ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

panosalex60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
psykickΝέο Μέλος
12/10/2012, 20:56:07
Αράχνιασε το φόρουμ κανένας δεν ψάχνει τίποτε ούτε κάποια ερώτηση

PankyrΝέο Μέλος
29/11/2012, 22:59:12
Καλησπερα παιδια... Ψαχνοντας και εγω για παλια παιδικα βρεθηκα σε αυτο το φορουμ και ειδα πως εχει πολυ ψωμι... Γιαυτο θα ηθελα να σας ρωτησω και γω για καποια παλια παιδικα που ψαχνω... 1)Καταρχας αναζητω ενα παλιο καρτουν (νομιζω του 1991) που λεγεται ''Φρουτακια'' στα ελληνικα, αλλα το καρτουν ειναι ισπανικο και νομιζω ονομαζεται ''Los Fruittis''... Παρ' ολα αυτα δεν μπορω να βρω αυτο το καρτουν στα ελληνικα πουθενα οσο κι αν εχω ψαξει... Θα ηθελα να μου πει κανενας που να βρω να το κατεβασω (αν μπορω *στα ελληνικα) ηταν με πρωταγωνιστη εναν ανανα και την παρεα του: Μια μπανανα, και εναν κακτο νομιζω... Οποιος μπορει ας βοηθησει... Το ψαχνω με μανια (νομιζω μεχρι πριν 4-5 χρονια παιζοταν και στην τηλεοραση). 2)Ψαχνω και εναν καρτουν του οποιου τον τιτλο δεν εχω ακομη να καταφερει να βρω... Το ειχα πολυ παλια σε κασετα. Θυμαμαι ελαχιστες σκηνες: Ηταν νομιζω με εναν γιγαντιο ανεμοστροβυλο ο οποιος κατεστρεφε τα παντα και κατι θυμαμαι με εναν γιγαντιο κακορα, που προσπαθουσε να αποφυγει τον ανεμοστροβυλο αλλα τελικα νομιζω δεν τα καταφερε... Και μια αλλη σκηνη που μπορει να ειναι απο το ιδιο καρτουν- δεν μπορω να θυμαμαι... Ηταν η τελικη σκηνη που παρουσιαζε ενα μωρο το οποιο εκλαιγε στην κουνια (και νομιζω φοραγε πανες...*δεν ειμαι και πολυ σιγουρος παρ' ολα αυτα)... Μεχρι πριν λιγο καιρο εψαχνα κατι ακομα: ενα καρτουν που το βρηκα εντελει με τρια αδερφια... Το ενα ειχε ενα μονοκυκλο ποδηλατο, το δευτερο δικυκλο, και το τριτο τρικυκλο... Ο τιτλος του ειναι ''The Dover Boys'' και τα αλλα καρτουν με τον ανεμοστροβυλο και το μωρο ειναι του ιδιου στυλ... Τελως θα ηθελα να ζητησω να μου πει καποιος που μπορω να αγορασω εστω και μεσω Ιντερνετ στα ελληνικα το καρτουν αυτο ''The Dover Boys''(http://www.youtube.com/watch?v=jR0eBWDVAtw)... Σας ευχαριστω πολυ και ελπιζω να με βοηθησετε...!!!

NorthStarΜέλος
03/12/2012, 00:47:45
quote:

2)Ψαχνω και εναν καρτουν του οποιου τον τιτλο δεν εχω ακομη να καταφερει να βρω... Το ειχα πολυ παλια σε κασετα. Θυμαμαι ελαχιστες σκηνες: Ηταν νομιζω με εναν γιγαντιο ανεμοστροβυλο ο οποιος κατεστρεφε τα παντα και κατι θυμαμαι με εναν γιγαντιο κακορα, που προσπαθουσε να αποφυγει τον ανεμοστροβυλο αλλα τελικα νομιζω δεν τα καταφερε... Και μια αλλη σκηνη που μπορει να ειναι απο το ιδιο καρτουν- δεν μπορω να θυμαμαι... Ηταν η τελικη σκηνη που παρουσιαζε ενα μωρο το οποιο εκλαιγε στην κουνια (και νομιζω φοραγε πανες...*δεν ειμαι και πολυ σιγουρος παρ' ολα αυτα)...

