- 2011 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
(ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΙΡΙΤΖΙΜΠΙΤΖΙΔΗΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΥΦΩΝΩΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΠΡΟΙ ΕΛΕΦΑΝΤΟΠΑΡΔΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΟΤΕ ΣΤΗ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΦΑ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ,ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΤΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΥΦΩΝΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΠΡΟΙ ΕΛΕΦΑΝΤΟΠΑΡΔΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ.)
"Μερικοί βλέπουν το αύριο ως μια άλλη ημέρα. Εγώ το βλέπω ως άλλη μια ευκαιρία."
Για αυτο........
Μπορώ να σου δώσω μια αιτία: ανακατανομή των θαλασσίων ρευμάτων (συμβαίνει ήδη με το ρεύμα του κόλπου, η Βόρεια ευρώπη θα δεί ψυχρότερες μέρες, έως και 2 βαθμούς C πτώση της μέσης θερμοκρασίας...).
Μια ακόμη αιτία είναι η πυκνή νέφωση από την αυξημένη εξάτμιση λόγω θερμοκρασίας...
O Μέγας Απο-συντονιστής και σεντονιστής!!!
Περονόσπορος
ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ; ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΘΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.
ΕΠΕΙΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΡΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ; ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΑΞΕΙ;
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΚΛΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΙΟ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΦΕΛΕΙΜΟ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΝΥΜΙΑΣ.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΕΚΤΕΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΠΙΣΤΗΣ ΟΧΙ ΤΗΣ ΛΟΙΔΟΡΙΑΣ. ΕΔΩ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ FORUM ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ESOTERICA ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΡΙΟΝ
- Σε καφενείο δεν πάμε, φουράκη δεν διαβάζουμε, είναι μπας κλας.
![]()
ορεξη να χετε να διαγραφετε :)
Edited by - null_n_void on 11/02/2006 11:02:21

Edited by - Mantis Religiosus on 11/02/2006 17:35:44
Λοιπον η ερωτηση μου ειναι η εξης.
Αν λεγαμε οτι πηγαιναμε στο παρελθον οχι πολυ μακρυα γυρω στα 200 χρονια..δηλαδη 2 γενεες πισω, και καποιος εγραφε ενα βιβλιο περι Ηλεκτρονικων υπολογιστων-ιντερνετ-κινιτα τηλεφωνα και γενικα για επικοινωνια απο αποσταση με μια συσκευη που θα χωραει στην παλαμη μας.
Λοιπον η απαντηση ειναι σαφης απο ολους μας Χωρις να τελειωσω την ερωτηση. Λεω και παλι δεν ειμαι με το μερος κανενος αλλα μην απορριπτουμε καμια 8εωρια η οποια οσο και αβασημη να ειναι προερχετε απο τον κοντινο μελλον.
Καλο βραδυ σε ολους.

Όσον αφορά για τους Φουράκηδες, του Κεραμιδάδες και τους Ickeδες δεν χρειάζεται να είναι κανείς πυρηνικός επιστήμονας για να καταλάβει ότι γράφουν γενικά βλακείες αναμιγνύοντας μικρές αλήθειες με χονδροειδή ψέματα.

Ε.Ο. Ανδρομέδιος ]+[ http://andromedios.blogspot.com
quote:
Αν λεγαμε οτι πηγαιναμε στο παρελθον οχι πολυ μακρυα γυρω στα 200 χρονια..δηλαδη 2 γενεες πισω, και καποιος εγραφε ενα βιβλιο περι Ηλεκτρονικων υπολογιστων-ιντερνετ-κινιτα τηλεφωνα και γενικα για επικοινωνια απο αποσταση με μια συσκευη που θα χωραει στην παλαμη μας.
Καταρχάς το ταξίδι στο παρελθόν είναι πρακτικά ΑΔΥΝΑΤΟ λόγω ότι δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε γρηγορότερα από το φως για να γίνει αντιστροφή της ροής του χωροχρόνου.
Αλλά τι θες να μας πεις τελικά; Ότι ο Φουράκης και ο Icke μπορούν να συγκριθούν με τεράστια μυαλά επιστημονικής φαντασίας όπως ο Ιούλιος Βέρν;;; Ούτε κατά διάνοια φίλε μου, ούτε κατά διάνοια!

