- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:Αυτό σε ρώτησα και δεν απάντησες ακόμα...
Αν η τότε κυβλερνηση της "Ελλάδας" ήταν φασιστική, πότε σταμάτησε να είναι;;;
quote:Σωστά το θέτεις.
δημιούργησαν ομάδες εφόδου που τρομοκρατούσαν τους αντιπάλους τους και ευθύνονται για μεγάλη σειρά πολιτικών δολοφονιών.
Και ο Λαμπράκης από τις "ομάδες εφόδου" (παρακρατικούς) δολοφονήθηκε.
Πότε είπες ότι σταμάτησε ο "φασισμός" στην Ελλάδα;
Τα ιδια ακριβώς και ακόμα χειρότερα, έκαναν οι Ρωμαίοι χριστιανοί στους Ελληνες. (έτσι ισχυρίζονται κάποιοι)
Πότε ακριβώς είπες ότι κσεκίνησε ο "φασισμός";

Κατ' αρχήν κατάργησε όλα τα κόμματα, μαζί και το δικό του. Δε νοείται εθνικιστικό κομματικό κράτος.
Έστρεψε την προσοχή του στην οικονομική αυτάρκεια της Ελλάδας, γιατί μόνον όταν μία χώρα είναι αυτάρκης, είναι πραγματικά ανεξάρτητη.
Στα δύο πρώτα χρόνια του καθεστώτος δημιουργήθηκαν 527 εργοστάσια!.
Δημιούργησε τις δομές του λαϊκού κράτους (ίδρυση ΙΚΑ, καθιέρωση της 1ης Μαΐου και των Κυριακών ως αργίες, ίδρυση εργατικής εστίας, καθιέρωση 8ώρου). Οι περισσότερες απ' αυτές τις δομές ξηλώθηκαν από τις δημοκρατικές δυνάμεις της γενιάς του Πολυτεχνείου.
Έκανε εθνική υπόθεση την παιδεία, δημιουργώντας τον ΟΕΔΒ για τη μαζική παραγωγή σχολικών βιβλίων (Ο οργανισμός καταργήθηκε φέτος).
Αρνήθηκε επίσης να εξυπηρετήσει το δάνειο που είχε συνάψει το ελληνικό κράτος με την Societe Commerciale de Belgique, με το σκεπτικό πως δεν φτάνουν τα χρήματα ΚΑΙ για την εξυπηρέτηση του δανείου ΚΑΙ για τη λειτουργία του κράτους και μεταξύ των δύο, προτιμάει να πληρώνει τους μισθούς και τις συντάξεις παρά τους τραπεζίτες. Στη δικαστική απόφαση του Διεθνούς δικαστηρίου που δικαίωνε την ελληνική κυβέρνηση, πάτησε η Αργεντινή το 2003 για να διαγράψει το μεγαλύτερο μέρος του εξωτερικού της χρέους.
Αυτά ήταν μερικά από τα επιτεύγματα μιας εθνικιστικής διακυβέρνησης 4 ετών (που ανάμεσα στα άλλα είχε να ετοιμάζεται και για τον πόλεμο που τον έβλεπε να έρχεται, αν και έκανε όλες τις προσπάθειες ώστε η χώρα να μην μετέχει, παρά τις τρικλοποδιές του αγγλόφιλου Βασιλιά).
Μπορούμε πάντα να τα συγκρίνουμε με τα "επιτεύγματα" 38 ετών "δημοκρατικής" διακυβέρνησης και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας...

macedon
quote:
Εγώ λυπάμαι πολύ παιδιά,που διαβάζω θέσεις νεαρών όπως ο Αλεξ!Μπλά-μπλά-μπλά,αμπελοφιλοσοφία του καναπέ και της θολοκουλτούρας και απο έργα,πάλι μπλά-μπλά!!
Τι τον κάνεις τον βιαστή Αλεξ?
Τον υποχρεώνεις να βάζει προφυλακτικό και τον αμολάς στην κοινωνία,ή του κόβεις το πουλί και το κεφάλι αν χρειαστεί?
