ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 666 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- 666 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Panagiotis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
PanagiotisΝέο Μέλος
13/09/2003, 11:11:38
quote:

quote:
Έτσι και βρώ Άγιο άνθρωπο να περνάει ζωή και κότα, θα προσκηνίσω όπου μου πεις!
δεν τον θεωρουμε αγιο αλλα οι καθολικοι τους θεωρουν κατι ανωτερο και εχουν αγιοποιησει αρκετους απο αυτους μιλαω για τους παπες και την τραπεζα του βατικανου τωρα θα μου πεις ρε τον απατεωνα τον βαζεις μαζι με τους αγιους του αγιου ορους? αυτος ο απατεωνας ομως εχει μερικα εκατομυρια οπαδους και θεωρηται η φωνη του κυριου στην γη

και τα κτηματακια του αγιου ορους ηταν καποτε περιουσιες καποιων που δεν ηθελαν να ασπαστουν τον χριστιανισμο και ετσι τους τα πηρε η εκκλησια με τσαμπουκα ειναι λιγο δυσκολο να βρεις πραγματικα αγιο ανθρωπο και δεν μιλαω μονο για αυτους με τα θαυματα και συνηθως πισω απο καθε αγιο ακολουθει μια στρατια απο αγιογδυτες

δεν ειναι λιγο μυστηριο που οι πιο πολλοι αγιοι ηταν πλουσιοι στο ξεκινημα τους? η ειχαν σχεσεις με βασιλιαδες?η ειχαν θεσεις σημαντικες στην κοινωνια? η ηταν οι αμαρτωλοτατοι των αμαρτωλων? δεν υπονοω τιποτα απλα κανω μια παρατηρηση

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you

kalhmera se olous
kanw mia paremBash sthn roh,(tis dikis mou skepsis):
Agio,agia=agno
piaste tis enoies.
akou, doulepse thn skepsh sou me to isws,kai oti kommati den
teriazi to apomononis,den to petas omws 8a xriasti parakatw.
kai na 8zumaste ta kainourgia ekshgoun ta palia.
mhn fantazeste nea pragmata me to mualo,8a katanohsoume kai
8a dwsoume zwh se oti uparxh.
Gnorizw ti erwthmata exei o an8rwpos.
Gia olla uparxoun apanthshs.
paidia o 8eos einai ta panta,giauto 8a milame me tis enoia tis ka8e
leksis.
8eio dwro:pe8anes!kai eise amerikanos,sto kseskonisma pou sou ginete
me 8eia dunamh ma8enhs ellhnhka.
sumperasma:olloi H plash mila ellhnika.
OUDEN KRUFON UPO TON HLION.

Zordas Panagiotis.

SkorpinaΜέλος
14/09/2003, 01:02:43
Κυριε Ζορντα η Ζορδα η οπως αλλιως σας λενε,μηπως θεωρειτε και τον εαυτο σας Θεο;Καλα και ενδιαφεροντα τα οσα μας λετε αλλα ειναι ασχετα με το topic και δεν προχωραει η κουβεντα.

Υπαρχει σχετικο topic για τον Θεο μηπως θελετε να μιλησετε εκει;

PanagiotisΝέο Μέλος
14/09/2003, 05:42:06

Το μήνυμα διαγράφηκε όλο γιατί το περιεχόμενό του ήταν καθαρά υβριστικό.

Οι τροποποιήσεις έγιναν από τον Διαχειριστή ΤΗΟΤΗ. Προειδοποιώ το μέλος "panagiotis" ότι την επόμενη φορά που θα γράψει τέτοιο απαράδεκτο μήνυμα θα διαγραφεί από το forum

exotericaΜέλος
14/09/2003, 12:03:06
Ειναι εντός θεματος μην τον διωχνεις, πλησιάζει τις 666 ******

Έγιναν τροποποιήσεις από τον Διαχειριστή ΤΗΟΤΗ

PanagiotisΝέο Μέλος
14/09/2003, 16:06:06
quote:

Ειναι εντός θεματος μην τον διωχνεις, πλησιάζει τις 666 ******

Έγιναν τροποποιήσεις από τον Διαχειριστή ΤΗΟΤΗ

kalimera paidia,esis eiste o nomos stin periousia sas,
kai fusika uparxoun kanones.
Sas euxome oti kalitero,den 8a uparksi sunergasia.
H xudaiotita ston logo mou,den 8a eklipsi,
8a einai akomi pio xudaia.
an eixate thn dunami na isxorisete sta aduta twn isxurwn sas,
to mono pou 8a antikrizate einai Bromia kai dusodia.
oi kuBernontes sas mou ema8an oti to megalo psari trwi to mikro.xamiloste loipon tis mutes.
olla 8a ginoun egw opws 8elw.esis pe8enete oxi egw.
paidia parte to apofasi,olla 8a ksekinisoun apo tous dunatous,
den kouniounte,anastasi den Blepete.Oloi omws eiste asfalismeni.
uparxi kai o allos tropos, 8a sas grafw se ka8imerini Basi
prwsopikes Bromies dunaton.olla einai proapofasismena.
idea den exete pou iste,8a sas ftasw ston Jesu kai akoma
8a psaxneste.oudis apo dautous den 8a mini atimwritos.
apo ta xeria mou den 8a glitosi kanis.
exw pari apofasi na asxoli8w prwsopika me enan enan,apo tin arxi tis
dhmiourgias.
se epafi prwsopiki den 8a er8w me kanenan,ews tin parousiasi twn 8ewn.kai..ektos apo sismikes kurwsis.. den upakousate.
8a uparksoun pliges.
14/09/2003
apofasi:timwrite to an8rwpino genos gia parakoH 8eou.
timwria:8anathfores as8enies.
kurioi twn kuriwn,dwste loipon prosoxi sthn fusi kai meta apo tis
kurwsis,ota ginoun emfanies,elate na ta poume.
O logos tou 8eou.

