ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

NASAROYTAKI30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
06/07/2009, 14:59:41
ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Το ενδιαφέρων και αυτό που επιβεβαιώνει αυτά που έχω πει παλαιοτέρα είναι αυτή η ομολογία της Unakite

quote:
Τότε άρχισε να βγαίνει, σαν να φυτρόνει, απο το πάτωμα η γνωστή αυτή παρουσία.
Θα είμαι απόλητα ειλικρινής. Είχα βαρεθεί τόσο πολύ αυτή την κατάσταση
που πραγματικά δεν ήθελα να το ζω άλλο. Απλά ξάπλωσα και κοιμήθηκα. Απο τότε δεν το ξαναείδα και ελπίζω να μην το ξαναδώ ποτέ.

Ο φόβος τρέφει το οτιδήποτε αρνητικό. Έπαψε να το τρέφει και κοιμήθηκε. Τόσο δυνατή είναι η «Μόρα» που φτάνει να την βαρεθείς για να σε αφήσει ήσυχο.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

ΛεόΝέο Μέλος
10/07/2009, 20:23:09
Καλησπέρα σε όλη την παρέα... Διάβασα μερικές εμπειρίες υπόλοιπων μελών κ έτσι αποφάσιστα να μοιραστώ κ εγώ μαζί σας τις δύο εμπερίες μου, με αφορμή το χθεσινό συμβάν...
Θα μπορούσα να παρομοιάσω την κατάσταση αυτή με κρίση πανικού με τη διαφορά ότι είσαι ακινητοποιημένος κ βλέπεις παράξενα πράγματα, κάτι σαν όνειρο θα έλεγα, ενώ ταυτόχρονα έχεις επαφή κ με το περιβάλλον...
Λοιπόν... Η πρώτη μου εμπειρία ήταν στην περιόδο των πανελλήνιων εξετάσεων. Βρισκόμουν ξαπλωμένος στον καναπέ, απογευματάκι, κ προσπαθούσα να ξαποστάσω. Ενώ βρισκόμουν στην κατάσταση μεταξύ ύπνου κ ξύπνιου, ξαφνίκα άκουσα τις φωνές των γονιών μου, που συζητούσαν, να χάνονται... Ένιωσα μια αφόριτη πίεση στα αυτιά μου κ μου κόπηκε η ανάσα... Ένιωθα οτι θα πνιγώ κ έβλεπα μονάχα τα χέρια μου να κινούνται μπροστά από το πρόσωπο μου, σε προσπάθεια να καλέσω τους γονείς μου σε βοήθεια... Έβλεπα θολά κ σε κάποια φάση είδα να πετάω ένα μαξιλάρι απο τον καναπέ προς την κατεύθηνση των γονιών μου κ κάπου εκεί πέρασε... Οι γονέις μου δεν είχαν αντιλιφθεί τίποτα κ ούτε είχα πατάξει μαξιλάρι...
Εχθές το βράδυ στις 5 παρά τέταρτο το ξημέρωμα (την ώρα την είδα μετά το συμβάν) ξύπνησα απο έναν μονότονο παρατεταμένο κ οξύ ήχο... Ήμουν ανάσκελα κ ήμουν πιασμένος από τα κάγγελα του κρεβατιού μου, που βρίσκεται ψηλά, σαν να με είχαν σταυρώσει.. Εκεί που προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί, σε δευτερόλεπτα ένιωσα πολύ φρικτά κ μου κόπηκε η ανάσα... Αμέσως κατάλαβα τι είχε συμβεί... κοίταξα με τα μάτια μου αριστερά κ είδα μία μαύρη οπτανσία μιας γριάς... Άκουγα το εαυτό μου νσ φωνάζει ψυθιριστά, με δέος, "Μόοοοοορα... Μόοοοορα...." Ένιωσα να προσπαθώ να αγγίξω με τα χέρια μου ένα προσευχιτάρι που τοποθετει η μάνα μου κάτω απο το μαξιλάρι μου κ ακουγα τον εαυτό μου να λέει δίαφορες προσευχές... Είπα μια φόρα το πάτερ ημών κ είπα τρεις φορές κύριε ελέισον... Άλλα δε σταματούσε... Άκουσα να φωνάζω τη μάνα μου κ την είδα να στέκεται αριστερά μου κρατώντας μου το χέρι... Είπε να μη φοβάμαι, είπε τρεις φορές κύριε ελέισον κ ξαφνικά ένιωσα μιά απέραντη γαλήνη κ είδα σαν απόμακρος παρατηρητής τον ευατό μου να βρίσκεται σε μια παραλία μαζί με τη μάνα μου... Κάπου εκεί βρήκα την επαφή με το περιβάλλον... Ένιωθα πολύ εξουθενομένος κ με πονούσε το κεφάλι μου. Επιπρόσθετα ένιωθα στο λαιμό μου μια πίεση σαν κάποιος να είχε αποπειραθεί να με στραγγαλίσει... Ένιωθα ακόμα την πίεση από τα χέρια κάποιου πάνω στο λαιμό μου... Έπιασα λίγο το λαιμό μου κ τον χάιδεψα απαλά για να περάσει, ήπια λίγο νεράκι κ ξαναέπεσα ευ8ύς για ύπνο.
Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία... Να στε καλά...

Πετσί μου, είσαι το μόνο βιβλίο, που ψέμματα δε λέει κ καίει...

