- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 2 ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Dying_Incubus:
Καλησπέρα σας!Καλά, κανένας δεν έβαλε έναν καφέ να πιούμε, βρε παιδιά?
Κύριέ μου, ο καφές αυτός έχει copyright!
Δεν επιτρέπεται να τον πιείτε!!!

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Περα απο την πλακα... Συνεχιζονται οι καταστροφικες μανιες των Λωποδυτων-μανιακων πυρομανων...
Φωτιες σε Μεσσηνια και Ανδρο ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Προκειμένου όμως να μην έχετε τέτοιες ανησυχίες, σήμερα έχουμε αλλαγή κεράσματος.

Ένα παγωτό πάντως θα ήταν ό,τι καλύτερο τώρα... ![]()

In anticipation of my resurrection...
ΤΕΛΕΙΟ... Να σαι καλα ρε Incubus φιλαρα!!!
Δροσιστηκαμε!

Εάν θέλετε να δροσιστείτε κα να γελάσετε με την καρδιά σας δεν έχετε παρά να πάτε στα απολιθωμένα θέματα.
Σήμερα το πρωί τα διάβασα σχεδόν όλα - το γέλιο της αρκούδας...
Καμία θεραπευτική παντόφλα κανείς;;;
Και καλή εβδομάδα σε όλους και όλες σας!
Και το φραπεδάκι μας, το οποίο το συνοδεύει μια σοκολατίνα, άκρος ακατάλληλο για κυρίες που θέλουν να βγουν παραλία μα μπικίνι!

Φτου...τσίμπησα πάλη δυο απουσίες... ![]()

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Να κεράσω κι εγώ καφεδάκι,ελληνικό,που πίνω κάθε πρωί και σερβιρισμένο έτσι όπως πρέπει το καλοκαιράκι:σε ένα πεζουλάκι εξοχικού/δωμάτιου ξενοδοχείου ή ακόμα και του σπιτιού μας,αν διαθέτει ωραία θέα.Στην υγειά μας!!

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
Με τόσα που προσφέρατε δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο, ε?
Αν και την σοκολατίνα δεν θα την τιμήσω, στον καφέ δεν θα πω όχι!

Την σοκολατινα που "περισεψε" την παιρνω εγω!!!! ![]()

Φωτιά στον Καρέα, στην Καισαριανή και στο Βύρωνα αυτή τη στιγμή.
Τι να πει κανείς. Πάει η Αθήνα. ![]()

Ψυχή μου,
Χρόνια πολλά στις Μαρίνες, και στους Μαρίνους!
Και το φραπεδάκι μας

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
quote:
Περί ΑΝΕΜΩΝ...Φωτιά στον Καρέα, στην Καισαριανή και στο Βύρωνα αυτή τη στιγμή.
Τι να πει κανείς. Πάει η Αθήνα.
Κι όπως είπε περιπαικτικά κάποιος σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο...
"Η Πεντέλη έχει ακόμα μερικά δέντρα..."
Άντε με το καλό κι εις ανώτερα. Άλλωστε και οι οικοπεδο-καταπατητές άνθρωποι είναι, κλέφτες να γίνουν; ![]()
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
Η φωτιά που ξέσπασε εχθές το μεσημέρι στην Καισαριανή ήταν όντως απειλητική γιατί ήταν δίπλα σε κατοικημένη περιοχή.
Καισαριανή, Ηλιούπολη, Βύρωνας...
Τώρα το πως μπήκε η φωτιά δεν το γνωρίζω αλλά να ξέσπασε τυχαία σε 4 - 5 μέτωπα?
Χμμμ!
Last year!
Ευτυχώς τέθηκε υπό έλεγχο γρήγορα και δεν υπήρχαν θύματα...
Φοβερή κάπνα και μαυρίλα στον ουρανό κι οι άνεμοι δυσκόλευαν ακόμη περισσότερο την κατάσταση.
Τα μέτρα προστασίας που είναι είπαμε? ![]()

