ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

Zadok81 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/5
02/06/2012, 02:11:03
κατανοώ τους προβληματισμούς σου.. Τιποτα δεν είναι τυχαίο στη μαγεία.. αλλα αντι να συνωμοσιολογούμε ας προσπαθήςουμε να ξεκινίσουμε όλοι μαζί ενα νεο ρεύμα.. η μαγεία χρειάζεται ομαδικότητα.. στην εποχή των ηλεκτρονικών υπολογιστών αυτο εκλείπει.

02/06/2012, 02:25:48
Ευχαριστώ όσους και όσες έχουν επικοινωνήσει μέσω fb. για άμμεση επικοινωνία προτιμήστε το e mail ***

4/6/2012

02/06/2012, 02:30:34
Έχεις ένα κόλλημα με του Η/Υ; γιατι νομιζω από εναν τέτοιον επικοινωνείς τώρα. Η κατάχρηση είναι προσωπική επιλογή του καθενός όπως και στην μαγεία. Φυσική παρουσία μου είναι αδύνατη μιας και μένω προς το παρόν Έβρο. Μόλις τελειοποιήσω την αστρική θα βρεθούμε....
Μακάρι να βρεις αξιόλογα άτομα και να μην ξεφύγεις από την πραγματική και ορθή αναζήτηση.

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

02/06/2012, 02:31:48
ευχαριστώ.

02/06/2012, 02:36:36
Μάλλον κάνεις κάποιο λάθος φίλε μου

Το οτι περνάτε τον ελεύθερο (και οχι μονο) χρόνο σας
μπροστά σε έναν υπολογιστή,
απο το να σκαλίσετε το μποστάνι σας στο facebook ,
μεχρι ... δεν ξερω κι εγω τι αλλο,
Υπάρχει τεράστια διαφορά !
Ειλικρινά βρίσκω αστείο το επιχείρημα σου
οτι θέλεις να ασχοληθείς με την μαγεία,
...για να ξεκολλήσεις απο τον υπολογιστή

Η "μαγεία" ειναι η ΖΩΗ ! και είναι εκεί έξω ,
βγες λοιπόν απο τον "κύκλο του αλατιού"
και πάρε τη φίλη σου και τους φίλους σου ,
και ψάξε δημιουργικούς τρόπους για να γεμίσεις τα κενά που σου δημιουργεί αυτό το μοτίβο ζωής που ακολουθείς.

Αν παλι σε εξιτάρει αυτο το μυστηριακό θεμα,
καλο θα ειναι να το μελετήσεις πολυ καλά πρώτα
γιατι οι "αδιάβαστοι" .... κόβονται

Σε καμιά περίπτωση δεν σε αποτρέπω να μελετήσεις την "μαγεία"
πάντα ομως σε εγκυκλοπαιδικό επίπεδο
Άλλωστε αν δεν γνωρίζεις κατι καλα... εισαι πολύ πιο ευάλωτος σε αυτο
(και όταν λεω "γνώση" δεν εννοώ να μάθεις "ξόρκια")
Αλλα να κατανοήσεις σε βάθος τι είναι η μαγεία

Hellas at War
02/06/2012, 11:56:53
quote:
Φυσική παρουσία μου είναι αδύνατη μιας και μένω προς το παρόν Έβρο. Μόλις τελειοποιήσω την αστρική θα βρεθούμε...
Αν τελειοποιήσεις την αστρική υπάρχουν πολύ ωφελιμότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις..
02/06/2012, 13:45:05
Ρε η μαλακία πάει σύννεφο στο παρον.

Και μάλιστα ασχολούνται και σοβαρά άτομα.

Τι σημασία έχει άν είναι αποτρεπτικοί,οι λόγοι!!!

Δεν βλέπετε την τάση της ΝΤΠ,για την δημιουργία νέας θρησκείας?

Τα πιο ευάλωτα άτομα,είναι οι έφηβοι,στους οποίους η οικονομική ένδεια των γονιών τους,δεν αφήνει περιθώρια εναλακτικής διασκέδασης.

Ακου θα ασχοληθεί με την μαγεία!!!
Πέντε άτομα λέει 3 κοπέλες 2 αγόρια και άλλο ένα αγόρι!!

Δηλαδή 3 και 3.Πολύ ωραία.μαζευτείτε και οργανώστε μια "παρτούζα" και εκεί θα γνωρίσετε την αληθινή μαγεία!!!

Τι στο διάολο ψάχνεστε με τον Βελιάλ?
Οι ίδιες οι σκεπτομορφές σας θα σας κάνουν το κακό στους εαυτούς σας.
Δεν υπάρχουν διαβόλοι και τριβόλοι,εκτός κι άν εσείς οι ίδιοι τους δημιουργήσετε!

Οποία μαλακία!!!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 02/06/2012 13:45:50

02/06/2012, 14:12:00
quote:
Δεν υπάρχουν διαβόλοι και τριβόλοι,εκτός κι άν εσείς οι ίδιοι τους δημιουργήσετε!

Φυσικά και υπάρχουν.
Και μάλιστα μέσα σου.
02/06/2012, 16:10:49
Ντοτόρο μέσα σου μπορεί να υπάρχουν,άν τους έχεις δημιουργήσει εσυ.
Μέσα μου πάντως δεν υπάρχουν διαβόλοι.
Μόνο...καλικάντζαροι!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

02/06/2012, 16:14:36
Ευχαριστώ πάρα πολυ για τη συμμετοχή.Πραγματικά είναι πέρα απο κάθε προσδοκία. Ο τομέας όντος ενδιαφέρει πολύ. Προτιμάτε το μαιλ ***

4/6/2012

02/06/2012, 16:33:19
quote:

Ντοτόρο μέσα σου μπορεί να υπάρχουν,άν τους έχεις δημιουργήσει εσυ.

