- Έλευσις κυνός 7ης Ταξιαρχίας - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
7η Αποστολή -Ν.Ι.Σ.Π.Α-
ΝΟΥΣΗΓΕΤΗΣ
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ...
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ????
ΑΥΤΟ ΤΟ "7η Αποστολή -Ν.Ι.Σ.Π.Α-" TI EINAI ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
Που το έχω ξαναδεί αυτό το σενάριο??
Που???
Ααα…το θυμήθηκα στην ταινία Π!
Εκεί είναι ο βραχυκυκλωμένος υπολογιστής από ένα ζουζούνι και βρίσκει το θεό!!!
Να το δώσεις στην ΚΥΠ,στο υπουργείο Άμυνας.
Θα το βρουν ενδιαφέρον για το καλό του έθνους.
----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
Δεν είναι δυνατόν.
Απόλυτα όχι.
ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΡΟΥΣΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΝΕΙ.
ΚΑΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΝ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΠΙΚΕΙΝΩΝΙΑ.
ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ, ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΕΝΙΩΘΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ, ΚΑΤΙ ΕΛΕΙΠΕ.
"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."
"ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.........."
----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ??????
ΠΟΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ????
ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ?????
ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ Ε ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΜΟΥ?
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΥΓΕΝΕΣ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΛΗΞΙΑΣ.....
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....
Μην κοιτάς το δάχτυλο όταν σου δείχνουν το φεγγάρι
quote:
Είναι δυνατόν σ'ένα υπολογιστή παλαιάς τεχνολογίας (1985) χωρίς αυτός να είναι συνδεδεμένος με δίκτυο ή με το Ιντερνετ χωρίς να έχει τηλέφωνο και χωρίς να υπάρχουν σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων κεραίες επικοινωνιών ή Ραντάρ , να γράφεις μια ερώτηση στην οθόνη του υπολογιστή και να παίρνεις αμέσως απάντηση σαν φωτογραφία ;Επιπλέον δεν σώζεται στη μνήμη και δεν εκτυπώνεται. 7η Αποστολή -Ν.Ι.Σ.Π.Α-
ΝΟΥΣΗΓΕΤΗΣ
Παραθέτω περίπου όμοια εμπειρία μου από το θέμα "υπ...ΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ".
<< Όσο για την αυθυποβολή, (τώρα θα σου γράψω κάτι και θα σκανδαλισθής).
Δε νομίζω πως μπορεί η αυθυποβολή, να στείλη γραπτό μήνυμα στο κινητό,
απάντηση σε σοβαρότατο πρόβλημα που μόνον εγώ γνώριζα,
την ώρα που το σκεπτόμουν απεγνωσμένα, μη ξέροντας τι να κάνω....
Για σκέψου το,... σκανδαλιστικά συμπτωματικό ε ; >>
Το λυχνάρι του σώματος είναι το μάτι.
Εάν το μάτι είναι καθαρό,
όλο το σώμα είναι φεγγοβόλο.
Εάν το μάτι είναι πονηρό,
όλο το σώμα είναι σκοτεινό.
quote:
Είναι δυνατόν σ'ένα υπολογιστή παλαιάς τεχνολογίας (1985) χωρίς αυτός να είναι συνδεδεμένος με δίκτυο ή με το Ιντερνετ χωρίς να έχει τηλέφωνο και χωρίς να υπάρχουν σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων κεραίες επικοινωνιών ή Ραντάρ , να γράφεις μια ερώτηση στην οθόνη του υπολογιστή και να παίρνεις αμέσως απάντηση σαν φωτογραφία ;Επιπλέον δεν σώζεται στη μνήμη και δεν εκτυπώνεται. 7η Αποστολή -Ν.Ι.Σ.Π.Α-
ΝΟΥΣΗΓΕΤΗΣ
Και βέβαια είναι δυνατόν.
Υπάρχουν πνευματικές οντότητες που εκτελούν σημεία τέτοιου είδους και όχι μόνον.
Από τα γραφόμενα εδώ καταλαβαίνω ότι έχουμε την έλευση μιάς τέτοιας πνευματικής οντότητας με συμπεριφορά (χαρακτήρα) κυνός (σκύλου), στην έβδομη αποστολή της, η οποία οντότητα προέρχεται από κάποια έβδομη Ταξιαρχία(1.000 δαιμόνια περίπου) ομοίων πνευματικών οντοτήτων (με χαρακτήρα κυνός).