Zordas Panagiotis.

SkorpinaΜέλος
14/09/2003, 17:57:37
Ανατριχιασα!!!

exotericaΜέλος
14/09/2003, 22:19:15
Me mia anatrixila thn glytwses?
Poy nablepes kai to minhma pou diegrapse o diaxeirisths.

ananasssΜέλος
15/09/2003, 00:53:41
Ισούς Χριστός Νικά Κι Όλα Τα Κακά Σκορπά!
Φτού
Φτού
Φτού...!

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

ananasssΜέλος
15/09/2003, 01:35:41
...και επί του θέματος,
και επειδή το esoterica δεν είναι μόνο φόρουμ,

http://www.esoterica.gr/news/august_03/barc666/barc666.htm

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

endoramaΜέλος
15/09/2003, 03:37:01
quote:
olla 8a ginoun egw opws 8elw.esis pe8enete oxi egw.

πρεπει να ομολογησω οτι εισαι εγωισταρος δικαιωμα σου αλλα τουλαχιστον μην μας λες τι κανουμε γιατι αυτο μονο εμεις το γνωριζουμε
quote:
paidia parte to apofasi,olla 8a ksekinisoun apo tous dunatous,
σου λεει τιποτα το φωνη λαου οργη θεου? δεν παω να το παιξω che αλλα εχει αποδειχτει απειρες φορες στην ιστορια του ανθρωπινου γενους φιλε μου δεν πασχουμε ολοι απο εγκεφαλικη ανεπαρκεια και καταλαβαινουμε ποτε πρεπει να δρασουμε.
quote:
idea den exete pou iste,8a sas ftasw ston Jesu kai akoma
8a psaxneste
μαλλον εχεις υποτιμησει την νοημοσυνη μας υποθετω οτι ολοι ξερουμε που παταμε και που ειμαστε και δεν χρειαζομαστε οδηγο και με λιγα λογια θελεις να μας πεις οτι εσυ θα μας οδηγησεις στο φως? ποιος εισαι ρε η Νικολουλη?
quote:
oudis apo dautous den 8a mini atimwritos.apo ta xeria mou den 8a glitosi kanis

μαλλον μπερδευτικες και εσυ ο ιδιος απο την μια μας λες οτι θα μας φτασεις στον ιησου και απο την αλλη μας λες οτι θα τιμωρησεις κοσμακη χμ!! και εγω που νομιζα οτι η εκδικηση ηταν εργο του κυριου δεν ερχεσαι λιγο σε συγκρουση με τα λογια του?

αφου δεν υπακους στα λογια του παει να πει οτι δεν εισαι μαζι του δεν μου λες θελεις να μας μπερδεψεις? μηπως θελεις να μας κανεις κυκλους το τετραγωνο οπως οι ταριφες? λεγε ρε ταριφας εισαι? (δεν εχω τιποτα με τους ανθρωπους αστειευομαι).

quote:
se epafi prwsopiki den 8a er8w me kanenan,ews tin parousiasi twn 8ewn.kai..ektos apo sismikes kurwsis.. den upakousate.
8a uparksoun pliges.

και για να σοβαρευτω λιγο φιλε μου(γιατι πιστευω οτι ολοι εδω μεσα ειμαστε φιλοι) αυτος ο πλανητης απο οταν δημιουργηθηκε ειναι μια ανοιχτη πληγη για πες μου τι διαφορετικες πληγες θα αποκτησουμε απο αυτες που αποκτησαμε απο την πορεια μας μεχρι εδω?

quote:
apofasi:timwrite to an8rwpino genos gia parakoH 8eou.
timwria:8anathfores as8enies
ναι θανατηφορες ε? χμ! δηλαδη απο αυτες που σε τεζαρουν? δεν μου λες τωρα της ανακαλυψες αυτες της τιμωριες? χμ! και εγω που νομιζα οτι οι ασθενειες γεννηθηκαν με τον ανθρωπο και να που τωρα ηρθες εσυ και μου λες οτι τωρα θα πεσουν στα κεφαλια μας για τιμωρια θανατηφορες ασθενειες δηλαδη η πανωλη τον μεσαιωνα τι ηταν? μαρκα καρου? η φυματιωση τι ηταν που θερισε κοσμακη? συμπτωμα απο το καπνισμα? καταστροφες οπως της πομπηιας τι ηταν? test drive?
quote:
O logos tou 8eou
φιλε μου τον λογο του θεου ειπαμε δεν τον υπακους (αφου αποφασισες να γινεις η νεμεσις)
τελικα τι θα αλλαξει? κατα την γνωμη μου οι τιμωριες και αν ερθουν δεν θα παρουμε χαμπαρι με τοσες πληγες που κουβαλαμε μεσα στα τοσα ρε φιλε που να καταλαβουμε αν της εστειλε ο θεος η απλα δεν μας δερνει γκαντεμια? μαλλον πρεπει να γινει με αλλο τροπο ισως μπαμ και κατω για λυτρωση γιατι απο πληγες εχουμε ενταξει δηλαδη τι χειροτερο θα παθουμε? και λιμους/λοιμους ειχαμε και εχουμε και καταποντισμους ειχαμε ειδε κανενας την ατλαντιδα? και σεισμους και καταστροφες ειχαμε μηπως ξερει κανενας που πεφτει η κνωσσος?

για πες μου φιλε μου τι θα αλλαξει? το εχουμε δει το εργο πολλες φορες δηλαδη τι αλλο θα παθουμε? θα καιγομαστε αιωνια? γιατι? δεν τιμωρηθηκαμε αρκετα εως τωρα?

Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you