ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ροδόσταυροι - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- Ροδόσταυροι - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Spiral30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
DIMΜέλος
20/04/2003, 17:12:26
quote:

.................................................................
Tora AN autoi theloun na vriskontai metaksi tous kapou kapou gia na......dokimasoun kati kainourgio,eee tote auto einai diko tous provlima.
...................................................................

Και TI είναι αυτό το καινούργιο Dimako mas.... ???

Xmmmm Xmmmm ..eee na.. tha elega gia mia epiklisi mias dynamis me ton
thetiko kai ton arnitiko tis polo apo ton kosmo Iezirah.....
mia kai to dendro einai tis modas tora teleutea....

H protimas tin provoli tou dendrou kai apokristalosi tou, alla me 11 sefires
auti tn fora.....etsi na palete mesa sto skotino domato.....

Dim

NotosΝέο Μέλος
20/04/2003, 17:30:47
File galaxy efxaristo gia to kalosorisma!

GalaxyΜέλος
21/04/2003, 13:03:41

Φίλε DIM έχεις τον τρόπο σου να εντυπωσιάζεις
περίμενα μια τέτοια απάντηση.....άλλωστε συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια,
την πρώτη κατραπακιά την φάγαμε πριν μια....δυο εβδομάδες .

Το γεγονός να αναφέρεσαι με τόση άνεση σε ένα τέτοιο θέμα θα πει πως
δεν είσαι τις χθεσινής βροχής και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα , αν και είχα
μια παρ αίσθηση αντίληψη......

Για την μπηχτή περί δένδρου βρέθηκα από σπόντα , κάτι άλλο έψαχνα ,
τους έλειπε το κλειδί τις τετραδιαστατης σεφειρας...
Αλλά και εσύ με την σειρά σου προσθέτεις την ενδέκατη , αφού ξέρεις
πως οι Καβαλιστές δεν θέλουν ούτε καν να την αναφέρουν.

Κάποτε είπες ότι δοκιμάζεις να γράψεις Ελληνικά χωρίς αποτέλεσμα ,
και εγώ είχα προβλήματα , πολλά προβλήματα αλά τα ξεπέρασα.
Αν θες κάτι πες μου είμαι πρόθυμος να σε βοηθήσω

Τώρα που γράφω μου ήρθε στο νου μια ιστορία ενός παπιού
που όλοι το υποτιμούσαν και δεν του έδιναν σημασία γιατί
δεν ήταν κίτρινο όπως τα άλλα τα παπιά αλά μαύρο...
Όσπου μια μέρα έγινε ένας υπέροχος κατάλευκος κύκνος.

Galaxy

21/04/2003, 13:50:10
Καλα, ο DIM δεν καταφερνει ουτε ελληνικα να γραψει, καταφερνει να υλοποιει το ΔΕΝΤΡΟ;;;;

JupiterΜέλος
21/04/2003, 23:54:18
Χαιρετώ την παρέα,

Ας αρχίσω με το «χάλι» του Πασχάλη,

quote:

Καλα, ο DIM δεν καταφερνει ουτε ελληνικα να γραψει, καταφερνει να υλοποιει το ΔΕΝΤΡΟ;;;;

Φίλε Πασχάλη,

Αν το παραπάνω δεν είναι ένα αστειάκι, τότε σίγουρα κρύβει ειρωνία και μια δόση κακίας…

Προσωπικά μου είναι αδιάφορο αν ο DIM χρησιμοποιεί αλφάβητο Λατινικό, Ελληνικό, Σουμάτρας, ή στέλνει τα μηνύματά του με σήματα καπνού.

Θεωρώ σημαντικά αυτά που γράφει, (άσχετα αν τα διοχετεύει σταγόνα-σταγόνα και με δικό του ομολογουμένως τρόπο) σίγουρα έχει πολλά περισσότερα να πει, ώστε το τελευταίο που θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι το…πληκτρολόγιό του..

ΕΡΩΤΗΣΗ: Σε ποιο σημείο των 6 αράδων του «.. καταφερνει να υλοποιει το ΔΕΝΤΡΟ;;;;»

DIM, πολύ σωστά το τοποθέτησες το δέντρο στο…. «σκοτεινό δωμάτιο». Ούτος ή άλλως 11 είναι οι σεφίρες είτε μας αρέσει είτε όχι…

GalaxyΜέλος
22/04/2003, 00:55:31
Γεια και από μένα ,

πασχαλη είσαι απαράδεκτος , εκφράστηκες κάκιστα , και με συμπεριφορά
που δεν αρμόζει σε μαθητή της απόκρυφης γνώσης .