Μηπως ειναι σκηνη απο την ταινια Rock-A-Doodle; Εχει κοκορα και ανεμοστροβυλο.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=YSGKsIozenI&feature=endscreen

Alex_crfΝέο Μέλος
04/12/2012, 22:28:33
Γεια σας παιδιά! Θυμάστε, στα μέσα της δεκαετίας του 1980, στις διακοπές ή στις παραμονές των Χριστουγέννων κάποιας χρονιάς, μία αγγλική σειρά με ηθοποιούς-παιδιά, με τον τίτλο "Το μαγικό κουτί"; Πρωταγωνιστές ήταν κάτι παιδιά που είχαν ένα μικρό μαγικό κουτί, το οποίο, όταν το άνοιγαν, μπορούσαν να γίνουν πάρα πολύ μικρά σε μέγεθος, και να πετάνε. Για χρόνια δεν ήξερα ποιος ήταν ο αγγλικός τίτλος, και η ΕΡΤ δεν ξαναπρόβαλε την σειρά. Δεν ξέρω αν την έχετε αναφέρει στις προηγούμενες πάρα πολλές σελίδες. Το βρήκα πρόσφατα. Πρόκειται για το σήριαλ "The box of Delights", το οποίο είχε 6 επεισόδια. Η σειρά υπάρχει και στο Youtube. Ό,τι πρέπει για τώρα που πλησιάζουν Χριστούγεννα!
http://youtu.be/DUkOsMSN7PI
PankyrΝέο Μέλος
05/12/2012, 22:16:31
quote:

quote:

2)Ψαχνω και εναν καρτουν του οποιου τον τιτλο δεν εχω ακομη να καταφερει να βρω... Το ειχα πολυ παλια σε κασετα. Θυμαμαι ελαχιστες σκηνες: Ηταν νομιζω με εναν γιγαντιο ανεμοστροβυλο ο οποιος κατεστρεφε τα παντα και κατι θυμαμαι με εναν γιγαντιο κακορα, που προσπαθουσε να αποφυγει τον ανεμοστροβυλο αλλα τελικα νομιζω δεν τα καταφερε... Και μια αλλη σκηνη που μπορει να ειναι απο το ιδιο καρτουν- δεν μπορω να θυμαμαι... Ηταν η τελικη σκηνη που παρουσιαζε ενα μωρο το οποιο εκλαιγε στην κουνια (και νομιζω φοραγε πανες...*δεν ειμαι και πολυ σιγουρος παρ' ολα αυτα)...

Μηπως ειναι σκηνη απο την ταινια Rock-A-Doodle; Εχει κοκορα και ανεμοστροβυλο.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=YSGKsIozenI&feature=endscreen

