- Την Κατάρα μου ν' έχεις! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
κουκουμα
ουκουμα
υκουμα
κουμα
ουμα
υμα
μα
α
απο εναν σαβατογεννημενο την ωρα την ηλιακη.

ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...
Δεν γνώριζα πως η προσπάθεια ενός μέλους να προστατεύσει μια συζήτηση και τα μέλη που παίρνουν μέρος σε αυτή είναι επιλήψιμη πράξη...
Δεν γνώριζα ότι το να κάνει κάποιο μέλος ερωτήσεις είναι κατακριτέα και απεχθής ενέργεια...
Και ασφαλώς, δεν γνώριζα ότι έχει ανοίξει η «κυνηγητική περίοδος» των μελών...
Προσωπικά, δεν έχω καμία σχέση με το… άθλημα ή με την εφαρμογή της μαντικής, άρα θεωρώ το σχόλιο σας άσχετο με την διαδυκτιακή μου ταυτότητα, αν βρείτε τον χρόνο, ανοίξτε ένα λεξικό της αγγλικής γλώσσας, ίσως να βρείτε κάποιο πιο επιτυχημένο σχόλιο.
Όπως είναι φανερό, η δημοσίευση σας είναι παντελώς άσχετη με την συζήτηση, η οποία για άλλη μια φορά διακόπτεται σε βάρος των μελών. Αν έχετε κάποιο θέμα που θέλετε να συζητήσουμε, προβείτε σας παρακαλώ στην δημιουργία του και ευχαρίστως θα λάβω μέρος σε αυτό. Επίσης, έχω δημοσιεύσει την ηλεκτρονική μου διεύθυνση, οπότε μπορούμε να συνεχίσουμε σε προσωπικό επίπεδο.
Τέλος, αν δεν έχετε να προσθέσετε κάτι εποικοδομητικό στο θέμα «Τι κατάρα μου να ‘χεις», όπως μια κατάρα ή έστω ένα αφορισμό, μην κάνετε κατάχρηση του αξιώματος σας καταπατώντας τον χώρο και ενοχλώντας τα συμμετέχοντα μέλη.
ΥΓ1:
quote:
Επίσης η αντιμετώπισή μας είναι πλέον σαφώς πιο ώριμη και με δημιουργική, καλοπροαίρετη, σκοπιμότητα(όπως ήδη έχει συμβεί εδώ). Τουλάχιστον από τα μέλη που αισθάνονται και είναι πραγματικά Μέλη... Και ευτυχώς αυτοί οι Άνθρωποι είναι πολλοί!
Εσείς τι είδος μέλους είστε? Πραγματικό ή μη?
ΥΓ2: Φίλτατε Admin, θα σας πρότεινα να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, την ηρεμία σας και την αυτοκυριαρχία σας. Αν σας είναι δύσκολο, μπορείτε να πάρετε συμβουλές από πραγματικούς εσωτεριστές:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4506&whichpage=2&ARCHIVE=
The She Mantis
"ΥΓ2: Φίλτατε Admin, θα σας πρότεινα να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, την ηρεμία σας και την αυτοκυριαρχία σας. Αν σας είναι δύσκολο, μπορείτε να πάρετε συμβουλές από πραγματικούς εσωτεριστές:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4506&whichpage=2&ARCHIVE="
Mantis, ευχαριστώ πολύ!
Θα διαβάσω ξανά αυτήν την καλή Συζήτηση που μου προτείνεις.
"Δεν γνώριζα ότι το να κάνει κάποιο μέλος ερωτήσεις είναι κατακριτέα και απεχθής ενέργεια..."
