ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ψαλιδιές σε ρούχα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ψαλιδιές σε ρούχα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

giorgosab39 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
04/02/2003, 01:01:14
quote:

endiaferon to 8ema pou exete anoi3ei edo alla exo mia aporia re paidia, ti einai to fenomeno ESP?

ESP: Extra Sensory Perception
Εξω - αισθητήρια - αντίληψη

αυτή...που τα κατάφερε!

04/02/2003, 07:46:25
Φοβερό!

Σήμερα το πρωί παρουσίασα πάλι μία κρίση υπνοβασίας!
Μόλις συνειδητοπόιησα ότι βρίσκομαι ξανά στα φόρουμς...

αυτή...που τα κατάφερε!

subdeeΝέο Μέλος
07/02/2006, 06:17:47
γειά σας. καιρό τώρα παρακολουθώ το φόρουμ αλλά χτες συνέβη κάτι σχετικά με υπνοβασία και δεν ήθελα να αρχίσω καινούργιο θέμα, αρα χρησιμοποίησα αυτό.

χτες το βράδυ πριν πέσω για ύπνο, ρυθμισα το ρολόι μου και έβαλα το ξυπνητήρι για τις 8:15. ήμουνα παρα πολύ κουρασμένος και έπεσα νωρίς (21:00) για ύπνο. στις 6:15 το πρωί χτύπησε το ξυπνητήρι και ξύπνησα. κοιτάω το ρολόι και έλεγε 8:15. κοίταξα γύρω μου, ήταν πολύ σκοτεινά και κανείς άλλος δεν είχε ξυπνήσει. κοιτάω ένα άλλο ρολόι, και παραξενεύτηκα αλλά δεν έδωσα σημασία και ξαναέπεσα για ύπνο. κατα τις 8:10 ξαναξυπνάω, κοιτάω το ξυπνητήρι και έλεγε 10:10. παρ'όλα αυτά δεν αναστατώθηκα μην αργήσω για δουλειά γιατί ήξερα ότι ήταν 8:10 αμέσως. υποψιάζοντας πως είναι χαλασμένο το ρολόι, το έφτιαξα πάλι και έφυγα για τη δουλειά. μόλις γύρισα το απόγευμα κατα τις 6 ήλπιζα πως θα έλεγε 8 και έτσι θα έλυνα το πρόβλημα αγοράζοντας καινούργιο ξυπνητήρι. κι όμως έλεγε 6. κανένας δεν ήταν στο σπίτι άρα έβγαλα το συμπέρασμα πως υπνοβάτησα. αυτό όμως που με έχει απασχολήσει είναι, γιατί να βάλω το ρολόι δύο ώρες μπροστά; δεν μπορώ να το συνδέσω με τίποτα άλλο στη ζωή μου. επίσης είναι δυνατόν μέσα σε λιγότερο απο δύο ώρες ύπνου να πέσω σε τόσο βαθύ ύπνο και να υπνοβατήσω; με έχει αναστατώσει αυτό και τώρα τελευταία έχει αρχίσει να πιάνει.... υπνοφοβία!

Burbulithra54Μέλος
07/02/2006, 14:41:17
Αγαπητε subdee!Δεν μπορω να καταλαβω ακριβως τι ειναι αυτο το οποιο αναφερεις,αλλα κατι μου περναει απο το μυαλο.Μηπως δεν υπνοβατεις αλλα αυτο που σου συμβαινει εχει να κανει με την απωλεια της αισθησης του χρονου?Μπορει να συμβαινουν και τα δυο ταυτοχρονα ομως.Γιατι ειναι πολυ ευκολο,αν εισαι κουρασμενος,μεσα σε δυο ωρες(οπως ειπες)να πεσεις σε τοσο βαθυ υπνο που θα υπνοβατησεις κιολας.Γιατι να μην συμβαινει δηλαδη?Και εμενα μερικες φορες μου εχει τυχει να κοιμηθω για 15 λεπτα στον καναπε και οχι μονο να νομιζω οτι κοιμηθηκα τουλαχιστον ενα 8ωρο,αλλα και να εχω δει ονειρα με συνεχειες κιολας.Αρα αυτο που μπορει να σου συμβαινει ειναι να πεφτεις σε υπνο βαθυ και να "παιζεις" με το ξυπνητηρι και οταν ξυπνας να μην το θυμασαι,απλα!Ελπιζω να βοηθησα!
silverwhisperΜέλος
12/02/2006, 16:24:46
αυτο που θα σας αφηγηθω μου εχει συμβει αρκετες φορες.
δεν ειναι τοσο ψυχαγωγικη οσο της αμαλιας η του ανανα,αλλα ισως φταει οτι οι γονεις μου κλειδωνουν τις πορτες.

