- ΜΟΡΑ - μία ανεπιθύμητη επίσκεψη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
darkspawn
ΛΕΩΝ
μην πιστευεται οτι ακουτε και οτι βλεπετε...η μονη αληθεια ειναι αυτη που δεν μπορει να αντιληφθει ο φτωχος ανθρωπινος νους!!!
darkspawn
?
mikoulaki mou
Παντως πανω απο 500 φορες ειμαι στο υπνο μου και ξερω πως ειναι ονειρο και κανω οτι θελω ! Αυτο βεβαια ειναι συνηδητο ονειρεμα ! Αστρικη προβολη ειχα κανει αθελα μου ξυπνησα αποτομα και βγηκε η ψυχη μου και αρχιζα με πολλη ταχυτητα να ανεβενω οροφους ! Δυστηχως αυτη τη εμπειρια δε την ξαναειχα ! Πιστευω παντως πως η μορα σχετιζεται με αστρικη προβολη...............
Εβαλα λιγη ηρεμη μουσικη να ακουσω πριν κοιμηθω(με βοηθαει να κοιμαμαι καλυτερα μετα) κ εκλεισα τα ματια μου..καποια στιγμη αισθανθηκα να ανοιγει η πορτα του δωματιου μου κ να μπαινει καποιος μεσα,ανοιξα τα ματια μου και δεν ειδα κανεναν,εκεινη την στιγμη τρομοκρατιθηκα,αλλα μετα επεισα τον εαυτο μ οτι δεν τρεχει τιποτα. Το θεμα ειναι τι ακολουθησε μετα.Αρχισε να ποναει φρικτα ο λαιμος μου και ανεβασα πυρετο στα καλα καθουμενα..Μετα αρχισα να βλεπω συνεχεια τον ιδιο εφιαλτη(τον οποιο δν θυμαμαι πλεον)Για αυτο ισως να φταιει κ ο πυρετος..
Κατα τα ξημερωματα ο θερμοκρασια μου ηρθε σε φυσιολογικα επιπεδα,αλλα συνεχισα να βλεπω δυσοιωνα ονειρα.Οταν τελικα σηκωθηκα,πονουσε ολο μου το κορμι(και εννουμε ολο!)
Το μεσημερι αποφασισα να ξαναπεσω για υπνο,μηπως και συνελθω απο τα χαλια μου..Το θεμα ειναι οτι παλι αισθανομουν κατι δυσοιωνο μεσα στο δωματιο μου,και οτι παλι ειδα πολυ ασχημα ονειρα,και ξυπνησα με χειροτερους πονους.
Το ιδιο βραδυ πηγα και κοιμηθηκα στον επανο οροφο του σπιτιου που μενουν οι γονεις μου τα τα αδερφοα μου(στον κατω οροφο ειμαι μονη μου)
Εκτοτε δεν με εχει ενοχλησει κατι(και επισης συνηλθα τελειως απο τους πονους)
Μηπως ξερει κανεις τι θα μπορουσε να ειναι αυτο?
You know what happens when you dream of falling? Sometimes you wake up. Sometimes the fall kills you.
And sometimes, when you fall, you fly.
Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish ώστε να είσαι κατανοητή από όλους μας .
Σ’ ευχαριστώ .

γρια η νια ειναι αυτη η μορα?
να ξερω πως να φερθω βραδιατικα δηλαδη!
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=RA0xEZcfAuA
mikoulaki mou
Το λέω επειδή αυτοί είναι οι κανόνες αλλα και επειδή έτσι το μήνυμα είναι πιο κατανοητό..
Αυτό που αναφέρεις δε μοιάζει να χει να κάνει με Μόρα αλλα εξαρτάται το τι νιώθεις και σε τι βαθμό..
"..The Matrix can't tell you who you are"
It is not the spoon that bends.. It is yourself.."
Λενε πως εαν καταλαβουν οτι σε εχει πιασει μορα πρεπει να ερ8ουν με ενα μαξιλαρι και να χτυπησουν 3 φορεσ τον αερα πανω απο το κεφαλι σου για να την διωξουν.επισης λενε οτι σε πιανει μονο οταν κοιμασαι ανασκελα...
Ρωτησα παπα και μου ειπε οτι ισχυει για την μωρα αλλα δεν μπορει να σε πνιξει...πλεον εαν θα με πιασει δεν με τρομαζει η σκεψη της το επομενο πρωινο...ΚΑΛΗΜΕΡΑ..

