ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ????? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ????? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

KERRY KING30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
01/11/2013, 17:40:14
quote:
Εθνικιστής είμαι όσο βλέπω ότι υπάρχει αποδεδειγμένη τάση(με βάση τα δικά μου κριτήρια),ότι ο ολοκληρωτισμός έχει διεθνικό πρόσωπο.Πέραν από ιδεολογίες.Με σημαία την απόλυτη εξουσία.

Έχεις δίκιο φίλε @ΑΜΕΙΝΙΑΣ. Υπήρξα κι εγώ θιασώτης μιας παγκόσμιας πολιτείας. Φανατικός υποστηριχτής της Ε.Ε. με την ελπίδα μιας πλήρους ένωσης... Ανέκαθεν ένοιωθα ότι ζω σε λάθος χώρα, δεν έχω την παραμικρή σχέση με αυτό που θα χαρακτηρίζαμε "μέσος νεοέλληνας". Έχω αλλοδαπή σύζυγο και αβάπτιστα παιδιά - τι σχέση έχω εγώ λοιπόν με αυτό που χαρακτηρίζεται "ακροδεξιός χώρος" ???

promitheus90Μέλος
01/11/2013, 17:40:34
Βασικά η αντιμετώπιση της ιδέας του DSM ήταν η αναμενόμενη. Πρέπει να το καταλάβεις φίλε μου ότι είναι πολύ θεωρητική, πιστεύω σε αυτήν αν και δεν ξέρω αν θα την απέδιδα με τους δικούς σου όρους. Πιο "ρεαλιστική" και κοντά στα τωρινά δεδομένα είναι η εμφάνιση μιας ηγετικής μορφής που θα μπορούσε να ελέγχει τα πράγματα όχι και με τον πιο δημοκρατικό τρόπο αλλά σίγουρα με γνώμονα το καλό του λαού (όχι των Πολιτών εν προκειμένω). Το πιστεύω ότι είμαστε διαμορφωμένοι σε μορφή πυραμίδας. Ό,τι κάνει η κορυφή αποτελεί πρότυπο για τη βάση, κι όποιος πράττει εκτός αυτού είναι αυτόματα περιθώριο. Αυτά τα είχα πει και στον macedon σε ένα παρεμφερές θέμα, θα βοηθούσε αν εμφανιζόταν γενικά. Ωστόσο, όλα αυτά τα λέω πάντα με γνώση ότι και η δικιά μου ιδέα είναι θεωρητική.

skartados, Αίολος, Προκρούστης, KERRY KING

Δεν ξέρω τι περνάτε, δεν είναι θέμα μου. Ωστόσο, είναι ξεφτίλα να στηρίζεις Χρυσή Αυγή και τα επιχειρήματα υπέρ της από μέρους σας να είναι αυτά που είναι. Αλλά τα έχουμε ξαναπεί και έχουμε τελματώσει. Ξαναλέω και το θεωρώ απόλυτη αλήθεια, η ΧΑ είναι ένα ακόμα πρόβλημα και είναι 0 λύση.

Και τέλος πάντων, αυτό το λέω σε καθένα εδώ μέσα που πιστεύει ότι όντας εθνικιστής με τα σημερινά πρότυπα να αλλάξει πρότυπα. Ούτε Χίτλερ, ούτε Μουσολίνι, ούτε Μεταξάς, ούτε Παπαδόπουλος. Ίωνας Δραγούμης είναι η απάντηση (στήριζε τη συνύπαρξη Ελλάδας και Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όπως και ο Ρήγας Φερραίος). Πρότυπο ηγέτη είναι ο Καποδίστριας (ο σκαρταδος θα διαφωνήσει, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί).

Τέλος, για τους αριστερούς, ας έχουν πιο πολύ στο μυαλό τους τον Παναγούλη και τον Παπαναστασίου και όχι τα μαλακιστήρια με τα καλάσνικοφ. Όχι ότι αλλάζει κάτι έτσι. Ξαναλέω ότι η τάξη συντηρείται από τη σύγκρουση, οπότε οι φανατισμένοι και οι θερμοκέφαλοι δυστυχώς μου φαίνονται νομοτέλεια.

01/11/2013, 17:41:52
Παγκόσμιος πολιτισμός δεν θα υπάρξει ποτέ όσο υπάρχει το Ισλάμ (κατά κύριο λόγο) και οι λοιπές θρησκείες...

01/11/2013, 17:43:11
Οι νεοναζί είναι πρόβλημα,ναι.Και κατακριτέοι,ναι.
Οι ακροαριστεροί με ανθελληνική συμπεριφορά είναι πρόβλημα,ναι.Και κατακριτέοι επίσης.Ναι.

Αλλά όλοι οι παραπάνω ,και με μας επίσης που βρισκόμαστε εκτός των δυο αυτών "νοοτροπιών", χρησιμοποιούμαστε όλοι μαζί.
Από κάποιους πάνω από όλα αυτά.

