ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- θετικη σκεψη vs βραστου νερου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- θετικη σκεψη vs βραστου νερου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

gigenis31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
19/01/2007, 01:17:58
quote:
Ανησυχω βεβαια αν καποιος θελει τοσο που τα λεφτα πουνα εχει κοψει τα νευρα του χεριου του/παρει τεραστιες ποσοτητες αναλγητικων για να αντεχει μιση ωρα προθυμος να θυσιασει το χερι του για τα φραγκα.

αγαπητη μου χειριστρια βιονικου μαστιγιου

ο λογος που ειπα οτι θα εχουμε δικαιωμα να παμε οποτε θελουμε να κανουμε τον ελεγχο στο σπιτι του ειναι για να μην επιτρεψουμε στον γκουρου να κανει χρηση αναλγητικων η αλλων ουσιων που θα του επιτρεψουν να περασει το τεστ

πριν κανει το "θαυμα" θα του γινουν ιατρικες εξετασεις για να διαπιστωθει η λειτουργια του χεριου του

και το θεμα μας δεν ειναι αν ο τυπας αντεξει να εχει το χερι του μεσα στο νερο αλλα αν θα καταφερει να μην παθει καμια ζημια το χερι του

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

wendigoΜέλος
19/01/2007, 15:21:40
quote:
μπορω να δωσω κινητρο

οποιος πιστευει οτι θα τα καταφερει αρκει να κανει μια δηλωση και να προπληρωσει την συμετοχη του (15.000 ευρω)

Και ισως αντι για νερο να χρησιμοποιουσαμε λιωμενο μολυβι (για σιγουρια).

Ε, χμ, παιδιά... μήπως ξεφύγαμε λίγο;!
Ας προτείνω κι εγώ:
Κάθε συμμετέχων να προπληρώση 100.000 έουρος και να κάτσει να του κόψουμε το κεφάλι. Με τη θετική του σκέψη ας καταφέρει να το ξανακολλήσει!
Ο νικητής θα πάρει μια σοκολάτα και ένα (1) κιλό ψωμί χωριάτικο.

[Τουτέστιν: μια ιδέα για ένα πειραματάκι -έστω και κάπως ακραίο!- που μπορεί να είχε μια στις χίλιες πιθανότητα να βρεθεί θύμα (ουπς! εθελοντής εννοούσα!) να το δοκιμάσει, μετατράπηκε σε κάποιο είδος σουρεαλιστικό βασανιστήριο α λα Monty Python, και λιγουλάκι... παράνομο!]

Η επιστημονικότητα της μεθόδου του λειωμένου μολυβιού με αποτέλειωσε (άρχισα να ακούω τα "πλ,πλ,πλ"). Πάω να ξαπλώσω στα πυρωμένα κάρβουνά μου να στανιάρω λίγο!

No Method, No Guru, No Teacher

19/01/2007, 15:47:45
wendigo

1)o λογος που πρεπει να δωσει ο συμετεχων τα λεφτα αναφερεται

2)ουδεποτε ανεφερα κατι για λιωμενο μολυβι

3)κατι που "ξεχασες" να αναφερεις ειναι οτι οποιος περασει το τεστ θα παρει 300.000
αρκετα καλο ποσο δεν νομιζεις;;

4)την επομενη φορα που θα κανεις κατι αντιγραφη θα ηθελα να μην ειναι διαστρευλωμενο

ας δουμε τι ειπα

quote:
μπορω να δωσω κινητρο

ο καθε ενας που θα αποδηξει οτι με την δυναμη της σκεψης καταφερνει να κρατησει το χερι του μεσα στο βραστο νερο και να μην παθει καμια ζημια θα παρει 300.000 ευρω

οποιος πιστευει οτι θα τα καταφερει αρκει να κανει μια δηλωση και να προπληρωσει την συμετοχη του (15.000 ευρω)

απο την στιγμη που κανει την δηλωση η ομαδα ελεγχου εχει καθε δικαιωμα να παει σπιτι του και να κανει επιτοπου ελεγχο

αυτος ειναι και ο λογος που ο συμετεχων πληρωνει οτ ποσο των 15.000 ευρω

ειναι αρκετα μεγαλο το ποσο και ευκολο για οσους εχουν την δυναμη να εχουν θετικες σκεψεις ανωτερες απο το βραστο νερο

και ας δουμε πως το παρουσιαζεις

quote:
μπορω να δωσω κινητρο

διαστρευλωση των λεγομενων μου

γι αυτο λιγη προσοχη δεν βλαπτει
ειναι κριμα να γινεσε ρεζιλι

hendrixΜέλος
19/01/2007, 17:23:05
quote:

Μιχαήλ Στρογκώφ - Ι. Βερν...!

hendrixΜέλος
19/01/2007, 17:28:54
Ο γκουρού που πήδαγε μέρα μεσημέρι από πεζοδρόμιο σε πεζοδρόμιο χωρίς να τον βλέπουν... δεν υπόκειται στις διατάξεις τού νόμου περί βζιν-βζουν?

