- Πατρικαί Νουθεσίαι. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Φίλε Ευστράτιε, καλά ήσουν στο "φίλε", μα και "φίλη" να με πεις; Για πισινή το έκανες; Η "τσίχλα" μου είναι σαπούνι, βρε! Και ήταν λίγο αρρωστούλι τον τελευταίο καιρό...Ε, θα στρώσει, που θα μου πάει;
Την πάτησα....έγραψα το φίλε και όταν πάτησα την αποστολή έφαγα ένα φλας ,ότι δεν είσαι φίλος αλλά φίλη και το διόρθωσα με δεύτερο λάθος αφού έστειλα το μήνυμα δύο φορές.![]()
Δεν ξέρω τι έπαθα δε λειτουργώ καλά σήμερα.
durden_alie βοήθησε με αν δεν κάνω λάθος ΠΑΛΙ ,έχεις κάποια σχέση με τα ιατρικά.
Ίσως να φταίει το DNA μου ή το NBA ,FBI ,CIA ,KGB ,NSA ......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το σαπούνι το έχεις και σε άλλα χρώματα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΝΑ'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...ΤΑ ΛΕΜΕ !!
Στράτος

quote:
Tora ean kapios apo emas theli na pai sto esoteriko tis Gis pou ine i defteri diastasi kai fisika mpori epidi o defteros dna elikas ine energopiimenos.
Να 'σε καλά φίλε PaNo και είχα σπάσει το κεφάλι μου να βρώ που θα πάω για Πάσχα, να 'σε καλά.
"Μερικοί βλέπουν το αύριο ως μια άλλη ημέρα. Εγώ το βλέπω ως άλλη μια ευκαιρία."
Καταρχήν να σε καλοσορίσω στο φόρουν και ελπίζω να συνεχίσεις να προσφέρεις τις απόψεις σου…
Στο θέμα σου τώρα, θα ήθελα να ακούσω περισσότερα πέρι των απόψεων σου, με την προυπόθεση ότι έχεις και το κουράγιο να τις καταγράψεις…
Εις το επανειδύν λοιπόν….
Με εκτίμηση,
nobody
Αγαπητέ PaNo, παρόλα αυτά εγώ θα επιμείνω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες καθώς η χρήση των greeklish στο esoterica δεν ενδείκνυται.
Ελπίζω οτι χρησιμοποιείς greeklish επειδή έχεις κάποιο τεχνικό πρόβλημα.
Δοκίμασες να μπείς στο topic που σε παρέπεμψα ώστε να δείς αν έχει δοθεί ήδη κάποια πρόταση - λύση ή έστω να ζητήσεις βοήθεια?
Εάν παρόλα αυτά χρησιμοποιείς λατινικούς χαρακτήρες επειδή σε βολεύει καλύτερα, σκέψου οτι υπάρχουν αρκετοί συνομιλητές σου που δυσκολεύονται στην ανάγνωση.

In anticipation of my resurrection...
quote:durden_alie βοήθησε με αν δεν κάνω λάθος ΠΑΛΙ ,έχεις κάποια σχέση με τα ιατρικά.
Το θέμα δεν είναι τι σχέση έχω εγώ, το θέμα είναι τι μπορώ να ΑΠΟΔΕΙΞΩ όταν μιλάω για DNA, έλικες κλπ...![]()
quote:
Το σαπούνι το έχεις και σε άλλα χρώματα.
Προς το παρόν μόνο σε ροζάκι με ρυτίδες...Μπορεί να του περάσω καμιά βαφή όμως, ποιος ξέρει; ![]()

Είναι πάρα πολύ δύσκολο για κάποιον να διαβάσει ένα μικρό κείμενο στα greeklish, πόσο μάλλον ένα μεγάλο - όπως αυτά που γράφεις. Σε πολλές περιπτώσεις, τα μάτια "παρατάνε τα όπλα" και το κείμενο αγνοείται. Θα το ήθελες αυτό για τα μηνύματά σου; Φαντάζομαι πως όχι.
