ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τεστ: Κ.Δ., θεόπνευστη ή ασυναρτησίες; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Τεστ: Κ.Δ., θεόπνευστη ή ασυναρτησίες; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

trexagireve30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
15/02/2010, 23:51:19
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τσακωνόμαστε και να πικραίνουμε ο ενας τον αλλον επειδή έχουμε διαφορετικές απόψεις.
Προσέξτε .. τα λόγια μένουν.
Μην λέτε λόγια λοιπόν που δεν πρέπει..
16/02/2010, 09:34:53
Απορία ψάλτου βήξ και άγνοια ημιμαθούς,μωρία...
16/02/2010, 09:49:01
quote:

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τσακωνόμαστε και να πικραίνουμε ο ενας τον αλλον επειδή έχουμε διαφορετικές απόψεις.
Προσέξτε .. τα λόγια μένουν.
Μην λέτε λόγια λοιπόν που δεν πρέπει..

Καλημέρα Allzzaro..

Είναι τυχαίο , που μόνο με τον συγκεκριμένο κύριο μονίμως και με όλους δημιουργείται θέμα?

Τουλάχιστον , να ήξερε και τι έλεγε..

soul

16/02/2010, 09:58:31
Εαρινάκι μου, το ξέρουμε ότι δεν μπορείς να δεχτείς την άγνοια σου, αλλά,μόνο συκοφαντώντας κα προσπαθώντας να κατηγορείς, δεν έχεις αξία...Κατάλαβε, πόσο ..ξεβράκωτος είσαι...
Ζεις για μένα!!!!!Όλα τα άλλα, προφάσεις εν αμαρτίαις...Τα θέματα, δεν σε απασχολούν, μόνο το να "σώσεις"το φόρουμ απο μένα, Δον Κιχώτη ,της κλάψας;Δες τα χάλια σου μια φορά,γιατί,στη Λάρισα αν έλθεις,ποτέ, θα δεις πάντως, ότι είσαι γνωστός,πια, σαν γελοτοποιός και παιδί...Σε διαβάζουν αρκετοί..Σε λίγο θα γίνεις φιγούρα σε καρτούν...
16/02/2010, 10:57:19
quote:

Εαρινάκι μου, το ξέρουμε ότι δεν μπορείς να δεχτείς την άγνοια σου, αλλά,μόνο συκοφαντώντας κα προσπαθώντας να κατηγορείς, δεν έχεις αξία...Κατάλαβε, πόσο ..ξεβράκωτος είσαι...
Ζεις για μένα!!!!!Όλα τα άλλα, προφάσεις εν αμαρτίαις...Τα θέματα, δεν σε απασχολούν, μόνο το να "σώσεις"το φόρουμ απο μένα, Δον Κιχώτη ,της κλάψας;Δες τα χάλια σου μια φορά,γιατί,στη Λάρισα αν έλθεις,ποτέ, θα δεις πάντως, ότι είσαι γνωστός,πια, σαν γελοτοποιός και παιδί...Σε διαβάζουν αρκετοί..Σε λίγο θα γίνεις φιγούρα σε καρτούν...

Χαίρομαι ιδιαίτερα που βρίσκουν -λόγω εμού- οι Λαρισαίοι το χαμόγελό τους φίλε μου...μακάρι πάντα να χαμογελούν και ας είμαι εγώ η αιτία!

Επι του προκειμένου τώρα , έχεις κάτι να πείς?

soul

16/02/2010, 11:22:09
quote:

Δεν σε συκοφάντησα και ούτε σε έβρισα ποτέ...και όλες μου οι αναφορές γίνονται επι των θέσεών σου ...επιπροσθέτως , θα πρέπει να σου υπενθυμίσω , ότι προσπάθησα να μην απαντώ στα όσα λές , μέχρι που ανέλαβες την πρωτοβουλία και μάλιστα με ειρωνικό και αήθη τρόπο -όπως εξ'αλλου πάντα συνηθίζεις- να παρέμβης σε δική μου απάντηση-τοποθέτηση ..!

Προσωπικά δεν σε έχω βρίσει ποτέ...και κανέναν συνδίκτυο ...εσύ αντίθετα σχεδόν τους πάντες και αυτό είναι καταγεγραμμένο .... όμως την διακριτική ευγένεια του καθενός , μην την εκλαμβάνεις ως αδυναμία!