Πραγματικά κι εγώ δεν το γνώριζα αυτό... δεν το έχω ακούσει κάπου... και προφανώς - ως συνεπαγωγή του προηγούμενου - δεν το έχω πει κιόλας... Ίσα-ίσα, έχω προτείνει - κι έχουμε προτείνει συνολικά εμείς οι λίγοι άνθρωποι που έχουμε ασχοληθεί με την λειτουργία αυτού του Τόπου - ουκ ολίγες φορές την αλληλοβοήθεια και την αλληλοσυμπλήρωση μεταξύ των Μελών των Forums, προφανώς μέσω ερωτήσεων και απαντήσεων ή εκκλήσεων και προσφορών. Οπότε καλώς και δεν γνωρίζεις κάτι τέτοιο... δεν ισχύει ούτως ή άλλως!
"... θεωρώ το σχόλιο σας άσχετο με την διαδυκτιακή μου ταυτότητα, αν βρείτε τον χρόνο, ανοίξτε ένα λεξικό της αγγλικής γλώσσας, ίσως να βρείτε κάποιο πιο επιτυχημένο σχόλιο."
Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σου προτείνω να ρίξεις μία ματιά στην παρακάτω σχετική με το Όνομα Μέλους σου διαδικτυακή σελίδα ενός πολύ καλού αγγλικού λεξικού ετυμολογίας, του "The Online Etymology Dictionary". Παραθέτω ούτως ή άλλως, για την αποφυγή περιττού κόπου, το κείμενο που αφορά το εν λόγω λήμμα:
"mantis
1658, "type of insect that holds its forelegs in a praying position" (esp. the praying mantis, Mantis religiosa), from Gk. mantis, lit. "prophet," from mainesthai "be inspired," related to menos "passion, spirit" (see mania). The insect so called for its way of holding the forelimbs as if in prayer. Also used in Gk. for some sort of insect."
( http://www.etymonline.com/index.php?l=m&p=4 )
Εάν έχω κάνει κάποιο λάθος, που είναι βέβαια πάντα μία πιθανότητα, και το Όνομα Μέλους "Mantis" δεν προέρχεται από ελληνική ρίζα - η οποία και με ώθησε να σου δώσω την ευχή του προηγούμενου μηνύματός μου σχετικά με στοιχεία που πιστεύω πως τουλάχιστον εν δυνάμει διαθέτεις - ζητώ συγνώμη και με πραγματικό ενδιαφέρον θα ήθελα να μάθω την πραγματική του προέλευση.
Και για να τελειώνουμε εδώ με τις "παραπομπές"... θα ήθελα να είχα μαζί σου ένα πιο άμεσο και "πηγαίο" διάλογο!
Χρησιμοποιώντας λοιπόν την πάντα "αισθαντική" γλώσσα μας: "για να έχουμε το καλό ρώτημα", εσύ φίλη μου Mantis, από πότε και με ποια ακριβώς αφορμή άρχισες να καταφέρεσαι τόσο επιθετικά και υποτιμητικά απέναντι στους ανθρώπους της ομάδας των Συντονιστών των Forums;;
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

Ξωτικά, Galadriel
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!
Τα λόγια είναι περιττά...
http://www.metafysiko.gr/forum/viewtopic.php?t=1457&highlight=
Αισθαντικά... The She Mantis
Έχεις απόλυτο δίκιο Mantis! ![]()
Σε ευχαριστούμε για την πληροφορία που παραθέτεις καθώς και για την αντίστοιχη προβολή που κάνεις στον αγαπημένο - και σε σένα προφανώς - Διαδικτυακό μας Τόπο!
Καλή Συνέχεια σου εύχομαι!
(διόρθωσα και το Link του μηνύματός σου γιατί υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την εισαγωγή του όπως φαίνεται. Τώρα λειτουργεί πιο σωστά.)
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
quote:Ας μην κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας. Όλα αυτα ξεκίνησαν όταν αποφασίσατε να χρησιμοποιήσετε τον Ενδόραμα ως εξιλαστήριο θύμα. Προσωπικά δε συμφωνώ με τον τροπο αντίδρασης των παιδιων αλλά ούτε και με την ενέργεια σας που κάθε άλλο παρα ακεραιότητα δειχνει. Δεν έγινε καμμία προσπάθεια δημοκρατικής συζήτησης, παρα μόνο καποιες νύξεις εκ των υστέρων οι οποίες εμοιαζαν περισσότερο με υπεκφυγές παρά με ειλικρινή διαθεση για διάλογο κι επίλυση του προβλήματος.