Εάν πραγματικά έχεις τόσο μεγάλη δυσκολία για να γράψεις στα ελληνικά, θα σου προτείνω κάποιες λύσεις γι' αυτό. Μπες στην ιστοσελίδα:
All Greek to me!
κάνε κλικ^^^^
Γράψε το κείμενο που θες σε greeklish, στο κατάλληλο πεδίο (λίγες προτάσεις κάθε φορά). Μετά, πάτα το μαύρο βελάκι που τα μετατρέπει σε ελληνικά. Έτοιμος! Το κάνεις copy - paste και κατευθείαν έχεις γράψει το μήνυμα στα ελληνικά ![]()
(Εάν το link δε λειτουργεί, ή πάψει να λειτουργεί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, επειδή είναι μόνο ένα demo, βρες είτε ένα free προγραμματάκι για να κατεβάσεις, είτε βάλε στο google τις λέξεις κλειδιά: greeklish greek και όλο και κάποιο demo θα ξαναβρεις).
Επίσης, μπορείς να κατεβάσεις το free προγραμματάκι από την σελίδα:
http://www.code.gr/repchars/
Και στις δύο περιπτώσεις, λίγη παραπάνω προσπάθεια πρέπει να καταβάλλεις για να γράφεις σε ορθά greeklish, δηλαδή greeklish που να μπορούν να μεταφερθούν σε αναγνώσιμα ελληνικά. Το πρώτο link που σου έγραψα, βασίζεται σε λέξεις και έχει μεγαλύτερη ανοχή στα λάθη. Το δεύτερο όμως, μετατρέπει τα γράμματα, οπότε εάν η ορθογραφία σου δεν είναι αντίστοιχη με τις ελληνικές λέξεις, το κείμενο θέλει μετά διόρθωση - οπότε καλύτερα να προλαβαίνεις παρά να διορθώνεις.
Πραγματικά, θα σου συνιστούσα να χρησιμοποιήσεις κάποιον τρόπο να γράφεις στα ελληνικά, εφόσον κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο για την συμμετοχή στις συζητήσεις (σου εξήγησα πιο πάνω τους λόγους).
![]()
Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ.....ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΣΜΟΥΡΙΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ DNA ΚΤΛ ΕΒΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΙΑΚΗ ΒΙΟΛΟΓΟΣ....
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.... ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ..ΑΚΟΜΗ ΓΕΛΑΕΙ..ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΧΙΣΕΙ ΤΑ ΠΤΥΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ....
ΦΙΛΕ PaNo... TO TOO MUCH NEW YORK KAI TO AMERIKA SOY EXOYN "FCUK"ED UP YOYR ΜΥΑΛΟ.....
ΟΚ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ...ΟΚ ΠΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΕΣ ΤΟ ΑΛΛΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΞΑΔΕΛΦΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΠΑΠΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΤΑΔΕ.... ΚΑΙ ΟΧΙ o Time Matrix pou vriskomaste apotelite apo (5 harmonic universes) armonika simpanta... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ;;; ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Η ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ....
ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΛΛΟ .... ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ...
Ε Λ Ε Ο Σ .....
Ο άσπρος σίφουνας....
Είναι απαραίτητο να γράφεις:
quote:
ΦΙΛΕ PaNo... TO TOO MUCH NEW YORK KAI TO AMERIKA SOY EXOYN "FCUK"ED UP YOYR ΜΥΑΛΟ..
Δε νομίζω.
Όσον αφορά στη θεωρία του PaNo.
Στο δεύτερο μήνυμα, κάπου σε έχασα.