Θα αναφέρω εδώ το παράδειγμα του Λεγεώνα (6.000 περίπου δαιμόνια)
που ο Ιησούς Χριστός έβγαλε από τον δαιμονιζόμενο Γαδαρηνό
και επέτρεψε να πάνε και να εισέλθουν στα Γουρούνια.
eythalos
Edited by - eythalos on 09/03/2005 08:18:26
quote:
Θα αναφέρω εδώ το παράδειγμα του Λεγεώνα (6.000 περίπου δαιμόνια)
που ο Ιησούς Χριστός έβγαλε από τον δαιμονιζόμενο Γαδαρηνό
και επέτρεψε να πάνε και να εισέλθουν στα Γουρούνια.
eythalos

πας τωρα εσυ να φας την χοιρινη τη μπριτζολιτσα στο εστιατοριο, και τσουπ! καμμια 500αρια δαιμονια σου δημιουργουν πεπτικο ελκος.
Ρε γμτ την επομενη φορα ας τα βαλει σε κανα κοπαδι προβατα που δεν τα τρωω.. 
ΑΝΕΡΓΕ ΠΕΙΝΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!
quote:Η ομάδα Ε δεν ξέρω αν ασχολείται ακόμη... πάντως η Philips σίγουρα κάνει χρυσές δουλειές... και η ΔΕΗ επίσης..
ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ , ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ??????
Αλήθεια.. υπάρχουν ακόμη pc του 1985???
quote:Έχεις δίκιο...Προφανώς του έλλειπε η σύνδεση του υπολογιστή με την ΔΕΗ, αν υπήρχε όλα θα ήταν καλύτερα... άλλωστε δεν γίνεται να μην εκτυπώνεται ή να μην saveαρεται σε δίσκο..
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΕΝΙΩΘΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ, ΚΑΤΙ ΕΛΕΙΠΕ.
quote:εσύ χάνεις...
Ρε γμτ την επομενη φορα ας τα βαλει σε κανα κοπαδι προβατα που δεν τα τρωω.
Ας σοβαρευτούμε όμως... ΝΟΥΣΗΓΕΤΗΣ η ερώτησή σου είναι αν είναι δυνατόν να συμβεί ή όχι... θα έπρεπε όμως να σε απασχολεί το γιατί να γινόταν... όπως εύστοχα παρατηρεί η ΑΖΩΕΛ.. όταν απαντήσεις σε αυτό, θα λύσεις όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σε σχέση με όσα ανέφερες..
ΥΓ1
με καμία διάθεση ειρωνείας.. σε κανέναν...
ΥΓ2
Μην πετάξεις το pc.. είναι πλέον συλλεκτικό και όχι για τον λόγο που σκέφτεσαι.. απλά ανήκει σε εποχές αλλοτινές...
Δυστυχώς και η Γη με δικά μας έξοδα γυρίζει...
quote:
ΤΟΝ ΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ , ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ??????
Μιά και ανέφερες λάμπες, σου έχει τύχη ποτέ να μπαίνεις μέσα στο σπίτι και ξαφνικά ν' ανάβουν όλα τα φώτα, σε όλα τα δωμάτια, μόνα τους, χωρίς να απλώσεις χέρι για να πατήσης διακόπτη και χωρίς να έχεις τους σχετικούς αυτοματισμούς;
eythalos
quote:
Σας παρακαλώ,
μας κάνετε μια αιτιολόγηση;
quote:
Σας παρακαλώ,μας κάνετε μια αιτιολόγηση;
Κι από την ανάποδη φοριέται η φαντασία
----
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ… ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ;
ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΣΚΑΡΩΝΕΙ, ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;
ΑΡΗΤΕ…
ΔΕΝ ΕΚΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Η ΟΘΟΝΗ…
Η ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΥΠΟΒΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΩΣ ΕΙΚΟΝΑ.
Η ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΟΠΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ… ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΕΧΩ.
ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΠΟΙΩΝ!
Η ΓΗ... ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ ΓΥΡΙΖΕΙ... ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΟ!
γιατι λεγοντας υπερπεραν μπορει να εννοεις και το μπλουτουθ
ΑΝΕΡΓΕ ΠΕΙΝΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ?
Η ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