- 12 STRAND DNA ACTIVATION+INDIGO - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ενα βράδυ δεν μπήκα κι έγινε της τρελής!!!
Αυτά γουστάρω!!!
Αλλά ρε καλόπαιδα σήμερα που φεύγω σας έπεσε η έμπνευση;
Τέλος πάντων...
Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!
Δημήτρης
Άντε να παίρνουμε κι εμείς σειρά. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Αυτός στη φωτογραφία της ψηφιακής σου υπογραφής ποιός έιναι????
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
quote:
Οι μασώνοι του εσωτερικού κύκλου πρώτα σοδομίζονται από τους προισταμένους τους εις τελετές που έχουν την κωδική ονομασία "διαχωρισμός των σεφειρώθ"(αναφορά σ' ένα απο τα μυστήρια της Καββαλά, σχετικό με το διαχωρισμό των επτά κατώτερων Σεφιρόθ από τα τρία ανώτερα.
Δηλαδή για να περπατήσει κανείς τα Σεφιρόθ πρέπει να του ανοίξει ο κόλος???
Γιατί άν ήταν έτσι τότε εάν έσκυβα με το στομα ανοιχτό θα ήμουν σαν διαμπερές διαμέρισμα.
Bleat the Christian lie,
only mortals die...
quote:Φίλε Jhonniebegood να σε ρωτήσω κάτι???Το έχω απορία...
Αυτός στη φωτογραφία της ψηφιακής σου υπογραφής ποιός έιναι????
εγω φυσικα!

quote:Είσαι κούκλος έχεις κι άλλες θέλω να δω κι άλλες...

Με συγκινείτε όλοι!
Ερίωπα: στη συνέχεια θα πούμε πολλά...
Terity: μ'ενθουσίασε η ηχητική σου προσέγγιση, των γραμμάτων...
elo: τί να πώ τώρα για σένα...
Ποίηση μου αφιέρωσε ο Ερίωπας, ποίηση και σύ...
Τί να πούμε για τον Παλαμά και τον Καζαντζάκη...
Μοιραία θα τους συναντήσουμε... όπως και πολλούς άλλους που ''ξεφύγανε'' εκεί, εκεί που το εγώ έχει εξαφανιστεί και στη θέση του έχει Δημιουργηθεί το συμΠάν...
Υ.Γ. elo, μεταξύ μας και χαριτολογώντας, η εσωτερική μου φλόγα δεν τρεμοπαίζει, ίσως δεν παρατήρησες τις τελευταίες μου λέξεις: ''πυρακτωμένος σκοτεινός ήλιος''
Λοιπόν, ανταποδίδω στα υπέροχα δώρα σας, προσφέροντας με τη σειρά μου τα εξής:
Μια ταινία ''σταθμό'' με πολλές προεκτάσεις: The fountain.

Και φυσικά μετά από μια ταινία, τι θα μπορούσα να προσφέρω περισσότερο από μια συμπαντική συναυλία-κάλεσμα με πολεμικές ιαχές και δεήσεις...Μυθωδία live από τις στήλες του Ολυμπίου Δίος...(Vangelis-NASA! 2001-2012=11 έτη...! χμμμμμμμμμμ)
http://www.youtube.com/watch?v=u8A74zrvLH4&feature=related
quote:
helios-Υ.Γ. elo, μεταξύ μας και χαριτολογώντας, η εσωτερική μου φλόγα δεν τρεμοπαίζει, ίσως δεν παρατήρησες τις τελευταίες μου λέξεις: ''πυρακτωμένος σκοτεινός ήλιος''
Σωστά …
.
Παραδέχομαι ότι δεν το πρόσεξα όσο έπρεπε .
quote:
helios-Λοιπόν, ανταποδίδω στα υπέροχα δώρα σας, προσφέροντας με τη σειρά μου τα εξής:
Μια ταινία ''σταθμό'' με πολλές προεκτάσεις: The fountain.
Υπάρχει και σχετικό θέμα αν σε ενδιαφέρει… ![]()
FOUNTAIN - Η ΠΗΓΗ

quote:
samuel1974
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ
Πάντως το διαστημόπλοιο που κατέπεσε το 1947 στο Roswell έφερε το όνομα «Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α» (ναι, με Ελληνικά γράμματα).