Εάν πραγματικά θες να μας δώσεις τα φώτα σου, προσπάθησε να εκπέμψεις σε μία ολίγον πιο κατανοητή συχνότητα. ![]()
![]()
Ψυχή μου,

ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΎ ΥΠAΡΧΕΙ ΈΝΑ ΜΙΚΡΌ ΌΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ ΚΩΝΟΕΙΔΉΣ ΑΔΈΝΑΣ (PINEAL GLAND)ΠΟΥ ΌΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΊ ΠΛΉΡΩΣ MPOPROUME ΝΑ ΑΝΟΊΞΟΥΜΕ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ ΟΠΤΙΚΌ ΠΕΔΊΟ ΜΑΣ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΕΠΙΘΥΜΟΎΜΕ ΣΕ ΜΟΡΦΉ ΟΛΟΓΡAΜΜΑΤΟΣ ΑΠΌ ΈΝΑ ΚΎΤΤΑΡΟ ΜΈΧΡΙ ΈΝΑΝ ΓΑΛΑΞΊΑ.ΕΝ ΟΛΊΓΟΙΣ ΑΝΑΦΈΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΤΡΊΤΟ ΜAΤΙ. "ΥΠΑΡXΕΙ" AΛΛΟΣ ΈΝΑΣ ΑΔΈΝΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜAΖΕΤΑΙ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΟΣ ΑΔΕΝΑΣ (Pituitary Gland) ΚΑΙ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΣΦΗΝΟΕΙΔΉ ΟΣΤΟΎΝ. ΌΤΑΝ ΤΟ ΤΡΊΤΟ ΜAΤΙ ENERGOIITHEI, Η ΨΥΧΉ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΜΈΣΩ ΤΟΥ ΚΩΝΟΕΙΔΟΎΣ ΑΔΈΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΑ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΒΛΕΝΝΟΕΙΔΉ ΑΔΈΝΑ. ΤΏΡΑ, ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΚΌΚΚΑΛΟ ΤΙΣ ΟΥΡAΣ ΥΠAΡΧΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΌ ΚΎΤΤΑΡΟ (MASTER CELL)ΠΟΥ ΚΡΑΤAΕΙ ΜΈΣΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ "ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ".ΌΤΑΝ Η "ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ" ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΊ ΑΝΕΒΑΊΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠAΝΩ ΜΈΣΟ ΤΙΣ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΉΣ ΣΤΉΛΗΣ ΜΕ ΣΤΌΧΟ ΤΟΝ ΚΩΝΟΕΙΔΉ ΑΔΈΝΑ. ΌΤΑΝ ΑΥΤΌ ΣΥΜΒΕΊ ΤΌΤΕ ΤΟ ΚΕΦAΛΙ ΓΕΜΊΖΕΙ ΜΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΝΟΊΓΕΙ Η ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΉ ΟΘΌΝΗ ΣΤΟ ΟΠΤΙΚΌ ΠΕΔΊΟ. Ο ΧΡΙΣΤΌΣ ΕΊΠΕ "ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚAΠΟΙΟΣ ΤΟ ΦΩΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚAΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤAΔΙ". ΑΥΤΌ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΤΙ ΌΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΎ ΏΡΑ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΏΝΕΤΑΙ ΚAΠΟΙΟΣ ΣΕ ΤΕΛΕΊΩΣ ΣΚΟΤΕΙΝΌ ΧΟΡΌ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΉΣΕΙ ΑΡΓA Η ΓΡΉΓΟΡΑ ΤΟ ΤΡΊΤΟ ΜAΤΙ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚA ΑΥΤΌ ΕΞΗΓΕΊΤΑΙ ΩΣ ΕΞΉΣ. Ο ΚΩΝΟΕΙΔΉΣ ΑΔΈΝΑΣ ΠΑΡAΓΕΙ ΜΙΑ ΟΥΣΊΑ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ "ΜΕΛΑΤΟNΙΝH" ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΣΥΝΒΑΊΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΎΧΤΑ.