ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

panosalex60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
panosalexΝέο Μέλος
12/03/2012, 01:32:07
Γεια σας παιδια!!!ειμαι καινουργιος στο forum!!!θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε πως λεγοταν ενα παλιο παιδκο τηλεπαιχνιδι ( σαν το disney club) το οποιο ειχε να κανει με παιχνιδια LEGO!!!ηταν απιστευτο!!το θυμαμαι ακομα!!!

azumi25Νέο Μέλος
18/03/2012, 01:35:06
Γεια σας παιδια παρακολουθω το φορουμ χρονια κ καθε φορα βρησκω αυτο που ψαχνω απλα σημερα μ ηρθε στο μυαλο ενα παλιο παιδικο!Ηταν μια οικογενεια με τον μπαμπα αρκουδο την μαμα αρκουδα κ το αρκουδακι.Οι γονεις ηταν χοντροι κ κινηγουσαν το παιδι να φαει αλλα αυτο δν ηθελε κ ειχαν παει σε ενα παρκο περαδοθε αδυνατησαν κ αυτοι στο τελος πρεπει να ηταν ρωσικο!μπορει κανεις να βοηθησει????

ΙαπετόςΜέλος
04/06/2012, 19:55:11
Έχει και συνέχεια

kostas_firmaΝέο Μέλος
10/07/2012, 00:54:23
re paidia sas exw exw ena grifo para polu duskolo alla exw mia elpida oti edw isws kapoios me voithisei.... psaxnw na vrw ena paidiko.... xronologia gurw sto 90... itan paidiko-tainia se 1 kasseta.... to thema itan sxetiko me pagkosmio puriniko polemo.... gia tin epoxi ekeini itan polu mprosta!!!! itan san tiletainia diarkeia panw apo 2 wres (isws kai 3)... prospathw edw kai xronia na to vrw alla den thumamai katholou ton titlo..... opoios to vrei kai voithisei tha exei kanei megali magkia...

10/07/2012, 20:35:54
Αγαπητέ kostas_firma καλωσόρισες στο forum.

Προσπάθησε να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish ώστε να είναι ευανάγνωστα τα μηνύματά σου.
Ευχαριστώ.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

NorthStarΜέλος
12/07/2012, 18:49:26
quote:

re paidia sas exw exw ena grifo para polu duskolo alla exw mia elpida oti edw isws kapoios me voithisei.... psaxnw na vrw ena paidiko.... xronologia gurw sto 90... itan paidiko-tainia se 1 kasseta.... to thema itan sxetiko me pagkosmio puriniko polemo.... gia tin epoxi ekeini itan polu mprosta!!!! itan san tiletainia diarkeia panw apo 2 wres (isws kai 3)... prospathw edw kai xronia na to vrw alla den thumamai katholou ton titlo..... opoios to vrei kai voithisei tha exei kanei megali magkia...

Εαν ήταν Γιαπωνέζικα κινούμενα σχέδια, τότε θα είναι το Future War 198X

http://www.youtube.com/watch?v=MKxxBVNBDxU

psileas77Νέο Μέλος
24/07/2012, 21:05:00
Καλησπέρα παιδιά, αξέχαστες οι εποχές αυτές με όλα τα παιδικά που έχετε αναφέρει! Πρέπει να κάνουμε κάτι όλοι μαζί γιατί δεν βλέπω να τα δείχνουν ξανά. Ότι έχει ο καθένας μπορεί να το ανταλλάζει με ότι ψάχνει με κάποιον άλλον έτσι ώστε σιγά σιγά να τα μαζέψουμε όλοι:)

BigTsoΝέο Μέλος
29/07/2012, 23:33:05
quote:

quote:

Γεία σας, τι κάνετε; Εδω και δυο (2) περιπου εβδομάδες εχω την εξής απορεία να παιδικο στον αλφα επαιζε πριν περιπου 8 χρονια ( +/- 2) με ενα λυκο και μια κακια μαγισσα την πανουκλα το θυμάστε?? Προσπαθώ να βρώ το όνομα και δεν μπορω....αν το ξερετε βοηθηστε...περισσοτερες πληροφοριες δεν εχω να σας δωσω!! Ευχαριστω!!