λοιπον,αυτο συνεβει πριν καμποσους μηνες,οσο ημουν ακομα 14 (τωρα μεγαλωσα,ειμαι 15).
τεσπα,μια ωραια πρωια ξυπνησα και η μανα μου με ρωταγε τι εκανα το προηγουμενο βραδυ στη κουζινα.λεει οτι ειχα βγαλει κατι κατσαρολες και τις γεμιζα με νερο και μετα επινα απο αυτες.
εγω δεν θυμομουν τιποτα,φυσικα,και η μανα μου,ισχυριζοταν οτι το εκανα ψεμματα.

Comments?

Comforting home,mother's lap,chance for immortality...where being wanted baame a thrill,I never knew...

...it does not do to dwell on dreams and forget to live,remember that...

Burbulithra54Μέλος
12/02/2006, 21:56:04
Αγαπητε silverwishper,αυτο που μας αναφερεις ειναι ενα κλασσικο περιστατικο υπνοβασιας.Δεν ειναι κατι ανησυχητικο!!!!!!!!!!Πλακα κανω!Και εγω οταν ημουν μικρη υπνοβατουσα ουκ ολιγες φορες.Εχεις κανενα αλλο περιστατικο να μας διηγηθεις?
silverwhisperΜέλος
16/02/2006, 13:59:04
ειμαι κοριτσακι!

Comforting home,mother's lap,chance for immortality...where being wanted baame a thrill,I never knew...

silverwhisperΜέλος
16/02/2006, 14:00:53
ειμαι κοριτσακι!
οσο για αλλα περιστατικα δεν ειναι και πολλα εδω που τα λεμε.συνηθως γινεται το παραπανω,η απλα παω και κανω βολτες.οταν ημουν πιο μικρη,σηκωνομουνα το πρωι και βρισκομουν στο κρεβατι των γονιων μου.

silverlegendΜέλος
17/02/2006, 18:00:38
Subdee αυτό που έγραψες μου θυμίζει κάπως τα lusid dreams.Την άλλη φορά που θα βρεθείς στην ίδια κατάσταση κοίτα 2 συνεχόμενες φορές το ρολόι σου.Αν λέει διαφορετικές ώρες τότε.....Συγχαρητήρια,κατάφερες αυτό που προσπαθώ να κάνω εδώ κ κάποιους μήνες.Για να σε ενημερώσω τότε θα βρίσκεσαι στον "ονειρόκοσμο" δηλαδή θα ονειρεύεσαι και θα έχεις ελευθερία κινήσεων.Με άλλα λόγια θα κάνεις ό,τι θές μέχρι να ξυπνήσεις.Είναι τρομερή εμπειρία.

Ζήσε την στιγμή γιατί μπορεί να είναι η τελευταία σου

SavaothΜέλος
17/02/2006, 18:37:48
Silverlegend....πάλι πειράματα κάνεις....?
silverlegendΜέλος
17/02/2006, 23:42:15
Αυτή την φορά είναι ακίνδυνα................
Εφώ πάντος στον ύπνο μου δεν κάνω τπτ περίεργο εκτός από το ότι κάποιες φορές ξυπνάω σε κάποιες περίεργες στάσεις όπως σταυροπόδι η είμαι μισός κάτω απο το κρεβάτι κ μισός πάνω.

