ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα δυο μακροκοσμικα σχεδια για το συμπαν - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Τα δυο μακροκοσμικα σχεδια για το συμπαν - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ340 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
27/10/2010, 18:05:17
η διαφορα στα σχεδια του Θεου και του Εωσφορου-Κρονου για το συμπαν ειναι η εξης χοντρικα...

λεει ο Θεος στους Αγγελους και τους ανθρωπους...για να βρειτε την ευτυχια τη δικια μου δεν πρεπει να εγκλωβιζεστε διαρκως στο εγω σας ουτε να το υπηρετειται με φοβο και μοχθο, εισαστε υπαρξεις που ο υπαρξιακος σας πλουτος ξεπερναει κατα πολυ τις εφημερες ικανοποιησεις που θα σας δωσει μια στρατευση στο πλευρο του εγωισμου και για τις οποιες θα πληρωσετε πολλες πικρες, αρα τολμηστε να μην προσκολλησθε διαρκως στο εγω και θα νοιωσετε την πραγματικη ευτυχια που ειναι αστηρικτη και απλη και χωρις αιτια, παραλληλα θα ερθετε κοντυτερα στα αλλα οντα και θα νοιωσετε την ενοτητα της δημιουργιας και το λογο της υπαρξης σας που δεν ειναι αλλος απο το να χαιρεστε την καθε στιγμη και να ζειτε στο τωρα...ο εγωισμος δεν σας αφηνει να ζειτε στο τωρα, σας αναγκαζει να αγνοειτε το τωρα και να αγωνιατε/ελπιζετε για ενα μελλον που το φαντασιωνοσαστε με ορους του παρελθοντος, ενα μελλον που ειναι ενα φασμα, μια προβολη των φοβων σας και των ελπιδων σας για ασφαλεια, ξεκολληστε απο τα φαντασματα, ξεκολληστε απο το πλατωνικο σπηλαιο και θα ζησετε τη χαρα που δινει η γυμνοτητα της υπαρξης και η ψηλαφηση του τωρα...αν το κανετε αυτο και οταν ακομη θα σας συναντησει ο θανατος, δεν προκειται να καταφερει να σας οδηγησει στη ληθη, η χαρα που μαθατε να γευεστε εστω και για λιγες στιγμες στη ζωη σας, θα σας συντροφευσει στο μεταβιο σας...

λεει ο Εωσφορος-Κρονος στους Αγγελους και τους ανθρωπους...το ατομικο εγω του καθενος μας ειναι το θεμελιο της επαναστασης μας κοντρα στον τυραννο Θεο...θελουμε να μπορουμε να εκπληρωσουμε καθε επιθυμια και βιτσιο μας και παραλληλα να μην πληρωνουμε το αντιτιμο...θελουμε τον κοσμο και ολους τους καρπους που μπορει να μας προσφερει και τον θελουμε τωρα...με την αναπτυξη της γνωσης και της επιστημης θα καταφερνουμε καθε μερα να ικανοποιουμε ολο και περισσοτερο τα ονειρα μας, ολο και περισσοτερο να βρισκουμε τροπους ωστε να μην πληρωνουμε τις συνεπειες για τετοιες επιθυμιες...αν θελησετε να ενωθειτε κατω απο την αρχηγια μου θα σας οδηγησω σε καθε πλανητη που ζειτε σε μια ουτοπια της γνωσης και της επιστημης που θα σας κανει υπερανθρωπους...θα σας μαθω ακομη να χρησιμοποιειτε τις ψυχικες ικανοτητες σας για να κανετε θαυματα...θα σας οδηγησω ακομη και σε μεγαλη μακροημερευση των βιων σας...απαραιτητη προυποθεση ειναι να καταργησετε τις παλιες θρησκειες, τις παλιες αξιες, τα παλια πολιτευματα, οτιδηποτε καθυστερει την ελευση των νεωτερικων αλλαγων μου...στοχος των θρησκειων ειναι να αποδυναμωσουν το ανθρωπινο εγω, εγω ομως σας λεω οτι στοχος μας ειναι η απεριοριστη ενδυναμωση του εγω και η απεριοριστη διευρυνση της συνειδησης, εξω απο το πλατωνικο σπηλαιο υπαρχει μονο κρυο και ερημια, μενουμε λοιπον μεσα και φωταγωγουμε το χωρο...δωστε μου ολες τις εξουσιες, στρατευθειτε με καθε τροπο στο να ερθει συντομοτερα η εποχη μου και εγω θα σας οδηγησω σε καθε ουτοπια που φαντασθηκατε η δεν τολμησατε να φαντασθειτε...