Ειλικρινά δεν εχω λόγια να σε εχαριστήσω αλλα δεν ειναι αυτο το καρτουν που εψαχνα... Σε ευχαριστω οσο τιποτα για το ενδιαφερον σου και που μου απαντησες... Το καρτουν αυτο ομως τελικα το βρηκα (Παρ'οτι το εψαχνα εδω και ενα χρονο τωρα, και αν σκεφτεις οτι το βρηκα δυο μερες αφου εγραψα αυτο το μηνυμα)!! Αναφερομαι στο ''Chicken a la King'' {http://www.youtube.com/watch?v=giFAMVN-PmM}... Η περιγραφη μου ισως σε μπερδεψε αλλα και εγω ο ιδιος ειχα μπερεδευτει... Ειχα γραψει οτι στο τελος ο ανεμοστροβυλος πιανει τον κοκορα αλλα εκανα λαθος... Στην τελικη σκηνη αυτος ο πολεμιστης παπια καταφερνει να κατατρωπωσει τον βασιλια κοκορα και περνει την πριγκηπισσα παπια και φευγουν με εναν ανεμοστροβυλο... Ειχα τοσα χρονια να το δω που το μυαλο μου ειχε τελειως διαγραψει αυτη τη σκηνη και επειδη θυμομουν οτι καποιον παιρνει ο ανεμοστροβυλος μπερδευτηκα και νομιζα οτι ηταν ο κοκορας...(Ασε που δε θυμομουν καν για αυτη την ''ομορφη παπια'' και τον πολεμιστη που παλεψε με τον βασιλια)... Το δευτερο που θα ηθελα να σε ενημερωσω ειναι οτι βρηκα και το ΑΛΛΟ καρτουν που αναζητουσα με το μωρο (μετα απο 3-4 ωρες που εψαχνα στο google, μπηκα σε μια λιστα με πολυ παλια παιδικα γιατι υπεθεσα οτι ηταν παλιο και να τελικα που το βρηκα)... Ειναι το ''Gabby All's Well'' (http://www.youtube.com/watch?v=oj7Pm55vTZA)... Η συγκινηση μου και η χαρα μου που βρηκα αυτα τα δυο υπεροχα καρτουν αλλα και η νοσταλγια που νοιωθω για αυτες τις εποχες που τα εβλεπα σε βιντεοκασετες ειναι απεριγραπτες... Θα ηθελα ακομη μια φορα να σε ευχαριστησω για το ενδιαφερον σου και να σε συγχαρω για την εξαιρετικη δουλεια σου... Γιαυτο λοιπον θα ηθελα να σε ρωτησω αν γνωριζεις κατι για τα υπολοιπα θεματα που ανεφερα στο φορουμ... Δηλαδη που μπορω να βρω τα φρουτακια (αν ξερεις δηλαδη για ποια σειρα μιλαω, και γνωριζω ηδη οτι 2-3 επεισοδια της σειρας τα πουλαει η Joconda Video και τα εχω) γιατι παλια την εδειχνε νομιζω στο λεπαντο... Αλλα δεν παιρνω και ορκο... Και τελως να σε ρωτησω αν γνωριζεις που μπορω μεσω ιντερνετ να αγορασω την ταινια ''The Dover Boys'' [που ειναι δυσκολο να γνωριζεις ποσο για ποια σειρα μιλαω οσο και που μπορω να το βρω] η απο την αλλη αν υπαρχει καπου στο ιντερνετ να το δω, πραγμα που το θεωρω σχεδον αδυνατο... Ευχαριστω για το χρονο σου και περιμενω με ανυπομονησια καποια απαντηση, αν γνωριζεις κατι... Ευχαριστω...!

midnight riderΝέο Μέλος
09/12/2012, 02:44:44
Γειά σας παιδιά, ψάχνω εδώ και καιρό να βρώ την χαμένη ατλαντίδα 1 και 2 μεταγλωττισμένη στα ελληνικά και δεν την βρίσκω πουθενά .. μπορεί κανείς να με βοηθήσει; να μου στείλει ένα ink να τις κατεβάσω η να μου τις στείλει μέσω mail η οτιδήποτε άλλο. ευχαριστώ.

psykickΝέο Μέλος
22/12/2012, 01:27:26
elpizw na se voi8isa
atlantida 1
http://torfinder.net/torrent/d0bc597a1e860fec6bd6e57bad745610d85961c1
ama exei akoma seeders eisai tuxeros

sto 2 ola ta links nekrosan
http://thepiratebay.se/torrent/5876462/Disney__Atlantis_2_Milos_Return_(2003)(DivX)__2Lions-Team agglika einai, metaglotismena den 8a to vreis pou8ena

24/12/2012, 18:43:59
Αγαπητέ psykick, θα σε παρακαλούσα μόνο να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες κι όχι με λατινικούς (greeklish) ώστε να είναι πιο ευανάγνωστα τα μηνύματά σου.

In anticipation of my resurrection...

psykickΝέο Μέλος
28/12/2012, 01:22:06
ελπίζω να σε βοηθήσουν.
atlantida 1
http://torfinder.net/torrent/d0bc597a1e860fec6bd6e57bad745610d85961c1
αμα έχει ακόμα seeders είσαι τυχερός
sto 2 ola ta links nekrosan
http://thepiratebay.se/torrent/5876462/Disney__Atlantis_2_Milos_Return_(2003)(DivX)__2Lions-Team αγγλικα βρισκω για το 2 ολα τα ελληνικα σαιτσ οδηγουν στο rapidshare που ειναι νεκρα ολα

mpaouloΝέο Μέλος
09/01/2013, 23:47:51
Γεια σας παιδια...ειμαι απελπισμενος,ψαχνω το τιτλο ενος παλιου παιδικου,που επαιζαν ενα αγορακι,ενας σκυλος και ανεβαιναν στη σοφιτα του σπιτιου,μαλλον του παππου του και ανοιγαν ενα μπαουλο,και διαβαζαν ενα παραμυθι και καθε φορα μεταφερονταν σε ενα μερος..μπορει να ειχαν και ενα κοριτσακι μαζι τους...πηγεναν σε διαφορα μερη με ινδιανους κλπ...μπορει να με βοηθησει καποιος?? ευχαριστω πολυ εκ τν προτερων!!