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=8221#305898

wendigoΜέλος
19/01/2007, 18:07:27
Αγαπητέ gigenis, δε νομίζω πως διαστρέβλωσα κανενός τα λόγια.
Επέλεξα τρεις φράσεις (δυο δικές σου και μια της medtech) που μου έκαναν εντύπωση και σχολίασα σχετικά. Τα μηνήματα απ'όπου πήρα τις φράσεις αυτές είναι ελάχιστα πάνω από το δικό μου και πιστεύω πως δε μπορεί κανείς να δει τα λόγια μου χωρίς να έχει δει και αυτά τα μηνήματα στην πληρότητά τους.
Το γιατί μου έκαναν εντύπωση περίμενα πως θα έχεις αρκετό χιούμορ να το καταλάβεις. Μια, όμως, που επιλέγεις να το δεις σοβαρά θα ρωτήσω μόνο το εξής: Ποιός θα πληρώσει 15.000 ευρώ για να βάλει το χεράκι σου σε λειωμένο μολύβι στα πλαίσια ενός παράνομου (εικάζω, δεν είμαι δικηγόρος) πειράματος, όποιο κι αν είναι το "καρότο";
Μπορώ να το εκλάβω μόνο ως αστείο και σ'αυτό το πνεύμα απάντησα.

Αν θεωρείς πως το παρόν ζήτημα είναι κάποιου είδους ιερό μανιφέστο το οποίο διαστρέβλωσα, "ξεχνώντας" (δηλαδή εκ του πονηρού αφαιρώντας λόγια σου, και μάλλον έχοντας κακές προθέσεις απέναντί σου!) πράγματα:
α. Σου ζητώ συγνώμη για την παρεξήγηση.
β. Με χαρά μου θα απέχω του θεματός σου -γιατί, τότε, θα περιλαμβάνει πτυχές που δεν είναι του γούστου μου.

quote:

Ακριβώς αυτά θα έλεγα κι εγώ.

19/01/2007, 18:35:09
1)οι γλυκαναλατες απαντησεις περι αποχωρησης απο το θεμα ειναι για ατομα που δεν αντεχουν την κριτικη και θελουν να εχουν αυλοκολακες γυρο τους και εγω δεν ειμαι τετοιο ατομο

2)

quote:
Αγαπητέ gigenis, δε νομίζω πως διαστρέβλωσα κανενός τα λόγια.
Επέλεξα τρεις φράσεις (δυο δικές σου και μια της medtech) που μου έκαναν εντύπωση και σχολίασα σχετικά. Τα μηνήματα απ'όπου πήρα τις φράσεις αυτές είναι ελάχιστα πάνω από το δικό μου και πιστεύω πως δε μπορεί κανείς να δει τα λόγια μου χωρίς να έχει δει και αυτά τα μηνήματα στην πληρότητά τους.

μην το λες εδω υπαρχουν ατομα που δεν θυμουνται τι εχουν γραψει στο προηγουμενο τους μηνυμα και χτυπιουνται οτι ποτε δεν εκαναν μια τετοια δηλωση και περιμενεις να καταλαβουν οτι εσυ εκανες επιλογη των μπεστ;

3)

quote:
Ποιός θα πληρώσει 15.000 ευρώ για να βάλει το χεράκι σου σε λειωμένο μολύβι στα πλαίσια ενός παράνομου (εικάζω, δεν είμαι δικηγόρος) πειράματος, όποιο κι αν είναι το "καρότο";

και ξαναλεω το πειραμα θα γινει με νερο γιατι οι υποστηρικτες του πειραματος ειπαν οτι γινετε με νερο αν ελεγαν με μολυβι θα το καναμε με μολυβι αν ελεγαν με στυλο θα το καναμε με στυλο
οπως ειπα τα λεφτα δινονται για να μπορεσει η ομαδα να μετακινηθει στον τοπο του γκουρου και για να πληρωθει ο γιατρος που θα του κανει τις απαραιτιτες εξετασεις
και το ποσο ειναι αυτο γιατι μας διαβαζουν απο ολον τον κοσμο
(ο πανο δηλωνει κατοικος αμερικης)για βαλε εισιτηρια,διαμονη για αμερικα η αυστραλια
εξαλου δηλωνει συμετοχη μονο οποιος ξερει οτι θα περασει
τωρα θα μου πεις γιατι να παει η ομαδα εκει;;
λοιπον

αν πουμε στον χ να ερθει θα ζητησει τα εξοδα του και σε περιπτωση που αποτυχει η μετανιωσει και δεν κανει το πειραμα τοτε εμεις θα εχουμε χασει τα λεφτα
και να δεχτει καποιος να ερθει με δικα του εξοδα παλι πρεπει να πληρωθει ο γιατρος που θα κανει τις εξετασεις

δεν ειναι καθολου παρανομο το πειραμα

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------

Ακριβώς αυτά θα έλεγα κι εγώ.

