- Αποκαλύψεις της Ο.Ε.Α. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
απο την στιγμη που αναβλυζει σαν νερο δεν πρεπει να ειναι και πολυ βαρυ στο κατω κατω μπορουμε να παμε να βαλουμε ολοι ενα χερακι και να το σηκωσουμε
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ (ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΑΡΓΟ) ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΝΑΦΘΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΙΣΣΑ.
ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΒΑΡΙΑ (ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΙΣΣΑ KAI ΝΑΦΘΑ).
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ (ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΑ) ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΚΚΙΝΟΥΝΤΟ ΜΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.(1920-1930)
ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**
![]()
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ endorama ΚΑΙ dolixopodos ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΣΑΣ.
ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣ.
ΙΣΩΣ ΕΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΑΙ ΜΙΚΡΗ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΥΛΙΣΗΣ.
(ΕΨΑΞΑ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ)
ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΛΟΙΑ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΣΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΡΟΜΕΛ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()
quote:σωστα τα λες απο οσο ξερω και εγω
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ (ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΑ) ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΚΚΙΝΟΥΝΤΟ ΜΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.(1920-1930)
παντως δεν νομιζω να λεγανε τετοια παραμυθια στον αερα απο την στιγμη μαλιστα που εδιναν στοιχεια που ο καθενας μας μπορει να ψαξει και να βρει ασχετα αν εγω δεν τα θυμαμαι εχει περασει και πολυς καιρος απο τοτε που το ειχα παρακολουθησει και ολη η εκπομπη ηταν video απο την περιοχη εκεινη με αφηγηση των γεγονοτων τωρα αν ο dolixopodos εχει και καποιο βιβλιο σχετικα με το θεμα μπορει να μας δωσει περισοτερα και πιο ακριβη στοιχεια
from us
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ dolixopodos ,endorama ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ Η ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ.
ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ. (ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΝΕΥ ΔΙΥΛΙΣΗΣ)
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙ ΑΙΓΑΙΟ ...
ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ.
Η ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΕΛΠΕ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΘΕΩΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.
ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΜΕ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
![]()
(αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πιστευω οτι λεει η τηλεοραση απλα ανεφερα οτι ειδα και ακουσα δικη μου ερευνα πανω σε αυτο το θεμα δεν εκανα αν και θα επρεπε να κανω πριν το γραψω)
οσο για την χαρτογραφηση των κοιτασματων για χρηση σε περιοδο κρισης πιο λογικο μου φαινεται αν ειχαν κανει καποιες εγκαταστασεις εστω για να υπαρχουν και φυσικα αν θελεις κατι για περιοδο κρισης το αποθηκευεις σε διαφορα σημεια ωστε να ειναι ετοιμο για χρηση οταν το χρειαστεις και οχι να περιμενεις την κριση για να ξεκινησεις της ενεργειες δεν πιστευω οτι ειναι παραλογο αυτο σωστα?
τωρα θα μου πεις οτι αποθεματα εχουν ολα τα κρατη αλλα για ποσο καιρο θα επαρκουν? και αλλο να εχεις αποθεματα και αλλο να τα αναπληρωνεις συνεχεια σε περιοδο κρισης και φανταζομαι η κατασκευη των εγκαταστασεων δεν γινεται απο την μια μερα στην αλλη.
ελπιζω παντως να ειναι οπως τα λες και να μην παιζονται σκοτεινα παιχνιδια γιατι εχουμε καταντησει πιονια με τοσα παιχνιδια που παιζουν.
παντως μια μικρη ερευνα θα την κανω αν και δεν πιστευω να βρω τιποτα αξιολογο.
from us
Εχοντας διαβασει οι περισσοτεροι απο εσας τα εν λογω κειμενα, τουλαχιστον στα ιστορικα και οικονομικα "στοιχεια", πιστευετε οτι ειναι παραμυθια?
...open minds are better minds!
quote:
πιστευετε οτι ειναι παραμυθια?
ποιο πραγμα? το πετρελαιο? εννοεις οτι ειναι παραμυθι το πετρελαιο? εννοεις οτι αυτα που μας λενε για τα κοιτασματα ειναι παραμυθια? συγνωμη αλλα δεν καταλαβα την ερωτηση σου? αν μπορεις να γινεις πιο σαφης θα με βοηθουσες
from us
...open minds are better minds!
OMAΣ EΛΛHNIKHΣ AΠOKATAΣTAΣEΩΣ
ΠPYTANEIA O.E.A. 13-9-2003 AΘHNAI
KATEΠEIΓON ΣHMA EΓKATAΛEIΨEΩΣ NEOEΛΛHNΩN AΠO TON ΓAΛAΞIAKO KYBEPNHTIKO AΣTPOΣTOΛO KAI AΠO THN O.E.A.