να προσθέσω κάτι πληροφορίες αν θυμάμαι καλά ήταν σε ένα δασος ο λύκος νομίζω είχε πρασινο πανοφόρι και καπέλο και σπαθί για όπλο. Είχε και παρέα αλλα δεν θυμάμαι τι ζωα ή αν υπηρχαν και άνθρωποι. Επιπλέον τα επεισόδια ήταν αυτοτελή. Τα χρώματα του λύκου πρέπει να ήταν καφε-μπεζ. Η μαγισσα φορούσε μαύρα. Πρέπει να υπήρχε και μια κοπελιά και ήταν φίλη του λύκου!! Αυτά και άν τα θυμάμαι και καλα....σας παρακαλω βοηθήστε με....!!

Μήπως έχετε βρεί τίποτα σχετικό? Ευχαριστω!

AlleycatΝέο Μέλος
11/08/2012, 05:32:40
Παιδιά εψαξα όλες τις σελίδες αι δεν βρήκα πληροφορίες για ένα καρτοον που πραγματικά μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση ...

Νομίζω πως άρχιζε σαν κανονική ταινία με ηθοποιούς όπου ήταν ένα μικρό αγόρι και έπεσε μέσα σε ένα ποτάμι η στη θάλασσα και με το που έπεσε μεσα μεταμωρφωθηκαν όλα σε καρτοον και η υπόλοιπη ταινία ήταν οι περιπέτειες του κάτω απο το νερό με διαφωρα ψάρια και γοργόνες κτλ

Το θυμάται κανείς;;;

ShanoaΜέλος
12/08/2012, 11:02:33
http://www.youtube.com/watch?v=-grYkJQ889I&feature=player_embedded

To αγαπηπένο μου..

"Time for a revisit"
ShanoaΜέλος
12/08/2012, 11:06:09
Ολόκληρο κομμάτι,όχι αστεία..

http://www.youtube.com/watch?v=hy-H-KJRYbw&feature=player_embedded

Και φυσικά ο ήχος απ'το μαστίγιο.

"Time for a revisit"

Edited by - Shanoa on 12/08/2012 11:08:39

Edited by - Shanoa on 12/08/2012 12:40:58

barbariangrΝέο Μέλος
01/09/2012, 15:10:10
καλησπερα σασ και καλο μηνα.....θα ηθελα μια τεραστια χαρη....εχω γαει τονκοσμο και ελπιζω να βοηθησω με την περιγραφη μου....ηταν ενα παιδικο που ειχε μεσα ενα καφε τερας το οποιο ελεγε σε μια σκηνη ενα τραγουδι που ελεγε οτι ειναι ο μεγαλοποδης και ειναι φοβεροσ και εσπαγε κατι δεντρα και εκανε γενικα καταστροφεσ....μπορειτε καποιοσ αν ξερει ποιο παιδικο ηταν?σασ ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και συγχαρητηρια για το τελειο post......:)

NorthStarΜέλος
03/09/2012, 14:28:29
quote:

καλησπερα σασ και καλο μηνα.....θα ηθελα μια τεραστια χαρη....εχω γαει τονκοσμο και ελπιζω να βοηθησω με την περιγραφη μου....ηταν ενα παιδικο που ειχε μεσα ενα καφε τερας το οποιο ελεγε σε μια σκηνη ενα τραγουδι που ελεγε οτι ειναι ο μεγαλοποδης και ειναι φοβεροσ και εσπαγε κατι δεντρα και εκανε γενικα καταστροφεσ....μπορειτε καποιοσ αν ξερει ποιο παιδικο ηταν?σασ ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και συγχαρητηρια για το τελειο post......:)