In anticipation of my resurrection...
quote:
Γεια σας..εμενα με εχει πιασει πολλεσ φορες...ολες τις προηγουμενες φορες ξυπναγα το πρωι και φοβομουν...μεχρι που το συνηθισα.την τελευταια φορα που με επιασε ομως φοβηθηκα πολυ..ειδα ενα φιδι το οποιο και φοβαμαι παρα πολυ και κοκκαλωσα..το ενιωθα δεν μπορουσα να κουνηθω...στο καπακι βλεπω νεκρο τον παππου μου στον οποιο εχω τρομερη αδυναμια...ξυπναω αναστατωμενη και βλεπω πανω στο γραφειο μου μια ασπρη μπαλα που εμοιαζε με συννεφο να κινειται ..δεν εδωσα σημασια..σκεφτηκα οτι ειναι απο τον υπνο και ξαναεπεσα...σε δευτερολεπτα αυτη η μπαλα πηρε την μορφη μιας πολυ ασχημης γριας που ηρ8ε απο πανω μου και με επνιγε...αρχισα να λεω το πατερ ημων και με μπερδευε μεχρι που με αφησε και κατευθειαν με πηρε ο υπνος..το πρωι που ξυπνησα αναρωτιομουν αν ηταν ονειρο...αλλα ηταν τοσο αληθινο που τωρα πλεον πιστευω οτι ηταν πραγματικοτητα...
Λενε πως εαν καταλαβουν οτι σε εχει πιασει μορα πρεπει να ερ8ουν με ενα μαξιλαρι και να χτυπησουν 3 φορεσ τον αερα πανω απο το κεφαλι σου για να την διωξουν.επισης λενε οτι σε πιανει μονο οταν κοιμασαι ανασκελα...
Ρωτησα παπα και μου ειπε οτι ισχυει για την μωρα αλλα δεν μπορει να σε πνιξει...πλεον εαν θα με πιασει δεν με τρομαζει η σκεψη της το επομενο πρωινο...ΚΑΛΗΜΕΡΑ..
Εσυ μπορείς κ αι κοιμάσαι συνέχεια ανάσκελα? Εγω πάλι ποτέ. Τι ανωμαλία είναι αυτή να κοιμάται ο κόσμος ανάσκελα?
Anyway, πέρα απ τη πλάκα, δεν νομίζω οτι είναι και ότι καλύτερο να αφήνεις μια Μορα να σου κάνει αυτά που κάνει. Το φίδι συμβολίζει την ενέργεια Κουνταλίνη, ή με άλαλ λόγια τη σεξουαλική ενέργεια. Πρέπει να σκεφτείς αν τυχόν κάνεις καταχρηση της τελευταίας γιατι ίσως αυτό να έλκει την κυρία αυτή αν και κάτι τέτοιο δεν είναι αποδεδειγμένο.
Αρκετά με τον πρόλογο όμως, θα ήθελα κι εγώ με την σειρά μου να μοιραστώ στις δικές μου εμπειρίες μαζί σας.
Η μόρα ή καλύτερα ο ίσκιος -όπως το έμαθα εγώ- μου έκανε συχνά επισκέψεις.
Θέλω να τονίσω ότι μόνο σε μία απο αυτές βρισκόμουν σε φάση λίγο πριν κοιμηθώ και ήταν και η μοναδική φορά που ένιωσα αυτό το πνίξιμο και πιστεύω πως εγώ το προκάλεσα αυτό γιατί προσπαθούσα μάταια να κοιμηθώ γιατί την επόμενη το πρωή δούλευα. Προσπαθούσα λοιπόν να ρυθμίσω την αναπνοή μου, να χαλαρώσω τους μύες μου και να ελατώσω τις σκέψεις μου όσο μπορόυσα. Τότε ήταν που αιστάνθηκα ένα μόυδιασμα αρχικά στα πόδια αλλά και στο στήθος και μετά ένα απίστεφτο βάρος. στην συνέχια η αναπνοή μου διακόπικε για λίγα δευτερόλεπτα και μετά όλα επέστρεψαν στο κανονικό.
Όλες τις προηγούμενες φορές όμως -οι οποίες δεν είναι και λίγες- ένιωσα και είδα αυτό το πλάσμα με τα πολλά ονόματα να περιφέρετε στον χώρο.
Τυχαίνει να έχω πολύ καλη μνήμη και θυμάμαι πολύ καλα οτι καμία απο τις φορές δεν κοιμόμουν και ξύπνισα οτι κάτι μυστίριο ή ήμουν έτοιμη να κοιμηθώ εκτός απο αυτήν που προανέφερα (και δεν είμαι σίγουρη για το άν ήταν αυτό γιατί δεν είδα τίποτα.). Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις ήμουν απλώς στο κρεβάτι μου, καθησμένη πολλές φορές και σκεφτόμουν. Επιδή δεν τα πάω καλά με το τεχνιτό φως συνήθως όταν είμαι μόνη μου επικρατεί απόλητο σκοτάδι στο σπίδι μου κι όμως η μορφή ξεχώριζε πιό μαύρη απ ότι έχω δει ποτέ.
Δεν με σκαρφάλωσε, δεν κάθησε πάνω μου, δεν με έπνιξε.