Του κόβεις το πουλί και του το βάζεις να το φάει και μετα του κόβεις το κεφάλι καθώς το τρώει!
quote:
Εδώ ο φίλος μας λέει ΤΗΝ παπαριά, χωρίς να παίρνει θέση και ο αλομπαρ τον επικροτεί ως πανέκσυπνο και χρησιμότατο!!!Χαααχαχα! Αδερφές πσυχές!
Αδερφές ψ...ες μαλλον θες να πεις.
Λοιπόν, Αίολε απ' ότι βλέπω η λύση μου δε σου άρεσε. Και όμως η λύση είναι πολύ απλή, αν κάποιος βιάζει κατ επανάληψη...... (παύση κορύφωσης της αγωνίας).................
τον βάζουμε στη φυλακή!
Μια και καλή!
Εκστασιάστηκες τώρα που πήρες απάντηση;
Στη φυλακή και θα βιάζει και θα τον βιαζουνε. Έτσι θα είναι όλοι χαρούμενοι!
Κομπρέντε; Απλό είναι.
quote:
Ντοτορο
Στη φυλακή και θα βιάζει και θα τον βιαζουνε. Έτσι θα είναι όλοι χαρούμενοι!
Δηλαδή γιατρέ μου,όποιος θέλει τζάμπα φαγητό,στέγη και...γαμήσι,θα τον κλείνουμε φυλακή και θα πληρώνουμε τα γούστα του,έτσι?
Εμείς οι υπόλοιποι,που δεν βιάζουμε παιδάκια και γριούλες,θα φροντίζουμε μέσω του φορολογικού μας συστήματος,την ονειρεμένη ζωή του βιαστή στις φυλακές?
Νομίζω οτι το "σερβίρισμα" του οργάνου του,που είπες,είναι η πιο συνετή και οικονομική λύση!!!![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:Πρόσεχε τσατσιλάρη!
Και όμως η λύση είναι πολύ απλή, αν κάποιος βιάζει κατ επανάληψη...... (παύση κορύφωσης της αγωνίας).................
ΓΙΑ ΑΝΉΛΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ!
Φυλακή προτείνεις;

Δεν περιμένω απάντηση φυσικά.
Ολες αυτές τις ερωτήσεις τις έκανα για να σου δείξω - όπως και στους χειροκροτητές και ομο"ιδεάτες" σου - και για να σου (σας) αποδείξω ότι δεν ξέρετε για ποίο πράγμα μιλάτε.
Με άλλα λόγια, ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ!

Edited by - Αίολος on 04/07/2012 15:49:45
quote:quote:
Ντοτορο
Στη φυλακή και θα βιάζει και θα τον βιαζουνε. Έτσι θα είναι όλοι χαρούμενοι!Δηλαδή γιατρέ μου,όποιος θέλει τζάμπα φαγητό,στέγη και...γαμήσι,θα τον κλείνουμε φυλακή και θα πληρώνουμε τα γούστα του,έτσι?
Εμείς οι υπόλοιποι,που δεν βιάζουμε παιδάκια και γριούλες,θα φροντίζουμε μέσω του φορολογικού μας συστήματος,την ονειρεμένη ζωή του βιαστή στις φυλακές?
Νομίζω οτι το "σερβίρισμα" του οργάνου του,που είπες,είναι η πιο συνετή και οικονομική λύση!!!
Κοίταξε, εγώ δεν είμαι υπερ της θανατικής ποινής... αλλά νομίζω οτι καταλαβαίνεις οτι όταν σε φυλακές που χωράνε 2000 άτομα, διαμένουν 8000... οι παιδόφιλοι και διάφοροι άλλοι, δεν επιβιώνουν για πολύ καιρό... οι ίδιοι οι φυλακισμένοι βλέπεις, φροντίζουν για τον υπερπληθυσμό..
quote:
Αίολος
...και δεν μας είπες πότε σταμάτησε ο "φασισμός" στην χώρα μας!Δεν περιμένω απάντηση φυσικά.
Ολες αυτές τις ερωτήσεις τις έκανα για να σου δείξω - όπως και στους χειροκροτητές και ομο"ιδεάτες" σου - και για να σου (σας) αποδείξω ότι δεν ξέρετε για ποίο πράγμα μιλάτε.