SavaothΜέλος
20/02/2006, 16:13:17
Μήπως όταν κοιμάσαι είναι και....καμία στο δωμάτιό σου....λέω....
silverlegendΜέλος
20/02/2006, 21:44:40
Μπορεί..........

Πάντως κάπου διάβαζα οτι κάποια άτομα κάνουν επικίνδυνα πράγματα στο ύπνο τους.Μπορεί ακόμα και να πεθάνεις αμα κάνεις τπτ κουφό...όπως να μαχαιρώνεσαι

p.u.r.p.l.eΝέο Μέλος
24/12/2006, 07:47:36
καλημερα.ειμαι νεο μελος και σας χαιρετω ολους.εχω υπνοβατησει τρεις φορες στη ζωη μου.δυστυχως θυμαμαι μονο τις 2.στην πρωτη με ξυπνησε η μαμα μου στην κουζινα μας και στην δευτερη με ξυπνησε μια ξαδερφη μου καθως κατεβαινα τη σκαλιτσα του κρεβατιου(ηταν 2 κρεβατια,πανω-κατω).ημουν μικρη οταν συνεβησαν αυτα αλλα το θυμαμαι σαν χτες.δεν θυμομουν καν πως ειχα βρεθει εκει.και στις 2 περιπτωσεις αισθανθηκα οπως αισθανομαστε ολοι οταν μας ξυπνανε μονο που δεν ημουν στο κρεβατι μου...διαβασα οτι η υπνοβασια ειναι συνηθες φαινομενο σε μικρα παιδια και ειναι αποτελεσμα ψυχικων διαταραχων απο ασημαντα γεγονοτα,οπως το να χασει ενα παιχνιδι του η να αντιμετωπισει το θυμο των γονιων του κτλ.αυτα.επειδη ειναι πρωι και ειμαι αυπνη και γραφω μηχανικα σας χαιρετω.καλημερα!
aspirinΜέλος
24/12/2006, 10:32:08
προσωπικά έχω 2 μικρές εμπειρίες να μοιραστώ μαζί σας.

Στη πρώτη ξυπνάω πάω στο κρεββάτι του αδερφού μου και του ζητάω να μου φέρει ένα ποτήρι νερό. Τρέχει, μου το φέρνει κ με είδε ότι κοιμόμουνα!!!

Στη δεύτερη σηκώνομαι παω στο δωμάτιο που διάβαζε, του λέω "τί κάνεις? ξημέρωσε?" και επιστρέφω στο κρεββάτι. Το άλλο πρωί που με ρώτησε αν θυμάμαι κάτι λές κ δεν ήμουνα εγώ. Κ στις δύο φορές δε θυμάμαι απολύτως τίποτα.

Odysseus_nemoΜέλος
25/12/2006, 04:31:01
Τρεις εμπειρίες μου :
Στα 6 μου έχω την πρώτη ενθυμούμενη υπνοβασία (απ΄ ότι έμαθα είχα και άλλες μικρότερος) στην κατασκήνωση, όπου βγαίνοντας έξω από την σκηνή, άρχισα να χτυπώ τα καραβόπανά της και να φωνάζω. Τα παιδιά τρομαγμένα δεν ήξεραν τι να κάνουν. Η ομαδάρχισσα δεν ήξερε πως να με αντιμετωπίσει και περίμενε να ξεθυμάνω. Ευτυχώς κάποιος με πλησίασε φιλικά και με οδήγησε στο κρεβάτι μου. Από τότε τα παιδιά με φοβόντουσαν
και δεν με πλησίαζαν. Η ομαδάρχισσα ζήτησε να φύγω από την κατασκήνωση ή να πάω σε άλλη σκηνή. Θυμάμαι ότι απορούσα με την συμπεριφορά κάποιων απέναντί μου, αλλά ευτυχώς είχα μάθει να γράφω και έτσι τους εγραψα κανονικότατα.