airtangerineΜέλος
15/06/2006, 02:41:09
Ντροπή για το ρόζ παχύδερμο, αλλά και χαρα στην υπομονή των υπολοίπων να απαντάμε στη σαχλαμάρα...........
15/06/2006, 06:02:13
Γεια σου φίλε/η airtangerine

quote:
Agnostic
Είσαι εσωτεριστής ή χαιβάνι;

Τίποτα από τα δύο.
Ενα ρεμάλι της κοινωνίας είμαι.

quote:
Καταρχήν σε ποιά χώρα ζείς;

Δεν ξέρω...ακόμα το ψάχνω.
Λέω να ρίξω μια ματιά στο προφίλ μου μήπως βρω πληροφορίες.

quote:
Σε ποιόν πλανήτη είσαι τουρίστας;

Στο Σείριο, ως γνήσιος Ελλην.

quote:
Τι αξία έχει η δική σου ζωή ;

Οση αξία έχει και η δική σου και κάθε ανθρώπου.

quote:
Πόσο αξίζεις τάχα για να κατηγορείς έναν Αλέξανδρο που σε έσφαξε κάποτε ως Θηβαίο ή ώς Τύριο.................;

Δεν κατηγόρησα κανέναν. Ιστορικά γεγονότα ανέφερα και έθεσα ένα προβληματισμό.
Επίσης θα ήθελα να με ενημερώσεις, με ποιο "μέτρο" να μετρηθώ για να διαπιστώσω αν αξίζω να εκφέρω γνώμη για ένα ιστορικό πρόσωπο ή γεγονός.

quote:
Γιατί συμμετέχεις σ`αυτό το φόρουμ;;;;

Δεν είχα τι να κάνω και είπα να μπω να περάσει η ώρα. Σκέφτηκα ότι μπορεί να "χτυπήσω" και κάνα καλό πιπίνι. Ποτέ δεν ξέρεις.

quote:
Τι θέλεις να μας πείς στο τέλος τέλος;

Οτι το εθνικό, είναι το αληθές.
Και άλλα πολλά..

quote:
Ότι είσαι διεθνιστής; Πολυεθνιστής;

Βλέπε πρώτη απάντηση.

quote:
Απο πού τα "Παίρνεις" ;;

Από τους Εβραίους.

quote:
Βρε φούξια ΕΛΕΦΑΝΤΑ , τι μας τσαμπουνάς;;;;;;;

quote:
Ντροπή για το ρόζ παχύδερμο, αλλά και χαρα στην υπομονή των υπολοίπων να απαντάμε στη σαχλαμάρα...........

Κόιταξε, το ροζ ελεφαντάκι γνωρίζει ότι είναι παχύδερμο, δεν χρειάζεται να του το υπενθυμίζεις. Συνηθίζει όμως όταν το πιέζουν να κλάνει άσχημα. Σου συνιστώ λοιπόν να μην το πιέζεις ούτε να το χλευάζεις, διότι αν πορδίσει θα ψάχνουμε όλοι για μασέλα εδώ μέσα

Α, και το ρήμα "τσαμπουνάω" είναι παράγωγο της λέξης "τσαμπούνα", η οποία προέρχεται από την ιταλική λέξη "zampogna". Ως γνήσιοι Ελληνες δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούμε ξενόφερτες λέξεις αφού οι παλιο-Ιταλοί πριν 60+ χρόνια μας πολέμησαν για να μας κατακτήσουν.

Καλή σου μέρα

Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...

AkrisΜέλος
15/06/2006, 06:13:03
Εντάξη αγαπητο'ι φίλοι ας σεβαστούμε την διαφορετική άποψη του agnostic...

Αν συμφωνούσαμε όλοι γιατί να γραφώμασταν στο φόρουμ;;;;;;

15/06/2006, 06:13:34
Velial έχει μια λογική η απάντησή σου.