Να μην ισοπεδονουμε τα παντα, ειτε αυτο ειναι απο την πλευρα των κυριων που γραφουν τα βιβλια ειτε απο την δικη μας πλευρα.
Πιστευω πως για ολα υπαρχει λυση. Και εγω κανω ενα project για το πανεπιστημιο μου και μπορω να βαλω το χερι μου στη φωτια οτι αν ημουν σε Ελλινικο πανεπιστημιο θα με πετουσαν εξω απο την πρωτη κιολας λεξη μου. Ομως οι καθηγητες που εχω εδω οχι μονο πηραν στα σοβαρα την εργασια μου..σκεφτονται να βοηθησουν να παει οσο καλυτερα γινετε.
Με αυτο το παραδειγμα θελω να πω πως οι μεγαλες ανακαλυψεις η εφευρεσεις η δημιουργιες πανω σε καποιες αλλες προερχονται απο τρελες ιδεες και οχι απο κοινες εργασιες που καθε ενας απο εμας μπορει να κανει ευκολα.
Κοιταζω το μελλον και αυτο με κανει να σκεφτομαι.Δεν μενω με σταυρωμενα χερια να περιμενω τον θεο να μου τα λυσει.
Οσο αφορα για την εργασια παρακαλω μην την ζητησει να την δει καποιος τωρα για ευνοητους λογους. Σας δινω υποσχεση πως στο τελος της χρονιας εδω θα ειμαστε και επειδη μπαινω στο δυκτιακο αυτο τοπο πολλα χρονια θα την παραθεσω αν βεβαια ολα πανε καλα.
Φιλικους χαιρετισμους σε ολους.
Υ.Γ. δεν ειχα το χρονικο περιθωριο για αυτο που μου ειχες ζητησει skeptic. Συγνωμη και αν μπορεις να περιμενεις θα σου στειλω τα αρχεια.

Edited by - Skies tou Fegariou on 12/02/2006 02:32:53
Ενταξεί πάντως αλλά μη συγκρίνεις τον Φουράκη με έναν επιστήμονα.. καμία σχέση..
Τελοσπάντων.
Τι αντικείμενο είχε η εργασία σου;

Δεν συγκρινω επιστημονες που εχουν φαει τα χρονια τους στα εργαστηρια και ψαχνουν παντα για το καλυτερο της ανθρωποτητας.
Ομως ολοι μας αν εχουμε μια ιδεα μπορει να δωσει τροφη για μελλοντικους σκοπους. Δεν ειναι αναγκη να γινει πραξη η ιδεα μας στο κοντινο μελλον αρκει να μπορει να αποδιχτει πρωτα θεωρητικα.
Φιλικα.

ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΟ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ(2011 Η 2012),ΚΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΛΕΥΣΗ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ,ΕΛ,ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ,ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΒΛΙΩΝ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΗ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
quote:
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ,ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΒΛΙΩΝ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΓΜΕΝΗ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
Αρκει να μην κανουμε καταχρηση του ονοματος της ελευθεριας εκφρασης.
Αν κανουμε κριτικη στηριγμενη σε απολυτως λογικα επιχειρηματα για να απορριψουμε αυτα που γραφουν αυτα τα βιβλια τοτε τα περισσοτερα απο αυτα θα εχουν θεση οχι στην βιβλιοθηκη αλλα στον καλαθο των αχρηστων.Ειμαι αυστηρος;![]()

που μόλις έστειλες στον κάδο αχρήστων την μισή μου βιβλιοθήκη....
Με εκτίμηση,
nobody
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΕΝΟΥ,Η ΗΛΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΗ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΛΗ,ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ ΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΙΜΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ(ΦΩΤΟ ΚΤΛ).
ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΛΙΓΟ ΑΝΟΗΤΟ-ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ-ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ (ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΑΝΕΦΕΡΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ)Π.Χ. ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΘΙΑ ΣΠΗΛΑΙΑ-ΚΟΙΛΟΤΗΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΕΜΑΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ,ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΩΣ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ "ΑΝΟΙΞΑ" ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ. ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ Η' ΑΔΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ, ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ (ΕΝΤΑΞΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ), ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
nobody