εσύ φίλη μου Mantis, από πότε και με ποια ακριβώς αφορμή άρχισες να καταφέρεσαι τόσο επιθετικά και υποτιμητικά απέναντι στους ανθρώπους της ομάδας των Συντονιστών των Forums;;
Λοιπόν ας γίνει μια σοβαρή συζήτηση με ηρεμία κι ειλικρίνια
Ας αναγνωρισει ο καθεις τα λάθη του κι ας προσπαθήσει να τα διορθώσει
κι ας ξεκαθαρίσει τη θέση του

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
quote:
Mantis, προφανώς δεν προ-μάντεψες ότι... θα κινδύνευες να πιαστείς στα δίχτυα.
χμ! ποιος τα πεταει δυχτια?
δεν ειναι ρητορικη η ερωτηση ομως
για να μην ξημερωσουμε θα απαντησω εγω
τα πετανε πολλοι εδω μεσα για να πετυχουν τον σκοπο τους που δεν ειναι αλλος απο την προστασια του ΕΓΩ τους
πετανε δυχτια για να παγιδεψουν αποψεις που δεν τους αρεσουν και για να τις μεταφερουν σε αλλους οπως θελουν αυτοι
και μην ξεχναμε και τις παγιδες που πετατε που και που για να φερετε την κουβεντα εκει που θελετε
στην διαγραφη και το λουκετο με επικηδειο καθαρες αερολογιες.
quote:ξερεις τι εννοει καλη μας μαντις?
Πραγματικά, εύχομαι σε μία καλύτερη εφαρμογή της μαντικής.
αν οχι θα σου πω εγω που δεν ειχα μαντεψει και αναρωτιομουν τι επαθε ο κωδικος μου
σημαινει οτι ειναι καιρος να κοψεις τα πολλα πολλα και να συνεχισεις οπως εκεινον τον καιρο που δεν ρωταγες τιποτα
γιατι θα πανε χαμενα ολα αυτα τα ποστ που εγραψες
γιατι οπως και να το κανουμε
διαφορετικα φαινονται οι απαντησεις απο μελος που εχει 1000 ποστ και αλλιως απο καποιον με μολις 10 ποστ.
quote:κουραστικα λιγο ομως εβγαλα ακρη και συμπερασμα
Πραγματικά κι εγώ δεν το γνώριζα αυτό... δεν το έχω ακούσει κάπου... και προφανώς - ως συνεπαγωγή του προηγούμενου - δεν το έχω πει κιόλας... Ίσα-ίσα, έχω προτείνει - κι έχουμε προτείνει συνολικά εμείς οι λίγοι άνθρωποι που έχουμε ασχοληθεί με την λειτουργία αυτού του Τόπου - ουκ ολίγες φορές την αλληλοβοήθεια και την αλληλοσυμπλήρωση μεταξύ των Μελών των Forums, προφανώς μέσω ερωτήσεων και απαντήσεων ή εκκλήσεων και προσφορών. Οπότε καλώς και δεν γνωρίζεις κάτι τέτοιο... δεν ισχύει ούτως ή άλλως!
χαρη στις τελευταιες λεξεις γιατι το υπολοιπο κειμενο ηταν μια κλασσικη αερολογια που σκοπο ειχε να μας πει...............ΤΙΠΟΤΑ
ειναι ο κλασσικος τροπος εκφρασης των πολιτικων που μιλανε χωρις να λενε τιποτα
ξυλινη γλωσσα δεν ονομαζεται αυτο το φαινομενο?
και συνεχιζω
δεν ισχυει κατι τετοιο?
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ????
φυσικα και δεν ισχυει γιατι ο καθενας μπορει να ρωταει οτι θελει ακομα και προσωπικα θεματα γιατι πολυ απλα στην περιπτωση που η ερωτηση εχει σαν στοχο καποιον υψηλοβαθμο δεν θα λαβει καμμια απαντηση
ετσι δεν ειναι ADMIN?
