- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
τελος παντων...
Γκρινια ομως εχουμε και στην μεχρι προτινως ΑΕΚ:
Νεύρα μετά την ήττα
Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για τις δηλώσεις Ριβάλντο και επεισόδιο Φερέρ-Μορέτο
Αθήνα
Η ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο φαίνεται ότι προκάλεσε αναταράξεις στην ήρεμη μέχρι τώρα ατμόσφαιρα της ΑΕΚ. Κάπως έτσι μπορεί να εξηγηθεί το φραστικό επεισόδιο που είχαν Μορέτο και Φερέρ στην προπόνηση της Δευτέρας αλλά και η δυσφορία που υπάρχει στο «στρατόπεδο» της «Ένωσης» για τις δηλώσεις του Ριβάλντο περί μικρής ομάδας.
«Θα πρέπει να μιλήσουμε στα αποδυτήρια για τα λάθη μας. Πρέπει να παίζουμε ως μεγάλη ομάδα και όχι σαν μικρή, όπως στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να παίζουμε πιο επιθετικά, γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να ψάχνουμε να κάνουμε γκολ και όχι να αμυνόμαστε» δήλωσε ο Ριβάλντο μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
«Δεν παίξαμε καλά. Ο Παναθηναϊκός πήρε μια δίκαιη νίκη για το ματς που έκανε. Εμείς συνεχίζουμε να προπονούμαστε δυνατά για να βελτιωθούμε. Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι από την ήττα, αλλά είμαστε ακόμα στην 8η αγωνιστική. Έχουμε πολλά ματς μπροστά» προσέθεσε ο Βραζιλιάνος σούπερ-σταρ, που για τη φάση της αποβολής του Δέλλα εκτίμησε: «Ποτέ δεν μιλάω για διαιτητές. Ο διαιτητής πάντα δίνει αυτό που βλέπει εκείνη τη στιγμή. Είδε ότι ο Δέλλας έκανε κάτι για το οποίο έπρεπε να αποβληθεί. Δεν πρέπει να αναζητούμε δικαιολογίες στον διαιτητή. Χάσαμε γιατί ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος».
Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Λορένθο Σέρα Φερέρ διαχώρησε τη θέση του από την τοποθέτηση αυτή του «Ρίμπο», υποστηρίζοντας ότι ο διαιτητής άφησε αδικαιολόγητα την «Ένωση» με δέκα παίκτες και ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές του έχουν ευθύνη για το αποτέλεσμα.
Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο Φερέρ έκανε έντονες παρατηρήσεις στον Μορέτο, ο οποίος δεν ακολουθούσε τις εντολές του. Του έκανε προπονήσεις στα ισπανικά, ο Πορτογάλος τερματοφύλακας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για να ζητήσει συγνώμη από τον προπονητή του μετά το τέλος της προπόνησης.
Από την πλευρά του Ισμαέλ Μπλάνκο, μιλώντας σε εκπομπή της ΝΕΤ, ύψωσε ασπίδα προστασίας στον προπονητή του, αποδίδοντας την κύρια ευθύνη για την απώλεια των τριών βαθμών στον ίδιο και τους συμπαίκτες του.
«Υπάρχει η συνήθεια να ρίχνουμε όλο το φταίξιμο στον προπονητή, όμως αυτοί που φταίνε είναι οι παίκτες» δήλωσε ο Αργεντινός επιθετικός στην κρατική τηλεόραση.
«Όπως συμβαίνει στις νίκες, οι παίκτες έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης και στις ήττες».
Αναφορικά με τα αίτια της ήττας στο ντέρμπι, τόνισε πως «...δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και αυτό έκανε τη διαφορά. Αν ήμασταν συγκεντρωμένοι δεν θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα», ενώ για την μεγάλη ευκαιρία που έχασε στο β' ημίχρονο, σημείωσε:
«Σίγουρα όταν ένας επιθετικός χάνει ευκαιρίες τον ενοχλεί. Οταν βλέπω σπίτι τι έχει γίνει, τρελαίνομαι!».
