- 19 Ιουνίου 2016-30 Νοεμβρίου 2019:Οι 1260 μέρες των 2 προφητών! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:nediB,ο Θεός έχει αποφασίσει να τελειώσει τον κόσμο το 2023.Άρα,έχει αποφασίσει και για μας,να ζήσουμε και να μαρτυρήσουμε στα χρόνια του Αντιχριστου!Δεν θα λάβουμε κανένα χάραγμα,δεν θα προσκυνησουμε καμία εικόνα!
Βρε δεν πας καλα,επειδη εμεις οι δυο ειμαστε για φουνταρισμα,νομιζεις οτι ειναι ολος ο κοσμος.Αλλο σχεδιο εχει ο Θεος για τον κοσμο,εμεις να βρουμε δικο μας αποκλειστικο τροπο για το τελος.321
321
quote:Ανησυχω,τι εννοεις;
Kαλα,καλα,οπως ειπα και παραπανω θα βρω τροπο μονος μου,δεν χρειαζομαι παρεα321
321
quote:
Προς διαχειριστές:το μέλος nediB λέει περίεργα πράγματα,φοβάμαι για υπονοούμενα που αφήνει,ερευνηστε προθέσεις
Είπεν ο γάϊδαρος, τον πετεινό...κεφάλα!!!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Προς διαχειριστές:το μέλος nediB λέει περίεργα πράγματα,φοβάμαι για υπονοούμενα που αφήνει,ερευνηστε προθέσεις
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ!!! ένα ουισκάκι πήγα να πιω θα μου το βγάλεις απ την μύτη!
quote:
Εξακολουθεις να εχεις λαθος αντιληψη.Αλλα λεω,αλλα καταλαβαινεις.Ηρεμησε
321
Μην κάνεις καμμιά αποκοτιά κι εξαφανιστείς από το esoterica. Αν δεν έχεις άλλες ιδέες μέχρι τις 30/7/2016, σου έχω μερικές έτοιμες.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Χριστιανός ΟρθόδοξοςΠρος διαχειριστές:το μέλος nediB λέει περίεργα πράγματα,φοβάμαι για υπονοούμενα που αφήνει,ερευνηστε προθέσεις
![]()
quote:δεν υπάρχει άλλη πρόβλεψη μετά το τέλος Ιουλίου.
Στις 28/7/2016 θα μου στείλεις pm. Θα σου απαντήσω με bullets, εσύ θα τις συντάξεις σε νέα πρόβλεψη και θα ποστάρεις στις 30. Σύμφωνοι?There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Πυθαγορα,εχεις τον λογο μου,29 Ιουλιου ΑΚΡΙΒΩΣ και αν δεν εχει εμφανιστει μεχρι τοτε το Αντιδι,εξαφανιστηκα!!!
To κρατάω αυτό, να ξέρεις... ![]()
quote:
Δεν χρειαζομαι παρεα,πεθαινω και χωρις αυτη
Πεθαίνει, χάνει , σβήνεται.... Τα χάπια του, ένα γιατρό, ένα ταξί και γρήγορα! Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!
quote:
Δικής μου!Έχε πίστη,το δημοψήφισμα στην Αγγλια,δείχνει ότι θα εμφανιστεί ΠΡΙΝ από αυτό!Το δειχνει ολοφάνερα!
ِΑυτά τα "ολοφάνερα" δειξίματά σου Γιαλαντζή μου
είναι που φοβάμαι.....![]()
![]()
![]()
quote:
λέει ότι η κεφαλή πληγώνεται,ενώ το θηρίο "θαυμάζεται", δηλαδή η κεφαλη-αυτοκρατορια-βασιλεια,η ΕΕ,θεραπεύεται,ενώ το θηρίο θαυμάζεται,δηλαδή ο Αντιχριστος θαυμάζεται για την θεραπεία της κεφαλής...Έχουμε να κάνουμε με την παραμονή της Αγγλίας στην ΕΕ (αποφυγή διάλυσης) και καρπώνεται αυτην την θεταπεια-σωσιμο το θηρίο, δηλαδή ο Αντίχριστος! Αυτο μας δείχνει,ότι θα έχει ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΊ ΠΡΙΝ την ψηφοφορία,ώστε να καρπωθεί ο ΙΔΙΟΣ,την σωτηρία από κατεδάφιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Και γ@μώ τις αναλύσεις, αλλά γιατί ντε και καλά Αγγλία?
Το θηρίο που αυτο-θαυμάζεται γιατί μας σώζει συνεχώς, τό χουμε δει αυτό το έργο καλύτερα παιγμένο εδώ στην Ελλάδα. Είχε και πολλά κεφάλια, σαν τη Λερναία Ύδρα... Επεφτε το κεφάλι "Κωστάκης" έβγαινε το κεφάλι "Γιωργάκης". Εκοβες το κεφάλι Γιωργάκης, σου ρχότανε το κεφάλι "Αντωνάκης".
Και όλοι μαζί καρπωνότανε την θεραπεία-σώσιμο.
Γεμίσαμε σωτήρες και σωσίβια δηλαδής....
quote:
ο Θεός έχει αποφασίσει να τελειώσει τον κόσμο το 2023.Άρα,έχει αποφασίσει και για μας,να ζήσουμε και να μαρτυρήσουμε στα χρόνια του Αντιχριστου!Δεν θα λάβουμε κανένα χάραγμα,δεν θα προσκυνησουμε καμία εικόνα!
Αντε πάλι, με το τί αποφάσισε ο Θεός....
Ρε Γιαλαντζή, τί μαρτύρια θα περάσεις εσύ, αφού είπαμε περιμένεις το λατρεμένο σου Αντίδι,
άρα είσαι απ'του αντιδιού τη μεριά και θα τρως με χρυσά κουτάλια
όταν έρθει ο πολυπόθητος αγαπημένος σου
quote:
Kαλα,καλα,οπως ειπα και παραπανω θα βρω τροπο μονος μου,δεν χρειαζομαι παρεα
Άσε που μας κακοκάρδισες και την ευαίσθητη ψυχούλα-θαυμαστριά σου εδώ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Ανησυχω,τι εννοεις;
Αχου το καλέ..... Τρυφερές στιγμές, αληθινής αντιδέικης αγάπης και προσμονής.....
quote:
quote:Προς διαχειριστές:το μέλος nediB λέει περίεργα πράγματα,φοβάμαι για υπονοούμενα που αφήνει,ερευνηστε προθέσεις
Είπεν ο γάϊδαρος, τον πετεινό...κεφάλα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ!!! ένα ουισκάκι πήγα να πιω θα μου το βγάλεις απ την μύτη!
Μια απ'τα ίδια Craven,
την πάτησα με τον πρωινό καφέ, κόντεψα να τον φτύσω στα ρούχα μου απ'τα γέλια! Τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Χ.Ο.
Μην κάνεις καμμιά αποκοτιά κι εξαφανιστείς από το esoterica. Αν δεν έχεις άλλες ιδέες μέχρι τις 30/7/2016, σου έχω μερικές έτοιμες.
Ντιεσέμη, τσιγκλάς άσχημα, και είσαι και προβοκατέυρ.....![]()
quote:
δεν υπάρχει άλλη πρόβλεψη μετά το τέλος Ιουλίου.
καλά...καλά...
εδώ θα μαστε.
Μπορεί να στείλει καμιά επιστολή αναβολής το Αντίδι,
όπως ο Κοντονής με τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος.....
μην αγχώνεσαι....
Γιαλαντζής και πάσης προφητείας!

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Πεθαίνει, χάνει , σβήνεται.... Τα χάπια του, ένα γιατρό, ένα ταξί και γρήγορα! Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!
321
quote:
Aγγλια,γιατί Αγγλος θα είναι ο ίδιος!Όπως βλέπετε, υπάρχει μία λογική αλληλουχία εδώ!Εμφανίζεται ο Αγγλος Σωτήρας της ΕΕ,που κρατάει την χώρα του μέσα στην ένωση και γίνεται,ψηφίζεται αργότερα και Πρόεδρός της!Δεν είναι καν μαθηματικά,είναι αριθμητική πρώτης δημοτικού!
Γιαλαντζή, αφού το γύρισες στο Εγγλέζικο στόρυ τώρα,
να σε κάνω μια ερώτηξις,
τον νέο Δημαρχούκο της Λόντρας πώς τονε βλέπεις?
Καλό παιδί? Μπακιστάνο? Αλλαχουάκμπαρ και έτσι η κατάστα μέσα στο Μπιγκμπένιο που θα σημάνει ώρα 12?
Μήπως έχει καμιά σχέση με το Αντίδι σου εξ Αγγλίας προερχόμενο, λέω γω τώρα.... Μήπως είναι κάνας κράχτης του, κανας πρόδρομός του ρε παιδί μου, έστω κάνας αφισοκολλητής του....
Για πέσε κάνα νέο, για να μή λέμε όλο τα ίδια και τα ίδια.
Τι λέει το κληρονομικό σου χάρισμα επ'αυτού?

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Χριστιανός Ορθόδοξος
24 μερες μεινανε για την αποφραδα εκεινη μερα της 6/6/2016,οπου ξεκιναει ο πολεμος που θα εμφανισει τον 666 δεκατρεις μερες μετα.Γιατι επιλεγουν την 19η Ιουνη απο την 6η Ιουνη για εμφανιση του Σωτηρα και Λυτρωτη;
Γιατί απλούστατα Γιώργο σαν αυτήν την ημέρα, το 1944 έγινε η απόβαση των συμμάχων στην Νορμανδία.

D-day 6 of June
Α ρε Γιώργο με τις φαντασιώσεις σου! Είμαι περίεργος να δω πότε επί τέλους θα συνέλθης.
*