Η επόμενη υπνοβασία (που θυμάμαι) ήταν όταν μετακόμισα Γλυφάδα (11 ετών) και ήθελα να φύγω από το σπίτι. Αποτέλεσμα για κάμποσο καιρό η πόρτα του δωματίου μου να μένει κλειστή και να διπλωκλειδώνεται η εξώπορτα και η πόρτα της κουζίνας.

Η τελευταία που θυμάμαι ήταν στα 19, στο Π.Φάληρο, όταν σηκώθηκα από το κρεβάττι χαράματα, πήγα στην κουζίνα, άνοιξα το ψυγείο, έβγαλα τα πράγματα και άρχισα να τρώω του σκασμού. Όταν ξύπνησα ένοιωθα το στομάχι μου βαρύ και να πονάει. Όμως δεν πτοήθηκα... έφαγα πρωινό, προς έκπληξη όλων!!

Το τελευταίο ακόμη δεν το πιστεύω!!

Σε ότι αφορά την υπνομιλία την έχω από μικρό παιδί (μάλιστα μερικές φορές τραγουδάω ή φωνάζω). Σε αντίστοιχο θέμα θα αναφέρω σχετικές πληροφορίες. Πάντως τώρα έχω κάποιον να με ξυπνά. Αυτός είναι πια ο σκύλος μου ο Φάτσας!!

Δεν ξέρω τί είναι αυτό που ωθεί κάποιον να υπνοβατεί ή να υπνομιλεί. Αλλά μερικές φορές έχει πλάκα δεν συμφωνείτε;

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
Odysseus_Nemo

spider-manΝέο Μέλος
30/12/2006, 04:41:58
..................
DoubtΜέλος
05/01/2007, 17:37:00
Έχω να καταθέσω ένα περιστατικό υπνοβασίας χωρίς ευτυχώς να είμαι εγώ η υπνοβάτης.

Πριν 4-5 χρόνια είχα φιλοξενήσει στο σπίτι μου ένα ζευγάρι το βράδυ. Ήταν καλοκαίρι και είχα ξεμείνει μόνη στην Αθήνα, συγκεκριμένα Άγιο Στέφανο έμενα τότε. Η κοπέλα αυτή δεν είχε τύχει να ξαναέρθει στο σπίτι μου. 'Ημασταν δύο ζευγάρια (εγώ και ο φίλος μου και η κοπέλα με τον δικό της φίλο τότε).
Για να μην σας ζαλίζω τους φιλοξένησα στο δωμάτιο της αδερφής μου κι εγώ απέναντι θα κοιμόμουν μόνη μου γιατί ο φίλος μου θα έφευγε για δουλεία το βράδυ.
Καληνυχτιστήκαμε κάποια στιγμή, κλείσανε την πόρτα του δωματίου κι εγώ μετά από λίγο πήγα στο μπάνιο(δίπλα από τα δύο δωμάτια)για να πλύνω τα δόντια μου.
Εκεί,λοιπόν που πλενόμουν άκουσα να ανοίγει η πόρτα των παιδιών και σε λίγο βήματα σαν να κατεβαίνει κάποιος την ξύλινη σκάλα μας και να πηγαίνει στο σαλόνι στο ισόγειο. Δεν έδωσα σημασία γιατί υπέθεσα πως πηγε ο Μ... να κλειδώσει ή να τσεκάρει το αμάξι έξω από το γκαράζ.
Έλα όμως που μετά από κανα δίλεπτο τον ακούω να φωνάζει από το δωμάτιο της αδερφής μου: ¨ποιος είναι? ποιος είναι εκεί?¨ Τρέχω να δω τι έγινε και τον βλέπω στο κρεβάτι με το σώβρακο (μετα συγχωρήσεως) να κοιτάει με ανοιχτό το στόμα τον τοίχο μπροστά και την κοπέλα του δίπλα με το νυχτικό να κλαίει...
¨Τι έγινε ρε παιδιά?¨ τους λεω με απορία.
Ο Μ... είδε μια σκιά να περνάει στον τοίχο μπροστά του και έψαχνε να δει ποιος ήταν στο δώματιο και η κοπέλα του μόλις είχε ξυπνήσει από κάτι φωνές σκύλων (μάλλον της Αφροδιτούλας μου) έξω στο δρόμο και συνειδιτοποίησε πως είχε υπνοβατίσει.
Παιδια, είχε κατέβει τα σκαλιά της σκάλας που άκουσα νωρίτερα, είχε περάσει από το σαλόνι στην κουζίνα, είχε ξεκλειδώσει την πόρτα της, είχε βγεί στον κήπο, είχε ανοίξει την καγκελόπορτα (που παρεπιπτόντως είναι και πολύ βαριά) και είχε πάρει η κακομοίρα τους δρόμους..!!!!