Σε ερώτηση για το πόσο έχει προσαρμοστεί στην ΑΕΚ και τον τρόπο ζωής της χώρας μας, απάντησε:
«Έχω προσαρμοστεί αρκετά καλά στον τρόπο δουλειάς της ομάδας και του προπονητή μου. Με βοήθησε το γεγονός ότι άργησε να αρχίσει το πρωτάθλημα γιατί γνώρισα καλύτερα τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου.
» Δεν βλέπω μεγάλες διαφορές στον τρόπο ζωής στην Ελλάδα σε σχέση με την Αργεντινή. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η γλώσσα. Είμαι απλός σαν άνθρωπος και μου αρέσουν τα αστεία, αλλά λόγω της γλώσσας δεν μπορώ να κάνω παρέα παρά μόνο με ομοεθνείς μου και κυρίως μέσα από την ομάδα».
Αναφερόμενος στον Ριβάλντο είπε:
«Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα και πιστεύω ότι θα μάθω πολλά δίπλα του. Με παίρνουν τηλέφωνο από την Αργεντινή για να μάθουν πώς είναι σαν χαρακτήρας. Είναι σπουδαία η αίσθηση να έχω για συμπαίκτη έναν άνθρωπο που έβλεπα στην τηλεόραση και θαύμαζα».
Για το πώς βγήκε το προσωνύμιο «Ζορό» που τον ακολουθεί, τόνισε: 'Το ξεκίνησε ο Ταμ (σ.σ.: Ταμοντάνι Ενσαλίβα), ο οποίος πήρε μια μέρα μια φωτογραφία μου, ζωγράφισε μια μάσκα με μαρκαδόρο και την κόλλησε στα αποδυτήρια».
Οταν τέθηκε το δίλλημμα «Ροναλντίνιο ή Μέσι», ο Μπλάνκο δεν το σκέφτηκε πολύ:
«Μέσι. Γιατί; Γιατί είναι Αργεντινός!», ενώ ανέφερε ότι υποστηρίζει την Μπαρτσελόνα στο φετινό Champions League και πιστεύει ότι θα το κατακτήσει.
Newsroom ΔΟΛ
καποια στιγμη, θα ερχοταν και η ηττα... αλλα δεν βλεπω τον λογο να αρχισουν την γκρινια!

Ότι ο παναθηναϊκός στο συγκεκριμένο ματς ήταν καλύτερος .
Πάντως αν συνεχίσουν έτσι στην Αεκ τους βλέπω σύντομα τρίτους και αυτό
Γιατί έχω παρατηρήσει μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα αντί να κάνουν
Αυτοκριτική ρίχνουν τις ευθύνες οπού βρουν πχ με τον Ηρακλή τους
Έφταιγε η τύχη με τον παναθηναϊκό ο Εντοι με την Σεβίλλη πανηγύριζαν που
Έφαγαν 4 γιατι υποτίθεται ότι ηταν απ την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης .
Τώρα για τον Μαουερ σίγουρα το να μιλάς υποτιμητικά για έναν άνθρωπο
Σαν τον Γκεραρντ που έμεινε στην ομάδα 15 χρονια κάτι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα είναι ιεροσυλία .
Για να δούμε τώρα μπας και ανεβεί ο ΟΦΗ πάντως πιστεύω χρειάζεται ενίσχυση
Τον Δεκέμβριο στην άμυνα γιατί τρώει πολλά γκολ.
.
Για να δουμε... τι θα δουμε...

Τα παράπονα του Λαπόρτα και η ψήφος σε Μουρίνιο από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα
Βαρκελώνη
Μπορεί να διαθέτει αρκετά «αστέρια» στις τάξεις της, αλλά η Μπαρτσελόνα δεν αποδίδει σύμφωνα με τις μεγάλες της δυνατότητες.