Με άλλα λόγια, ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ!
Τι απέδειξες λέει; Α ναι, πολύ απο αυτό, ναι, ναι, πολύ.
Δε πιάνεις έναν μέτριο με γάλα τώρα; Γρήγορα αν δε σου κάνει κόπος.
quote:
Εγώ λυπάμαι πολύ παιδιά,που διαβάζω θέσεις νεαρών όπως ο Αλεξ!Μπλά-μπλά-μπλά,αμπελοφιλοσοφία του καναπέ και της θολοκουλτούρας και απο έργα,πάλι μπλά-μπλά!!
Τι τον κάνεις τον βιαστή Αλεξ?
Τον υποχρεώνεις να βάζει προφυλακτικό και τον αμολάς στην κοινωνία,ή του κόβεις το πουλί και το κεφάλι αν χρειαστεί?
Και εγώ λυπάμαι γέρους σαν τον Νικόμαχο που δεν μπορούν να καταλάβουν τί γράφει ο άλλος,και την πάνε την κουβέντα εκεί που τους συμφέρει(γιατί έτσι έχουν συνηθήσει).
Γιατί βγάζεις συμπεράσματα ρε άνθρωπε αν δεν μπορείς να καταλάβεις πρώτα? Γιατί δεν ρωτάς στην τελική? Ντρέπεσαι?
Εγώ δεν πήρα ποτέ το μέρος των βιαστών.Είπα απλώς οτι το να τους σκοτώσεις ή να τους φυλακίσεις δεν είναι η λύση.Είναι μια κάποια λύση αυτό το πράγμα αλλα δεν διαρκεί.Το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει και θα συνεχίζει να υπάρχει γιατί η αιτία του είναι αλλού
Τιμωρίστε τους όσο θέλετε,κόψτε τους το πουλί και κάντε τους όσα βασανιστίρια θέλετε.Η κοινωνία δεν θα πάψει να γεννάει και άλλους τέτοιους μόνο και μόνο επειδή τους τιμωρείτε.
Όπως είπα στον ahlobar,Αν επιλέξεις να τον σκοτώσεις θα είναι μια δικαιολογημένη πράξη,αλλα δεν θα είναι η λύση σε καμία πολύτως περίπτωση....και στον doctor Σωστά,στην αυτοάμυνα δεν έχεις επιλογή,αν τον αφήσεις να σε βλάψει,θα είναι σαν εσύ να το κάνεις στον εαυτό σου.
Αν απο αυτά εσύ κατάλαβες οτι εγώ παίρνω το μέρος των βιαστών και οτι είμαι σύμφωνος να τους αφήνουμε ελεύθερους και ατιμώρητους,τότε έχεις πρόβλημα φίλε μου.
Και κάτι άλλο που αποδυκνύει τα λεγόμενά μου,αμα η λύση ήταν οι φυλακές και οι τιμωρίες,δεν θα είχαν εξαφανιστεί μέχρι τώρα οι βιαστές? Και εδώ νικόμαχε,σε αυτήν την δήλωσή μου δεν υπονοώ οτι ΔΕΝ πρέπει να τους βάζουμε φυλακή και να τους αφήνουμε ελεύθερους. Το κατάλαβες αυτό?
Αντε να δούμε τι ειρωνικά σχόλια θα σκεφτείς τώρα.(μεταξύ μας δεν είσαι ικανός και για κάτι καλύτερο).
@ΑΜΕΙΝΙΑΣ
quote:
Μόλις γίνεις γονιός(πράγμα που σου εύχομαι,και μάλιστα ευτυχισμένος γονιός),θα διαπιστώσεις ότι στην υπαρκτή και όχι στην ιδεατή κοινωνία,η επίβλεψη ενός παιδιού είναι δύσκολη και πολυσύνθετη.
Οι περιπτώσεις αμέλειας από πλευράς γονιών υπάρχουν αλλά είναι μειοψηφία.
Όπως καταλαβαίνεις βάσει αυτών, η θέση σου είναι επιεικώς απαράδεκτη.Σου ξαναλέω,καλός ο ιδεαλισμός σου,καλές και οι προθέσεις σου αλλά το αποτέλεσμα του συλλογισμού σου είναι παιδικό.