Σωστό και αυτό. Ας το δούμε αλλιώς. Μέσα σου έχεις τάσεις για άσχημα πράγματα; Π.χ. βία, παρασεξουαλικότητα, σαδισμό, ψέμα, κλεψιά, ζήλεια, κοκ;

02/06/2012, 16:45:39
Ντοτορο πάλι αδιάβαστος ήρθες?

Πόσες συζητήσεις έχουμε κάνει και σου έχω πει,δεν έχω τέτοια συναισθήματα?Δεν ζηλεύω,δεν φθονώ,δεν κλέβω,δεν,δεν,δεν...!!!
Ξεχασιάρη!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

CamelotΜέλος
02/06/2012, 17:19:50
Harry Potter ε; Με σκουπες και μαγικα ραβδακια; Μπα! Δε μ'αρεσει, ειναι μπαναλ. Τιποτα σε Λιο ή Κοουλ απο το Charmed δεν εχει;
Περα απο την πλακα. Ποιος θα ειναι ο σκοπος της ομαδας; Σου περασε ποτε απο το μυαλο οτι οταν ασκεις μαγεια μπορει να γυρισει πανω σου;
Αστρικη προβολη προσπαθησα να κανω αλλα με παιρνει ο υπνος παντα. Γελοιο ε;

!!!Vanish the shadows!!!

02/06/2012, 17:36:17
ο σκοπός της ομάδας όπως προανέφερα είναι η δημιουργία ενός οργανωμένου συνόλου, μιας ομάδας που θα ενώσει την περιέργεια την θέληση και τις όποιες γνώσεις της για την πρακτική εξάσκηση πάνω σε διάφορα είδη μαγείας.

02/06/2012, 22:22:20
quote:

Ντοτορο πάλι αδιάβαστος ήρθες?

Πόσες συζητήσεις έχουμε κάνει και σου έχω πει,δεν έχω τέτοια συναισθήματα?Δεν ζηλεύω,δεν φθονώ,δεν κλέβω,δεν,δεν,δεν...!!!
Ξεχασιάρη!!!

Ε δεν μου είπες σε ποιο κελή μένεις για να έρθω να σε βρώ
Στην Μονή του Αγίου Νικόμαχου είπαμε;
YUGI-OHΜέλος
02/06/2012, 22:54:51
Για το παρόν θέμα μ'έχουν καλύψει οι προλαλήσαντες, ειδικά ο AitheroVamon αλλά και Nικόμαχος,Jekyll, για να μη γράφω μια απ'τα ίδια.

Για τα υπόλοιπα διαβολάκια[όχι τους μετέχοντες, για τα πάσης φύσεως διαβόλια] της κουβέντας...
Μια επίσκεψη στη Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους στη σκήτη της Αγίας Άννης[είναι εκεί; δεν είμαι σίγουρος] κάνοντας κι ένα ευχέλαιο παρά τω κυρίω δεηθώμεν, ότι πρέπει τα μάμ για να γλιτώσετε απο διαβόλους, τριβόλους, διαβολοτρίβολους, μάγισσες με σκουπόξυλα και φτερά, καλλικαντζάρους, κι όλα τα σχετικά. Τι να πώ ρε παιδιά!

03/06/2012, 02:01:58
Εντάξει από μια πρόταση ενός ατόμου το καταντήσατε εξορκιστή...μετά λέμε γιατί καίγανε τις και καλά "μάγισσες" στο μεσαίωνα! Φαντάσου 2012 ακόμη τι μυαλά υπάρχουν... Το παλικάρι ευγενέστατα έδωσε τα στοιχεία του και όποιος πιστός ας πάει, όποιος δεν τα γουστάρει ας μην πάει...Απλό!
quote:
quote:
Φυσική παρουσία μου είναι αδύνατη μιας και μένω προς το παρόν Έβρο. Μόλις τελειοποιήσω την αστρική θα βρεθούμε...
Αν τελειοποιήσεις την αστρική υπάρχουν πολύ ωφελιμότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις..

Τώρα με την κρίση ειδικά, έχω παραδώσει την επόμενη μέρα πινακίδες από το αμάξι...

Ο Θεός βρίσκεται τόσο σ' ένα κομμάτι ξύλο, όσο και σ' ένα ανθρώπινο όν. Η διαφορά είναι ότι το κομμάτι ξύλο δεν γνωρίζει τίποτε για το Θεό, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να συνειδητοποιήσει την παρουσία Του, μέσα του.

03/06/2012, 13:37:11
Ευχαριστώ πάρα πολυ για τη συμμετοχή.Πραγματικά είναι πέρα απο κάθε προσδοκία. Ο τομέας όντος ενδιαφέρει πολύ. Προτιμάτε το μαιλ ***

4/6/2012

03/06/2012, 14:18:45
Τι έγινε βρε ..."ευγενικό" παλικάρι ?
(που λέει και ο Lord)

Δεν συγκέντρωσες ακόμα τα 3 άτομα που έψαχνες
παρά τη ανέλπιστη συμμετοχή ?

Hellas at War