Έκτοτε έχουν καταφτάσει και τα υπόλοιπα με τα ...όπλα!!!
Λουκάς
quote:
Τί καταφέρνουμε μέσω του συντονισμού και της εκπομπής ομοίων μηκών κυμάτων?
Τριβή ψυχών, αυτό καταφέρνουμε...
Τί παράγει η τριβή ψυχών?
Διέγερση, δονήσεις και κραδασμούς που απλώνονται ως ηχητικό κύμα πέρα και πάνω απ'τον Νού-Παντεπόπτη Οφθαλμό-που βρίσκεται, εκεί, στην κορφή της Πυραμίδας, και ακόμα πιό πέρα και πάνω απ'το πηχτό και φαινομενικά αδιαπέραστο σκοτάδι που μεσολαβεί ανάμεσα στη Δημιουργία μας και στο Έν-Όλον-Λόγο...)
Δε μας μένει παρά να φουλάρουμε ενέργεια και να καβαλήσουμε το άΛογο του Ήχου-Λόγου που σαν άλλος Πήγασος θα μας μεταφέρει απευθείας στη Πηγή...
Χμ, γιατί εμένα το μυαλό μου πάει αυτόματα στην ερωτική πράξη;
Τι καταφέρνουμε μέσω του συντονισμού των ενεργειών μας κατά τη διάρκεια του (γλυκού) έρωτα; Όταν το σμίξιμο δύο ανθρώπων γίνεται μέσα στα πλαίσια της αγάπης, όταν ο άντρας δείξει αληθινή τρυφερότητα στην γυναίκα που έχει στην αγκαλιά του, όταν με υπομονή, λατρεία και με απόλυτη συνείδηση του σκοπού των ενεργειών του "ανεβάσει" τη γυναίκα, της ψυθιρίσει λόγια γλυκά ώστε να διεγείρει κάθε ίνα του κορμιού και της ψυχής της, όταν αυξήσει τις δονήσεις της ώστε να συντονιστούν με τις δικές του... όταν λοιπόν και οι δυο μαζί αφεθούν να γίνουν ένα και φθάσουν στον οργασμό σώματος και ψυχής...τότε μέσω της "διέργερσης, δόνησης και κραδασμούς τους" μπορούν να αγγίξουν το ΘΕΙΟ/ΘΕΟ/ΟΛΟΝ/ΕΝ... Αυτός είναι ο Ιερός Οργασμός τον οποίο πλαστήκαμε να βιώνουμε με όλες μας τις αισθήσεις. Και πρέπει να χαιρόμαστε γι'αυτό και όχι να ντρεπόμαστε και να "τιμωρούμαστε" επειδή είμαστε σεξουαλικά όντα που απολαμβάνουμε τις χαρές που μας προσφέρει η ένωση αυτή.
Γι΄αυτό και εγώ νιώθω απέχθεια όταν βλέπω θρησκείες όπως το Ισλάμ, ή τον Ιουδαϊσμό που "ευνουχίζουν" τα αρσενικά τους (και τα θηλυκά τους σε πολλές περιπτώσεις) είς το όνομα του Θεού!
Το κάθε μωρό που γεννιέται είναι ένα τέλειο δημιούργημα της φύσης. Αστράφτει σαν τον ήλιο. Μοσχομυρίζει σαν το πιο όμορφο λουλούδι. Και πάνε και το βεβηλώνουνε με αυτόν τον χυδαίο τρόπο. Από τη στιγμή που γεννιέται του αφαιρούν ένα από τα πιο ζωτικά του ένστικτα. Αυτό της σεξουαλικότητας.
Και για μένα αυτή η καταπίεση της σεξουαλικότητας και της ελευθερίας έκφρασής της είναι το μεγαλύτερο έγκλημα της ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ κατά του ανθρώπου.
Ιδεολογικός πόλεμος, λοιπόν; Κάποιοι, κάποτε, θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις.
Ελευθερία
Edited by - Terity on 07/12/2008 23:37:52
quote:Νομίζω ότι ήδη έχουν αρχίσει και δίνουν..!!
