- Σε τι πιστεύουν οι μασόνοι? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΥΓ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΠΑΝΤΩΣ...
quote:
Πριν πέσει για ύπνο το βράδυ, να μουσκεύει πετσέτες και να τις βάζει γύρο απ’ το κρεβάτι της! Αποκλείεται να μην έχει αποτέλεσμα…
Η απάντηση βρίσκεται μέσα σου…
quote:
Πριν πέσει για ύπνο το βράδυ, να μουσκεύει πετσέτες και να τις βάζει γύρο απ’ το κρεβάτι της! Αποκλείεται να μην έχει αποτέλεσμα…
Η απάντηση βρίσκεται μέσα σου…
Άλήθεια γιατί;;;;Έχω μεγάλη απορία!
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΧΜΗΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...
ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΟΙ ΟΙΚΕΙΟΙ ΤΗΣ.
ALEA IACTA EST...
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΜΙΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΚΩΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ.
ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΕΥΑΡΙΣΤΗ ΑΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ....ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ.

Αγαπητέ odykk
ανέφερες ότι η κοπέλα υπνοβατεί από τα 3 της και πριν ένα χρόνο παρουσίασε αυτό το πρόβλημα με τα αιχμηρά αντικείμενα. τα προηγούμενα χρόνια είχατε παρατηρήσει κάτι περίεργο?
Δεν μπορεί ξαφνικά να έφτασε σε αυτό το επίπεδο.
Πάντως σίγουρα είναι σοβαρό το θέμα και πρέπει να δει ειδικούς.
"Η μεγαλύτερή μας έκπληξη είναι ο ίδιος μας ο εαυτός..."
πάντως πραγματικά η ζωή αυτής της κοπέλας είναι σε κίνδυνο. προσπαθήστε να βρείτε γρήγορα έναν τρόπο να την βοηθήσετε όποιος και να'ναι αυτός.
περιμένω να μάθω τι έγινε και ελπίζω να ακούσω καλά νέα.
quote:quote:
Άλήθεια γιατί;;;;Έχω μεγάλη απορία!
Πολύ απλά γιατί πατώντας πάνω στις βρεγμένες πετσέτες οι υπνοβάτες ξυπνούν.
Λένε πως δεν κάνει να ξυπνήσεις υπνβάτη, ιδιαίτερα δεν κάνει να τον τρομάξεις, οπότε πατώντας στα βρεγμάνα ξυπνάει από μόνος του.
Είναι θαρρώ η πιο απλή λύση για να γλυτώσει η κοπέλα, αλλά καλό θα είναι να το ψάξει το θέμα, για να βρει και την αιτία αυτής της παράξενης συμπεριφοράς
Φιλικά