Λυπάμαι ειλικρινά

Galaxy

DIMΜέλος
22/04/2003, 11:25:32

Geia sas,

Pasxalh,xriazese polly douleia...doulepse me ton eafto sou,
o mystikizmos den einai.......ena kilo alevri,dyo auga,ena flitzani
tou tsagiou zaxari.......
O mystikizmos einai praxis,douleuotas me ton eauto mas metatrepoume
ton molivdo se xrisafi...
Doulepse me ta ego sou file mou....

Dim

SpiralΜέλος
22/04/2003, 11:38:15
Φίλε Dim, είπες μεγάλη κουβέντα... Δουλεύοντας με τον εαυτό μας... Χωρίς να μας δουλεύουν άλλοι...

NotosΝέο Μέλος
22/04/2003, 14:13:50
Paidia mi dinete ektasi.Tsexaste to.Afiste to.

23/04/2003, 16:43:18
Ας αρχισω με το "στιχουργο"
quote:
Ας αρχίσω με το «χάλι» του Πασχάλη
"Δια", φιλε μου αν φιλοδοξουμε να δινουμε συμβουλες, καλο ειναι να γνωριζουμε οτι μετεδιδουμε την αληθεια. Το ΑMORC Γαλλιας ΔΕΝ ειναι η βαση των αληθινων ροδοσταυρων, αλλα αυτη βρισκεται στο SAN HOSE της Καλλιφορνια στις Ενωμενες Πολιτειες .Αυτοι ειναι οι γνησια Ροδοσταυρικη "σχολη" και το AMORC ειναι "σημα κατατεθεν" για να τους ξεχωριζει απο τους λοιπους που διατεινονται οτι ειναι Ροδοσταυροι. Επισης οι φρασεις για οποιον αποφασιζει να μπει σε μια μυητικη σχολη,οπως οι Ροδοσταυροι, ..."Εισαι προθυμος να ταλαιπωρηθεις...", φανερωνει την αγνοια περι των σχολων αυτων, ειδικα μαλλιστα οταν δε μπορει να ξεχωρισει σχολες και πρακτικες που εφαρμοσε ο Αλιστερ Κροουλι , απο τις διδασκαλιες της "δεξιας ατραπου". Να με συγχωρεις για το υφος μου, αλλα επικρατει τετοιου μεγεθους διαστρεβλωση, που αγανακτω κυριολεκτικα και αναρωτιεμαι, αν με τα γραφομενα μας βοηθαμε τον καλοπιστο αναζητητη, η τον αποτρεπουμε απο την εσωτερικη αναζητηση για επιτευξη του "ΓΝΩΘΙΣ ΑΥΤΟΝ". .. Αντεδρασα, ακομψα μαλλον, γιατι διακρινω να περναει η αντιληψη οτι ο εσωτερικα εξελιγμενος ειναι αυτος που καταφερνει να κανει καποιες " μαγγανειες", με υλοποιησεις και μαγικες θαυματοποιοιες και το ζητουμενο στην εξελιξη ειναι να γινουμε ταχυδακτυλουργοι η μαγοι του ειδους "ΣΑ Ι ΜΠΑΜΠΑ" και λοιπων τσαρλατανων του χωρου. Ο αληθινος μυστης -μπορει να κατεχει τεχνικες θεουργιας- αλλα ΠΟΤΕ δεν θα τις εξασκησει και ουτε αναφερεται σ'αυτες. Οι γνωστες ξερουν οτι δεν υπαρχει τιποτα υπερφυσικο και η αληθινη μαγεια ΔΕΝ ειναι ξεχωριστη απο την "τεχνολογια..". Αυτοι που "βλεπουν" οντοτητες στο αστρικο θα καταλαβαιναν τι "βλεπουν", αν γνωριζαν οτι το αστρικο ειναι απλα ενας καθρεφτης των φοβων, των σκεψεων και των παθων τους. Δυστυχως εχει γινει τετοια διαστρεβλωση και τετοιος ευτελισμος της εσωτερικης αναζητησης που κινδυνευει να γινει "γραφικοτητα", εξαιτιας καποιων αυτοκλητα "μυημενων". Οσοι απο τους επιδοξους αναζητητες "απετυχαν" στις δοκιμασιες της μυησης, εγιναν κατοπιν οι λιβελλογραφοι των μυστηριων για να δικαιολογησουν τη δικη τους ανικανοτητα και να εκδικηθουν αυτους που .."