Μία φορά έπιασε το πόδι μου αφήνοντας μου μία μελανιά(?). Πάντα μα πάντα όμως παρέλια και με πλμίριζε ο φόβος. Θα σας μιλήσω για την τελευταία φορά που με επισκέφτηκε και για την μια και μοναδική φορά που είχα και παρέα η οποία αντιλαμβανόταν την παρουσία του και με την οποία θα ξεκινήσω.
Καλοκαίρι
Βρισκόμουν με μία γνωστή μου στο δωμάτιο μου περίπου λίγο μετά τις 12 το βράδυ και μιλούσαμε περι ανέμων και υδάτων.
Ημασταν και οι δυο καθιστές στο στρώμα στο πάτωμα ακουμόντας τις πλάτες μας στον τοίχο. Εγώ ήμουν ακριβώς δίπλα την πόρτα. Το δωμάτιο φωτιζόταν απο τις λάμπες του δρόμου.
Ξαφνικά η θερμοκρασία του δωματίου άρχισε να πέφτει πολύ απότομα και ένιωσα την πλέον οικία παρουσία του. Η κοπέλα με ρώτισε αν αιστάνθηκα κάτι περίεργο και χωρίς δεύτερη σκέψη της είπα "ναι". Μου περιέγραψε το πως αισθανόταν και ήταν ακριβώς το ίδιο και για μένα. Το πλάσμα εμφανίστηκε στην πόρτα του δωματίου ακριβώς δίπλα μου. Το έβλεπα με την άκρη του ματιού μου γιατί δεν ήθελα να γυρίσω να το κοιτάξω κανονικά, αντίθετα με την κοπέλα η οποία γύρισε προς το μέρος του και έμεινε εκεί ακίνητη και αμίλητη, φανερά φοβισμένη. Για να ηρεμίσω προσπάθησα να το βγάλω απο το μυαλό μου και να σκεφτώ κάτι άλλο, να το αγνωήσω. Τότε ο ίσκιος αντέδρασε σα να ενοχλίθηκε απο αυτό και με κλάσματα δευτερολέπτου εμφανίστηκε στην άλλη γωνία του δωματίου ακριβώς εκεί που κοιτούσα. Σαν να ηθελε να με αναγκάσει να το κοιτάξω. Τότε παρέλυσα κι εγώ. Συνέχιζα όμως να προσπαθώ. Για μερικά δευτερόλεπτα ένιωσα πιο ελεύθερη και κατάφερα να μιλήσω. Μια κραυγή κατάφερα να βγάλω για αρχή και μετά είπα στην κοπέλα να σκεφτεί κάτι άλλο. Ειλικρινά ύδρονα στην προσπάθια μου να αρθρώσω τις λέξεις αυτές.
Αργότερα το πλάσμα ήρθε προς το μέρος μας. Συγκεκριμένα ήρθε και στάθηκε ανάμεσά μας και σαν να γύρισε το κεφάλι του να με κοιτάξει. Μετά κάθησε αναμεσά μας κανονικά. Για καλή μας τύχη το αγόρι μου μπήκε εκείνη την ώρα στο σπίτι και το πλάσμα εξαναφίστηκε.
Η τελευταία φορά που με επισκέφτικε ο ίσκιος ήταν πολύ πρόσφατη. Καθόμου κλασικά οκλαδών στο κρεβάτι μου ακουμπόντας την πλάτη μου στον τοίχο με φάτσα την πόρτα και όπως πάντα απόλιτο σκοτάδι, καθόμουν εκεί καίγοντας εκαττοντάδες εγκεφαλικά κύτταρα προσπαθόντας να λύσω κάποιο πρόβλημα που είχα στο μυαλό μου. Τότε άρχισε να βγαίνει, σαν να φυτρόνει, απο το πάτωμα η γνωστή αυτή παρουσία.
Θα είμαι απόλητα ειλικρινής. Είχα βαρεθεί τόσο πολύ αυτή την κατάσταση
που πραγματικά δεν ήθελα να το ζω άλλο. Απλά ξάπλωσα και κοιμήθηκα. Απο τότε δεν το ξαναείδα και ελπίζω να μην το ξαναδώ ποτέ.
Μια ερώτηση, γιατι δεν σκέφτηκες να πεις το πάτερ ημών ποτέ?
egw pedia to viono kathe mera alla den edina kai poli simasia mexri xthes pou itan 10 fores pio entono xwris na vlepo kamia parousia sto dwmatio mono elaxisto pono alla eniotha to soma mou na aiwrite pano apo to krevati otan ola stamatisan imoun kanonika stin thesi mou..skeftome tin epomeni fora pou tha to patho logika simera na to afiso kai na min to polemiso giati mou aresoun tetiou idous empiries... To epsaksa kai epistimonikos alla den me kalipse kamia idea?? mipos ekana mi sinidita astriki provoli?
auto pou o petalouda to onomazi thanato o dimiourgos to onomazi petalouda