Απλά μην αγνοείς και τα διδάγματα που λαμβάνουν οι λαοί και οι κοινωνίες μετά από τόσους αιματηρούς πολέμους.Προσωπικά, πιστεύω ότι οι χώρες της Ευρώπης έχουν κατανοήσει την τεράστια χρησιμότητα της μεταξύ τους συνεργασίας σε πολλούς τομείς και φιλικής συνύπραξης(από τα λάθη μας μαθαίνουμε άλλωστε) και βλέπουν τα πράγματα με νέα (προ)οπτική. Δε νομίζω ότι ο Γαλλος φοβάται το Γερμανό μήπως τον κατακτήσει με τα όπλα στο μέλλον.
Ούτε καποιο διάλλειμα από μεταξύ τους πολεμους έχουν κάνει. Ετσι πιστεύω τουλάχιστον και έτσι δείχνουν τα πράγματα.

Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...

velialΜέλος
15/06/2006, 15:30:41
Μακαρι να εχεις δικιο φιλε μου Εγω παντως πιστευω οτι οι λαοι αυτοι, ΛΙΓΟ προπαγανδα να φανε, και κανα "επεισοδιο" να κατσει, εχουν σφαχτει στο καπακι. Δεν κοιτας τι γινεται στο Μουντιαλ? Μεχρι και ...βουντου κανουν οι Γερμανοι στους Αγγλους (!)

Απλα πλεον ο πολεμος εχει μεταφερθει στο οικονομικο πεδιο. Τα εκκατομυρια νεκρων απο πεινα, ναρκωτικα και καρκινο, δειχνει πως ο οικονομικος πολεμος καθε αλλο απο αναιμακτος ειναι.

Τελικα ισως να ειναι θεμα του πως βλεπει ο καθενας το ποτηρι. You know μισογεματο και ετσι!

Tότενες το μαύρο φίδι
το διπλό του το γλωσσίδι
πίσω από την αστοιβιά
βγάζει και κουνάει με βιά:

"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
κι' οι ραγιάδες απ' τα ουράνια,
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."

15/06/2006, 18:04:16
quote:
Δεν είχα τι να κάνω και είπα να μπω να περάσει η ώρα. Σκέφτηκα ότι μπορεί να "χτυπήσω" και κάνα καλό πιπίνι.

Πιπίνια τέλος.. Τώρα σε οτι αφορά τα καλά πιπίνια..

AkrisΜέλος
15/06/2006, 19:05:08
Θα συμφωνίσω με το φίλο velial, λίγο προπαγάνδα να πέσει και όλα τα ρατσιστικά μίσοι των "πολιτισμένων" Ευρωπαίων θα βγουν στη επιφάνεια και τότε .......

angiΜέλος
15/06/2006, 23:02:29
Ποιος πειραξε το γλυκο μου ελεφαντακι;;
Μην ανοιξω το στομα μου τωρα!!
Ολα κι ολα!!!
Agnostic, διαφωνω μαζι σου, αλλα λατρευω τον τροπο που τα λες!!

www.myhoroscope.gr

airtangerineΜέλος
17/06/2006, 04:26:12
quote:
Γεια σου φίλε/η airtangerine

quote:Agnostic
Είσαι εσωτεριστής ή χαιβάνι;

Τίποτα από τα δύο.
Ενα ρεμάλι της κοινωνίας είμαι.

Έγινε φιλάρα.
Καλά Πιπίνια....

quote:
Κόιταξε, το ροζ ελεφαντάκι γνωρίζει ότι είναι παχύδερμο, δεν χρειάζεται να του το υπενθυμίζεις. Συνηθίζει όμως όταν το πιέζουν να κλάνει άσχημα. Σου συνιστώ λοιπόν να μην το πιέζεις ούτε να το χλευάζεις, διότι αν πορδίσει θα ψάχνουμε όλοι για μασέλα εδώ μέσα

Μας απειλείς με πορδές ;
Τέλος πάντων άσε τους Ιταλούς και τους Έλληνες ήσυχους και ασχολήσου με το είδος σου.

mariha2912Μέλος
17/06/2006, 11:57:29
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ Agnostic ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ...

airtangerine , ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ?