- 19 Ιουνίου 2016-30 Νοεμβρίου 2019:Οι 1260 μέρες των 2 προφητών! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Εκπληκτικό!β παγκοσμιος-γ παγκόσμιος!
3 εβδομαδες ΑΚΟΜΑ!Οχι την επομενη,ουτε την μεθεπομενη,την παρα-μεθεπομενη Δευτερα!!!
21 μερες ειρηνης ακομα για τον πλανητη γη!Ας χαρουμε την ειρηνη αυτων των 3 εβδομαδων,γιατι τα 200 μυρια που θα συγκρουστουν,θα φερουν εκατομμυρια θανατους στον κοσμο!
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
21 μερες ειρηνης ακομα για τον πλανητη γη!Ας χαρουμε την ειρηνη αυτων των 3 εβδομαδων,γιατι τα 200 μυρια που θα συγκρουστουν,θα φερουν εκατομμυρια θανατους στον κοσμο!
Ρε συ Γιώργο τι θα γίνη με σένα; Βαλτός είσαι αμέτι μουχαμέτι κάθε φορά να μου την χαλάς; Παω να ειπράξω την σύνταξή μου, τσουπ την ίδια ημερομηνία βάζεις να έρχεται ο αντίχριστος, κανονίζω με την παρέα να μαζευτούμε για κάνα κοψίδι, νάσου και ο αντίχτιστος την ίδια μέρα, κανονίζω για τις 6 Ιουνίου πενθήμερη εκδρομή, και την ίδια μέρα κανονίζεις να συγκρουστούν τα 200 μύρια. Χώρια που τις προάλλες με αυτά που έγραψες κλείστηκε η κυρα Μαρία στο υπόγειο πάρκινγκ για να γλιτώση από τους βομβαρδισμούς, και την άλλη μέρα μου τα έψαλε από τηλεφώνου.
*
Sesostris,δεν φταιω εγώ για τις συνεχόμενες αναβολες,φταίνε 2 παράγοντες:
Ο πρώτος είναι τα ψεμματα.Ψεμματα που είπαν για Δεκέμβριο και Μάρτη.Ο δεύτερος είναι ότι πίστεψα σε αυτά τα ψεμματα,διότι ταίριαζαν και οι δύο αυτοί μήνες με την έρευνα την δική μου. Τώρα ταιριάζει απόλυτα ο Ιουνιος. Πως γίνεται να ταιριάζει ταυτόχρονα και ο Δεκέμβρη,Και ο Μαρτης και ο Ιουνιος,είναι μεταφυσικό ζήτημα....
Ο πρώτος είναι τα ψεμματα.Ψεμματα που είπαν για Δεκέμβριο και Μάρτη.Ο δεύτερος είναι ότι πίστεψα σε αυτά τα ψεμματα,διότι ταίριαζαν και οι δύο αυτοί μήνες με την έρευνα την δική μου. Τώρα ταιριάζει απόλυτα ο Ιουνιος. Πως γίνεται να ταιριάζει ταυτόχρονα και ο Δεκέμβρη,Και ο Μαρτης και ο Ιουνιος,είναι μεταφυσικό ζήτημα....
Θέλω να πω και κάτι άλλο.Το Πάσχα που μας πέρασε,στην τελετή αφής του Αγίου Φωτός από τον Πατριάρχη Ιεροσολυμων κάτω στο Ισραηλ,άκουσα ότι κρατούσε στα χέρια του 33 λαμπάδες,όσα και τα χρόνια του Χριστού! Έτσι,και από αυτό το γεγονός πιστοποιείται ότι ο Χριστός ήταν 33 ετών στην Ανάσταση, άρα και ότι και ο Αντιχριστος θα είναι τόσα,εμφανιζόμενος σαν τον ίδιο τον Ιησού στην δεύτερη έλευση του στην γη
ΕΙΚΟΣΙ!
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
Το Πάσχα που μας πέρασε,στην τελετή αφής του Αγίου Φωτός από τον Πατριάρχη Ιεροσολυμων κάτω στο Ισραηλ,άκουσα ότι κρατούσε στα χέρια του 33 λαμπάδες,όσα και τα χρόνια του Χριστού!
Και 133 να ήταν οι λαμπάδες που κράταγε ο πατριάρχης Γιώργο, το ίδιο κάνει. Σου απέδειξα με ιστορικές αναφορές πάνω στα κείμενα της Καινής Διαθήκης, ότι ο Ιησούς των ευαγγελίων μόνο 33 ετών δεν μπορεί να ήταν κατά την σταύρωση.
*
Σωτηρη, η Άγια Γραφή η ίδια,μας δίνει το 33,5 για ηλικία του Χριστού στην σταυρωση.Ξεκινάει με το "ωσεί τριάκοντα" του Λουκά,και καταλήγει στα 3,5 χρόνια διδασκαλίας του Δανιήλ στην προφητεία του για την "έσχατη εβδομάδα". Μας λέει Δηλαδή ο Δανιήλ ότι ο Ιησούς δίδαξε για 3,5 χρόνια.Τώρα,το " ωσεί τριάκοντα",πως ερμηνεύεται το "ωσεί". Αν ο Χριστός ήταν κάτω από 30 συμπληρωμένα,το απαγορεύει ο Μωσαικος Νόμος,άρα ήταν τριάντα,σίγουρα,συμπληρωμένα.Αν ήταν 31,θα έλεγε " τριάκοντα ένα",οπότε ούτε 31 ήταν.Αν ήταν και όμως 30 ακριβως, δεν θα έλεγε "ωσεί"! Αυτό τώρα μοιάζει με σπαζοκεφαλια,άλλα δεν είναι!η απάντηση βρίσκεται στους μήνες!ο Ιησούς στην έναρξη της διδασκαλίας του ήταν 30 ετών και 4 μηνών,η έστω κάποιους μήνες παραπάνω από τα 30...Έτσι,απαντιεται το " ωσεί"!