ΌΤΑΝ ΔΙΑΛΟΓΙΖΌΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΕΛΕΊΩΣ ΣΚΟΤΕΙΝΌ ΧΟΡΌ ΞΕΓΕΛAΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΊΑ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΌ ΜΑΣ ΡΟΛΟΙ ΜΕ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΤΗΝ "ΕΝΚΡΙΣΗ" ΤΙΣ ΜΕΛΑΤΟΝΊΝΗΣ. ΌΤΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΔΈΝΕΣ ΔΟΝΟΎΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΌΛΥΤΟ "ΣΥΝXΡΟΝΙΣΜΕΝΟ" ΡΥΘΜΌ ΤΌΤΕ Ο ΕΓΚΈΦΑΛΟΣ ΠΈΦΤΕΙ ΣΕ THETA ΕΠΊΠΕΔΟ 4-7 HZ ΚΎΚΛΟΥΣ ANA ΔΕΥΤΕΡΌΛΕΠΤΟ, ΤΌΤΕ ΈΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΉ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΕ ΤΟ COMBUTER ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ ΥΠΟΣΥΝΕΊΔΗΤΟ (SUBCONSCIOUS MIND) ΚΑΙ ΠΑΊΡΝΟΥΜΕ AΜΕΣΗ ΑΠAΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΡΩΤΉΣΟΥΜΕ.ΕΠΊΣΗΣ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΊΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ. P.X ΌΤΑΝ ΈΝΑΣ ΥΠΝΩΤΙΣΤΉΣ ΥΠΝΩΤΊΖΕΙ ΚAΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΕΡAΣΕΙ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΊΔΗΤΟ ΌΤΙ ΕΝΤΟΛΉ ΘΈΛΕΙ.
AΣΚΗΣΗ: ΠAΡΤΕ 2 ΑΚΡΙΒΏΣ ΊΔΙΑ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΑ ΑΣ ΠΟΎΜΕ ΔΥΟ ΠΑΚΈΤΑ ΤΣΙΓAΡΑ ΚΑΙ ΒAΛΤΕ ΤΑ ΤΟ ΈΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ AΛΛΟ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥΣ 3 ΕΚΑΤΟΣΤA ΑΠΌΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΊΠΟΥ ΜΙΣΌ METRO ΜΑΚΡΙA ΑΠΌ ΤΟ ΣΏΜΑ ΣΑΣ. ΣΤΑΥΡΏΣΤΕ ΕΛΑΦΡΙA ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΈΧΡΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΚΈΤΑ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΤΡΊΑ."ΑΦΤΟΣΥΚΕΝΤΡΟΘΙΤΑΙ" ΣΤΟ ΜΕΣΑΊΟ ΑΠΌ ΤΑ ΤΡΊΑ ΠΑΚΈΤΑ ΚΑΙ ΕAΝ ΤΟ ΚAΝΕΤΕ ΣΩΣΤA ΘΑ ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΜΕΣΑΊΟ ΠΑΚΈΤΟ ΠΟΛΎ ΚΑΘΑΡA ΣΑΝ 3D ΟΛΌΓΡΑΜΜΑ.
ΑΥΤΉ Η AΣΚΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΊ ΚΟΙΜΏΜΕΝΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚA "ΝΕYΡΟΔΙΚΤΙΑ" ΜΕ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΕΡΕΘΙΣΜΌ ΤΟΥ ΚΩΝΟΕΙΔΟΎΣ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ.ΕΠΊΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΉΣΗ ΤΙΣ AΣΚΗΣΙΣ ΘΑ ΑΡΧΊΣΕΤΕ ΣΙΓA ΣΙΓA ΝΑ ΒΛΈΠΕΤΕ ΤΗΝ ΑΎΡΑ ΓΎΡΟ ΑΠΌ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΑ , ΖΏΑ ,ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΚΤΛ.
ΣΤΟ ΕΠΌΜΕΝΟ ΜΉΝΥΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚA ΚΈΝΤΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΏΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒAΖΕΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΈΣ ΥΠΟΓΡΑΦΈΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΊΔΕΤΑΙ ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΜΈΣΟ ΤΩΝ ΧΕΡΙΏΝ.
ΩΣ ΤΌΤΕ ΚΑΛΉ ΔΎΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΉ ΣΚΈΨΗ ΠAΝΤΑ. ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΑ ΒΛΈΠΕΤΕ ΤΟ ΠΟΤΉΡΙ ΜΙΣΟΓΕΜAΤΟ ΠΑΡΑ ΜΙΣΟAΔΕΙΟ.