δεν πιστευω να ξεχασες εκεινη την περιοδο πριν με διαγραψεις οπου ειχα λειωσει σε σελιδες επι σελιδων να ρωταω το ιδιο πραγμα συνεχεια και να μην παιρνω καμια απαντηση γιατι πολυ απλα εκανα ενα μικρο λαθος
ΡΩΤΑΓΑ ΕΣΕΝΑ
ειναι δυνατον να εχει καποιος τοσο θρασος?
και οχι οτι ρωταγα κατι τοσο σημαντικο
ειχα καποιες μικρες αποριες
τελικα ηρθε και ο θιασος στο χωριο μας και μας εδωσε παρασταση και απαντησεις που..........ναι!!! ειχαν το ιδιο υφος με την πιο πανω απαντηση σου
ειχε φυσηξει δυνατος αερας τοτε
λογικο ειναι με τοση αερολογια
μα καλα ποιος εισαι ο αιολος?
τελικα ηρθε ο thoth αν θυμαμαι καλα και μου εδωσε της απλες απαντησεις που ηθελα
και αν θυμασαι καλα της δεχτηκα χωρις αντιδραση
αυτο θα κανουμε και τωρα?
θα ρωταμε εσενα
εσυ δεν θα λες τιποτα
και θα βαζεις αλλους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα?
να εισαι σωστος ωστε να μην φοβασαι της ερωτησεις
και θα στο ξαναπω για να καταλαβεις
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ειδες πως οι απλες κουβεντες ειναι πιο κατανοητες και δεν εχουν σκοπο να μπερδεψουν?
επισης
η μαντις εκανε πολυ λιγες ερωτησεις
και τι ελαβε?
ενα ποστ σε μεταμφιεσμενο σε μακρυναρι το οποιο ηταν 28 σελιδες απο το λεξικο του αγγλου μπαμπινιωτη
λες να μην ηξερε τι σημαινει το nickname της?
καλη φαση το ζωντανο online systran εισαι?
το δικο μου τι σημαινει? δεν ξερω θα μου πεις? και αφου εισαι τοσο καλος θα μου πεις και γιατι το εβαλα?
quote:
εσύ φίλη μου Mantis, από πότε και με ποια ακριβώς αφορμή άρχισες να καταφέρεσαι τόσο επιθετικά και υποτιμητικά απέναντι στους ανθρώπους της ομάδας των Συντονιστών των Forums;;
δεν ρωτησες εμενα ομως υποθετω οτι αυτο ξεκινησε την μερα που καταλαβε τι ειναι η ομαδα σου και εσυ μαζι
επιθετικοι
υποτιμητικοι
χλευαστες της αμαθειας
τροφοδοτες μαργαριταριων των χοιροστασιων
εγωιστες
στρατοπεδαρχες
δειλοι
ραφτες
ψευτικοι
ξεχνατε κατι ομως
κατι πολυ σημαντικο
που το εχω πει πολλες φορες
και θα το λεω συνεχεια γιατι ΔΕΝ θελετε να το καταλαβετε
το forum ειναι τα μελη
οχι εσεις
καταλαβες ή να κανω και κακα?
δεν εχετε το αλαθητο οσο και ας θελετε να πιστεψουμε το αντιθετο
αληθεια ποτε ηταν η τελευταια φορα που παραδεχτηκατε το λαθος σας?
υπηρξε τετοια στιγμη?
αν δεχτουμε οτι εγινε κατι τετοιο
δηλαδη να ειπατε "ναι εχεις δικιο και εγω αδικο"
σιγουρα θα εννουσατε
"θα σου δειξω εγω αργοτερα θα στραβοπατησεις και θα ειμαι εκει"
εγω στραβοπατησα και εντελως τυχαια εισασταν εκει
δεν ειχα προειδοποιηση
δεν ειχα δευτερη ευκαιρια
δεν ειχα δυο μερες τεχνικη ποινη (θυμασαι ε?)