Οι εμφανίσεις των Καταλανών δεν έχουν ικανοποιήσει τον πρόεδρο του συλλόγου κι έτσι, με δηλώσεις του, οι οποίες δημοσιεύονται στον ισπανικό Τύπο, ο Ζοάν Λαπόρτα τονίζει ότι οι παίκτες των «αζουλγκράνα» βρίσκονται πολύ μακριά από τα επίπεδα απόδοσης, που επιτρέπουν τα όνειρα για κάτι καλό στην πριμέρα ντιβιζιόν.
«Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον τόνο που δίνει αυτή η ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ ακόμη για να μπορούμε να πούμε ότι έχουμε σοβαρές προσδοκίες στο πρωτάθλημα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο «ισχυρός άνδρας» της Μπαρτσελόνα και συμπλήρωσε:
«Κανείς δεν μπορεί ακόμη να εγκωμιάσει αυτή την ομάδα. Είναι ανταγωνιστική, αλλά δεν έχει κατακτήσει τίποτε και δεν το έχει δείξει στον αγωνιστικό χώρο».
Στη συνέχεια ο Λαπόρτα άφησε και κάποιες αιχμές για τον τεχνικό της ομάδας, Φρανκ Ράικαρντ: «Ο προπονητής πρέπει να πάρει τα απαραίτητα μέτρα ώστε να λυθεί γρήγορα το πρόβλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια», τόνισε ο Καταλανός πρόεδρος ο οποίος πάντως δεν έκρυψε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Ολλανδού:
«Έχει όλη την στήριξη της διοίκησης γιατί έχει ήδη αποδείξει πως είναι ικανός για να ανταπεξέλθει σε τέτοιου είδους προβλήματα».
Θέλουν Μουρίνιο
Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα εξέφρασαν την αποδοκιμασία τους στον Φρανκ Ράικαρντ μέσω γκάλοπ που έκανε καταλανική εφημερίδα και εξέφρασαν ακόμα και την προτίμησή τους για τον αντικαταστάτη του. Το συντριπτικό ποσοστό θέλει τον Ζοζέ Μουρίνιο.
'Η επιθετική συμπεριφορά του Μουρίνιο θεωρείται από έναν μεγάλο αριθμό φιλάθλων της Μπαρτσελόνα που αυξάνεται, ως το καλύτερο αντίδοτο στο χαλαρό στιλ του Ράικαρντ. Παρά το γεγονός ότι η τακτική του πορτογάλου πολλές φορές λειτουργεί σε βάρος του θεάματος, οι περισσότεροι θέλουν να είναι αντικαταστάτης του ολλανδού', αναφέρει το συνοδευτικό ρεπορτάζ.
Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: www.sport.gr, ΑΠΕ

quote:
Open Mind Μπράβο στον ριβαλντο που δεν μασάει τα λογια του και παραδέχτηκε
Ότι ο παναθηναϊκός στο συγκεκριμένο ματς ήταν καλύτερος .
Πάντως αν συνεχίσουν έτσι στην Αεκ τους βλέπω σύντομα τρίτους και αυτό
Γιατί έχω παρατηρήσει μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα αντί να κάνουν
Αυτοκριτική ρίχνουν τις ευθύνες οπού βρουν πχ με τον Ηρακλή τους
Έφταιγε η τύχη με τον παναθηναϊκό ο Εντοι με την Σεβίλλη πανηγύριζαν που
Έφαγαν 4 γιατι υποτίθεται ότι ηταν απ την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης .
Τώρα για τον Μαουερ σίγουρα το να μιλάς υποτιμητικά για έναν άνθρωπο
Σαν τον Γκεραρντ που έμεινε στην ομάδα 15 χρονια κάτι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα είναι ιεροσυλία .
Για να δούμε τώρα μπας και ανεβεί ο ΟΦΗ πάντως πιστεύω χρειάζεται ενίσχυση
Τον Δεκέμβριο στην άμυνα γιατί τρώει πολλά γκολ.