27/10/2010, 18:13:59
έλεος ρε τραχανά, έλεος με τις μπουρδολογικές σου παπαρολογίες που αναρτείς ως θέματα και μας πρήζεις τα @ρχιδι@

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen

27/10/2010

27/10/2010, 18:34:39
και να το ανεβαζα μονο εδω καλα θα ηταν, μεχρις στιγμης σε εξη φορα το εχω ανεβασει σημερα και συνεχιζω...

.

27/10/2010, 19:01:34
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, εγώ είμαι μαζί σου.

Άνοιγε θέματα, έχεις ένα σίγουρο αναγνώστη.

Περιμένω, με αγωνία, το επόμενο!!!

Βούρρρρρ.....

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

http://www.mindfloga.blogspot.com/

http://diakiros.blogspot.com/

27/10/2010, 19:19:23
quote:

η διαφορα στα σχεδια του Θεου και του Εωσφορου-Κρονου για το συμπαν ειναι η εξης χοντρικα...

"Xοντρικά" έτσι έχουν τα πράματα...στις λεπτομέρειες αρχίζουν οι "τυμπανοκρουσίες"...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
27/10/2010, 19:37:03
quote:

έλεος ρε τραχανά, έλεος με τις μπουρδολογικές σου παπαρολογίες που αναρτείς ως θέματα και μας πρήζεις τα @ρχιδι@

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen

Εσένα μου αρέσει η αμεσότητά σου Άθεε...
Μηπως το παρατραβάς λιγάκι..λέω εγω τώρα...
Έχει , όπως έχεις και σύ δικαίωμα να αναρτά όσα θεματα θέλει Άθεε...που είναι ακριβώς το πρόβλημα δηλαδή..όποιος θέλει δεν συμμετέχει απλά...δεν συμφωνώ με τις βρισιές και την επιθετική σου διάθεση καθόλου!!!

Είσαι ένα μέλος που σύμφωνα με την εν γένει παρουσία σου , η εδώ συμπεριφορά σου δεν δικαιολογείται...θεωρώ ότι ήταν μια αστοχία σου!!!

Προσωπικά θα σε παρακαλούσα να ζητήσεις συγγνώμη...

27/10/2010, 21:17:38

quote:

και να το ανεβαζα μονο εδω καλα θα ηταν, μεχρις στιγμης σε εξη φορα το εχω ανεβασει σημερα και συνεχιζω...

.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3,προχώρα έτσι,
μιά χαρά τα πάς...

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Edited by - kapodistria on 27/10/2010 21:19:08

27/10/2010, 22:28:19
Αρκετά αθεε...

Απεστάλη: 27/10/2010, 18:13:59

Ο λογαριασμός σου απενεργοποιείται για 2 βδομάδες.

geostatΜέλος
27/10/2010, 23:43:14
Αυτο ειναι αστειο της διαχειρηστριας;
Αλλιως για καποιον λογο πλην,αφαιρετικο δηλαδη, τα αυτολογοκρυμμενα αρχιδια και τα θεσπεσια τραχανοειδη΄θρεπτικοτατα αλλα δεν βοηθουν στη νοητικη διεργασια πραγμα που δεν τα μειωνει στο ελαχιστο οποτε προς τι η χρηση τους και ανευ αξιας,
ή
Η επιμονη του να μη μπορει να ανεχτει ενα συνομιλητη του και η αποφασις του αιωνιου επιμονου να μην του επιτρεπει να γραψει αυτα που επιθυμει,ειναι αυτα που του στερουν την επιλογη να παραμενει οπου και οποτε το επιθυμει...;ε!;
Εχουμε και προτιμησεις στα επιπεδα τωρα';ε! το ετερον!

STAGE'TO...
' ασε το βρηκα εΦη!

You've got to fight for your right

to fight

Edited by - geostat on 27/10/2010 23:46:47

28/10/2010, 09:51:57
quote:

Αυτο ειναι αστειο της διαχειρηστριας;
Αλλιως για καποιον λογο πλην,αφαιρετικο δηλαδη, τα αυτολογοκρυμμενα αρχιδια και τα θεσπεσια τραχανοειδη΄θρεπτικοτατα αλλα δεν βοηθουν στη νοητικη διεργασια πραγμα που δεν τα μειωνει στο ελαχιστο οποτε προς τι η χρηση τους και ανευ αξιας,
ή
Η επιμονη του να μη μπορει να ανεχτει ενα συνομιλητη του και η αποφασις του αιωνιου επιμονου να μην του επιτρεπει να γραψει αυτα που επιθυμει,ειναι αυτα που του στερουν την επιλογη να παραμενει οπου και οποτε το επιθυμει...;ε!;
Εχουμε και προτιμησεις στα επιπεδα τωρα';ε! το ετερον!

STAGE'TO...
' ασε το βρηκα εΦη!

You've got to fight for your right

to fight

Edited by - geostat on 27/10/2010 23:46:47

Έχεις στρεβλές απόψεις περί ορισμένων θεμάτων Gioyla....και σε χαλάνε..πρόσεξέ το μην χάσεις και το έτερον...

