- Αποκαλύψεις της Ο.Ε.Α. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Φτανει πια με τις συνομοσιολογιες και τις καταστροφολογιες
Κουραστηκα καθε τρεις και λιγο να ακουω τελεσιγραφα.
Ηταν το millenium, η πρωτοχρονια του 2001, 15 Οκτ 2003 ,2011 και αλλες τοσες ημερομινιες.
Ε και?
Καπου κατανταει και αστειο να πιστευουμε ολες αυτες τις μπαλαφαρες που λεει ο καθενας για να πουλησει,ειτε τρελα ειτε βιβλια.
Για μενα ενα ειναι σιγουρο: Το τελος του καθενος δεν ειναι προδιαγεγραμμενο και το καθοριζει ο καθενας απο εμας ειτε με το τροπο ζωης του ειτε με το τροπο σκεψης του.
quote:
Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου καθε τοσο βγαινει καποιος τυχαρπαστος και ανακοινωνει ημερομηνιες του τριτου παγκοσμιου πολεμου, της συντελειας του κοσμου, της ελευσης των Δρακονιανων και οτι αλλο δει στον υπνο του το βραδυ.Φτανει πια με τις συνομοσιολογιες και τις καταστροφολογιες
Κουραστηκα καθε τρεις και λιγο να ακουω τελεσιγραφα.
Ηταν το millenium, η πρωτοχρονια του 2001, 15 Οκτ 2003 ,2011 και αλλες τοσες ημερομινιες.
Ε και?
Καπου κατανταει και αστειο να πιστευουμε ολες αυτες τις μπαλαφαρες που λεει ο καθενας για να πουλησει,ειτε τρελα ειτε βιβλια.
Για μενα ενα ειναι σιγουρο: Το τελος του καθενος δεν ειναι προδιαγεγραμμενο και το καθοριζει ο καθενας απο εμας ειτε με το τροπο ζωης του ειτε με το τροπο σκεψης του.
Σωστός, πολύ σωστός..
Παιδιά μια ταπεινή συμβουλή : Ειναι καλό να εχουμε ανοιχτούς ορίζοντες αλλά λιγη προσοχή δεν βλάπτει καθόσον πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να μπαίνει μέσα ολη η σαβούρα του καθε επιτήδιου που θέλει να κερδοσκοπήσει σε βάρος μας ![]()
![]()
![]()
Επειδή το θέμα υπάρχει και σε άλλο τόπικ σας παραθέτω ξανά το παρακάτω για όσους τυχόν δεν το δούν.
Στο κείμενο που διαβάσαμε όλοι και κυκλοφορεί στο φόρουμ, τα αρχικά ΟΕΑ αποδίδονται ως ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ.
Στο link που σας παραθέτω παρακάτω υπάρχουν αναφορές για κάποια ΟΕΑ που αποδίδονται ως ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ. Στο κείμενο που θα δείτε αναφέρονται ενέργειες της οργάνωσης, ονόματα μελών, καταδίκες κλπ, που έγιναν την δεκαετία του 70. Επίσης η εν λόγω οργάνωση δείχνει να έχει διασυνδέσεις στον στρατό. Το αν η ΟΜΑΣ και η ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ είναι ταυτόσημες, ας το κρίνει ο καθένας μόνος του..
Στην συνέχεια θα συζητήσουμε επί του κειμένου που διαβάσαμε όλοι.
Ολες αυτες οι ανακοινωσεις ,επισης , με τις επιθεσεις και τις καταληψεις και με τις οδηγιες,, μου δινουν την εντυπωση κατι κρυπτογραφημενου , και με παραθετουν στους "Ε"
Επισης για ενα ονομα που αναφερει το κειμενο, υπαρχουν σοβαρες υπονοιες οτι συμμετεχει σε αυτες τις ομαδες.
Μου εκανε εντυπωση οτι εχει συνδεσμους απο την εφημεριδα στοχο εως το ριζοσπαστη και το indymedia οπως και πολλες μυνησεις!!
What happen?
ΚΑΤΩ ΑΠΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ.ΤΡΕΧΩ ΣΑ ΞΕΝΟΣ..
Edited by - XWMA_KAI_NERO on 17/10/2003 18:34:15
quote:οσο αναφορα για το περιστατικο που ειχα αναφερει εγω το κοιτασμα ειναι στην ξηρα και αναβλυζει δεν χρειαζεται γεωτρυση
αλλά να τα αντλίσει από τη θάλασσα είναι τόσο πιθανό όσο να πετάξει!
Don't try to take our dreams away
from us
We will never be like you
Αν ήταν πραγματικότητα θα το είχαν βγάλει σε όλα τα κανάλια...και όχι σε Στεφανίδου αλλά από Παπαδάκη και πάνω