H A.E.K. στα πρώτα παιχνίδια τα πήγε πολύ καλά στο Ελληνικό πρωτάθλημα, ξεπέρασε τις καλύτερες προσδοκίες. Τώρα απ'ότι φαίνεται ξεφούσκωσε και άρχισε τον κατήφορο, ΑΕΚάκι είναι βλέπετε έχουν άλλοι προτεραιότητα
.
Οι νέες προβλέψεις λένε Παναθηναικό, άν τελικά γίνει το θαύμα και επιτρέψει ο Κόκκαλης να πάρει το Ελληνικό πρωτάθλημα άλλη ομάδα εκτός απο την δική του. Ο Ολυμπιακός στα πρώτα παιχνίδια έδειξε να τον ενδιαφέρει για πρώτη φορά στα χρονικά τα Ευρωπαικά παιχνίδια αποσπώντας μέρος του ενδιαφέρον του απο το πρωτάθλημα.
Αλλά και στην Ευρώπη παρά τις πολύ καλές εμφανίσεις κινδυνεύει επικύνδινα άν κάτι ελάχιστα στραβά στο τέλος.
quote:
ΑΕΚάκι είναι βλέπετε έχουν άλλοι προτεραιότητα
Για ανέλυσε το αυτό γιατί άμα αναφέρεσαι σε θέμα διαιτησίας ακόμη
Φωνάζουν η Λάρισα και ο φωστήρας .
Τώρα για το πρωτάθλημα τίποτα δεν έχει τελειώσει απλά πιστεύω οτι
Περισσότερες πιθανότητες έχουν παναθηναϊκός που δείχνει να χει βρει το δρόμο
Του και έχει καλή ψυχολογία μετά ο ολυμπιακός για τούς γνωστούς λογούς
Και τρίτο φαβορί βάζω την Αεκ καθώς έχει ψυχολογικό ντεζαβανταζ αφού από
Πρώτη με 5 βαθμούς διαφορά βρέθηκε 1 βαθμό πίσω και με την πλάτη στον τοίχο
Ενώ έχει και δύσκολο πρόγραμμα καθώς θα πάει στον Άρη την άλλη αγωνιστική
Ενώ έχει και το ντέρμπι με τον ολυμπιακό που θέλει μονο νίκη επειδή έμεινε πίσω.
Πάντως απώλειες θα έχουν και οι τρεις καθώς συνεχίζουν και στην Ευρώπη οπότε
Όλα είναι ανοιχτά.

quote:
Οpen mind:Για ανέλυσε το αυτό γιατί άμα αναφέρεσαι σε θέμα διαιτησίας ακόμη
Φωνάζουν η Λάρισα και ο φωστήρας .
Αυτό που έγραψα δέν έχει σχέση με την διαιτησία, με αυτήν όλοι παριστάνουν τα θύματα.
Έχει σχέση με το τελικό αποτέλεσμα, την ομάδα που κατακτάει τελικά το πρωτάθλημα όπου χρειαστεί και με την βοήθεια της διαιτησίας.
quote:
Open Mind
Τώρα για το πρωτάθλημα τίποτα δεν έχει τελειώσει απλά πιστεύω οτι
Περισσότερες πιθανότητες έχουν παναθηναϊκός που δείχνει να χει βρει το δρόμο
Του και έχει καλή ψυχολογία μετά ο ολυμπιακός για τούς γνωστούς λογούς
Και τρίτο φαβορί βάζω την Αεκ καθώς έχει ψυχολογικό ντεζαβανταζ αφού από
Πρώτη με 5 βαθμούς διαφορά βρέθηκε 1 βαθμό πίσω και με την πλάτη στον τοίχο
Ενώ έχει και δύσκολο πρόγραμμα καθώς θα πάει στον Άρη την άλλη αγωνιστική
Μάλιστα...
