ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σε τι πιστεύουν οι μασόνοι? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Σε τι πιστεύουν οι μασόνοι? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Xotchipilli250 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
08/11/2005, 12:35:43
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ...

ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ....

ΕΜΑΘΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ....

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΥΓ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ?????

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

08/11/2005, 15:49:21
quote:

quote:

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΤΩΝ[ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚ.Τ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ].ΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΕΡΓΑΤΕΣ" ΕΚ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ....{ΚΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΗΙRΑΜ ΗΤΩ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ...}

Edited by - CALAMUS SCRIPTORIUS on 07/11/2005 22:33:59

Οι τέκτοντες είναι "εργάτες" εκ καταγωγής? Συγνώμη αλλά αυτό δεν το κατάλαβα. Ξεκίνησαν από κλειστές εργατικές κάστες (οικοδόμοι, χτίστες κλπ.) και γι' αυτό στη Γαλλία λέγονται Maçon (= κτίστες) και από εκεί είναι και ο όρος Μασονία. (έτσι τουλάχιστον λένε τα βιβλία που έχω διαβάσει) "Εργάτες" φίλε μου CALAMUS SCRIPTORIUS είναι όλοι όσοι δουλεύουν με τον εαυτό τους, εννοώ όσοι προσπαθούν να αποβάλλουν τα "μέταλα" (=ελατώματα), κτίζουν έναν καινούργιο εαυτό, καλύτερο, προσπαθούν να φτάσουν τον ανώτερο εαυτό τους, το φως... Αυτό νομίζω εγώ. Πάντως θα συμφωνήσω με τη φίλη Bizarre, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, δεν υπάρχουν κάποιοι κανόνες συμπεριφοράς? Ακόμα και εδώ που είμαι εγώ (εκτός ελλάδος) δεν μιλάνε ανοικτά απ' ότι ξέρω για τέτοια πράγματα και πόσο μάλλον περισσότερο σε ένα Forum. Δεν λέω να μην πεις την άποψή σου, και σεβαστή κάθε σου άποψη (από εμένα τουλάχιστον) αλλά μου κάνει εντύπωση και χωρίς να θέλω να σε θίξω, γι' αυτό σε ρώτησα. Τώρα όσον αφορά τους έλληνες τέκτονες, μπορεί να μην ήθελες να φανεί έτσι, αλλά και εγώ από αυτά που διάβασα, αυτή τη γνώμη (κάκκιστη) αποκόμισα ότι έχεις για τους έλληνες τέκτονες. Βέβαια εσύ μπορεί να ξέρεις πολύ περισσότερα από εμένα
Φιλικά

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"

1.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ "ΕΡΓΑΣΙΑ"-ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΟΤΕΚΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΟΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ...ΕΠΑΓΚΕΛΜΑ...ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ κ.λ.π. ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΛ/ΑΣ. 2.Ο ΤΕΚΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ:α.ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ.β.ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΕΚΤΟΝΩΝ.γ.ΟΝΟΜΑΤΑ ΖΟΝΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ[Ο Μ.ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΑΝΕΑΣ π.χ.ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΗΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ...ΑΡΑ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΩΣ ΤΕΚΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΤΟΜΑ ΔΙΟΤΙ Η Τ. ΙΔΙΟΤΗΣ ΤΟΥ ΗΤΩ ΓΝΩΣΤΗ...]ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. δ.ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ......ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΚ ΑΥΤΩΝ.....ΟΛΩΝ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ "ΡΗΞΕΙΣ" ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΓΡΑΦΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ.......ΕΓΩ ΥΠΕΝΘΗΜΗΣΗ ΕΚΑΝΑ...ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗ ΕΤΗ ΠΡΙΝ...
08/11/2005, 15:51:55
ΦΙΛΕ AVATARGR ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΠΗΤΙΔΕΣ ΔΙΟΤΙ ΝΟΜΗΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΛΛΑ,ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΣΟΥ...ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΜΑΖΕΨΩ ΣΕ ΜΙΑ...
08/11/2005, 15:59:52
quote:

Calamus Scriptorius, τα λόγια που γράφεις είναι δικά σου ή μας αντιγράφεις απόψεις άλλων? Διότι στην αρχή η ορθογραφία σου ήταν κάκιστη και τώρα γράφεις διαφορετικά. Καλό θα ήταν να μας έγραφες αυτά που εσύ πιστεύεις.
Επίσης, το να γράφεις συνεχόμενα μικρά topics, προσθέτει πολλές σελίδες στο θέμα, άσκοπα, αφού όλα αυτά θα μπορούσες να τα γράψεις σε ένα topic.
Τέλος, το να προσπαθείς να αντιγράψεις όπως όπως, πράγματα, τα κάνει μη κατανοητά στους άλλους.
Αυτά για τα του topic.
Για τα του θέματος, θέλω να σε ρωτήσω, πώς μπορείς να δηλώνεις τόσο ανοιχτά την ιδιότητά σου και να γνωστοποιείς τις μεταξύ των ταγμάτων σχέσεις, έτσι απλά? Δεν υπάρχουν κάποιοι κανόνες συμπεριφοράς?