Είναι επεισόδιο της σειράς Berenstein Bears. Στα ελληνικά είναι γνωστό ως "Τα Απίθανα Αρκουδάκια" και "Οικογένεια Ποποπίκου". Ο τίτλος του συγκεκριμένου επεισοδίου είναι "The Berenstein Bears Meet Bigpaw".

http://www.youtube.com/watch?v=AaG2A9D68CQ&feature=related

barbariangrΝέο Μέλος
03/09/2012, 18:37:06
ενταξει δεν υπαρχεις.....σε ευχαριστωωωωωωωωωω πααααααααααααρα πολυ.......μακαρι να το βρω τωρα να το κατεβασω και απο καπου........¨)

NorthStarΜέλος
27/09/2012, 01:23:38
quote:
Geia sas!
Tha ithela na sas rwtisw gia ena palio paidiko to opoio den nomizw na epaikse stin ellhnikh tv!Eixe ws thema duo antipales omades spirtwn mple kai prasina ta opoia kathws fulagan ta sunora tous egine kati kai irthan se maxh metraksu tous!Sto telos kaigontai ola!To eixa se videokaseta apo ena palio periodiko pou evgaze gia ligo kairo seires me diafora paidika!Kati anafere san "Star Video" apeksw apo tin kaseta kathws kai kata tin diarkeia tis enarksis tou!Paidia kante kati!!To psaxnw xronia!

Conflict

http://www.youtube.com/watch?v=wImBk5PO9GQ

quote:
Itan ena mikro trenaki pou empaine mesa stis selides enos megalou vivliou kai ka8e fora pigaine se diaforetiki istoria.8umamai me ta tria mikra gourounakia pou itan 3 mikra lagoudakia pou to ena eixe enan sougia k ekove bamboo gia na ftiaxei to spiti tou. kai 8umamai k ti mikri kokkinouskoufitsa pali lagoudakia itan kai sena apo ta 2 o lukos emene mesa sena dentro

The Little Train

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ivzZ66Ck_RM

psykickΝέο Μέλος
02/10/2012, 01:05:32
paidia gia sas vlepw pws edw exete kse8apsei ola ta palia paidika giafto kai gw 8a sas rotisw ena panpalew paidiko sto ktv (filmet) mesimeri kiolas to epeze mia oikegenia pou apotelountan apo 2 paidia odontovourtes i kori eixe prasino xrwma kai o gios mple xrwma, 2 gwneis o pateras odontokrema aspro xrwma tin mitera tin 8imame na itan roz. to paidiko den eixe an8rwpous. parakalw voi8iste me

NorthStarΜέλος
02/10/2012, 01:18:46
Δες στη σελιδα 41, λεγεται The Toothbrush Family.
psykickΝέο Μέλος
02/10/2012, 16:37:29
8eos eisai, exw kai ena deftero loipon 8imame to tragoudi alla eikonika kati psila 8imame sto tragoudi stin arxi vlepame na proxoraei i kamera mexri se ena spiti me ena vivlio panw se ena trapezi, prin paei vlepame diafora meri, loipon to tragoudi elege oti 8imame fusika : parte mas mazi, stin gi tin magiki, ekei pou einai ola api8ana kai ali8ina exw tin entiposi san kuria xaraktires itan 2 zwa den 8imame tin itan alla sigoura den eixan ftera alla paizei na sinantousan se kana epeisodio.i et1 prepei na to epeze

ΙαπετόςΜέλος
02/10/2012, 20:53:47
Aυτό το "Βatman" το θυμάται κανένας;
Έπαιζε πρίν το "The Munsters" στο κανάλι Seven-X αν δεν κάνω λάθος.

Πολύ κάψιμο και οι δύο σειρές

All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream (~Edgar Allan Poe~)

Edited by - Ιαπετός on 02/10/2012 20:55:37