Τώρα γιατί για τους γνωστούς λόγους δεν είναι τελειωμένη η υπόθεση από τώρα, είναι ένα θέμα...
Στράτος

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣΔεν έχω την διάθεση να κάτσω να δώ ντοκυματερ προσχολικής ηλικίας.
Καλά κοίτα το γιατί έχει και ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.
quote:
ο αστροναύτης όπως λές, λέει μια μεγάλη και σωστή αλήθεια.
Ω, ναι για πες για πες!
quote:
Το βαρυτικό πεδίο ( έλξη ), των τεχνητών δορυφόρων ευθύνεται για την εκτροπή βολίδων και μικρο-μετεωριτών πρός την Γη.
Τι μου λες????
Κοτζάμ Γη και Σελήνη εδώ τριγύρω και οι βολίδες και οι μικρο-μετεωρίτες θα επηρεαστούν από τους... τεχνητούς δορυφόρους μερικών εκατοντάδων κιλών???
Καλά ΤΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ που λέγεται
α)ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ Ή
β) ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ????
Καλά, για το που θα βρίσκονταν οι τεχνητοί μας δορυφόροι καθώς καθημερινά η Γη βομβαρδίζεται από μικρομετεωρίτες ούτε καν το συζητώ αν ίσχυε η καφενειακή προσέγγιση του ΝΙΚΟΜΑΧΟΥ....
Ερευνάτε τας Γραφάς
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Πάντα συμφωνείς με τους πρακτικούς και τους εμπειρικούς επιστήμονες???
Το Σιμόπουλο ή το Νικόμαχο εννοείς;
Και για να ξέρεις μετά από όλη αυτήν την αντιδικία σου με το Νικόμαχο και τον DSM,περί του τελευταίου θέματος για μετέωρα,μετεωρίτες κ.λ.π. εγώ συνεχίζω να μην αμφισβητώ τις γνώσεις σου στην φυσική(δεν θα μπορούσα άλλωστε).
Αυτό που αμφισβητώ όμως είναι η κατανόηση των Ελληνικών σου,διότι παρερμηνείες εννοιών ή κακεντρέχεια θα μπορούσαν να διαφοροποιήσουν την άποψη που συμφωνούν Νικόμαχος και Σιμόπουλος.
Δηλαδή ,με απλά λόγια,ότι είναι αδύνατον να παρακιλουθήσουμε και να εμποδίσουμε κάθε κομμάτι ύλης που πέφτει στη γη.
Και το αστείο είναι ότι ούτε συ διαφωνείς με αυτό.
Αν όμως ψάχνουμε να βρούμε σημείο να την πούμε στον άλλο,στον όποιον άλλο,είτε με παρερμηνεία είτε με κακεντρέχεια θα το βρούμε.
Διάλεξα για σένα το ηπιότερο,δηλαδή το πρώτο.
Μου έχεις πει στο παρελθόν ότι είσαι επιθετικός μόνο με αυτούς που σε προκαλούν με απαράδεκτο τρόπο.
Έχω δεχτεί ότι το να ψάξω να βρω αν ο macedon ή ο Νικόμαχος π.χ. σε προκάλεσαν πρώτοι είναι δύσκολο και βαρετό για μένα,και για χάρη του συλλογισμού το είχα μισοδεχτεί.
Σήμερα επιτέθηκες και στον DSM που είναι κατά κοινή ομολογία ευγενής,και σε μένα που μέχρι τώρα το απέφευγες,επειδή πήρα θέση υπέρ του Νικόμαχου(στο θέμα του Σιμόπουλου).
Προκαλώ τον Νικόμαχο να μου απαντήσει αν γνωρίζεις από φυσική.
Είμαι σίγουρος ότι θα απαντήσει υπερθετικά.
Όσες φορές σου τα έχει χώσει(με υπερβολικό για μένα τρόπο-δεν έχω δυο μέτρα και σταθμά-) κατά το πλείστον δεν είναι σε γνωστικό επίπεδο,αλλά σε ερμηνευτικό επίπεδο.