Όχι παέι η Αθήνα amalia,
ΕΜΕΙΣ την κάψαμε - αν και από το 93 βγάζω τον εαυτό μου από έξω...
Είμαστε συνένοχοι όλοι για αυτό το χάλι και για αυτό τον χαμό.
Συνένοχοι, μια και όλοι θέλουμε τα εξοχικά και τα σπίται μας δίπλα σε "πράσινο".
Συνένοχοι, μια και συνεχίζουμε να ψυφίζουμε τους 301 προδότες και εγκληματίες - γιατί είναι έγκλημα τόσα χρόνια να μην έχεις συντάξει κτηματολόγιο και πριν από κάθε εκλογική αναμέτρηση να νομιμοποιείς τα αυθαίρετα, ή να δημιουργείς ειδικούς νόμους ενάντια στα δάση και υπέρ των υποψήφιων ψηφοφόρων σου...
Άσχετο αλλά ωραίο - η καταδίκη της κλεψιάς από την ΔΕΚΑ παραγράφηκε λόγω 5ετίας....
Όταν λοιπόν ξαναέχουμε πυρκαγίες (ή άλλα τόσο ωραία), μην έρθεται πάλι να κλαφτήτε - πηγαίντε σε ένα καθρέπτη και φτύστε ή μουτσώστε αυτόν που πραγματικά φταίει...
quote:
Συνένοχοι, μια και συνεχίζουμε να ψυφίζουμε τους 301 προδότες και εγκληματίες - γιατί είναι έγκλημα τόσα χρόνια να μην έχεις συντάξει κτηματολόγιο και πριν από κάθε εκλογική αναμέτρηση να νομιμοποιείς τα αυθαίρετα, ή να δημιουργείς ειδικούς νόμους ενάντια στα δάση και υπέρ των υποψήφιων ψηφοφόρων σου...
Κάτι άκουσα για ποσοστό πλέον του 85% για τα δύο μεγάλα κόμματα στις προσεχείς εκλογές. Μήπως αντηχεί και στα δικά σας αυτιά; 17 στους 20 εδώ μέσα (εντάξει, μπορεί να είναι και κατά τι διαφορετικό προς τα πάνω ή προς τα κάτω) λέμε απλά φούμαρα όταν διαμαρτυρόμαστε για τους πολιτικούς της μεταπολίτευσης...
quote:
Άσχετο αλλά ωραίο - η καταδίκη της κλεψιάς από την ΔΕΚΑ παραγράφηκε λόγω 5ετίας....
Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει; εμείς οι άμυαλοι τι σανό τρώμε πάλι!!!
quote:
Όταν λοιπόν ξαναέχουμε πυρκαγίες (ή άλλα τόσο ωραία), μην έρθεται πάλι να κλαφτήτε - πηγαίντε σε ένα καθρέπτη και φτύστε ή μουτσώστε αυτόν που πραγματικά φταίει...
+1 από μένα.
Φιλικά
Κωστάκης
Υ.Γ. Αλήθεια... μήπως μετά τα μεγάλα δάση να πιάσουμε και τα άλση ή μικρότερες εκτάσεις πρασίνου ή "πρασίνου"; σε εκείνο το κακόμοιρο το Πεδίο του Άρεως τόσοι άστεγοι μένουν, να μη βάλουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους;
Α, ΡΕ ΣΑΝΙΔΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
Edited by - kostakis on 17/07/2007 08:19:24
quote:
Edited by - kostakis on 17/07/2007 08:24:12
Δυστυχώς οι δηλώσεις του "υπουργού" ότι δεν θα ξαναδούμε φωτιά στην Αττική(μα γίνεται αυτό;),διαψεύστηκαν.Φυλάσσονταν και καλά οι τελευταίοι πνεύμονες του νομού.Φυλάσσονταν δε τόσο καλά,που έπιασε χτες φωτιά στην Καισαριανή.
Οφείλω να ομολογήσω όμως ότι στην δικιά μου περιοχή,η φύλαξη είναι γεγονός.Και είναι φύλαξη οπλισμένη.Και δεν γίνεται αυτό επειδή το κράτος αγαπάει και προσέχει το δάσος...όοοοοχι...γίνεται επειδή εκεί ακριβώς είναι ο Δημόκριτος,η Νατοϊκή Βάση και φυσικά,το αμερικάνικο κολλέγιο!!Τι να πεί κανείς...
Έχεις δίκιο OANNHSEA.Παρόλο που προσέχω το δάσος,παρόλο που έχω συμμετάσχει σε αναδασώσεις,παρόλο που δεν έβαλα την φωτιά εγώ,αξίζω μια μούντζα επειδή ασκώ το εκλογικό μου δικαίωμα...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
Εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση μια μαρτυρία που άκουσα χθες από μία κυρία που πήρε τηλέφωνο στο MEGA. Ήταν λέει στο αυτοκίνητό της και μπροστά από εκείνη ήταν ένα λευκό βαν με δύο νεαρούς επιβάτες. Κάποια στιγμή στην Κατεχάκη, άνοιξαν το παράθυρο και πέταξαν ένα μαύρο αντικείμενο προς το δάσος. Όταν το είδε η κυρία, είπε μέσα της, πως εάν πιάσει φωτιά στο δάσος της Κατεχάκη μετά από αυτό, θα είναι σίγουρα πολύ περίεργη η κίνηση που είδε. Και μετά, πράγματι έπιασε φωτιά...
Εάν η κυρία ήταν μάρτυρας μία εμπρηστικής πράξης, η όλη ιστορία είναι φοβερά εντυπωσιακή: εντυπωσιακό είναι, το ότι εμείς οι ίδιοι έχουμε επιτρέψει να γίνονται αυτά τα πράγματα και μάλιστα με τέτοιο θράσος, που να γίνονται μπροστά στα μάτια μας! Και να ξέρουμε επίσης, ότι ακόμα κι όταν το βλέπουμε να γίνεται, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε απολύτως. Μόνο να περιμένουμε να γίνει...

