ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ομαδα Ε site - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ομαδα Ε site - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

ahlobar12 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ahlobarΜέλος
04/08/2011, 05:40:13
Θα μου πειτε τωρα γιατι ανοιξα θεμα για την ομαδα ε αφου ειναι απειρα.Θελω ομως να εξετασουμε κατι αλλο.Ριξτε μια ματια αν δεν σας κανει κοπο στο site http://www.omada-epsilon.com/ και πειτε τη γνωμη σας
1)Τι ρολο παιζει αυτο το ημερολογιο/χρονομετρο και ποια μιασματα θα καουν,τι ειναι αυτη η ημερομηνια γιατι δν μου λεει κατι 5/12/11 αν δεν κανω λαθος.
2)Στη επιλογη θεματων για τους ανθελληνες (προσοχη στις φωτο στην ενοτητα Opus Dei)
3)Για τους εβραιους
4)Γενικοτερα ολη την επιλογη θεματων που εχουν στα αριστερα του σαιτ

Και συγχωρεστε με αν και ξανα-ανοιχτει καποιο παρομοιο θεμα,*ηταν τοσα πολλα που δεν μπορουσα να ψαξω,

cogito ergo sum

05/08/2011, 02:28:44
Συγνώμη , αλλα αυτη η σελίδα δεν αφήνει και κανέναν που να μην τον κατονομάσει η τουρκοσπορο η εβραιοφιλο η μασωνο η ομοφυλόφιλο !!!;;!!;!
Μέχρι και το λαος και τη χρυσή αυγή που υποτίθεται αγωνίζονται για τα ιδανικά της πατρίδας ,και αυτούς ανθελληνες τους λέει.

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ

cyberia93cryΝέο Μέλος
05/08/2011, 04:28:30
Χθες μιλουσα με εναν φιλο μου λιγο πορωμενο μ'αυτα και μου ειπε περιμενε να δεις σε 150 μερες τι θα γινει... Και τωρα μπηκα τυχαια και ειδα αυτη την ιστοσελιδα!
Ο φιλος μου ειπε οτι οι αλλοδαποι, ανθελληνες κτλ θα φανε kick απο τη χωρα τη συγκεκριμενη ημερομηνια (το πως δεν μου το ειπε)... Για τους Εβραιους εχω ακουσει κι απο αλλου οτι κυβερνανε τα παντα (ειναι γνωστο αυτο εξαλλου) και πολλοι πολιτικοι της Ελλαδας λενε ειναι Εβραιοι κι εχουν κανει πολλα κακα στη χωρα. Οπως ο Σημιτης κι ο Παπανδρεου που δεν ειναι καν αυτα τα ονοματα τους. Και μαλλον τους εχουν βαλει στο στοχαστρο καποιοι, τι να πω. Η συγκεκριμενη ιστοσελιδα φαινεται οτι γραφτηκε απο πορωμενα ατομα, σε ορισμενα σημεια τους πιανει κριση!

violent kingΜέλος
05/08/2011, 21:15:18
αρτζι μπουρτζι και λουλας,τρια πουλακια κλπ κλπ μην τρωτε ιμαμ μπαιλντι ειναι τουρανικο

Countess it is your night
You are haunted by your wild desires
Possessed by bestial lust
You are the goddess of the love

ahlobarΜέλος
11/10/2011, 00:34:05
cyberia93cry δεν νομιζω να κυβερνουν οι εβραιοι τον κοσμο και εμεις να το ξερουμε...οσο για τον "διγμω" που λες τι?θα ξυπνησουν μια μερα και θα τους διωξουν ολους?αυτο δεν γινεται για οικονομικους λογους.Αλλα το ρολοι με αγχωνει καπως..

τι ειναι αν-ηθικο?

ahlobarΜέλος
11/10/2011, 00:42:01
διωγμο σορρυ

τι ειναι αν-ηθικο?

RedArrowZΜέλος
11/10/2011, 03:48:21
Εγώ παίρνω πιο σοβαρά την ομάδα Πύραυλο

ahlobarΜέλος
11/10/2011, 04:12:18
χαχαχαχαχα πλακα πλακα ΑΛΛΑ υπαρχει το αλλα ή θελουμε να υπαρχει

τι ειναι αν-ηθικο?

11/10/2011, 18:22:09
Λέει μέσα το κείμενο

"που μαστίζουν και καταδυναστεύουν την Ελλάς".Όχι την Ελλάδα. Την Ελλάς. Λάθος αιτιατική

επίσης στα λινκ

"αφανισμός των Έλλην"

Για κάποιο λόγο τα ουσιαστικά "Έλλην" και "Ελλάς" τα θεωρούν άκλιτα...

Μήπως είναι χιουμοριστική σελίδα;;;

11/10/2011, 23:00:05
Όντως, η σύνταξη θυμίζει ... τον europaio2...

Τουρκοκορεάτικα ελληνικά με περιεχόμενο αέρα κοπανιστό...

macedon

ahlobarΜέλος
11/10/2011, 23:52:15
πρεπει παντως να παραδεχθειται οτι ειναι πολυ περιεργο σαιτ..οπως και οι φωτογραφιες που εχει...

τι ειναι αν-ηθικο?

ΧΜέλος
12/10/2011, 10:25:58
Σιγά το περίεργο, τόσοι και τόσοι βλαμμένοι κυκλοφορούν.

Εμένα πάντως μ' αρέσει η αντίστροφη μέτρηση που απ' οτι βλέπω λήγει με το νέο έτος.

Οπότε ακόμη και αν δεν γίνει τίποτα θα μας πουν... "Καλή Χρονιά".