Ευτυχώς που την ξύπνησαν τα σκυλάκια γιατι όχι τίποτε άλλο αλλά δεν θα ήξερε και πώς να γυρίσει πίσω αφού ούτε είχε ξαναέρθει όύτε ήξερε καλά το σπίτι.
Και όλα αυτά γιατί έβλεπε στον ύπνο της τον μακαρίτη τον παππού της να της λέει: "έλα κοπέλα μου να σου δώσω καραμέλες". (Πολύ γλυκατζού η τύπισσα...)
Όσο για τον Μ... η σκιά που είχε δει ήταν ευτυχώς από τον διπλανό κήπο που είχε κολονάκια με φωτάκια και κάποιος προχωρούσε εκείνη τη στιγμή. Υποθέτω τουλάχιστον....

Αυτά προς το παρόν
Χαιρετώ σας....

05/01/2007, 19:08:28
Να σας πω και εγώ κάτι αστείο που μου συνέβηκε όταν ήμουν παιδί.

Κοιμόμουν λοιπόν και απ’ ότι θυμάμαι πρέπει να έβλεπα ένα όνειρο, στο όποιο έλειπα από το σπίτι μας.
Κάποια στιγμή ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω το ρολόι, ήταν περίπου τρεις και μισή.
Αγχώθηκα.
Αμάν λέω, άργησα και θα ανησυχεί η μαμά. Πρέπει να γυρίσω γρήγορα σπίτι και σηκώνομαι από το κρεβάτι να ξεκινήσω να ντύνομαι, για να γυρίσω σπίτι μου.
Αλλά επειδή είμαι έξυπνο παιδί σκέφτομαι...
Δεν ξυπνάω και τον αδερφό μου που κοιμάται δίπλα, να ξεκινήσει και αυτός να ντύνεται, για να μη χάνουμε χρόνο ;
Και πάω πάνω από το κρεβάτι του, για να τον ξυπνήσω.
Ξύπνα από δω ξύπνα από κει, τίποτα αυτός. Με τα πολλά ξύπνα ξύπνα, ξυπνάει.
Τι είναι ρε, μου λέει.
Σήκω του λέω, να πάμε σπίτι μας.
Ποιο σπίτι μας ρε βλάκα, σπίτι μας είμαστε.
Με το που λέει "σπίτι μας είμαστε", τρώω ένα φλάς...τι να σας πω.
Τι κάνω ρε ο βλάκας ; σκέφτομαι και αφήνω τα ρούχα και ξαναπέφτω για ύπνο.
Την επόμενη μέρα, εννοείτε ότι θυμόμουν τον σκηνικό και δεν μπορούσα να καταλάβω πως έκανα τέτοιο πράγμα. Εννοείτε και το κράξιμο από τον αδερφό μου, που κρατάει μέχρι και σήμερα.

Η απορία μου βέβαια τόσα χρόνια είναι, αν δεν ήταν ο αδερφός μου να με "επαναφέρει", που στο καλό θα πήγαινα νυχτιάτικο

Πάντως δεν υπνοβατούσα... είχα συναίσθηση, του τι έκανα.

Στράτος

Ήρθα...Διάβασα...Έγραψα...Έφυγα...