τα καταφεραν". Η ιστορια μας δειχνει αρκετα τετοια περιστατικα και στους Πυθαγορειους, αλλα χαρακτηριστικη περιπτωση ιστορικα ειναι ο αποτυχημενος των Καμπαλιστικων μυησεων Σαουλ, ο οποιος διαστρεβλωσε ολακερη την αληθινη γνωση και εφαρμοσε τον Παυλιανισμο - αυτο που ο κοσμος αποκαλει Χριστιανισμο. Φιλε Galaxy, τα κλειδια ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΙ, δινονται απλοχερα σε καθε γνησιο αναζητητη για να καταφερει να εισελθει στους μυητικους και μυστικους ιερους χωρους, στους πραγματικους ναους της αληθειας. Εχω μετασχει σε πνευματιστικες συγκεντρωσεις, εχω ασχοληθει και με τις καταστροφικες για τον ανθρωπο τεχνικες της "αλλης πλευρας", εχω φθασει στο χειλος της απωλειας, εξαιτιας της μεγαλομανιας μου και του υπερτροφικου εγωισμου μου, εφτασα μεχρι την ακρη του γκρεμου-του χαμου, εξαιτιας της αυταρεσκειας μου και δεν καταλαβαινα ο ανοητος οτι ειχα παρει το δρομο του χαμου, απεναντιας μαλλιστα νομιζα οτι, αφου απεκτησα καποιες ικανοτητες, αρα γινομουν δασκαλος και μυημενος. Ενας πραγματικος μυημενος - το μακρυ χερι της χαρης του ελεους- σταματησε τον κατηφορο μου. Απο προσωπικη πειρα, φιλοι μου, σας προτρεπω να γινετε αναζητητες της αληθειας, εχοντας καποιον οδηγο, γιατι ο δρομος κρυβει παρα πολλες παγιδες. Διαλεξτε οποιαδηποτε σχολη επιθυμειτε, θα σας προφυλαξει στα πρωτα επικινδυνα βηματα και δεν σας δεσμευει κανενας να μεινετε η να αποχωρησετε, αν κρινετε οτι κατι δεν ταιριαζει με τις αρχες σας. Με λιγη προσοχη, μπορειτε να κρινετε ποιοι ειναι οι σωστοι οδηγοι και ποιοι οι κιβδηλοι. Τωρα , στο αν τα greeklish εχουν καποια σημασια, αφου το μυνημα παιζει μεγαλο ρολο και η γνωση, οπως γραφει ο DIM,- ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ- ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. 1.Τα συμβολα εχουν εξαιρετικα μεγαλη σημασια στην αφυπνιση και οσο πιο σωστα και ξεκαθαρα, τοσο το αποτελεσμα θα ειναι μεγαλυτερο. 2.Ειναι κριμα να αποκοβομαστε απο την παραδοση μας, η οποια μας γαλουχησε αλλα και διαμορφωσε τον χαρακτηριστικο μας "τυπο", που ειναι πιο δεκτικος σε καποια συμβολα. 3.Δεν υπαρχει στον κοσμο πιο "τελειο" αλφαβητο κι ας μη φανει αυτο εθνικιστικο η σωβινιστικο. Απο τα 24 γραμματα (24 πρεσβυτεροι στην αποκαλυψη), τα ΜΙΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ, τα 12(!) εχουν ιδιο υψος( π.χ. μια μοναδα) και τα αλλα ΜΙΣΑ ειναι μεγαλυτερα σε μεγεθος.(Μιλω για τη μικρογραμματη γραφη). Απο τα 12 μεγαλυτερα σε μεγεθος, τα ΜΙΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ τα 6, <<β,δ,ζ,θ,λ,ξ>> γραφονται πανω στη γραμμη της λεξης και τα αλλα μισα << γ,μ,ρ,φ,χ,ψ >> "περναν" και κατω απο τη γραμμη της λεξης. Το αποτελεσμα ειναι ενα ΑΡΜΟΝΙΚΟΤΑΤΟ συνολο ,που δεν συνανταται σε καμμια αλλη γλωσσα.. Τα γραμματα <<ξ και ζ >>, υποσημειωνονται απο κατω με ενα <στιγμα> οπως το Γαλλικο <σαντιγ> , λογω της σημασιας τους που εχουν.