- χρηματικο ποσο για την συμμετοχη - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
Εγω φευγω για τη δουλεια στις 05.00 με 06.00. Γι΄αυτο ρωταω...
Μου εχει τυχει ομως και να μην εχω κοιμηθει μεχρι εκεινη την ωρα.
Δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ σε καταλαβαίνω!
Εγώ σηκώνομαι κάθε μέρα περίπου την ώρα που φεύγεις εσύ για την δουλειά και μου έχει τύχει μερικές φορές να έρθω στην δουλειά μου χωρίς να έχω κλείσει μάτι! ![]()
Άλλες φορές πάλι - που είναι σύνηθες φαινόμενο πλέον, μπορώ να σου πω - έχω κοιμηθεί 2 - 4 ώρες και μετά κουτουλάω.
Εννοείται πως το απόγευμα μετά πέφτω σαν πτώμα!
Χεχε! ![]()
Παρόλα αυτά, μου αρέσει πολύ να γράφω αυτήν την ώρα που γράφω περισσότερο. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Τελος παντων... Κακη η ιδεα να μπει "τιμολογιο" συμμετοχης...
Καλη ιδεα ομως στο να "αλλαξουν" καποια πραγματα...οπως για αυτους που δημιουργουν εκατονταδες λογαριασμους...ισα ισα για να "παιξουν".!!!
Κατι πρεπει να γινει για αυτο... ισως οι συντονιστες και η διαχειριστρια (ή διαχειριτστες...δεν ξερω ποσοι ειναι) να κοιταξουν τους πολλους λογαριασμους...
Οσο αφορα τωρα στην "αλλαγη κατευθυνσης" του θεματος...εγω δεν εχω καποιο συγκεκριμενο ωραριο...συνηθως ξυπναω στις 09.00 αλλα καθομαι στην δουλεια μεχρι τις 22.30 !!! με μονο 1 ωρα το μεσημερι διαλειμμα για φαγητο... Και ο υπνος με πιανει στις 03.00 !!!

...and the Predators will prevail...
quote:quote:
Με ποιον σκοπό να μπει η χρηματική συμμετοχή?και για ποιο λογο να ειναι δωρεαν ?
Να απαντήσω στην ερώτησή σου που ήταν απάντηση στην ερώτηση μου με ερώτηση?
Σε πόσα posts θα φτάσουμε κάπου?

The love is like a ball. Ul c
.|.
quote:
και για ποιο λογο να ειναι δωρεαν ?
1. Γιατί κάθε φόρουμ του ίντερνετ που δεν αποτελεί κλειστό κλαμπ πρέπει να είναι δωρεάν.
2. Γιατί αυτοί που κρατάν το φόρουμ θα ήταν υποχρεωμένοι να στήσουν επιχείρηση, να δίνουν λόγο στην εφορία, να οργανώσουν αλλιώς τα πράγματα και να γεμίσουν μπελάδες και τρεχάματα. Το έχεις κάνει ποτέ να δεις τη γλύκα;
3. Γιατί δε μας είπες κάποιο λόγο που θα αναιρούσε τα προηγούμενα (συνηθίζεται όταν κάποιος κάνει μια πρόταση).
No Method, No Guru, No Teacher
Υπαρχει FREE WILL αρα FREE FORUM - FORA

ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ...Μην ξεχνας οτι εδω ειναι Ελλαδα... Πληρωνουμε τα μαλλια της κεφαλης μας για τις Υπηρεσιες του Ιντερνετ (οι πιο ΑΚΡΙΒΟΙ στην Ε.Ε.) και γενικα για ολες τις Υπηρεσιες...που αλλος ενας βρογχος στην τσεπη...θα ηταν αρκετος για να μην ξανα χρησιμοποιησουμε Ιντερνετ

quote:
Να απαντήσω στην ερώτησή σου που ήταν απάντηση στην ερώτηση μου με ερώτηση?
Σε πόσα posts θα φτάσουμε κάπου?
δεν καταλαβα στην ερωτηση,που ηταν απαντηση στην δικια μου ερωτηση της δικια σου πρωτης ερωτησης.
εγω σου ειπα "και για ποιο λογο να ειναι δωρεαν" ? διοτι θεωρω πως δεν υπαρχει κανενας απολυτος λογος ναι ειναι δωρεαν.
εσυ τωρα τι εννοεις με τα ποστς ?

santaclaws is coming....to town!
Είδα τον τίτλο του θέματος και νόμισα οτι θα μας πληρώνουν για να συμμετέχουμε.![]()
Μήνυμα και χιλιάρικο ας πούμε, λέω εγώ τώρα...
Τελος παντων...το θεμα ειναι οτι θα ηταν δυσκολο να γινει αυτο για μερικους και ισως απετρεπε αρκετους απο εμας να συμμετασχουμε στο ΚΟΙΝΟ του Φορουμ...

quote:
Είδα τον τίτλο του θέματος και νόμισα οτι θα μας πληρώνουν για να συμμετέχουμε.
Μα .. πληρώνεσαι!! ![]()