1.ΕΓΩ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ...2.Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ 20...ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑΛΑΓΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ...ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΠΩΣ...3.ΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ...ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΤΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ...
BizarreΜέλος
08/11/2005, 16:25:13
Συγνώμη αν σε προσέβαλα, δεν ήταν αυτός ο στόχος μου.
Ήθελα απλά να σου πω πως πολλά από αυτά που γράφεις (και σε κάποια η ορθογραφία είναι σωστή – για αυτό έκανα το διαχωρισμό), μοιάζουν σαν προσπάθεια ένωσης διαφορετικών αποσπασμάτων. Εφόσον είναι δικές σου οι απόψεις, προσπάθησε να τις γράφεις λίγο πιο κατανοητά, διότι, έννοιες που για εσένα είναι γνωστές και κατανοητές, για εμάς δεν είναι και τόσο απλές.
Και αυτό για τα ξεχωριστά τόπικ, προσπάθησε να το αποφεύγεις. Διότι η κάθε σελίδα χωράει συγκεκριμένο αριθμό.
skepticΜέλος
12/11/2005, 20:25:22
Εγώ πάντως αναρωτιέμαι τι σόι ψυχοπαθητικό πρόβλημα πρέπει να χει ένας άνθρωπος όταν αποκαλεί τον εαυτό του Μέγα Διδάσκαλο.......

"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them … into the impossible." -- A.Clarke’s Second Law

12/11/2005, 22:14:36
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ skeptic ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ....

quote:
Εγώ πάντως αναρωτιέμαι τι σόι ψυχοπαθητικό πρόβλημα πρέπει να χει ένας άνθρωπος όταν αποκαλεί τον εαυτό του Μέγα Διδάσκαλο.......

Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ..

ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΣΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ???

Παράξενη "απομαγνητοφώνηση"...
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7442

ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΣΥΝΟΜΟΣΙΕΣ....
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

skepticΜέλος
14/11/2005, 22:32:53
Φίλε AVATARGR σε ενοχλεί η λέξη ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ; Πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν συνομωσίες στον κόσμο μας;

Η μασονία δεν είναι μια συνομωτική οργάνωση από τη φύση της;
Μυστικά μέλη, Μυστικές συνεδρίες, Mυστικοί κωδικοί, μυστικά συνθήματα, μυστικές χειραψίες κλπ....

Οσον αφορά για τους μεγαλομανείς "τίτλους" της επιμένω ότι χρήζουν ψυχιατρικής εξέτασης...
ειδικά αυτός ο 14ος βαθμός.... τσ τσ τσ...
14ος Βαθμός Μέγας Εκλεκτός, Τέλειος και Υπέρτατος Τέκτων (Μέγας, Τέλειος, Υπέρτατος, Ω τι λαμπρή ταπεινοφροσύνη!!!!

"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them … into the impossible." -- A.Clarke’s Second Law

