ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πως μπορώ να βρώ αν έχω κάποιες υπερφυσικές ικανότητες? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

- Πως μπορώ να βρώ αν έχω κάποιες υπερφυσικές ικανότητες? - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.

Elysium6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ElysiumΝέο Μέλος
04/06/2004, 12:53:52
Γεια σε ολα τα μελοι και τους επισκεπτες του esoterica. Θελω να σας κανω μια ερωτηση πως μπορω να βρω εαν εχω καποιες υπερφυσικες ικανανοτητες?

Θα ηθελα επισης να σας αναφερω μια περιπτωση. Μια μερα που εβλεπα Tv στο σαλονι του σπιτιου μου σκεφτηκα να μπω στο internet απο το PC μου, ενω αυτο ηταν κλειστο οταν πηγα στο δωματιο μου το βρηκα σε λειτουργια.
Υπαρχει περιπτωσει να το εβαλα σε λειτουργια με την σκεψει μου?
Υπαρχουν καποια test που μπορω να περασω για να δω εαν εχω καμια υπερφυσικη ικανοτητα?

Ευχαριστω

ΚάθυΜέλος
05/06/2004, 01:37:19
Εάν έχεις υπερφυσικές ικανότητες απλά το γνωρίζεις
χωρίς να χρειάζεται να καταφύγεις σε τεστ.

Διότι αν επαναπαυθείς στα τεστ θα χάσεις το φυσικό
του υπερφυσικού σου!

Συγγνώμη, μα θα έπρεπε πρώτα να σε καλωσορίσω στο χώρο τούτο. Λοιπόν,
Καλωσόρισες!

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον

Edited by - Κάθυ on 05/06/2004 01:39:59

05/06/2004, 17:31:43
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΤΗΤΑ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ. ΟΣΟ ΤΙΣ ΕΞΑΣΚΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ.
ΤΡΟΠΟΙ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ? ΔΙΑΒΑΣΜΑ, ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΜΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ... ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
galazia_sfairaΜέλος
07/06/2004, 12:43:56
Γεια σας,ευχαριστώ για τα όσα μου δίνετε την ευακαιρία να μάθω,διαβάζοντας σας.Ηθελα απλά να καταθέσω ότι μετά από δυσολίες της ζωής,έμαθα να ζώ κα να υπάρχω σαν ένας κόκκος του σύμπαντος,πιστεύω στις δυνάμεις του,ξέρω ότι λειτουργεί εν αγνοία μας,νοιώθω ότι είμα κι εγώ μέρος αυτής της δύναμης και προσπαθώ να μάθω όσο μπορώ να παίρνω απο την δύναμη αυτή και να την κάνω θετική για μένα και τους γύρω μου.........δεν ξέρω τι σας λέω έτσι όμως νοιώθω.Καλλιόπη.

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

GuessWhoΜέλος
09/06/2004, 03:19:47
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ.

ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΜ?

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΤΕ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ.ΤΟ'ΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΓΩ.

ΦΙΛΙΚΑ,

ΧρήστοςΜέλος
09/06/2004, 17:07:03
Έχετε διαβάσει την αποκατάσταση του εωσφώρου;

Σε πολύ γενικές γραμμές γράφει ότι ο άνθρωπος δεν μπορούσε να περιορισθεί λόγο των εωσφωρικών δυνατοτήτων του. Για να καταφέρουν να περιορίσουν τον άνθρωπο και να παρατήσει της ικανότητές του, τον έπεισαν πως ο εωσφώρος είναι ο διάβολος, και έτσι σιγά σιγά ο άνθρωπος άρχισε να υποχωρεί και να χάνει όλες τις ικανότητες που έχει ως φωτεινό ον που είναι.