Και για μένα αυτή η καταπίεση της σεξουαλικότητας και της ελευθερίας έκφρασής της είναι το μεγαλύτερο έγκλημα της ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ κατά του ανθρώπου.Ιδεολογικός πόλεμος, λοιπόν; Κάποιοι, κάποτε, θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις.
Ελευθερία
Μῆνιν ἄειδε θεὰ...
quote:
Terity:
Χμ, γιατί εμένα το μυαλό μου πάει αυτόματα στην ερωτική πράξη;Τι καταφέρνουμε μέσω του συντονισμού των ενεργειών μας κατά τη διάρκεια του (γλυκού) έρωτα; Όταν το σμίξιμο δύο ανθρώπων γίνεται μέσα στα πλαίσια της αγάπης, όταν ο άντρας δείξει αληθινή τρυφερότητα στην γυναίκα που έχει στην αγκαλιά του, όταν με υπομονή, λατρεία και με απόλυτη συνείδηση του σκοπού των ενεργειών του "ανεβάσει" τη γυναίκα, της ψυθιρίσει λόγια γλυκά ώστε να διεγείρει κάθε ίνα του κορμιού και της ψυχής της, όταν αυξήσει τις δονήσεις της ώστε να συντονιστούν με τις δικές του... όταν λοιπόν και οι δυο μαζί αφεθούν να γίνουν ένα και φθάσουν στον οργασμό σώματος και ψυχής...τότε μέσω της "διέργερσης, δόνησης και κραδασμούς τους" μπορούν να αγγίξουν το ΘΕΙΟ/ΘΕΟ/ΟΛΟΝ/ΕΝ... Αυτός είναι ο Ιερός Οργασμός τον οποίο πλαστήκαμε να βιώνουμε με όλες μας τις αισθήσεις. Και πρέπει να χαιρόμαστε γι'αυτό και όχι να ντρεπόμαστε και να "τιμωρούμαστε" επειδή είμαστε σεξουαλικά όντα που απολαμβάνουμε τις χαρές που μας προσφέρει η ένωση αυτή.
Έρωτας σημαίνει ροή προς το Ε (φώς).
Λίγες γυναίκες σήμερα έλκονται απ' το "Φως" των ανδρών.
Ο Μαμμωνάς έχει παραμερίσει τις γνήσιες αξίες, "οδηγεί" το γυναικείο ένστικτο για επιβίωση σε όλα τα μήκη και πλάτη στην αγκαλιά του Ιαπετού.
Λίγες γυναίκες είναι σήμερα "Ελεύθερες".
Τσιπακωμένες οι περισσότερες στον Μαμμωνά τον τροφοδότη, κλωνισμένα φυτά στο φυτώριό του τον λατρεύουν και τον προσκυνούν με απίστευτο φανατισμό.
Λίγα είναι τα "Ελεύθερα" αγριολούλουδα που επιβιώνουν χωρίς το σωληνάκι του θερμοκηπίου.
ΡΙΑ=111 ΩΠΗ=888 ΧΞς=666
Ανυπομονείς αγαπητή μας Ελευθερία να μάθεις τι είναι οι τρείς μονάδες, μπορεί και να λες από μέσα σου ότι ο Ερίωπας σκάει γάϊδαρο μέχρι να μας πει.
Δεν είναι εύκολο το μονοπάτι που έχεις διαλέξει. Περί της Τριάδος πρώτος μίλησε ο Ερμής ο Τρισμέγιστος ο οποίος έλεγε ότι "Εν ΤΡΙΑΔΙ ΜΙΑΝ είναι Θεότητα"
"Τρισδιάστατο Πατέρα" έλεγαν οι ιερείς του μέσα στους ναούς του Ηλίου τον Αγνό Απόλλωνα.
Τρείς Στήλες ακόμα προσκυνούν οι Μουσουλμάνοι.
Τρίποδας και ο Άγος
Στήλη και το Ι
Αποβιβάζω......
Υ.Γ. Για τον helios2012.
"Οι μαύρες τρύπες διαρκούν μόνο για λίγα λεπτά της ώρας. Όταν άφηναν για παράδειγμα το διάφραγμα του Hubble ανοιχτό επί 24 ώρες εστιασμένο πάνω σε κάποια μαύρη τρύπα, διαπίστωναν ότι ως δια μαγείας κάποια στιγμή γέμιζε πάλι φώς (άπειρα ηλιακά συστήματα κλπ.)