να που συμφωνουμε και καπου ειναι και αυτο μια αρχη

wendigoΜέλος
19/01/2007, 19:30:20
quote:
οι γλυκαναλατες απαντησεις περι αποχωρησης απο το θεμα ειναι για ατομα που δεν αντεχουν την κριτικη και θελουν να εχουν αυλοκολακες γυρο τους και εγω δεν ειμαι τετοιο ατομο

Οι ηρεμότατες απαντήσεις περί αποχώρησης από το θέμα είναι από άτομο που δε θεωρεί τις ανασφάλειες του καθενός "κριτική" και που δεν έχει σκοπό να γλείψει κανέναν. Εγώ είμαι τέτοιο άτομο.
Νά'σαι καλά.

19/01/2007, 23:52:18
quote:
Μιχαήλ Στρογκώφ - Ι. Βερν...!

Θυμαμαι που πανε να τον τυφλωσουν οι Ταταροι με πυρωμενο σπαθι και την γλυτωνει επειδη τα ματια του είναι γεματα δακρυα.Η θερμοτητα από το πυρωμενο σπαθι εξατμιζει το νερο και οι κερατοειδεις του την γλυτωνουν.

Τι αχρηστοι βασανιστες!Επρεπε να ειχαν προσλαβει εμενα!

quote:
Ποιός θα πληρώσει 15.000 ευρώ για να βάλει το χεράκι σου σε λειωμένο μολύβι στα πλαίσια ενός παράνομου (εικάζω, δεν είμαι δικηγόρος) πειράματος, όποιο κι αν είναι το "καρότο";

Κοβω το κεφαλι μου οτι καποιοι ειναι αρκετα μουρλοι για να το κανουν.Επιμενω στην αρχικη μου τοποθετηση οτι το πειραμα ειναι σκληροτατο αλλα σε συγκριση με το κακο που κανουν αυτοι οι γκουρου...

Η αντικατασταση του νερου με λιωμενο μολυβι,εγινε για να γλυτωσουμετα πιθανα cheats.(θερμοαντοχες κρεμες πχ).

Κυνικοτατο?Σαφεστατα.Αλλα ποσοι θα γλυτωναν αν εβλεπαν τον "πεφωτισμενο" τους γκουρου που ισχυριζεται οτι αλλαζοντας την συνειδηση αλλαζεις και την πραγματικοτητα,διδασκοντας τους με το αζημιωτο,ρουφωντας τους το μεδουλι (βλεπε J.K.NIGHT)να κατουριεται πανω του?

20/01/2007, 00:19:36
ειμαι αντιθετος στην χρηση μολυβιου
το αν θα κλεψουν μπορουμε να το τσεκαρουμε γι αυτο και θα υπαρχει γιατρος που θα παρει δειγμα αιματος και με μια μπατονετα θα που θα την περασει πανω στην επιφανεια των χεριων του γκουρου και αναλυση της θα δουμε αν προπαθησε να κλεψει

για να ειμαστε σωστοι εγκυροι και για να γινουν τα τεστ πιθανης εξαπατησης πρεπει να ξοδευτουν καποια χρηματα τα οποια ειμαι συγουρος οτι ο γκουρου θα τα δωσει με ευχαριστηση

εγω πχ αν ειμουν συγουρος οτι μπορω να το κανω δεν θα ειχα κανενα προβλημα να τα δωσω στο κατω κατω της γραφης θα κερδιζα 285.000(300.000-15.000)

velialΜέλος
20/01/2007, 13:39:08
Γιατι δεν βαζουν το χερι τους σε μηχανη του κιμα? Δεν υπαρχει θετικη σκεψη εκει?

Tότενες το μαύρο φίδι
το διπλό του το γλωσσίδι
πίσω από την αστοιβιά
βγάζει και κουνάει με βιά:

"Φως ζητάνε τα χαϊβάνια
κι' οι ραγιάδες απ' τα ουράνια,
μα θεοί κι' όξαποδώ
κει δεν είναι παρά δώ."