥΔΑΣ, ΝΑ ΟΙ ...ΙΣΜΟΙ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ... ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ…

Για αυτό σας λέω , ποιος είναι ο στόχος;
Να ικανοποιήσουμε το ατομικό μας σύστημα;
Στρουμφάκια μπλε στην ουσία.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ…ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ?

Ατομικότητα δεν υπάρχει φίλοι μου γιατί δεν υπάρχει άτομο στην ουσία.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙ ΗΤΑΝ?
ΑΤΟΜΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΚΕΡΑΙΟ.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ, ΣΤΟ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ. ΙΔΕΜ ΒΟΥΔΑΣ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΛΠ..

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΖΟΥΝ, (ΠΙΣΤΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ….) ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ.

Είναι και είμαστε πολύ πιο ρευστές και χαλαρές μάζες ενέργειας.
Ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα είναι στην ουσία αυτό που ονομάζουμε ζωή.
Ένας νόμος δηλαδή του συστήματος , μια σκέψη Του Νού…

ΕΛΑΧΙΣΤΙΑΣΗ ΠΑΛΙ! ΚΟΜΠΑΓΙΟΚΒΑΝΤΙΖΕΙΣ!

Πείτε μου τι θα χώριζε έναν μάγο από έναν χριστιανό αν και οι δύο είχαν αγάπη μέσα τους;
Τι θα χωρίζει τον Βούδα από τον Κούδα αν και οι δυο μιλάνε για αγάπη.

ΕΛΑ ΝΤΕ! ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΙ ΛΕΜΕ?
ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕ.
ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ. ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ

Τι είναι αυτό που κάνει εμένα να μισώ τον Σβάμπε πχ.

ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΟ.

Και τι είναι αυτό που κάνει τον Πλάτων πχ. Να με μισεί;

ΤΩΡΑ ΕΠΕΣΕΣ ΔΙΑΝΑ!

Γιατί γυρίζουν τα σκώτια μας ανάποδα όταν γράψει κάποιος κάτι εναντίων μας ή και πολλές φορές πριν καν διαβάσουμε τι λέει ,μόνο και μόνο επειδή το λέει αυτός;

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ, ΑΝ ΣΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ @-@ ΜΕ ΤΟΝ ΣΒΑΜΠΕ, ΑΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΒΑΜΠΕ.
ΕΣΥ ΕΤΡΕΞΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΜ, ΕΝΩ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΣΤΟΝ ΡΙΖΙΤΣΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.

Αυτά όλα είναι τριπάκια του εσωτερικού μας κόσμου. Τον οποίο αν δεν καθαρίσουμε κι αν δεν αυτόγνωρίσουμε πρώτα ,δεν έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε δυνάμεις για αυτόν. Από όπου κι αν τις ψάχνει ο κάθε ένας.

ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ? ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΕΛΕΙΣ?

Η βίβλος είναι ιερό βιβλίο για εμένα, διαβάστε δυο αναφορές :
Δύο παραδείγματα ειδωλολατρών υπάρχουν καταγεγραμμένα, αυτό της δούλη του Αβραάμ της Άγαρ και αυτό του Αβιμέλεχ .
Και οι δύο ήταν ειδωλολάτρες αλλά μιλούσαν με τον θεό!!! , γιατί είχαν καθαρή καρδιά όπως λέει η βίβλος.

ΜΑΝΤΙΝΑΔΙΤΣΑ?

ΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ,
ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ,
ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ,
ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ

Ο δε Αβραάμ ο οποίος είχε το χάρισμα της διάκρισης των πνευμάτων, τους έβγαλε το καπέλο στην ουσία και δεν τους είπε τίποτα, διότι οι καθαροί άνθρωποι μιλάν πραγματικά με τον θεό όπου κι αν πιστεύουν.

ΜΟΥΤΡΟ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΒΡΑΜΗΣ.
ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΒΡΕ ΟΛΑ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΟΙΤΗΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

Διότι το ποιος δρόμος οδηγεί στην πραγματική αλήθεια δεν μπορούμε να το αποδείξουμε με λόγια ,αλλά με την ζωή μας.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Και τότε θα ζητήσουμε και τις δυνάμεις , από αγάπη για το κοινό όφελος.

ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΕ...ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ…

Τώρα δεν είμαστε σε θέση να μιλάμε ούτε καν σε ένα εικονικό σύστημα ενός φόρουμ.
Και αυτό φαίνεται σε κάθε μας ποστ.
Ζητάμε να δούμε φως και δεν έχουμε μάτια.
Ζητάμε αγάπη αλλά δεν την γνωρίζουμε.
Μιλάμε για τον θεό και δεν ξέρουμε τι είναι ο άνθρωπος.
Μέσα από βιβλία και βίους διαφόρων φωτισμένων συσσωρεύουμε γνώση αλλά για λάθος λόγους.
Ανώφελο και μάταιο.

ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΣΤΟ ΠΟΙΝΤΟΦΒΙΟΥ

Η ζωή δεν είναι εικόνες και παραστάσεις τρισδιάστατες , η ζωή είναι νοητή…
Ο νους συνδέει τον υλικό κόσμο με τον πνευματικό, αυτός τους κάνει Ένα.
Το σύμπαν είναι εδώ, μέσα μας, και εμείς το ψάχνουμε στο χώμα.

ΜΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΛΙΓΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΥΠΕΔΕΙΞΕΣ?
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΒΙΩΣΕΙ, ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΛΛΟΥ?

Υγ.Το παιδάκι είναι σε έκσταση 9 μήνες και οι αρχές ετοιμάζουν έφοδο λέει για να μελετήσουν την περίπτωση του.
Να μελετήσετε τι βρε!

ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ?

Υγ.Ο Παϊσιος μίλαγε με τα πουλιά ,αλλά δεν υπήρχε ένας άνθρωπος για να μιλήσει…

Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΓΕ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΕΣ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΩΤΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΓΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ?
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ, ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΝΥΣΤΕΙΑ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΣΠΙΤΑΚΙ, ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ….

ΤΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΚΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΥΣΗΣ, ΕΒΓΑΖΕ ΣΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ…

Υγ.Θεέ μου αγάπα με , γιατί Εγώ δεν μαγαπώ…!

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕ ΣΕ ΑΓΑΠΩ… ΚΑΙ ΑΣ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΩ!

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 25/02/2006 10:00:12

ARISTEIDIS17Νέο Μέλος
25/02/2006, 11:09:57
MozΜέλος
25/02/2006, 13:02:03
quote:

Τι έχουμε εδώ; Τσουνάμι; Είδε φως και μπήκε / να μας πει κι ένα τραγούδι;

ARISTEIDIS17, βρίσκεσαι σε Κήπο Ζεν.

=========== «XO! Και πάλι XO!»==================

((Πολυαγαπητέ μου... αμπελοφιλόσοφε, / είσαι λάθος! :P))

quote:

ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΟ.

Εγώ λέω ότι... «τον ζηλεύει, που είναι πιο Χριστιανός κι απ-αυτόν κι από όλους!!! :P / Λες να φτάσει και τον Just;;;» ((Just kidding... :))

quote:
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕ ΣΕ ΑΓΑΠΩ? ΚΑΙ ΑΣ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΩ!

((Αυτό δεν έπρεπε να του το πεις... «πώς θα μάθει το παιδί» να ψάχνει;))

Απ-το Υπερπέραν, κάπου στην Έρημο της Μνήμης, πίνοντας τσάι με οκτώ Σούφι κι έναν Δάσκαλο του Ζεν, ο παππούς ψιθύρισε: «Διάλογοι... και ξερό ψωμί!» ((ThanX Ryche! ))

((ΣοΦή η μικΡή μαθΥτρια / καθώς -εNίοτε- ο πιρούνHς βγάζει μάτι! / θες μια πιρουνιά; ))

Ελάχιστε, τσάι... πίνεις; ((εδώ >> http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=2&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=1936))

Υποκλίνομαι... στην Επιστήμη!

Καλή σας μέρα, χαρωπές μου υπάρξεις
©Moz & the Bad Seeds...

Edited by - Moz on 25/02/2006 14:32:47