ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- χρηματικο ποσο για την συμμετοχη - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- χρηματικο ποσο για την συμμετοχη - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Deghar Adhark31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
Deghar AdharkΜέλος
20/10/2006, 17:32:18
να κανω μια ερωτηση πολυ σοβαρα προς τους υπευθυνους,αλλα και τα μελη του φορουμ.
γιατι δεν βαζετε ενα χρηματικο ποσο {10 ευρω ας πουμε} για την συμμετοχη σε αυτο το φορουμ ?

santaclaws is coming....to town!

scar_faceΜέλος
20/10/2006, 18:05:26
Με ποιον σκοπό να μπει η χρηματική συμμετοχή?

The love is like a ball. Ul c
.|.
20/10/2006, 19:24:05
quote:
γιατι δεν βαζετε ενα χρηματικο ποσο {10 ευρω ας πουμε} για την συμμετοχη σε αυτο το φορουμ ?

Εδώ δεν πληρώνουμε Deghar Adhark για τη συμμετοχή μας και κάνουμε τα δικά μας..
Φαντάσου να πληρώναμε

20/10/2006, 19:30:05
quote:

Τι πάει να πεί για ποιό σκοπό...
Τζάμπα θα μπαίνεις και θα λές οτι λές..

whizΜέλος
20/10/2006, 20:12:58

Aγαπητε Deghar Adhark,

μηπως θα μπορουσες να μας πεις που στηριζεις αυτη την προταση?
σε τι θα ωφελουσε κατι τετοιο?

Με εκτιμηση Άντα

MarteΜέλος
20/10/2006, 21:11:20
Εγώ νομίζω πως πρέπει να είναι ελεύθερο απλά για να γίνει κάποιος μέλος να συμπληρώνει πρώτα ενα ερωτηματολόγιο έξυπνα φτιαγμένο.

Ήρθα από το φως και τους θεούς,και να με,εξόριστος,αποκομμένος μακριά τους...
GWGWΜέλος
20/10/2006, 22:56:38
συμφωνω και γω σε καποιες αλλαγες σε αυτο το site..

με χαλαει πολυ που ο καθενας μπορει να μπαινει, να ανοιγει πεντακοσια ονοματα, να λεει οτι μπουρδα θελει μονο και μονο για να κανει το κομματι του, να εντυπωσιασει ή απλα να δημιουργησει προβλημα

εγω θεωρω οτι θα επρεπε να ειναι πιο κλειστο, να μη μπορει να γινει μελος καποιος χωρις καποιο υποτιπωδη ελεγχο, φυσικα δεν εννοω να καταγραφουν τα στοιχεια μας, ή να δειχνουμε ταυτοτητα, αλλα με καποιο τροπο να ελεγχονται καλυτερα η εγγραφες...

αν μπορουσε πχ (λεω τωρα εγω, δε ξερω..) με το που ανοιγουμε λογαριασμο
να χαρακτηριζομασταν πχ με το ip μας, ο καθε ενας δε θα μπορουσε να ανοιξει 500 λογαριασμους, γιατι θα επρεπε να εχει και 500 computer..

δε ξερω αν γινεται αυτο που ειπα, απλα μου ηρθε τωρα σαν ιδεα..ομως πιστευω οτι πρεπει να γινεται καλυτερος ελεγχος στης εγγραφες και να μην επιτρεπετε τοοοοοσο ευκολα πια η εισοδος..
και δεν εννοω να το κανουμε γκετο, ή μυστικη ομαδα, μην πατε στο αλλο ακρο..

21/10/2006, 05:58:46
allzzaro:
quote:

quote:

Εδώ δεν πληρώνουμε Deghar Adhark για τη συμμετοχή μας και κάνουμε τα δικά μας..
Φαντάσου να πληρώναμε

Χεχε. Με βάζεις σε ιδέες allzzaro.
Λοιπόν. Προτείνω τιμολόγιο:

-προκλητική συμπεριφορά στο ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ - 5 ευρώ (η κουβέντα)
-απάντηση προκλητικής συμπεριφοράς στο ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ - 2 ευρώ η πρώτη και ακολούθως η τιμή αυξάνεται εκθετικά (εκθέτης είναι ο λογάριθμος του αριθμού των αγίων ή των θεοτήτων της θρησκείας που προσβάλλεται, διαιρούμενος με τον αριθμό των ζώντων θρησκευτικών εκπροσώπων του στη χώρα μας, εφόσον αφαιρεθεί από τον αριθμό αυτό, ο αριθμός των παγκόσμιων αιρέσεων ή οικείων φιλοθρησκευτικών οργανώσεων που αφορούν τη θρησκεία που προσβάλλει αυτήν, που δέχτηκε την προκλητική συμπεριφορά)
-κακό χιούμορ - 150 ευρώ, για να μετατραπεί σε αυτοσαρκασμό που είναι πιο σικ
-εκφορά χυδαίων, υποτιμητικών, προσβλητικών κ.λπ. εκφράσεων - υποθήκη στο πατρικό σπίτι αυτού που τις ξεστόμισε, ώστε να μάθουν μερικοί τι σημαίνει καλή ανατροφή
-Βρίσιμο συντονιστή - 10 ευρώ
-Απαξίωση διαχειριστή - 10 ευρώ
-Άσκοπο κράξιμο ομάδας υπευθύνων του ESOTERICA - 100 ευρώ για έκαστο θέμα
-Απειλή μηνύσεως - τα έξοδα του δικηγόρου + 100 ευρώ για κάθε δάκρυ που κυλάει στα μάτια των μελών της ομάδας υπευθύνων (ψυχική οδύνη δηλαδή)
κ.λπ.

GWGW:

quote:
αν μπορουσε πχ (λεω τωρα εγω, δε ξερω..) με το που ανοιγουμε λογαριασμο
να χαρακτηριζομασταν πχ με το ip μας, ο καθε ενας δε θα μπορουσε να ανοιξει 500 λογαριασμους, γιατι θα επρεπε να εχει και 500 computer..

GWGW εκτός από τις περιπτώσεις που κάποιοι άνθρωποι μπαίνουν με σταθερή, ίδια και απαράλλαχη ip κάθε φορά (δεν είναι και πολλές), δεν μπορείς να βασιστείς σ' αυτό το στοιχείο (για οτιδήποτε - γενικά μιλάω), αφού αλλάζει συνέχεια.
Η ip αφορά τη σύνδεση στο internet που έχει κάποιος στον υπολογιστή του. Εάν κλείνει και ανοίγει τον υπολογιστή, αυτή αλλάζει (εκτός εάν έχει επιλέξει στατική ip). Σήμερα έχω την ip τάδε εγώ, αύριο την έχεις εσύ. Απενεργοποιείται η δική μου ip και την πληρώνεις εσύ τη νύφη!

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

angiΜέλος
21/10/2006, 10:56:54
Εγω οφειλω πολλα προστιμα;

21/10/2006, 12:29:58
quote:
Εγω οφειλω πολλα προστιμα;

Περίμενε, κάπου εδώ έχω το τεφτέρι μου!

Πως θέλεις να πληρώσεις, σε μετρητά ή με επιταγή?
Χεχε!

In anticipation of my resurrection...

wendigoΜέλος
21/10/2006, 15:57:38
Αν το μαγαζί δεν δέχεται βερεσέ, με βλέπω σε άσχημη κατάσταση...

No Method, No Guru, No Teacher

Deghar AdharkΜέλος
21/10/2006, 16:22:36
quote:

και για ποιο λογο να ειναι δωρεαν ?

quote:
Aγαπητε Deghar Adhark,

μηπως θα μπορουσες να μας πεις που στηριζεις αυτη την προταση?
σε τι θα ωφελουσε κατι τετοιο?

γιατι θα καταλαβεις ?

καλα,αφου χιουμοριζετε ολοι μαζι,no problem,δεν τον πληρωνω εγω τον server.

whizΜέλος
21/10/2006, 16:54:35

δεν καταλαβα Deghar Adhark,

τι θελεις να πεις?
και γιατι να μην καταλαβω δηλαδη.
Σου εδωσα εγω το δικαιωμα οτι ειμαι καμια χαζη και δεν θα μπορεσω να καταλαβω?
Νομιζω πως σου εκανα μια ερωτηση χωρις να κανω χιουμορ για να δω που την στηριζεις αυτη την προταση.