Λουκάς
σε μια ολοκλήρωση του ιδεολογικού υπόβαθρου του ανθρώπου,
αυτό που τόσους αιώνες εμπειρείται η φυλή μας.....
Μέσα απο όλη αυτή την πληθώρα ιδεών και θρησκειών, που διαπραγματεύονται
το ίδιο θέμα, με διαφορετικές προσεγγίσεις, έρχεται η ώρα
να βρούμε την αλήθεια που κρύβεται πίσω απο την γήινη παραμονή του
ανθρώπου και το λόγο αυτής της εδώ ασκήσεως του..Και φυσικά όλα δεν
γίνονται τυχαία.....
Μπορούμε να δούμε θα έλεγα ότι είμαστε κοντά στο τέλος αυτού του
ιδεολογικού πολέμου, που συζητείται και θα κερδίσει ο άνθρωπος, στο τέλος,
όπως και νά χει, αφού δεν μπορεί ότι γίνεται να είναι θέμα τύχης....
Η πνευματικότητα του ανθρώπου σήμερα, είναι αρκετά υψηλή, παρά τον
υλισμό που προωθείται κι οι νέες γενιές θα ζήσουν, πιστεύω μια πραγματικά
νέα εποχή, δίχως πισωγυρίσματα σε καθεστώτα ολιγαρχικά και σκοταδιστικά,
όπου ο άνθρωπος,ήταν αμελητέα μονάδα...
Κι αυτό γιατί μια απο τις κύριες ιδέες αυτού του ιδεολογικού πολέμου,είναι
ο άνθρωπος και κάποτε θα αξιωθεί να πάρει τη θέση που του αξιζει στον κόσμο.
Αν η ζωή μας είναι ένα μακρύ ταξίδι στη νύχτα μέχρι που να έρθει το πρωί ώστε να ανατήλει ο Μέγας Ηλιος να ντύσει τη μητέρα φύση στα γιορτινά τότε σίγουρα υπάρχει η αλλεπάλληλη γέννηση του θανάτου.
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει όμως και μια δαιμονισμένη και μυστηριακή πορεία που οδηγεί την αγάπη προς το μίσος και την απέχθεια για να φτάσει πάλι στην τελεσίδικη και θανατερή ομολογία της ερωτικής αλλοφροσύνης.
Θα μου πείτε γιατί τα λέω όλα αυτά.
Εκείνο που με κάνει να συλλογιστώ και να εκφέρω την γνώμη μου σχετικά με τον ιδεολογικό πόλεμο είναι ότι σίγουρα υπήρχε μια αντιπαλλότητα των αντιθέσεων. Το αρσενικό και το θυληκό που χωρίστηκε με την έκκρηξη του κοσμικού αυγού που από τότε προσπαθεί να σμείξη όπως ένα ερωτικό συμπόσιο οργασμού όπως πολύ ωραία το έγραψε η φίλη μας η Ελευθερία.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν πιστεύετε ότι η Εύα ήταν ένα συμπλήρωμα του Αδάμ ή ήταν η ολοκλήρωσή του;
Μην ξεχνάμε ότι ο ιδεολογικός πόλεμος ζωής και θανάτου υπάρχει αλλά ποιος είναι αυτός που θα μπορέσει να καταφέρει το μυστήριο της μισής ύπαρξης και να την ενώσει με την άλλη μισή σας ρωτώ.........
mc
υποκειμενικές θεωρήσεις αιωνίων θεμελίων...Όλα είναι εδώ μπροστά μας
αλλά εμείς ορμούμενοι απο πάθη, δεν μπορούμε να δούμε αυτό που βρίσκεται
γύρω μας....
Κι αυτό εξυπηρετεί τον σκοπό της διάρκειας που απαιτειται για να ολοκληρωθεί
και κατανοήσει ο άνθρωπος την ουσία και την αλήθεια απο ότι βρίσκεται γύρω του
και να πάψει να κάνει υποθέσεις...
Απο την άλλη, τον όποιο ιδεολογικό πόλεμο, κάποιοι τον κάνουν για να εξυπηρετήσουν
άλλα συμφέροντα...