Αν δε το καταλάβουμε δεν θα καταφέρουμε τίποτα.
Θα αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια.
Εμείς από την "πρακτική" πλευρά,ο φίλος μου ο DSM,από τη "θεωρητική" και όλοι μαζί θα κάνουμε μια τρύπα στο νερό...

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

01/11/2013, 17:53:03
promitheus90 κανένα ζόρι δεν τραβάω για να ψηφίσω Χ.Α.
Εγώ άκυρη/λευκή ψήφο δεν πρόκειται να ρίξω ποτέ - ούτε πρόκειται να το παίξω αδιάφορος και να πάω παραλία...

Επιλέγω πάντα με βάση την επιρροή που θα ασκηθεί στο κοινοβούλιο. Την δεδομένη εποχή θέλω την "αλητεία" της Χ.Α. μέσα στην Βουλή. Θέλω κάποιον να είναι μέσα και να τους βρίζει. Αφού δεν μπορώ να το κάνω εγώ, ας το κάνει κάποιος άλλος. Μπορεί αυτό να προσβάλει την αισθητική του Agnostic πχ, αλλά καρφάκι δεν μου καίγεται... Και η δική μου αισθητική έχει προσβληθεί πολλάκις τόσα χρόνια, οπότε γιατί να με νοιάζει ???

Γουστάρω με τρέλα τον Κασιδιάρη δήμαρχο Αθήνας. Εκεί, να πιάσουμε τον ολοκληρωτικό πάτο και να αποφασίσουμε πλέον αν θα γίνουμε κράτος κάποια στιγμή ή να το διαλύσουμε επιτέλους το μπουρδέλο και να γίνουμε ένα ομόσπονδο κρατίδιο ενός σοβαρού κράτους... Θεωρώ πως μια δημαρχία Κασιδιάρη θα ήταν το απόλυτο crash-test για το πτώμα που ονομάζουμε Ελληνική Δημοκρατία. Ευτυχώς για κάποιους από εσάς πάντως, δεν είμαι δημότης Αθηνών....

Ναι, θα ήθελα ένα σοβαρό κόμμα με σοβαρούς ανθρώπους που αγαπάνε την ιδιότητα να είσαι Έλληνας... Ακόμα περιμένω....

01/11/2013, 17:57:19
quote:
Θα αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια.
Εμείς από την "πρακτική" πλευρά,ο φίλος μου ο DSM,από τη "θεωρητική" και όλοι μαζί θα κάνουμε μια τρύπα στο νερό...

Εδώ δεν μπορούμε να βρούμε τι μας χωρίζει φίλε @ΑΜΕΙΝΙΑΣ.
Αρκεί να διαφωνούμε και να αφορίζουμε....

01/11/2013, 18:02:37
Ανθρωποι και...ανθρωπάκια.

Κάλλος και...ούγκ.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

01/11/2013, 18:19:57
quote:
ΑΜΕΙΝΙΑΣ
Θέλω να κάνω και μια διευκρίνηση.

Εθνικιστής είμαι όσο βλέπω ότι υπάρχει αποδεδειγμένη τάση(με βάση τα δικά μου κριτήρια),ότι ο ολοκληρωτισμός έχει διεθνικό πρόσωπο.Πέραν από ιδεολογίες.Με σημαία την απόλυτη εξουσία.

Όταν πάψει(και πρέπει να το καταφέρουν οι λαοί,απανταχού,αυτό),τότε θα αρχίσω να σκέφτομαι να γίνω παγκόσμιος πολίτης.Και θα μου αρέσει,δεν το κρύβω.Αλλά το βλέπω πολύ μακριά αυτό...

Μέχρι τότε, η πένα και το σπαθί μου,θα υπηρετούν την πατρίδα μου.

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

quote:
Οι νεοναζί είναι πρόβλημα,ναι.Και κατακριτέοι,ναι.
Οι ακροαριστεροί με ανθελληνική συμπεριφορά είναι πρόβλημα,ναι.Και κατακριτέοι επίσης.Ναι.

Αλλά όλοι οι παραπάνω ,και με μας επίσης που βρισκόμαστε εκτός των δυο αυτών "νοοτροπιών", χρησιμοποιούμαστε όλοι μαζί.
Από κάποιους πάνω από όλα αυτά.

01/11/2013, 19:50:26
Λαμπρά. Τώρα δέσαμε.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

01/11/2013, 20:04:49
quote:
Λαμπρά. Τώρα δέσαμε.

Μαλλον αρχίζουμε να απασφαλιζουμε ...
η πριν απο λίγο εκτέλεση των δυο νεαρών (για άλλους τριών)
δείχνει οτι κάποιοι επιχειρούν αποσταθεροποίηση.

not asked to learn how deep the secrets ... there are no