Διάβασε καλύτερα και εσύ. Η μάλλον σκέψου πού είναι το λάθος σε αυτά που λέω.
Για τον βιαστή ανώμαλο και διαταραγμένο στην σεξουαλικότητα άνθρωπο,μια λύση θα ήταν να ενδιαφερθούμε για την υγιή σεξουαλικότητα και να την περάσουμε στα παιδιά μας.Γενικότερα,εκεί που υπάρχει η αρρώστια,να δημιουργήσουμε,ή μάλλον να επαναφέρουμε την υγεία.Και έτσι θα εξαλειφθεί το πρόβλημα.Ο ιός θα βγεί απο το σύστημα καθώς οι άμυνές μας θα τον έχουν εξοντώσει.
Είναι λάθος αυτό που λέω? Βέβαια,ώς άνθρωποι δεν γνωρίζουμε κάν οτι πρέπει να ψάχνουμε την αιτία του προβλήματος για να το εξαλείψουμε,και όχι να ξεσπάμε πάνω σε αυτό.
Edited by - alex22 on 04/07/2012 17:00:05
quote:Ασχετος είσαι, βλακείες λες.
Κοίταξε, εγώ δεν είμαι υπερ της θανατικής ποινής... αλλά νομίζω οτι καταλαβαίνεις οτι όταν σε φυλακές που χωράνε 2000 άτομα, διαμένουν 8000... οι παιδόφιλοι και διάφοροι άλλοι, δεν επιβιώνουν για πολύ καιρό... οι ίδιοι οι φυλακισμένοι βλέπεις, φροντίζουν για τον υπερπληθυσμό..
Υπάρχει η φυλακή της Τρίπολης όπου εκτίουν τις ποινές τους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνον όλοι αυτοί και καλοπερνάνε.

Edited by - Αίολος on 04/07/2012 18:21:56
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ.
ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΩ.
TO IMAGE SHACK ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ.
MELETHTHS
MELETHTHS
quote:
MELETHTHS
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ.
ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΣΩ.
TO IMAGE SHACK ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ.
MELETHTHS
Γειά σου MELETHTH. Για να ανεβάσης τις φωτογραφίες που θέλεις δωρεάν, μπορείς να χρησιμοποιήσης μία από τις παρακάτω διευθύνσεις.
Εγώ χρησιμοποίησα την πρώτη. Και κάτι ακόμα...προσπάθησε να γράφης και με πεζά γράμματα τα μηνύματά σου.
*
Το "ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ" δεν πραγματεύεται τεχνικά θέματα
Το παρόν θα μεταφερθεί στην ενότητα:
" Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις"
death, we wear the water-filled
space suits of our skins.
Αν έχει αναφερθεί σε κανα τόπικ το ίδιο θέμα , πείτε μου "εσείς απ' τα παλιά".
Ευχαριστώ
bajanacker
Υ.Γ: Αν δεν έχει αναφερθεί θα ήθελα να το συζητήσουμε.
### ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ # ####
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ
επέτρεψέ μου να έχω τις ενστάσεις ,τις απορίες και τις αντιρρήσεις μου για την ανάσταση του Χριστού και του σώματός του.
Εχεις ποτέ σκεφτεί τι θα γινόταν σε όλο τον πλανήτη αν έβγαινε μια είδηση (αληθινή ή μη δεν μας ενδιαφέρει) , οτι τάχα βρέθηκε το σώμα του Ιησού Χριστού
(Υπάρχει και σχετική ταινία "The BODY").
Ολο το Χριστιανικό δόγμα και η πίστη των απανταχού Χριστιανών θα κλωνίζονταν, με απρόσμενες συνέπειες...
Anyway , πολλοί από σας θα μου πείτε :"Το σώμα του Μεγαλέξανδρου βρέθηκε ρε μεγάλε?".
Αλλά έτσι γίνεται , κάθε άνθρωπος-μύθος πρέπει να περιστοιχίζεται και από την ανάλογη μυθολογία...
### ΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ # ####

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)