δεν ειχα ουτε την γνωση τις διαγραφης μου
δεν ειχα τιποτα απο ολα αυτα
αλλα ξαναηρθα και σας συμπεριφερομαι οπως σας ταιριαζει γιατι πισω απο τα ψευτικα και πλαστικα σας λογια κρυβεται η νοοτροπια του γηπεδου
ειναι ενα απο τα ταλεντα μου να μπορω να μιλαω οπως ο ανθρωπος που ειναι απεναντι μου
που να μεγαλωσει πιο πολυ ο εγωισμος σας και να σας πλακωσει
καλη καταρα ε?
ποσοι εχουν εγωισμο για ταφοπλακα?
ολοι με μαρμαρο και γρανιτη τις φτιαχνουν
αντε παλι πρωτοτυποι και εξυπνοτεροι θα βγειτε στο τελος
ENDORAMA
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ENDORAMA ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ΟΠΟΥ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕ Η ΜΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ENDORAMA ΣΤΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΝ END ORAMA ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ
quote:
Όλα αυτα ξεκίνησαν όταν αποφασίσατε να χρησιμοποιήσετε τον Ενδόραμα ως εξιλαστήριο θύμα.
1900, αυτό που αναφέρεις παραπάνω, είναι έξω από τη νοοτροπία μας.
Δεν έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ ανθρώπους και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω, από τι θα έπρεπε να εξιλεωθούμε.
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
Ας αναγνωρισει ο καθεις τα λάθη του κι ας προσπαθήσει να τα διορθώσει
κι ας ξεκαθαρίσει τη θέση του
έτσι!
και να θυμήσω ότι πριν αρχίσω να παριστάνω την jessica rabbit είχα πει κάτι τέτοιο :
quote:
είναι πολύ σπουδαίο κάποιες φορές να μπορεί κανείς να παραδέχεται τα λάθη του , να ζητάει συγνώμη και να προσπαθεί να τα διορθώσει....
δεν το λέω αυτό ως αλάνθαστη, αλλά ως άνθρωπος που όταν έχει κάνει σοβαρά λάθη είχε τα "κότσια" να το παραδεχτεί και να τα διορθώσει...
νομίζω πως εδώ έχετε διαπράξει ένα τέτοιο λάθος....
πρώτη εγώ θα σας βγάλω το καπέλο, και είμαι σίγουρη και όλοι οι υπόλοιποι αν το διαπιστώσετε και μόνοι σας...
αλλά πριν από μένα άλλοι είχαν δώσει "άλλο αέρα" στις συζητήσεις τις οποίες προσπαθούσαμε να κρατήσουμε κόσμιες, με αρκούδες και φωτογραφίες προπονητών να παίζουν τάβλι.... για να μην πω για τον einstein που θα τρίξαν τα κόκκαλα του...
όπως καταλαβαίνεις αγαπητέ 1900, δεν απευθύνω σε σένα αυτό το μήνυμα αλλά σ'αυτούς που θα μπορούσαν να έχουν δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις...
και που κανείς μας δεν θα είχε φέρει αντίρρηση αν όντως ήταν ικανοποιητικές....
δεν έχω καμμία απολύτως λόξα να τα βάζω με τους οποιουσδήποτε συντονιστές , τα βάζω όμως με τον οποιονδήποτε κάνει κατάχρηση της θέσης του για τον οποιονδήποτε λόγο... που εδώ είναι και λιγάκι "θολός"...
και βγάζω το καπέλο στους συντονιστές του "αδελφού" φόρουμ που ποτέ μα ποτέ δεν έκαναν χατήρια ή διωγμούς για χάρη των προσωπικών τους συμπαθειών και αντιπαθειών...
και αυτό θα το δείτε όσοι επισκεφθείτε την ανάλογη σελίδα...
Ξωτικά, Galadriel
WARNING !
I have an attitude and I know how to use it!