Edited by - skeptic on 14/11/2005 23:10:01

KryptiaΝέο Μέλος
15/11/2005, 03:32:11
Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να παρέμβω και εγώ στη συζήτηση σας και να πώ ορισμένα πραγματάκια για τη μασωνία.
καταρχήν πρέπει να διευκρινιστουν 2 πράγματα. 1)κάνεις δεν μπορεί να ισχιριστεί οτι γνωρίζει κάτι πραγματικά ουσιώδες για τους μασώνους γιατι ακόμα και οι ίδιοι δεν γνωρίζουν σημαντικά πράγματα για την ίδια τους την οργάνωση..και ενοοώ θεσμικά πράγματα. 2)πρέπει να καθορίσουμε τι ενοούμε όταν λέμε την λέξη μασώνος.Αναφερόμαστε στην ελευθεροτεκτονική οργάνωση της βαυαρίας ή μήπως αναφερόμαστε σε οποιαδήποτε μυστικιστική οργάνωση ή αίρεση? και αυτό έχει σημασία! Εάν συμβαίνει το δεύτερο (που συνήθως αυτό συμβαίνει...), τότε με την λογική αυτή ο Πυθαγώρας και ο Αρχιμίδης ήταν μασώνοι άρα εβραιόπλικτοι κ.τ.λ....
τι ενοώ. Βαυαροί μασώνοι ή αλλιώς ελευθεροτέκτονες υπήρξαν ως μια οικονομική "κλειστή ελίτ" με σκοπούς καθαρά οικονομικούς. το σίγουρο είναι οτι τέτοιες μυστικές ή μυστικιστικές οργανώσεις και αιρέσεις υπήρχαν πολύ πριν απο τους ελευθεροτέκτονες και δεν είχαν καμια σχέση μαζί τους.ο κόσμος σήμερα θέωρεί την μασωνία ως κάτι το ενοιαίο όμως αυτό είναι λάθος.βέβαια είναι σίγουρο οτι οι περισσότερες μασωνικές στοές (οι ισχυρες κυρίως) σήμερα έχουν δουλική σχέση με τον σιωνισμό και υπηρετούν τα συμφεροντά του. αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οποιαδήποτε μυστικιστική οργάνωση είναι μασώνοι (με την τωρινή ένοια), άρα και συνεργάτες των σιωνιστών. Πολλοί αρχαίοι έλληνες όπως ο Πυθαγώρας ήταν μύστες. και είναι κάτι παρα πάνω απο σίγουρο οτι ο Πυθαγώρας και γενικά οι αρχαίοι Έλληνες μυημένοι δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με τους σιωνιστές...Παρεπιπτόντως, το σύμβολο με τον παντεπόπτη οφθαλμό που χρησιμοποείται απο τους μασώνους σήμερα δεν ήταν τεκτονικό σύμβολο ούτε εβραικό αλλα ελληνικό. όπως επίσης και η πεντάλφα που χρησιμοποιούνταν στην λατρεία της Δήμητρας...
Αυτό που θέλω να πω είναι οτι η μασωνία σήμερα μπορεί να είναι συνδεδεμένη με τους σιωνιστές όμως σαν ένοια, σαν κατάσταση δεν ήταν πάντα έτσι.σήμερα θεωρούμε οτιδήποτε το μυστικιστικό ως σιωνιστικό...και αυτό είναι λάθος.Ή τουλάχιστον..δεν ήταν πάντα έτσι.
και κάτι τελευταίο, κάποιο μέλος είπε οτι η μασωνία δεν έχει σχέση με αιρέσεις.Εαν δεχτούμε μια ενοιαια μασωνία απόγονους των βαυαρών ελευθεροτεκτόνων τότε ναι, δεν έχει.
αν όμως σαν "μασωνία" δεχτούμε οτιδήποτε μυστικιστικό όπως για παράδειγμα τους σιωνιστές, τους αρχαίους αιγυπτίους ιερείς, τους αρχαίους Έλληνες ιεροφάντες, τους Ναϊτες ιππότες, την ηγεσία της βουδιστικής και της ινδουιστικής θρησκείας, τότε σίγουρα ο τεκτονισμός έχει και θρησκευτικό χαρακτήρα.

Για να μην περερμηνευτώ απο κανέναν βιαστικό...δεν ενοοώ ούτε υπονοώ οτι όλοι αυτοί που έχω αναφέρει είναι μασώνοι (με την σημερινή ένοια) και οτι έχουν σχέση με τους σιωνιστές.Απλός ενοώ οτι σήμερα έχουμε -κακώς- χαρακτηρίσει ως μασωνία οτιδήποτε έχει μυστικιστικό χαρακτήρα.

Α και κάτι άλλο για κάποιον που θεωρεί την μασωνία ως πρόδρομο του σιωνισμού.
Ο σιωνισμός έχει μυστικιστικό χαρακτήρα και είναι και θρησκεία και οργάνωση ταυτόχρονα και πολύ αρχαιότερος απο την μεσαιωνική εποχή οπου υποτίθετε οτι υδρίθικαν οι πρώτες μασωνικές στοές.ο σιωνισμός χρησιμοποιεί την μασωνία και όχι το αντιθετο

KryptiaΝέο Μέλος
15/11/2005, 03:54:00
εε διάβασα καλα? ο βενιζέλος λέει Έλληνας και εθνάρχης?αχαχαχαχχαχαχα

να σου πω, το άλλο με τον σιμίτη το ξέρεις?...
λοιπόν κουίζ...
ποιοί -θεωρητικά- αντίπαλοι εχθροί μάλλον, πολιτικοί άνδρες των βαλκανίων, γεννήθηκαν στν βόρειο Ήπειρο, είχαν την ίδια καταγωγή και θρησκεία και έγιναν αρχηγοί 2 παραδοσιακά εχθρικών χωρών?

βοήθημα : έχουν και οι 2 δηλώσει ως τόπο γεννήσεως την Ελλάδα χωρίς αυτό να ισχύει...

Και για να γίνει και πιο ενδιαφέρον το κουίζ θα προσθέσω ερώτηση : ποιος είναι ο τελευταίος Έλληνας πρωθυπουργός με καθαρά Ελληνική καταγωγή?

βοήθημα : μη ψάξεις μετά το 74.τζάμπα χρόνο θα χάσεις...