EΛΛEIΨH EΠAPKΩN ANAΦOPΩN EΩΣ 13-9-2003 ΠEPI EKTEΛEΣEΩΣ TΩN A', B', H', IB' KAI IΓ' KATEΠEIΓOYΣΩN ΔIATAΓΩN EΠIΣTPATEYΣEΩΣ THΣ ΠPYTANEIAΣ - ΣTPATHΓEIOY THΣ O.E.A. ΠPOΣ TOYΣ EΛΛHNEΣ, AYTOI KHPYΣΣONTAI ANYΠOTAKTOI ΓENIKHΣ EΠIΣTPATEYΣEΩΣ TOY Γ' ΠAΓKOΣMIOY KAI TOY Δ' ΔIAΣTHMIKOY ΠOΛEMOY KAI ΔIA TAYTA H O.E.A. ΩΣ ΠPOBOΛH THΣ ΓAΛAΞIAKHΣ KYBEPNHΣEΩΣ, AΠO 14-9-2003 KAI EΩΣ THN YΠAPΞH EΠAPKΩN TOIOYTΩN ANAΦOPΩN, MATAIΩNEI THN EΠIΔOΣH THΣ IΔ' EΠIKΛEIOYΣAΣ ΔIATAΓHΣ ME OΔHΓIEΣ ΔIANOHTIKHΣ - ΣYNAIΣΘHMATIKHΣ - BIOΛOΓIKHΣ - OIKONOMIKHΣ EΠIBIΩΣEΩΣ ΣE YΠAPKTO TPEXON ΠEPIBAΛΛON ΠAΓKOΣMIOY KAI ΔIAΣTHMIKOY ΠOΛEMOY, KAI EΓKATAΛEIΠEI TOYΣ NEOEΛΛHNEΣ EIΣ TO ΓENOKTONIKO MENOΣ TOY ΔPAKONIANOY AΣTPOΣTOΛOY KAI TΩN ΓHINΩN ΔPAKONIANΩN AΞONΩN HΠ.E.I. (H.Π.A., EYPΩΠH, IAΠΩNIA), B.A.Σ.T. (BOYΛΓAPIA, AΛBANIA, ΣKOΠIA, TOYPKIA) KAI P.I.K. (PΩΣIA, IΣΛAMIKA KPATH, KINA), HTOI TOY ΣTPATOΠEΔOY TO OΠOION EΠEΛEΞAN OI NEOEΛΛHNEΣ ΩΣ MEΛΛOΘANATOI AΠEIΘAPXOI ANIEPAPXHTOI AΦPONEΣ EΦIAΛTEΣ, OΔHΓOYMENOI AΠO EBPAIOΓENEIΣ KAI EBPAIOTEKTONEΣ ΠOΛITIKOYΣ OΛΩN TΩN KOMMATΩN, EBPAIOΓENEIΣ ΘPHΣKEIEΣ (AΠANTA XPIΣTIANIKA ΔOΓMATA KAI ΣOYΦIΣMOΣ), EBPAIOΓENEIΣ ΘNHΣIΓENEIΣ OIKONOMIEΣ (KAΠITAΛIΣMOY, ΣOΣIAΛIΣMOY, ΠAΓKOΣMIOΠOIHΣEΩΣ K.Λ.Π.), KAI EBPAIOΓENEIΣ ΣYMMOPIEΣ TΩN ΨEYΔOEΨIΛON KAI ΨEYΔOOΛYMΠIΩN ΔΩΔEKAΘEΪΣTΩN IΔPYΘENTΩN AΠO ΣIΩNIΣTIKH YΠEPΣTOA "AOA" ΛONΔINOY.
OI EΛΛHNEΣ BOPEIOY EΛΛAΔOΣ EXOYN APXH ΓENOKTONIAΣ TOYΣ TON OKTΩBPIO 2003 AΠO AΞONA B.A.Σ.T., KAI OI ΛOIΠOI EΛΛHNEΣ ΠΛANHTOY EXOYN APXH ΓENOKTONIAΣ TOYΣ TON ΔEKEMBPIO 2005 AΠO AΞONA P.I.K., KAI OΛOKΛHPΩMENH ΓENOKTONIA TOYΣ TO 2006 AΠO AΞONA P.I.K., ME ΠPOOPIΣMO ΨYXΩN TOYΣ TA ΓAΛAΞIAKA TAPTAPA ΩΣ TOΠO KATAΛHΞEΩΣ TΩN ΠPOΔOTΩN KAI TΩN EXΘPΩN TOY ΣYMΠANTIKOY OPΓANIΣMOY.