Δε σου λέει κάτι αυτό;Τι πρέπει να γίνει για να το καταλάβεις;
Είναι εύκολο να κάνεις αξιόλογους εχθρούς,ασήμαντους εχθρούς και ασήμαντους φίλους.
Δύσκολο είναι να κάνεις αξιόλογους φίλους.
Πάρτο λίγο αλλιώς.Βοηθάει και τις καλύτερες οικογένειες.
Προσπάθησα να απαντήσω διαλλακτικά και με καλή διάθεση.
Γνωρίζω και εγώ από μπινελίκια και εξυπνάδες σαν αυτές που ανταλλάσετε με τον macedon και τον Νικόμαχο.
Επιλέγω να μην το κάνω προς το παρόν,και όσο είναι στο χέρι μου από πλευράς αντοχής νεύρων, ελπίζω να το αποφύγω εντελώς.
ΥΣ: στους γραφικούς και τα troll ξεσπώ κι εγώ,όπως όλοι.
ΥΣ: Δεν σε έχω μια στο καρφί και μια στο πέταλο.Εννοώ και τα αρνητικά και τα θετικά που σου καταλογίζω μέχρι τελευταίου γράμματος.Αλλά μιας και μου έχεις πει ότι με ψιλοεκτιμάς,μάλλον το γνωρίζεις ήδη αυτό.![]()
Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.
Το βαρυτικό πεδίο ( έλξη ), των τεχνητών δορυφόρων ευθύνεται για την εκτροπή βολίδων και μικρο-μετεωριτών πρός την Γη.
Το βαρυτικό πεδίο (έλξη ) των τεχνητών δορθφόρων ευθύνεται για την εκτροπή κάποιων βολίδων και μικρομετεωριτών πρός την Γη.
Το "κάποιων" αφορά μικρά κομάτια,πετρωμάτων-σκόνης,βάρους γραμμαρίων.
Είναι εύκολα κατανοητό και για αυτο δεν το ανέφερα επεξηγηματικώς.
Ο τύπος έχει πλάκα πάντως!!!Είναi ο know everything!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
α) ομιλεί περί ενός ship το όποιο πρέπει να είναι big enough (κατάλαβες μήπως το γιατί?).β) Και αν νομίζεις ότι εννοεί τα συμβατικά διαστημόπολοια ΕΧΑΣΕΣ. Τέτοιο space craft μας αναφέρει ότι ούτε έχουμε κατασκευάσει και ούτε καν διαθέτουμε ενα blueprint για το πως πρέπει να είναι.
γ) επίσης, αυτό το ιδεατό space craft θα έπρεπε να το στείλουμε εκατοντάδες χιλιάδες μίλια μακριά
Συγκεντρώσου.
Πάμε ξανά: σου είπα οτι σε αυτά συμφωνώ.
quote:
ώστε η ΟΥΤΩΣ 'Η ΑΛΛΩΣ ΜΙΚΡΗ ΤΟΥ ΒΑΡΥΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ να άλλαζε την τρόχια του αστεροειδούς τόσο ώστε ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΝ Ο ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΤΗ ΓΗ (όπως λέει καθαρά ο αστροναύτης) να είχε την επιθυμητή απόκλιση.
Ρε PanosT, εσύ δεν έλεγες οτι αυτό είναι αδύνατο, επειδή η έλξη είναι απειροελάχιστη? Αν ο αστροναύτης και η τύπισσα λένε πως μπορεί κάποια στιγμή να επιτευχθεί από τον άνθρωπο, δεν είναι δεδομένο πως ήδη υπάρχοντα μικρά φυσικά σώματα της τάξης των μερικών χιλιάδων τόνων μπορούν να το καταφέρουν?
Η επισήμανσή μου ήταν ή δεν ήταν, πως ακόμα κι αν γνωρίζουμε την τροχιά ενός τέτοιου σώματος κάποια στιγμή, δεν ξέρουμε σε τί εξωτερικές δυνάμεις μπορεί να εκτεθεί και να αλλάξει η δυναμική της κίνησής του?