28/10/2010, 10:37:02
Τη ρουφιανια πολλοι αγαπησαν,το ρουφιανο ουδεις.....
28/10/2010, 11:51:55
τι υπαινισεσαι;
28/10/2010, 13:35:36
quote:

Έχεις κάτι υπ'οψιν σου Σκαρτάδε..???

28/10/2010, 14:12:41
quote:

Σκαρτάδε , απάντησε γιατί θα σε πάρει και θα σε σηκώσει...
Πές ευθέως τι εννοείς και για όποιον και αν το είπες αυτό...

quote:
skartados:

αμέσως μετά....
quote:
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3:
τι υπαινισεσαι;

και οι δυο 777 μηνύματα

Τυχαίο? Δεν νομίζω .

Ubi Dubium, Ibi Libertas
28/10/2010, 14:51:33
quote:

quote:
skartados:

αμέσως μετά....
quote:
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ3:
τι υπαινισεσαι;

και οι δυο 777 μηνύματα

Τυχαίο? Δεν νομίζω .

Ubi Dubium, Ibi Libertas

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΟΟ!!!

Μπράβο παρατηρητικότητα!!!
Είσαι πρώτος!!!

28/10/2010, 14:54:14
Δεν υπαινισομαι τιποτα.Μιλαω ξεκαθαρα.Σε αυτο το θεμα εμφανιστηκαν 2 ρουφιανιες.
Μια ,μιας μυξοκλεουσας ψευτοηθικολογικης παρθενας αλλα η κυριοτερη ειναι αυτη του αριστοτελη,ο οποιος ειναι ενας καλοκουρδισμενος παιχτης ,αθελα η ηθελημενα στα παπαρια μου,του οποιοδηποτε μετρου εις βαρος της ελευθεριας του ανθρωπου.

Η γραφικη αντιδραση σε αυτα τα μετρα με παραθρησκευτικο υποβαθρο,σαφως και τελικα ενισχυει την αποδοχη τους απο τους δηθεν ορθολογιστες.....

Με λιγα λογια ,χριστιανοταλιμπανισμος + καταπατηση ανθρωπινων ελευθεριων =love for ever....

28/10/2010, 14:54:19
Κοίτα όμως και ο Εαρινός!
4073,δηλ. 4(7)3δηλ.4+3=7,
Άρα δύο 7αρια!!!
Κι' άλλο τυχαίο;
Λες;;;

28/10/2010, 15:06:25
quote:

Δεν υπαινισομαι τιποτα.Μιλαω ξεκαθαρα.Σε αυτο το θεμα εμφανιστηκαν 2 ρουφιανιες.
Μια ,μιας μυξοκλεουσας ψευτοηθικολογικης παρθενας αλλα η κυριοτερη ειναι αυτη του αριστοτελη,ο οποιος ειναι ενας καλοκουρδισμενος παιχτης ,αθελα η ηθελημενα στα παπαρια μου,του οποιοδηποτε μετρου εις βαρος της ελευθεριας του ανθρωπου.

Η γραφικη αντιδραση σε αυτα τα μετρα με παραθρησκευτικο υποβαθρο,σαφως και τελικα ενισχυει την αποδοχη τους απο τους δηθεν ορθολογιστες.....

Με λιγα λογια ,χριστιανοταλιμπανισμος + καταπατηση ανθρωπινων ελευθεριων =love for ever....

κι αφου μιλας ξεκαθαρα οπως λες πες μου που βρηκες στο νημα δικη μου παρεμβαση κατα του αθεου..

ωστε να δικαιολογεις τη λασπη που πετας ως προς το προσωπο μου...

εγω το μονο που εκανα ηταν να του απαντησω με χιουμορ..

28/10/2010, 15:09:08
Eγω αν ημουν κρατος και ηθελα να περασω τη καρτα ομορφα και ωραια,θα εβρισκα τον αριστο και θα τον εβγαζα σε μια εκπομπη.Λιγο 666 ,λιγο προμηθεας,λιγο κρονος,λιγο νεα ταξη,λιγο αντιχριστος και η δουλεια μου ειχε γινει.....Μετα θα τον εβγαζε και λιγο ο λαζοπουλος να τον ειρωνευτει,και ολοι οι δηθεν αντιδραστικοι θα ειχαν δουλεψει για μενα μια χαρα....

Φυσικα τωρα ο αριστος θα λεει απο μεσα του,που να ξερεις εσυ ρε καυμενε την αληθεια.....Δεν εχεις ψαξει για αυτα ,ουτε το ενα χιλιοστο απο αυτα που εχω βρει εγω,για να φτασω στο σημειο να κανω τετοιους παραληλισμους.....