- Ομαδα Ε site - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
1)Τι ρολο παιζει αυτο το ημερολογιο/χρονομετρο και ποια μιασματα θα καουν,τι ειναι αυτη η ημερομηνια γιατι δν μου λεει κατι 5/12/11 αν δεν κανω λαθος.
2)Στη επιλογη θεματων για τους ανθελληνες (προσοχη στις φωτο στην ενοτητα Opus Dei)
3)Για τους εβραιους
4)Γενικοτερα ολη την επιλογη θεματων που εχουν στα αριστερα του σαιτ
Και συγχωρεστε με αν και ξανα-ανοιχτει καποιο παρομοιο θεμα,*ηταν τοσα πολλα που δεν μπορουσα να ψαξω,
cogito ergo sum
Μέχρι και το λαος και τη χρυσή αυγή που υποτίθεται αγωνίζονται για τα ιδανικά της πατρίδας ,και αυτούς ανθελληνες τους λέει.
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ
Ο φιλος μου ειπε οτι οι αλλοδαποι, ανθελληνες κτλ θα φανε kick απο τη χωρα τη συγκεκριμενη ημερομηνια (το πως δεν μου το ειπε)... Για τους Εβραιους εχω ακουσει κι απο αλλου οτι κυβερνανε τα παντα (ειναι γνωστο αυτο εξαλλου) και πολλοι πολιτικοι της Ελλαδας λενε ειναι Εβραιοι κι εχουν κανει πολλα κακα στη χωρα. Οπως ο Σημιτης κι ο Παπανδρεου που δεν ειναι καν αυτα τα ονοματα τους. Και μαλλον τους εχουν βαλει στο στοχαστρο καποιοι, τι να πω. Η συγκεκριμενη ιστοσελιδα φαινεται οτι γραφτηκε απο πορωμενα ατομα, σε ορισμενα σημεια τους πιανει κριση!

Countess it is your night
You are haunted by your wild desires
Possessed by bestial lust
You are the goddess of the love
τι ειναι αν-ηθικο?
τι ειναι αν-ηθικο?
τι ειναι αν-ηθικο?
"που μαστίζουν και καταδυναστεύουν την Ελλάς".Όχι την Ελλάδα. Την Ελλάς. Λάθος αιτιατική
επίσης στα λινκ
"αφανισμός των Έλλην"
Για κάποιο λόγο τα ουσιαστικά "Έλλην" και "Ελλάς" τα θεωρούν άκλιτα...
Μήπως είναι χιουμοριστική σελίδα;;;
Τουρκοκορεάτικα ελληνικά με περιεχόμενο αέρα κοπανιστό...

macedon
τι ειναι αν-ηθικο?
Εμένα πάντως μ' αρέσει η αντίστροφη μέτρηση που απ' οτι βλέπω λήγει με το νέο έτος.
Οπότε ακόμη και αν δεν γίνει τίποτα θα μας πουν... "Καλή Χρονιά".