Ψυχή μου,
quote:
Εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση μια μαρτυρία που άκουσα χθες από μία κυρία που πήρε τηλέφωνο στο MEGA. Ήταν λέει στο αυτοκίνητό της και μπροστά από εκείνη ήταν ένα λευκό βαν με δύο νεαρούς επιβάτες. Κάποια στιγμή στην Κατεχάκη, άνοιξαν το παράθυρο και πέταξαν ένα μαύρο αντικείμενο προς το δάσος. Όταν το είδε η κυρία, είπε μέσα της, πως εάν πιάσει φωτιά στο δάσος της Κατεχάκη μετά από αυτό, θα είναι σίγουρα πολύ περίεργη η κίνηση που είδε. Και μετά, πράγματι έπιασε φωτιά...
Αν αυτή η κυρία έδινε τον αριθμό του αυτοκινήτου στην αστυνομία από το κινητό της, θα ήταν ή δε θα ήταν ρουφιάνα;
ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ....
(Επειδή πολλή συζήτηση έχετε κάνει στο θέμα με τους ρουφιάνους και την αστυνομία, να δω τι θα μου πείτε τώρα. ΌΛα είναι σχετικά πάντως...)
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
Διότι εάν πρόκειται για μια πράξη με τόσο θράσος, δηλαδή το να γίνεται εμπρησμός μπροστά στα μάτια του κόσμου και ύστερα από τον χαμό που έχει γίνει για την Πάρνηθα, δεν είμαστε σίγουροι πόσο ισχυρά μπορεί να είναι τα συμφέροντα που κρύβονται από πίσω.
Το να στείλει τον αριθμό από το κινητό της θα την προστατέψει σε μια πρώτη φάση, αλλά εάν η υπόθεση προχωρήσει στα δικαστήρια θα πρέπει να κάνει ένορκη κατάθεση και να γίνει - τουλάχιστον σε κάποιους - γνωστή η ταυτότητά της.
Πάντως σωστός είναι ο προβληματισμός σου περί ρουφιανιάς. Δείχνει ότι γενικώς οι άνθρωποι πάσχουμε σοβαρά από τη νόσο της έλλειψης διάκρισης. Το πραγματικό ενδιαφέρον θεωρείται ρουφιανιά. Τα δικαιώματά μας και ο ρόλος μας περιορίζονται μόνο στο να ρίχνουμε ένα χαρτάκι άνευ ουσίας στις κάλπες...

Ψυχή μου,
Τώρα που ετοιμαζόμουν να φύγω από το σπίτι μου είχα την τηλεόραση ανοιχτή κι έβλεπα κάποια πρωινή ενημερωτική εκπομπή.
Έλεγαν ότι κοντά σε κάποιο χωριό - νομίζω λεγόταν Καλλιθέα - το οποίο βρίσκεται από την πίσω πλευρά της Πάρνηθας, προς την παλιά εθνική οδό είχε ξεσπάσει κάποια πυρκαγιά επίσης.
Δυστυχώς δεν συγκράτησα τις λεπτομέρειες γιατί δεν πρόσεχα πολύ στο ρεπορτάζ και δεν το πρόλαβα από την αρχή.
Εχθές το βράδυ σε κάποιο δελτίο ειδήσεων έλεγαν ότι ξέσπασαν πυρκαγιές στην Αττάλεια της Τουρκίας και σε κάποιο σημείο της Νότιας Γαλλίας.
Επιδημία πυρομανίας?
Συλλογική ασυνειδησία?
Τα δάση είναι τόσο πολύ χρήσιμα για το περιβάλλον, το ζωικό και φυτικό βασίλειο αλλά και για τον άνθρωπο κι είμαστε το μοναδικό ζώο που δείχνει τόσο μεγάλη ασέβεια προς αυτά αλλά και καταστρεπτική μανία.
Και λυπάμαι που το λέω αυτό αλλά στην τελική σε κάποια θέματα η ανθρώπινη ευφυΐα αποδεικνύεται πολύ χαμηλότερη από άλλων ζώων... ![]()
Η γυναίκα που φέρεται να είναι μάρτυρας κάποιων "περίεργων" κινήσεων στον Υμηττό θα μπορούσε όντως να βοηθήσει αρκετά.
Το να αποδειχθεί όμως ότι επρόκειτο για μια πυρκαγιά νομίζω πως είναι κάτι που τουλάχιστον μια μερίδα ανθρώπων - ανάμεσα τους κι εγώ - έχει ήδη σκεφθεί.
Το θέμα είναι ότι πρόκειται για τρομερό θράσος από αυτούς οι οποίοι έχουν συμφέρον από όλο αυτό.
Καθώς κι αυτοί οι οποίοι θέλουν να επωφεληθούν βέβαια.
quote:
Πάντως σωστός είναι ο προβληματισμός σου περί ρουφιανιάς. Δείχνει ότι γενικώς οι άνθρωποι πάσχουμε σοβαρά από τη νόσο της έλλειψης διάκρισης. Το πραγματικό ενδιαφέρον θεωρείται ρουφιανιά. Τα δικαιώματά μας και ο ρόλος μας περιορίζονται μόνο στο να ρίχνουμε ένα χαρτάκι άνευ ουσίας στις κάλπες...
Να 'ξερες μόνο πόσο πολύ συμφωνώ μαζί σου...