και επειδή δεν θέλω να είμαι ειρωνας,φίλε..σκέψου, ο βενιζέλος οφέλησε η όχι τον Ελληνισμό? μήπως, λέω τώρα ...μήπως οι πόντιοι έχασαν εντελώς τισ πατρογονικές τους εστίες? η ελλάδα οχι σαν χώρα αλλα σαν έθνος συρικώθηκε και περιορίστηκε στα γεογραφικά της σύνορα...η τουρκία "καθάρισε" απο την ελληνική παρουσία και έγινε πιο ομοιογενές κράτος (αυτό δεν ήθελε και ο κεμαλ?) και τέλος,απορία...γιατί ο "εθνάρχης" πήγε να κατακτήσει με στρατιωτική εισβολή ένα μέρος το οποίο θα προσαρτιζόταν στην Ελλάδα, έτσι και αλλιώς 2 χρόνια μετα?

odykkΝέο Μέλος
30/12/2005, 00:05:09
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM Κ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ HELP!
ΛΟΙΠΟΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:
ΕΧΩ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΥΠΝΟΒΑΤΗ Κ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΙΧΜΗΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΒΡΙΚΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ.ΠΗΓΕ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ Κ.Τ.Λ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΛΥΣΗ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.Κ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΛΕΒΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΚΟΨΙΜΑΤΑ.ΟΜΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΙΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΟΠΕΙ ΒΑΘΙΑ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ PLZ!!!!!!!!!!!!!!

odisseas

angiΜέλος
30/12/2005, 05:56:43
Να την πατε σε καλυτερο ψυχιατρο ή να της δενετε τα χερια οταν κοιμαται.
Ημαρτον, πρωι-πρωι!!!
Τι θελω και το ανοιγω το ερμο το κουτι!!!
Μηπως εχεις και καμμια ΕΙΚΟΝΑ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;

Edited by - angi on 30/12/2005 06:01:58

30/12/2005, 11:26:33
Αγαπητέ/ή odykk, αναφέρεις ένα περιστατικό το οποίο είναι λεπτό και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να πάρει κάποιο άτομο θέση.
Προσωπικά, θα σε συμβούλευα να μιλήσεις στα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και σε κάποιο ειδικό.
Δε μπορώ να πώ κάτι άλλο, φίλε/η μου.
Εύχομαι την καλύτερη δυνατή κατάληξη...

In anticipation of my resurrection...

odykkΝέο Μέλος
30/12/2005, 19:42:33
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ..ΦΙΛΕ ANGI PHOTO ΔΕΝ ΕΧΩ Κ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ.Η ΛΥΣΗ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΚΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ...
ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΠΕΙ ΤΙΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ PLZ!!!!!!!!!

odisseas

11/01/2006, 16:26:12
το θέμα αυτό μεταφέρεται στην ενότητα:
.-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
από την ενότητα ΕΙΚΟΝΕΣ όπου είχε ανοίξει.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

karmaΜέλος
11/01/2006, 21:00:21
Αγαπητέ/ή odykk

Πιστεύω ότι το πρόβλημα της φίλης σου έχει να κάνει με υποσυνείδητες αιτίες (δύσκολες εμπειρίες ή φοβίες από τα πρώτα χρόνια της ζωής της ή από προηγούμενες ενσαρκώσεις της). Νομίζω, ότι ένας έμπειρος ψυχολόγος - υπνωτιστής μπορεί να τη βοηθήσει. Έχω διαβάσει ότι με τη μέθοδο αυτή, έχουν βοηθηθεί πολλοί άνθρωποι.

Φιλικά, η www.greekastrology.gr

TONYΜέλος
12/01/2006, 12:43:21
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ
Ή ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΙ
Ή ΝΑ ΤΗ ΒΑΖΕΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΒΑΡΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΤΗΣ!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΙΑΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΠΑΣ!!!!!! ΑΜΕ.....
ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΒΑΡΔΙΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!
ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟ ΑΙΧΜΗΡΟ.
ΔΕΣΤΕ ΜΕ ΕΠΙΔΕΣΜΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ......
ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΓΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.. ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ

Τ.Ε.Ν.

12/01/2006, 13:05:23
Αγαπητέ ΤΟΝΥ, δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να αστειευόμαστε σε μια τέτοια περίπτωση...

In anticipation of my resurrection...

TONYΜέλος
12/01/2006, 16:11:30
ΑΓΑΠΗΤΕ Dying_Incubus ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ?? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ!!!!!ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕ ΚΟΛΥΒΑ.

Τ.Ε.Ν.

JayaΜέλος
25/01/2006, 09:37:34
Πριν πέσει για ύπνο το βράδυ, να μουσκεύει πετσέτες και να τις βάζει γύρο απ’ το κρεβάτι της! Αποκλείεται να μην έχει αποτέλεσμα…

Η απάντηση βρίσκεται μέσα σου…