OI ΘEΣΠIEIΣ KAI ΠΛATAIEIΣ ΣYMMAXOI THΣ O.E.A. AΣ ΠPAΞOYN KATA ΣYNEIΔHΣIN ME TOYΣ NEOEΛΛHNEΣ._
ΣTPATHΓEIO - ΠPYTANEIA O.E.A.
To parapanw keimeno dimwsieuetai sto http://www.e-e-e.gr
Ta simperasmata dika sas.
ΦΙΛΕ h.i.v. ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΗΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ....
ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ???????
ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ??? ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ????????
ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ????
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ????
ΕΨΑΞΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ???
ΕΤΣΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΗΣ ?????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Για τους ευκολόπιστους υπομονή μέχρι τις 15/10/2003
Ευτυχώς εκείνη την μέρα ταξιδεύω για Δανία και θα γλυτώσω. χα χα χα
Λέτε να μην γίνουν οι πτήσεις και να έχουμε επιστράτευση; ΩΧ
1011010110110101101
quote:
...ME ΠPOOPIΣMO ΨYXΩN TOYΣ TA ΓAΛAΞIAKA TAPTAPA
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

Πολύ απλά, υπάρχει ένα θέμα σε αυτό το forum, το οποίο και 'ασχολείται' με την συγκεκριμένη 'ομάδα' και επειδή διάβασα το κείμενο αυτό στην σελίδα αυτής, έκρινα σωστό να το δημοσιεύσω. Αν αυτή η κίνηση λέγεται 'ΕΛΑΦΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ', ε τότε ναι κάπως έτσι μάλλον το παρέθεσα. Ξέρω ότι η ένστασή σου δεν είναι στο ότι το δημοσίευσα αλλά στο ότι δεν εξέφρασα τη γνώμη μου. Πρέπει να σου πω πως μου έκανε τόσο εντύπωση η 'άνεση' με την οποία γράφονται κάποια πράγματα που σκέφτηκα να πάρω τηλέφωνο τον κύριο ο οποίος και υπογράφει το κείμενο αυτό (γιατί στο τέλος του δίνεται και αυτό καθώς και η διεύθυνσή του) και να τον ρωτήσω :
α) Ποια η πηγή της πληροφορίας (είναι σοβαρό το θέμα - προσέξτε 'ΤΟ ΘΕΜΑ' και όχι το γενικότερο κλίμα του κειμένου)
β) Αν είναι όντως αλήθεια
γ) Ποιος είναι αυτός που ξέρει τόσο σημαντικά πράγματα και δεν βγαίνει να ενημερώσει τον κόσμο και κάθεται και γράφει ένα απλό κείμενο σε κάποιο site που θα το διαβάσουν 200-300 άτομα το πολύ..
Θα μου πεις τώρα με τι κάθομαι και ασχολούμαι...ακριβώς επειδή η ελευθερία λόγου στο διαδίκτυο μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα από τα θεμιτά, δεν μπορεί ο καθένας να κινδυνολογεί και να 'καταστροφολογεί' έτσι αβίαστα..κάποιος είναι ο στόχος του, κάποιος σκοπός πρέπει να υπάρχει. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να είναι το κλίμα πάνω στο οποίο θα πρέπει να κινηθεί ο καθένας.
Όσο για το αν έχω στοιχεία αν είναι αλήθεια όλα αυτά...μπα...η τελευταία φορά που μίλησα με τους Ανδρομέδιους φίλους μου ήταν πριν πολλά πολλά χρόνια και δεν νομίζω να μου μιλάνε από τότε..
Μια απλή ερώτηση που μου έρχεται στο μυαλό : Γιατί δεν βγαίνει κάποιος από τον στρατό, από το υπουργείο αμύνης, από κάποιο επίσημο κυβερνητικό όργανο τέλος πάντων, και να πάει να 'μαζέψει' τον/τους κυρίους αυτούς, οι οποίοι με 'ΕΛΑΦΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ' κάθονται και γράφουνε τόσο ΣΟΒΑΡΑ ψέματα, προκαλώντας ΙΣΩΣ τον πανικό? Γιατί έστω και ΕΝΑΣ πολίτης να πιστέψει και πάει και φουντάρει από πουθενά για να γλιτώσει, τότε αυτοί δεν θα είναι υπεύθυνοι για φόνο εξ αμελείας? Απλή ερώτηση κάνω.
Φιλικά.
ΦΙΛΕ h.i.v. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ , ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΦΑΓΗ;
ΗΔΟΜΕΝ
ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