ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πυθαγόρας-ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ 2 ΣΗΜΕΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ???- - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Πυθαγόρας-ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ 2 ΣΗΜΕΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ???- - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Πυθαγόρας31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΨΥΧΗΜέλος
13/05/2004, 15:51:08
SPIRIT... ΠΟΙΟ ΕΝΟΕΙΣ ?

ΨΥΧΗΜέλος
13/05/2004, 15:53:37
ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΥΜΑ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

oneiric1Μέλος
13/05/2004, 16:15:47
ΚΑΜΙΑ..

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

ΨΥΧΗΜέλος
13/05/2004, 17:08:36
ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΠΑΝΤΩΣ

ΔΙΚΗ ΜΑΣ Η ΣΕΛΙΔΑ

ΤΙ ΛΕΣ ΤΗΝ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΣΕ......

ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ?

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΛΕΜΕ

ΧρήστοςΜέλος
14/05/2004, 00:09:58
Καλησπερίζω τους πάντες

Από ότι ξέρω, οι αρχαίοι Έλληνες είχαν κάποια κριτήρια και μια κλίμακα εξέλιξης των ανθρώπων, αν κάποιος γνωρίζει ακριβώς και τα επτά στάδια ας τα γράψει. Νομίζω πάντος πως το προ-τελευταίο στάδιο λεγόταν "Ολύμπιος" και το τελευταίο είχε σχέση με την θέωση (έτσι βγαίνουν και οι ολύμπιοι, στην πραγματικότητα δεν ήταν θεοί αλλά εξελιγμένοι άνθρωποι). Για το στάδιο του ολύμπιου, αναφέρεται και ο Castaneda ώς "μάγους" οποίοι κατάφεραν και περιόρισαν το ενεργειακό τους πεδίο σε μια ευθεία γραμμή (απο πάνω προς τα κάτω) με αποτέλεσμα να έχουν αποκτήσει ένα είδος αθανασίας, οποίοι είχαν απεριόριστες ιδιότητες, αναφέροντας παρόμοιες με αυτές που προαναφέρθηκαν για τον Πυθαγόρα.

XDΜέλος
16/05/2004, 08:33:02
Για τον Πυθαγόρα λέγονται διάφορα πράγματα, η λαϊκή παράδοση τον θέλει ικανό όχι μόνο να εμφανίζεται σε διάφορα σημεία ταυτόχρονα αλλά και να μπορεί, νομίζω, να μετατρέπει και τα χέρια του σε χρυσό..

Τώρα που η αλήθεια και που ο μύθος.. «τρέχα γύρευε»..

CYBERMASTERΜέλος
16/05/2004, 15:43:16
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΕΙΧΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΩΣ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΤΕΙ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ
-ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟΝ 2 ΑΙΩΝΑ ΠΡΟ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ- ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ Η ΤΗΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΣΙ ΟΧΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ!!!
ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΝΑ ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΤΕΙ!!!
Α ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΦΕΙΛΑΔΕΛΦΙΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΗΣΤΗ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΑΥΤΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΑ ΥΠΕΡΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΟΥΝ ΑΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΑΝΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜΕΙΣ!!!

XDΜέλος
17/05/2004, 09:01:00
Το θέμα της αρχαίας γνώσης έγκειται στο ερώτημα κατά πόσο ο μύθος ήταν προ δεκάδων εκατοντάδων χιλιετιών ιστορία κάποιων εξελιγμένων ανθρώπων που φτάσανε σε έναν βαθμό απόλυτης τεχνικής (όχι ψυχικής) τελειότητας και βεβαίως τι κατάφερε να φτάσει στους απογόνους τους όταν για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο αυτοί οι ανεπτυγμένοι πολιτισμοί χαθήκανε από «προσώπου γης» διακόπτοντας ( ή ολοκληρώνοντας; ) την εξελικτική τους πορεία.

Αν μια τέτοια θεώρηση είναι σωστή και δεν προέρχεται από εσφαλμένη ερμηνεία της μυθολογίας (σύγχρονη αλληγορία) τότε είναι μάταιη η προσπάθεια κατανόησης της πανάρχαιας αυτής τεχνολογίας με όρους της σύγχρονης εποχής, δεδομένου ότι τα κείμενα δεν είναι επιστημονικά συγγράμματα (μακάρι να ήταν ή να μπορούσαν με κάποιον τρόπο να ανακτηθούν) αλλά αναμνήσεις ενός κατώτερα τεχνολογικού πολιτισμού από το ένδοξο τεχνολογικό παρελθόν των προγόνων του..

Εάν υποθέσουμε ότι ο Πυθαγόρας είχε πρόσβαση σε τέτοιες τεχνολογικές γνώσεις & και «υπολείμματα» εφαρμογών τους (δηλαδή μηχανών) τότε όλα τα παράδοξα του μπορούσαν να είναι πιθανά, αυτό βέβαια δεν αποκλείει την πιθανότητα, ελλείψει απτών αποδείξεων, τα πάντα να είναι προϊών της ανθρώπινης φαντασίας δηλαδή μυθολογία..

CYBERMASTERΜέλος
17/05/2004, 14:29:55
KAI ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΧΡΗΣΤΗ ΧD ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΝΩΣΗ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

XDΜέλος
17/05/2004, 18:03:39
Συμφωνώ απόλυτα …

Edited by - XD on 17/05/2004 18:06:21

20/05/2004, 15:38:34
ME SYGXORITE POY DEN EXO NA PROS8ESO KATI STO 8EMA ALA PIGENETE STIN SELIDA
1) http://www.worldmysteryrc.org/skulls3.htm
2) http://www.unmuseum.org/cryskull.htm

OPU 8A DIAVASETE LIGOSTA GIA TA KRYSTALINA KRANIA POU ANEFETE I PSIXI.

KALI SAS SPERA KE KALA NA PERNATE....

AGAPA GIA NA MIN MISIS.

Leonardo