Εσύ δεν είπες πως αυτό είναι αδύνατο? Ο αστροναύτης δεν είπε οτι οτι κάνεις λάθος?
Τί δεν καταλαβαίνεις? Πες μου τί δεν καταλαβαίνεις.
quote:
Tι σημαίνει "μαζικότερο" στη Φυσική???
Σώμα μεγαλύτερης μάζας. Επίσης, περιεκτικότερο: μεγαλύτερης περιεκτικότητας, θερμότερο: υψηλότερης θερμοκρασίας κ.λ.π.
Τώρα παρουσιάζεις προβλήματα και με τα ελληνικά. Τί διάολο? Διάλεξε τέλος πάντων μια γλώσσα και ξεκίνα απ'την αρχή.
quote:
Γράφοντας αυτό"
στα μεσημεριανά κενά, πεταγόμασταν απ'το Φυσικομαθηματικό μπας και βγάλουμε καμιά γκόμενα
"υπονοούσες αυτό????
"
Προσωπικά έψαχνα πάντα για ανθρώπους που να μπορώ να συνεννοηθώ.
"Μιλάς σοβαρά ή έκανες κάποιο λάθος στα quotes????
quote:
Φαντάζομαι πως αντιστοίχως εσύ έψαχνες για ανθρώπους που μπορείς να ψαρώσεις.Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!
Πάντως δε μου ήταν και τόσο δύσκολο όπως έχεις καταλάβει...
Αφού το θες στο πονηρό, μαζί σου. Ήθελα να συνδυάσω το γκομενικό και με λίγη κουβέντα. Φαντάζομαι πως για σένα δεν βγήκε τόσο καλά, και τα αποτελέσματα φαίνονται εδώ μέσα.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Έλεος! Έχετε καταντήσει χειρότεροι και απο το YouTube!* ![]()
Ελάτε στη θέση ενός νέου μέλους (ή απλο αναγνώστη) που επισκέπτεται το συγκεκριμένο νήμα ...
Γιατί, ο "αφελής", νομίζει οτι θα διαβάσει για τους Ελληνικους κατακλυσμούς!!!
*μπαίνεις να δεις καμιά διαφήμιση, και σε ξενερώνει που και που με κανένα video που παίζει

quote:
ΑMEINIAΣ
Προκαλώ τον Νικόμαχο να μου απαντήσει αν γνωρίζεις από φυσική.Είμαι σίγουρος ότι θα απαντήσει υπερθετικά.
Αμεινία δεν παίρνω όρκο!!
Θέλω να πιστεύω πώς ναί, αλλά η παρεμβατική "παρερμηνία" του, μου δίνει την εντύπωση...οπισθοδρομικού,συντηρητικού θα έλεγα φυσικού.Κάποιου που εμφανώς ανακατεύει, αυτά που έμαθε με αυτά που κατά καιρούς επιβεβαιώνονται ή καταρίπτονται,απο μεταγενέστερα των φοιτητικών του χρόνων, πειράματα.Το αποτέλεσμα ενός τέτοιου ανακατέματος θα ήταν αυτο που συχνά διαβάζουμε,όταν μας "κοντράρει"!!![]()
![]()
![]()
Π.χ
Για κάποιον που τελείωσε την φυσική το 1975, στην ουσία έως σήμερα, έχει ξαναγραφεί δυό φορές!!
Είτε επίσημα, είτε ανεπίσημα!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
η παρεμβατική "παρερμηνία" του,
συμβαίνει επειδή είναι εγωίσταρος
(όπως και μεις,αλλά εμείς το κρύβουμε καλύτερα).
Συγνώμη για σήμερα.
Δώσε λίγο χρόνο.
Χρέωσε εμένα.Αυτοί είναι υπερχρεωμένοι.. ![]()