Το μόνο που κατ'εξακολούθηση σου έχω ζητήσει , είναι και το αυτονόητο...να γίνεις άνθρωπος και να σέβεσαι και να προσέχεις το πως μιλάς και συμπεριφέρεσαι..αυτό φίλε μου!

soul

16/02/2010, 11:42:14
Έχεις χοντρό πρόβλημα αγόρι μου, γιατί αυτά που λές για μένα ισχύουν για σενα,αφού εγώ είμαι χριστιανός και υπερασπίζομαι τις θέσεις μας,
ενώ εσύ,διχως θέσεις, διχως πίστη, αποφάσισες να σώσεις τον κόσμο απο μένα κι απαντας πριν απο όποιον συνομιλω,νομίζοντας ότι με απομονώνεις...
Τιμή μου και ....αρρώστια σου...
Και πηγαινε σε κανεναν γιατρό γι αυτά που γράφεις...Θα σε βοηθήσει...
Γιατί,μάλλον, νομίζεις ότι είσαι ....εγώ...
16/02/2010, 12:16:21
quote:

Έχεις χοντρό πρόβλημα αγόρι μου, γιατί αυτά που λές για μένα ισχύουν για σενα,αφού εγώ είμαι χριστιανός και υπερασπίζομαι τις θέσεις μας,
ενώ εσύ,διχως θέσεις, διχως πίστη, αποφάσισες να σώσεις τον κόσμο απο μένα κι απαντας πριν απο όποιον συνομιλω,νομίζοντας ότι με απομονώνεις...
Τιμή μου και ....αρρώστια σου...
Και πηγαινε σε κανεναν γιατρό γι αυτά που γράφεις...Θα σε βοηθήσει...
Γιατί,μάλλον, νομίζεις ότι είσαι ....εγώ...

Ασφαλώς είναι θεμιτό , το να υπερασπίζεται κανείς τις θέσεις του και την πίστη του ... αυτό το κατανοώ και το αποδέχομαι ως λογικότατο και ίσως κάποιες φορές και επιβεβλημμένο!

Μα έχει τεράστια διαφορά , το υπερασπίζομαι τις θέσεις μου , με σεβασμό και όμορφο τρόπο και άλλο βρίζοντας και ειρωνευόμενος τους πάντες και τα πάντα!

Σου έχω ξανα-ζητήσει -τουλάχιστον με μένα- να είσαι ευγενικός και συγκρατημένος και να καταθέτεις τις απόψεις σου με κόσμιο τρόπο , όπως συνάδει με την ηλικία σου -όπως λές- εσύ όμως προτιμάς ...

Το σκίσε με ν'αλλάξω ράφτη..το φασίστα..και τα άλλα τα τρελλά που λές και είναι καταγεγραμμένα...δεν χρειάζεται να κάνω αναφορά...εκεί είναι όλα , δές τα μόνος σου!

Θα σε παρακαλέσω λοιπόν , γι'αλλη μια φορά να κοντρολάρεις την έπαρση απο την οποία διακατέχεσαι και να επιδείξεις τον απαιτούμενο σεβασμό και να σκεφθείς -στο έχω ξαναπεί- ότι αν όλοι σε ακολουθούσαν στο τρόπο που έχεις επιλέξει να μιλάς και να συμπεριφέρεσαι , τότε θα μιλούσαμε για χάβρα των Ιουδαίων..!

Και θα αστειευθούμε -ασφαλώς- και θα πειράξουμε -με ωραίο τρόπο- αλλα δεν έχει καμμιά σχέση αυτό , με τις βρισιές και τις καταθέσεις κοσμητικών επιθέτων και ειρωνικών σχολίων!

Θα σε παρακαλέσω , να σταματήσει εδώ αυτό και -αν γίνεται- να μην ξανασυμβεί!

Ελπίζω να δείξεις αυτοσυγκράτηση...

soul

16/02/2010, 13:40:24
Εσύ αγόρι μου,έχεις πολύ μεγάλο εγωισμό,γιατί,ενώ εγώ σου λέω να γράφεις για τα θέματα κι όχι για μένα, γιατί μου δίνεις αξία, εσύ το γυρνάς ότι εγώ κανω αυτό σε σενα ..Και προσπαθείς, επίμονα, να το επιβάλεις...
Δεν είναι θέμα πίεσης, η αλήθεια..Απλά, απο τη μέρα που γράφεις έχει να γινει ουσιαστικός διάλογος εδώ μέσα....Το πιάνεις;Αν θές, άφησε να μιλήσουν οι υπόλοιποι, που προσαπαθεις να "πατρονάρεις", για να δεις πως έχουν τα πράγματα...
Θέλεις να καθοδηγείς τα συμπεράσματα κι αυτό γιατί έχεις λάθος και το ξέρεις....Έτσι ειναι και σε καταδεικνύει, ως ανώριμο....
Κάνε και την "πάπια" καμιά φορά...Όχι μόνο την κότα...
16/02/2010, 13:49:55
quote:

Εσύ αγόρι μου,έχεις πολύ μεγάλο εγωισμό,γιατί,ενώ εγώ σου λέω να Έτσι ειναι και σε καταδεικνύει,

.... ως ανώριμο....

Κάνε και την "πάπια" καμιά φορά...

....Όχι μόνο την κότα...

Σταμάτα να βρίζεις σου λέω και να βάζεις ταμπέλες στον κόσμο αλλα απ'οτι βλέπω συνεχίζεις...τόσο δύσκολο σου είναι να το σταματήσεις αυτό?

soul