11/07/2009, 08:25:13
Γεια σας

Φίλε Λεό

Ήσουν σε ένα μεταβατικό στάδιο της αστρικής προβολής όταν άκουγες τον οξύ ήχο και ήσουν ακίνητος. Σε αυτό το στάδιο υπάρχει πάντα ο κίνδυνος των ακουστικών ψευδαισθήσεων. Δηλ μπορεί να άκουγες τις φωνές των γωνιών σου και οι γόνοι σου να μην ήταν καν εκεί.

Μετά που ειδές την Μόρα πιστευτώ ότι αν ανατρέξεις στην μνήμη σου βαθιά μέσα σου θα βρεις ότι πριν εμφανιστεί την σκαφτικές στο πίσω μέρος του μυαλού σου σαν ανησυχία. Αυτή η ανησυχία την προκάλεσε.

Μετά από όλα αυτά που πέρασες θα πρέπει να σηκώθηκες κουρασμένος.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

dimkaΝέο Μέλος
13/07/2009, 17:06:03
quote:

Γεια σας

φιλη dimka

Μετά την φθίνουσα ένταση σηκώνεσαι από το κρεβάτι; ή λες «α πέρασε ας ξανακοιμηθώ».
Επίσης αν σηκώνεσαι νιώθεις κουρασμένη;

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΗΣΤΗ

Φίλε ENAΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ,

μετά την εμπειρία αυτή συνεχίζω τον ύπνο μου. Τι θα μπορούσα να κάνω για να αποφύγω την εμπειρία αυτή αλλά και τι μπορεί να είναι αυτό?

AmandeusΝέο Μέλος
13/07/2009, 18:45:00
ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ 2 ΦΟΡΕΣ. ΤΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΙΩΘΑ ΣΠΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ...

ΩΣΤΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ...

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΞΥΠΝΑΩ...

ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΠΟΝΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...

ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΕΧΩ ΒΡΕΙ.

ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ...

13/07/2009, 23:56:26
Φίλε Amandeus
Πήγαινε Εδω για το ερωτημα σου:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=10232&whichpage=4&ARCHIVE=

"..The Matrix can't tell you who you are"
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα

glowΝέο Μέλος
05/08/2009, 19:21:52
unakite:

αυτο που μου περιγραφεις δεν ειναι ι μορα,με τις αναπνοες που κανεις και την απολυτη χαλαρωση εν τελει,καταφερες να φτασεις σε αστρικι προβολη,οχι να την καταφερεις πληρως ομως...ειναι λογικο σε αυτη τη κατασταση να βλεπεις πραγματα που δεν εβλεπες πριν,μιασ και μπορεισ να αλιλεπιδρασεις με τα πλασματα του "αι8ερα" ι αυλα πλασματα οπωσ ι μορα οι δαιμονες οι αγγελοι τα ξωτικα και οι νεραιδες....

ι μορα παιδια,μπορει να εμφανιστει με οποιαδηποτε μορφη,σινιθως μια ασχημη γρια,στα μαυρα,αλιως μπορει σαν φιδι,σαν μια μπαλα ενεργιας,ι ακομα και σε μια πανεμορφη κοπελα...

το φενομενο μορα εχει ενα κινο σε ολους,1ον την βλεπουμε (με οποιαδηποτε μορφη) 2ον την νιωθουμε,σαν υλη,3ον ειμσατε μεταξυ υπνου και ξυπνιου,και 4ον καταλαβαινουμε οτι παει να μας κανει κακο(πνιξιμο στις περισοτερες περιπτωσεις) επισης οπως εχω ξαναναφερει ι μορα κατα κιριο λογο τιμωρει τουσ απιστους...

παντςς αυτο που μπορω να καταλαβω ειναι οτι οι περισοτεροι απο σασ εχετε εμπειρια αστρικης προβολης(καταλα8ος) την οποια ομως θυμαστε,και απλα δεν ξερετε πως να εξιγισετε γενικα το φενομενο...

αυτο που ειπε το παλικαρι πως ανεβαινε αποτομα οροφους ειναι αστρικι προβολη,και αφου την εκανεσ καταλα8ος,απορω πως την θυμασαι...

εν τελει ι μορα δεν ειναι τοσο ευκολο να ρ8ει,ειδικα σε θιλικα,αν την δειτε θα ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ πως ειναι αυτη,και δεν θα λετε "ειχα μια παρομοια περιπτωση,ι ενα φενομενο,8α λετε ΕΙΔΑ την μορα

Mi_KiΜέλος
08/08/2009, 02:30:03
εγω ειδα την λωρα παρεα με την ντορα!

ποιας θρησκειας απιστος πρεπει νασαι για να παιξεις bontage με την μορα?

sparrowΝέο Μέλος
08/08/2009, 03:08:46
ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ 7 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ Η ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ,ΔΗΛΑΔΗ ΦΩΝΑΖΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΜΟΥΝΑ.
Mi_KiΜέλος
10/08/2009, 00:42:22
εγω μια φορα ειχα ξυπνησει επειδη ειχα βαλει κατι αγριοφωναρες!

μαζι με μενα κι ολοι στο σπιτι!

διαβαζα τοτε το δρακουλα και δεν ειχα αφησει κανενα να κοιμηθει για μια βδομαδα!

και κλειδαμπαρωνα αυγουστιατικα πορτοπαραθυρα μεχρι ασφυξιας!

ποια μορα μου λετε τωρα...!

ο κομης δρακουλας την μασαει για τσιχλα!

p.s. κι ομως το ξυλο απ' τη μανα μου εγω τοφαγα κι οχι ο μπραμ στοουκερ! αδικια ρε!