Αν τωρα δεν εισαι σε θεση ν αδωσεις καποια απαντηση τοτε κακος ανοιξες αυτο το θεμα ,γιατι δεν δειχνεις διαθεσιμος να στηριξεις καπου την προταση σου.

Με εκτιμηση Άντα

Deghar AdharkΜέλος
22/10/2006, 00:27:11
quote:
δεν καταλαβα Deghar Adhark,

τι θελεις να πεις?
και γιατι να μην καταλαβω δηλαδη.
Σου εδωσα εγω το δικαιωμα οτι ειμαι καμια χαζη και δεν θα μπορεσω να καταλαβω?
Νομιζω πως σου εκανα μια ερωτηση χωρις να κανω χιουμορ για να δω που την στηριζεις αυτη την προταση.

Αν τωρα δεν εισαι σε θεση ν αδωσεις καποια απαντηση τοτε κακος ανοιξες αυτο το θεμα ,γιατι δεν δειχνεις διαθεσιμος να στηριξεις καπου την προταση σου.

βαριεμαι τωρα.θα παιξουμε αλλη ωρα οκ ?

22/10/2006, 05:59:13
Deghar Adhark
quote:
βαριεμαι τωρα.θα παιξουμε αλλη ωρα οκ ?

Με εκπλήσεις Deghar!
Εδώ δεν μπαίνεις στον κόπο να απαντήσεις μία απλή ερώτηση και θα μπεις στον κόπο να δώσεις 10 ευρώ για τη συμμετοχή σου στο φόρουμ;!!!
Αίσχος.
100 ευρώ πρόστιμο.

Ψυχή μου,

angiΜέλος
22/10/2006, 11:52:17
amalia
Διαχειριστής

Greece
5712 Μηνύματα Απεστάλη: 22/10/2006, 05:59:13

Με συγχωρεις βρε Αμαλιτσα, αλλα αυτες τις ωρες πεφτεις για υπνο ή σηκωνεσαι;

22/10/2006, 13:31:16
Κι όμως angi μου, σε πληροφορώ ότι τα νυχτερινά ποστ, είναι πολύ ωραία και άνετα. Κατ'αρχήν δεν κολλάει το esoterica, αφού οι πιο πολλοί συμφορουμίτες βλέπουν όνειρα εκείνη την ώρα. Κι έτσι είμαστε 3-4 νοματέοι που ποστάρουμε τη νύχτα και προς το ξημέρωμα.

Ασε που έχεις διαβάσει τι έχει γραφτεί όλη την ημέρα στα θέματα που σε ενδιαφέρουν και μπορείς να ετοιμάσεις τις απαντήσεις σου όπου χρειάζετα, χωρίς να παρέμβουν πολλά άτομα ενδιάμεσα και να σου διακόψουν το συνειρμό.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

22/10/2006, 14:29:34
Που να δεις πόσο βολεύουν κι οι πολύ πρωϊνές ώρες τις καθημερινές (7 - 8)!

In anticipation of my resurrection...

angiΜέλος
22/10/2006, 23:16:04
Εγω φευγω για τη δουλεια στις 05.00 με 06.00. Γι΄αυτο ρωταω...
Μου εχει τυχει ομως και να μην εχω κοιμηθει μεχρι εκεινη την ωρα.

Edited by - angi on 22/10/2006 23:18:18

23/10/2006, 02:07:35
Άστα angi μου...
μου έχει τύχει ακόμα και η περίπτωση, να πέσω για ύπνο στις 6 - στέλνοντας βέβαια κάποιο μήνυμα εκείνη την ώρα - και να ξυπνήσω ξανά στις 7:15 για να πάω δουλειά και να γράψω και πάλι!
Σε γενικές γραμμές πάντως, μου αρέσουν οι ώρες της ησυχίας. Νιώθω πιο καθαρή τη σκέψη μου τότε. Δεν κοιμάμαι και πολύ ούτως ή άλλως, οπότε μπορείς να με βρεις διάφορες ώρες να γράφω, αλλά κυρίως τις μικρές ώρες

Ψυχή μου,