ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ιησούς Χριστός είναι...... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ιησούς Χριστός είναι...... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Tyaneas30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
14/10/2003, 20:37:34
ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ.
ΕΣΥ ΟΜΩΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ;
ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΣΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ "ΓΥΝΑΙΚΕΣ" ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,ΦΙΛΤΑΤΕ ΠΛΑΤΩΝΑ /ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ +ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΜΟΥΣΑ / ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ -ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ+ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ!
ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ+ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ.ΕΣΥ ΟΜΩΣ
ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ
ΣΕΒΑΣΜΟ.-

ΦΩΣ

Edited by - ΑΤΜΑ on 14/10/2003 23:12:02

15/10/2003, 00:38:17
Ζήτω συγνώμη στην ΑΤΜΑ… για το παραπάνω μήνυμα!

ΟΚ?

15/10/2003, 12:37:52
quote:
xaraugh,

oι λέξεις που χρησιμοποιώ είναι γραμμένες ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ. Με μεγάλη επιείκεια για αυτούς που αυτοχρίστηκαν ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ενός ασιατικού ΄"Θεού" και αφού ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΩΣ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ βούτηξαν ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ στο αίμα!

Μεγάλη επιείκεια για τους ΧΡΥΣΟΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΜΟΝΑΡΧΕΣ που διαλαλούσαν ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΖΥΓΟΣ!

Μεγάλη επιείκεια για τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ που αφού ΑΥΤΟΧΡΙΣΤΗΚΑΝ "Πατέρες" ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΑΝ (και συνεχίζουνε!) ΤΗΝ "ΘΥΡΑΘΕΝ" ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΡΙΑ!

Άσε επομένως κατα μέρος τα βαθυστόχαστα παραμύθια, γιατί το δόγμα που προσκυνάς ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

ΡΩΤΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΩΝ.

ΕΙΔΙΚΑ ΡΩΤΩ ΤΟΝ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΟΥΝΑ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΟΥ.

ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ....

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣΝέο Μέλος
15/10/2003, 12:56:17
ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΙΟΝ Ή ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΛΗΤΕΣ;

15/10/2003, 13:17:29
ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΕ,

ηρέμησε διότι δέν τρομάζεις κανέναν. Τουλάχιστον εδώ μέσα.

Και αν δέν το κατάλαβες ΗΔΗ, να σου το ξαναπώ: ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ!

Πολύ μεγάλη φίλτατε.

Μεγάλη για τούς σχεδιαστές του "ΕΝ ΤΟΥΤΟ ΝΙΚΑ"
Μεγάλη για τα ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
Μεγάλη για τις αποφάσεις ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Μεγάλη για τούς "στημένους" δήθεν Αγίους
Μεγάλη για τα ΤΡΙΣ ΑΝΑΘΕΜΑ κατα των Ελλήνων
Μεγάλη για την ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ το '21
Μεγάλη για την Εβραϊκή αποχαύνωση των σχολιών

Για να μήν γίνω όμως κουραστικός, σταματάω εδώ.

Αν θέλεις και έχεις να πείς κάτι, ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Τα άλλα άφησε τα για κανέναν της παρέας σου!

15/10/2003, 13:18:48
quote:
ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΙΟΝ Ή ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΛΗΤΕΣ;

ΑΥΤΟΝ Ή ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΝ ΥΒΡΕΩΝ) ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ.

15/10/2003, 13:27:25
ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΕ,

το Πιστεύω σου καλά κάνεις και το έχεις. Εάν δέν μπορείς να ακούς και να μαθαίνεις ΑΛΗΘΕΙΕΣ, πρόβλημα σου.

Βλέπεις, τυχαίνει το....πιστεύω σου να ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 1700 ΧΡΟΝΙΑ!

Απο μικροπνευματικά πηγαδάκια των πρώτων τριών αιώνων "καταλήξατε" μέσω ΕΝΟΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΗ σε Κωνσταντίνειο χριστολογικό δόγμα, και απο τότε δέν λέτε να ξεκολλήσετε!

Το "Πιστεύω" σου λοιπόν κράτα το και δέν ενδιαφέρεται ΚΑΝΕΝΑΣ.

15/10/2003, 14:00:24
Δεν με νοιάζει τι λες. Ο τρόπος που μιλάς, δεν μου επιτρέπει να ακολουθήσω τον «φιλοσοφικό» ειρμό των σκέψεων σου.
Την αλαζονεία σου και τις "αλήθειες" σου, κράτα τες για τον εαυτό σου ή φόρα χλαμύδα και πήγαινε στις γωνίες να «φωτίσεις» την ανθρωπότητα. Έτσι και αλλιώς, κάποιοι σαν εσένα εκεί καταλήγουν «μετά από τόσους αιώνες σκοταδισμού».
Από το να ασχολείσαι με το πως κατάντησα εγώ, καλό θα ήταν να κοίταζες και λίγο στον καθρέπτη. Έτσι ίσως γνώριζες και μια άλλη ατραπό, αυτή της αυτογνωσίας. Αλλά αυτά, για κάτι φτασμένα ανθρωπάρια είναι ψιλά γράμματα.
Όσο για το ποιος ενδιαφέρεται για την πίστη μου (που ούτε γνωρίζεις ποια είναι) καλό θα ήταν να δεις ποιος ενδιαφέρεται για τα ψυχωτικά παραληρήματα σου στα οποία χάνεις και το όποιο δίκιο έχουν οι απόψεις σου.
Δεν πρόκειται να κάνω κανένα διάλογο μαζί σου πριν την απάντηση της διαχείρησης. Μετά θα απαντήσω σύμφωνα με το «επίπεδο» αυτών που με υποτιμούν.
ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ.

** Όσο για το ότι προσπαθώ να σε τρομάξω, πολύ έξυπνο να κατηγορείς τους άλλους για αυτό που κάνεις ΕΣΥ αλλά καλό θα ήταν να τα πουλάς αλλού....

Edited by - ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ on 15/10/2003 14:03:05

AIONΜέλος
15/10/2003, 14:07:02
Ελα ρε παιδιά με το Ζβάμπε ασχολείστε ακόμα?
Αυτός σε λίγο θα μας πεί οτι ο Χριστός ήταν αρχιερέας του Αχούρα Μάζδα που τον κατασκεύασαν μορμόνοι μοναχοί της Αριζόνα...

hrismigΜέλος
15/10/2003, 14:53:09
quote:

Αυτός σε λίγο θα μας πεί οτι ο Χριστός ήταν αρχιερέας του Αχούρα Μάζδα που τον κατασκεύασαν μορμόνοι μοναχοί της Αριζόνα...

Μη του δίνεις ιδέες!!!