ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Έλληνες- Η αφύπνισή σας ξεκίνησε? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Έλληνες- Η αφύπνισή σας ξεκίνησε? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Infected Mushrooms61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
AlithiaΝέο Μέλος
19/09/2003, 10:51:09
Καλημέρα σε όλους.

Δεν ξέρω ρε παιδιά, πήρα την απόφαση να βάλω το κείμενο αυτό στο forum με τον κίνδυνο να τρομάξω μερικούς χωρίς λόγο. Αλλά και πάλι, αν δεν το έβαζα θα ένοιωθα τύψεις που γνώριζα κάτι και δεν το έκανα γνωστό. Μακάρι να λένε βλακείες. Μακάρι να μην είναι Αλήθεια.

Από την άλλη ένας συλλογισμός μου, μου λέει ότι έχει κάποιες λογικές βάσεις ο χρόνος της επίθεσης, καθώς του χρόνου έχουμε το Αθήνα 2004, οι Ολυμπιακοί επιστρέφουν και πάλι στον τόπο τους. Θα γίνει μια τεράστια προβολή της χώρας μας σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα όμως θα τονωθεί σε μεγάλο βαθμό το ηθικό των Ελλήνων σε όλοι την υφήλιο. Το Ολυμπιακό πνεύμα, όσο και αν έχει γίνει εμπορεύσιμο, ενώνει τους λαούς. Έτσι οι εχθροί που θέλουν εδώ και πολλά χρόνια την γενοκτονία των Ελλήνων, θα είναι δύσκολο να φέρουν εις πέρας το έργο τους μετά από τους Ολυμπιακούς.

Αλλά όπως είπατε κι’εσεις, αν όντως γίνει, θα το πουλήσουμε ακριβά το τομάρι μας. Και ο Θεός ο ίδιος να ήθελε την γενοκτονία των Ελλήνων, θα έπρεπε να καταβάλει προσπάθειες που είναι ακόμα πιο πάνω από Αυτόν. Στην ένωση Βαλκανικών σκουπιδιών θα κολλήσουμε τώρα;

- Η Γνώση πονάει, η Αλήθεια πληγώνει

Infected MushroomsΝέο Μέλος
19/09/2003, 11:23:48

...."Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ...ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΕΙ...ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ....ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ!"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τυχαίο????

19/09/2003, 11:36:04

...Α και κατι αλλο...Δεν νομιζω,ο Θεος ή οι Θεοι να θέλουν το κακό μας...δεν εχουμε κακία μέσα μας...δεν σκοτώνουμε ούτε πειράζουμε κανέναν...ίσα ίσα είμαστε καταφύγιο χιλιάδων μεταναστών και τους παρέχουμε και δουλειά ενώ οι Έλληνες πάσχουν από ανεργία...Αυτό το κείμενο είμαι σίγουρη πως γράφτηκε για να αποθαρρύνει αυτές τις κρίσημες μέρες το ελληνικό πνεύμα που τόσο το φοβούνται(γιατί άραγε και ποιοι???)....Anyway....

Τέλος, αν ο Θεός είναι εναντίον μας επειδή υπάρχει αγάπη μέσα μας τότε....ας μας πολεμήσει Αυτός και τα κωλοτσιράκια του....Προτιμώ να πεθάνω στο όνομα της ΑΓΑΠΗΣ και της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ...παρά να είμαι μια μαριονέτα,ένα ρομποτάκι χωρις αισθήματα....
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ....ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ....ΚΑΠΟΙΟΙ (ΘΝΗΤΟΙ-ΘΕΟΙ) ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AlithiaΝέο Μέλος
19/09/2003, 11:57:53
Δεν υπονοώ ότι ο Θεός θέλει να μας ξεκάνει. Απλά προσπάθησα να τονίσω την δυσκολία που έχει κάποιος να τα βάλει με εμάς

Και κάτι άλλο. Σαν Έλληνες δεν σκοτώνουμε και δεν πειράζουμε κανένα τα τελευταία 600 χρόνια. Παλαιότερα όμως όλο και καμια διεκδικισούλα είχαμε. Όλο και κάποιους θα σφαγιάσαμε. Δεν είμαστε και τελείως αθώοι.

19/09/2003, 12:35:32

...Και φυσικά γλυκειά μου δεν εννοούσα πως είπες πως ο Θεος θέλει να μας ξεκάνει...το κείμενο και κάποιοι αλλοι το λένε....Σιγουρα δεν είμαστε τελείως αθώοι,έχουμε κάνει και εμεις τις βρωμοδουλίτσες μας (...αν το καλοσκεφτητε μιλαμε όλο στο 1ο προσωπο πληθυντικου για μαλακιες που κανουν οι "ανωτεροι"....)....ομως δεν νομίζω για κατι που εκαναν "καποιοι" να το πληρωσει ο απλος λαος που ξεχειλιζει απο φιλοξενια-αγαπη...