Ποτέ δεν θα ξεχάσω, ότι ενώ η Σερβία στον πόλεμο ΗΠΑ -Γιουγκοσλαβίας, είχε
υπογράψει το σύμφωνο εκεχειρίας κι οι αμερικάνοι βομβάρδιζαν για δυο μέρες,
σκοτώνοντας παιδιά και άμαχους...
Ο λόγος ήταν καθαρά οικονομικός: Είχαμ ημερομηνία λήξεως οι βόμβες που ειχαν, για το
2000 και έπρεπε να τις ρίξουν... Ακόμη ψαρεύουν βόμβες οι ιταλοί ψαράδες, αφού τις αδειάζαν όπου νάναι, οι ...σύμμαχοι...
Αυτές οι μεγάλες καταστροφές, γίνονται απο ανθρώπινα κίνητρα κι όχι απο κάποια
ιδεολογική διαφορά... Κι αυτό πρέπει να οδηγήσει στο να πάψουν τα θρησκευτικά
μίση και να δούμε καθαρά ότι άλλα παιχνίδια παιζονται, όχι περι Θεού....
Α βρε πονηρούλη Τρεχαγύρευε κάτι ήξερες εσύ, κάτι μυρίστηκες…, κάτι άκουσες να έρχεται και έσκασες μυτούλα.
Κορίτσια σας προειδοποιώ, «έντονη γυναικεία παρουσία στο θέμα, αισθησιακή η εξέλιξή του, και Τρεχαγύρευε μαζί means trouble». …Τοίχο-τοίχο, από εδώ και μπρός.
Φίλε Τρεχαγύρευε καλωσόρισες στο θέμα, δηλαδή βρε μπαγάσα έπρεπε να κατεβούν δυό γυναίκες στην πίστα για να «κάνεις» πρώτη εμφάνιση.
Φίλη ypatia8 καλωσόρισες. Μας ρωτάς εάν η Εύα ήταν ένα συμπλήρωμα του Αδάμ ή ήταν η ολοκλήρωσή του.
Βρε παιδί μου δεν είμαστε συνηθισμένοι εδώ στο φόρουμ σε τόσο έντονη γυναικεία πνευματική παρουσία. Μεγάλη κουβέντα για τις γυναίκες ως φαίνεται ξεστόμισα στο προηγούμενο μήνυμα. Και ξαφνικά, να σου Μπάμ εσύ με ερωτήσεις του στυλ «αν ήταν συμπλήρωμα ή ολοκλήρωσή του Αδάμ η Εύα».
Με το μαλακό, φίλη ypatia8 , απ’ ότι βλέπεις είδαμε και πάθαμε για παράδειγμα να φέρουμε τον Τρεχαγύρευε. Με το καλημέρα εσύ τον καπακώνεις με ατομική.
Αλλά εν πάση περιπτώσει, όταν λες συμπλήρωμα τι εννοείς; Είχε δηλαδή ο Αδαμούλης ήδη την δικιά του και ήθελε συμπληρωματάκι ή με την κλωνοποιημένη Εύα βρήκε τον τέλειο Έρωτα και βρήκε τον Μπελιάλ του απ’ την δικιά του που τον ξεπόρτισε απ’ το σπίτι και τον έστειλε να βολοδέρνει μέσ’ στους πέντε δρόμους απένταρο και ατσίγαρο;
Μπορεί να μη σε ενδιαφέρει, αλλά η Εύα στα Αραβικά ονομάζεται Haoua και μεταφράζεται αν θέλεις «Ζωή».
Απλή και ταπεινή άποψη καταθέτω, «ο αρχαίος ονοματοθέτης και «ιερός» συγγραφέας μπορεί με την παρουσία της μαμζέλ «Ζωής» να ήθελε να αλληγορήσει την λήξη της αλήτικης ζωής των δύο φύλων, και την αρχή της ύπαρξης της οικογενειακής ζωής με την συμβίωση και όλα τα …καλά της. Δυσκολεύομαι να …δώ κάτι άλλο, εκτός και αν το πάμε στον χώρο της Αστροφυσικής με τις γνωστές και πάλι εκεί αρχαίες αλληγορίες.
Λουκάς