Οι Ρωσοι λένε:
"Όταν ο Θεος μοιραζε κομματια γης στον καθε λαο, ο Έλληνας,σαν κλασσικος Ελληναρας καθυστερησε να παει στο συμβουλιο...γιατι επαιζε ταβλι...επινε φραπεδια και καπνιζε....Οταν πηγε ηταν πλεον αργα...Ο Θεος του ειπε οτι αργησε πολυ και οτι τα ειχε μοιρασει ολα...μα...ο ελλην του επρηξε τον π----ο στο μπλα μπλα.."...σε παρακαλω θεουλη μου,δωσε μου και εμενα ενα μικρο,πολυ μικρο κομματακι γης,να δημιουργησω και εγω τον πολιτισμο μου..." και ο θεος "...μα αφου σου το ειπα,τα εχω δωσει ολα...αργησες πολυ να ερθεις", "ελα σε παρακαλω...σε παρακαλω...ενα μικρο τοσο δα..." και τοτε του αποκριθηκε: " Καλα,καλα....θα σε βαλω σε ενα κομματι γης που εχω φυλαξει για τα γηρατεια μου"
Η Ελλαδα,λενε,πως ειναι ο κηπος της Εδεμ...και οτι οι Δελφοι ειναι το κεντρο του κοσμου...Αν το σκεφτητε καλυτερα θα δειτε πως στην Ελλαδα,ενω στις αλλες χωρες γινονται απιστευτες φυσικες καταστροφες, εδω τις παθαινουμε σε πολυ μικροτερο εππιπεδο...(τυχαιο?)
Γνωμη μου? Νιωθω ασφαλεια εδω στην Ελλαδα,ο καιρος αν και διαφορετικος σε σχεση με παλια,ειναι τουλαχιστον ακομα ευχαριστος...Η Ελλαδα τραβαει τους ξενους σαν μαγνητης....(τυχαιο?)
Τελοσπαντων...για να μην ξεφυγω απο το θεμα σταματαω εδω...καμια φορα παρασυρομαι...γιατι,χωρις να ειμαι φανατισμενη Ελληνιδα,αγαπαω απιστευτα την χωρα μου και ειμαι ΠΕΡΗΦΑΝΗ για την ιστορια της και για τους σοφους προγονους της! Τι κληρονομια Θεε μου...!!!!!!!!!!

Ελλαδιτσα μου? Σ'ΑΓΑΠΑΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AlithiaΝέο Μέλος
19/09/2003, 12:50:21
Συμφωνω απόλυτα με όλα αυτά που λες Infected Mushrooms.

Απλα μια πληροφορία μόνο: Μπορει να χρησιμοποιώ ένα θυλικό ουσιατικό σαν username αλλά είμαι άνδρα

Τι να κάνω, μου αρέσει πολύ αυτη η λέξη

19/09/2003, 13:11:14

.....ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ....ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ.....
Συγνωμη φιλε μου....Alithia!
Φιλακια!

19/09/2003, 15:44:04
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ. ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Ε κτλ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΙΣΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΙΖΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ κτλ)ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΧΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ!!!! ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΩ. ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.. ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΜΟΥ!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Ε ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΦΙΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΛΗΘΕΙΝΟ. ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ Ε ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΠΣΙΛΟΝ "ΚΟΙΜΙΖΕΙ" ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ!!!!

"Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ"

19/09/2003, 15:56:44
Αν εσένα σε ξύπνησε...τότε μπράβο της!

Προσωπικά όμως εξακολουθώ να πιστεύω ότι τέτοιες "ιστορίες" είναι κομματάκι επικίνδυνες...Είναι λυπηρό ο σύχρονος Έλληνας να έχει την ανάγκη των όποιων γραμμάτων του αλφαβήτου για να αφυπνισθεί...

ΥΓ : Τα παραπάνω δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση μομφή προς εσένα, αγαπητέ...Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου από όσα λέω πιο πάνω...

19/09/2003, 17:42:32

...Και εγω ενιωσα κατι να γινεται μεσα μου, πολυ πριν ασχοληθω με την ομαδα "Ε"...Καλό θα ητανε,ολοι οι Ελληνες που δεν εχουν νιωσει ακομα κατι μεσα τους να μην ειναι τοσο δυσπιστοι...ή τουλαχιστον να ειναι ουδετεροι στο θεμα αυτο,να ακουν,να διαβαζουν και να ειναι "ανοιχτοι" σε ολα...Επισης,αν δεν εχουν νιωσει τιποτα μεσα τους,και περναει ο καιρος,και ολο ακουνε τους αλλους να λενε οτι "κατι" ενιωσαν...τοτε....μηπως....δεν ειναι της μοιρας τους να το νιωσουν? Δεν χαρακτηριζω τον εαυτο μου σαν κατι το ιδιαιτερο,αυτα που ενιωσα με την εμπειρια που ειχα(που ΔΕΝ ειχαν καμια σχεση με "Ε" ή οτιδηποτε αλλο),αυτα λοιπον ήταν αγνα,γνησια και πηγαζαν μεσα απο την ψυχη μου...Αυτο που θα νιωσουν,αν το νιωσουν ποτε,εχει να κανει πρωτα απ'ολα με την υπαρξη του ανθρωπου....να νιωσει την ψυχη του...να αισθανθει μια απιστευτη συγκινηση οταν συνειδητοποιησει...τι ειναι...και που το χρωσταει....
Γι'αυτο...οποιος δεν μπορει να ακουσει την ψυχη του....τοτε δεν μπορει να εκφερει γνωμη για ψυχικο διαλογισμο...ποσο μαλλον του αλλου...Ειναι το Α και το Ω....πως θα το κανουμε δηλαδη?

...Ο φιλος μας,δεν ειπε πως τον αφυπνισε η "Ε"...αλλα οτι πρωτα ενιωσε και μετα ψαχτηκε...συνεπως δεν υπαρχει ουτε το ελαχιστο στοιχειο επηρρεασμου μεσα στο υποσυνειδητο του....ηταν απλα...γιατι ετσι ειναι....απλα πολυ απλα....κατι το ΓΝΗΣΙΟ!!!!!!!
Κουραστηκα να ακουω και να βλεπω ανθρωπους που επειδη δεν νιωθουν ή δεν εχουν νιωσει ακομα....κατακρινουν!!!!!!!! ΩΧΟΥ ΠΙΑ!!!!!!
Αντι να καθονται να βρουν ενα μονοπατι που θα τους ενωσει με την ψυχη τους καθονται και.....Μηπως τελικα ΑΥΤΟΙ ειναι οι επηρρεασμενοι απο αυτα που διαβαζουν....κατο το οποιο ειναι ΚΑΤΑΡΑ για την ανθρωποτητα? Τους ευκολοπιστους παντα τους φοβομουνα....αυτοι που ειναι προβληματισμενοι...τους θελω γυρω μου γιατι ειναι ανθρωποι που..."κατι" τους λεει να μην πιστεψουν....αυτο το "κατι" λοιπον βρειτε....Εγω το βρηκα....και ξερετε κατι? Αγαπαω ολη την ανθρωποτητα...ακομα και τους "κακους" (η κακια ειναι υποκειμενικη βεβαια...)....Α! Και για να σας απογοητεψω....αυτο το "κατι" δεν ειναι η ομαδα "Ε"...αλλα μπορει να γινει πιο δυνατο με την "Ε".....
...Οσοι δεν μπορουν να το καταλαβουν,και ειναι ανθρωποι,ας δοκιμασουν με το πρωτο και τελευταιο μαθημα της πορειας της ψυχης:την "ΑΓΑΠΗ".....ειναι τοσο απλο...και ομως πνιγεστε σε μια κουταλια νερο....ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΥΣΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΧΑΠΑΚΙ....
ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ....ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.....
ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΦΟΒΟΥΣ.....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΝ.....

Υ.Γ: Συγνωμη για τον εκνευρισμο...αλλα δεν μπορω να ακουω "ανθρωπους" να εκφερουν γνωμη για το "κατι" που ενιωσαν οι αλλοι,επειδη ηταν ανικανοι(μαλλον) αυτοι να το νιωσουν....μα και σε αυτους ζηταω και 2 φορες συγνωμη....

19/09/2003, 17:49:17

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ!
ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΜΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ Μ-----Σ...
ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΓΝΗΣΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ...ΑΝΘΡΩΠΟΙ....ΝΙΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ ΑΤΟΜΙΚΑ....ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ....(ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ....ΜΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΑΚΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ.....)

22/06/2012, 20:08:30
HAMLET'S MILL

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά

25/06/2012, 20:22:36
ΑΝΑΤΑΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΑΛΑΚΤΏΔΗ ΩΚΕΑΝΟ

Αναπαράσταση της Μετάπτωσης στο συγκρότημα των ναών της Αγκόρ ,
στις ζούγκλες του Καμπουτσέα

Ου τα πάντα τοις πάσι ρητά

fishfemaleΝέο Μέλος
25/06/2012, 22:19:26
Δοκιμή υπογραφής

[url=http://www.userbars.be][/url]

fishfemaleΝέο Μέλος
25/06/2012, 22:21:42
Δοκιμή υπογραφής ξανά.

25/06/2012, 23:44:52
Δοκιμή 2 (url) :

Αρχαία Αίγυπτος

Κηφεύς

02/07/2012, 14:15:54
τεστ

Με καλύτερό σου φάε,πιε και νηστικός κοιμήσου.

02/07/2012, 14:17:06
quote:

τεστ1

04/07/2012, 20:42:53
Δοκιμή 1:

ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Κηφεύς