PaNo
quote:
AZAΧ_ΧΑΖΑΕίναι απαραίτητο να γράφεις:
quote:
ΦΙΛΕ PaNo... TO TOO MUCH NEW YORK KAI TO AMERIKA SOY EXOYN "FCUK"ED UP YOYR ΜΥΑΛΟ..
Δε νομίζω.
Ψυχή μου,
Ναι ΟΚ αυτο σε πειραξε εεε;;; το οτι ο Πανος υποτιμά την νοημοσύνη σου (σε οποιον βαθμό και αν είναι αυτή) και παρουσιάζει αβάσιμες πληροφορίες που κατά την γνώμη μου και όχι μονο της δικία μου ειναι ΒΛΑΚΕΙΕΣ δεν σε πειράζει;;;.... αφου το άτομο έχει ξεφύγει ... το DNA του έχει αρχίσει να αλλάζει ... σε λίγο δεν θα είναι πια μαζί μας...
Τί άλλο να πώ ... μόνο έτσι καταλαβαίνουν αυτοι ....
και εν πάση περιπτωση ... το FCUK είναι όνομα μαγαζιού ... French Connection United Kingdom...
Ο άσπρος σίφουνας....
Edited by - AZAΧ_ΧΑΖΑ on 02/03/2006 10:42:27
*Αίας, δηλαδή, έτσι για να λέμε και κάτι ... Ομηρικό !
Σαν σκεπτόμενος και λογικός άνθρωπος που είσαι, και κάνεις τον κόπο να ασχολείσαι με αμετανόητους ημιμαθείς, σου αφιερώνω το παρακάτω τραγουδάκι, που περιέχει πολλά κωδικοποιημένα και κρυφά μηνύματα, που ο τελειότερος υπολογιστής της ΝΑΣΑ έπιασε φωτιά, όταν προσπάθησαν οι πιο κορυφαίοι επιστήμονές της να το αποκωδικοποιήσουν...
(έμ, δε ρωτάγαν καμιά Αστρολόγο-Καφετζού. Πήγαν να το λύσουν με επιστήμη το θέμα...)
Ιδού το ΚΡΥΦΟ μήνυμα λοιπόν.
.
.
.
Στίχοι: Βρίλ
Μουσική: Βρίλ
Άδικα την ώρα σου χαλάς,
άδικα την σπαταλάααας...
Άααααδικααααααα
Άααααδικααααααα
Άδικα την ώρα σου χαλάς,
άδικα την σπαταλάααας...
![]()
Υ.Γ. Στην Νέα Υόρκη, ο υπολογιστής λέγεται combuter
Edited by - Δύναμη Βρίλ on 02/03/2006 11:12:22
ΕΥΧAΡΙΣΤΟ ΠΟΛΎ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΊΕΣ,
ΚΑΙ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΑΝ ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ EVKOLO ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΉΣΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΦΟΡΤΏΣΩ ΕΙΚΌΝΕΣ ΣΤΟ ΜΉΝΥΜΑ.
ΕΠΊΣΗΣ ΕΥΧAΡΙΣΤΟ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΊΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ.
PaNo
quote:
Αγαπητέ Σίγουνα Άζαξ*Αίας, δηλαδή, έτσι για να λέμε και κάτι ... Ομηρικό !
σου αφιερώνω το παρακάτω τραγουδάκι, που περιέχει πολλά κωδικοποιημένα και κρυφά μηνύματα, που ο τελειότερος υπολογιστής της ΝΑΣΑ έπιασε φωτιά, όταν προσπάθησαν οι πιο κορυφαίοι επιστήμονές της να το αποκωδικοποιήσουν...
Άδικα την ώρα σου χαλάς,
άδικα την σπαταλάααας...
Άααααδικααααααα
Άααααδικααααααα
Άδικα την ώρα σου χαλάς,
άδικα την σπαταλάααας...
Ρε συ ...ειναι απλό γιατι ο "combuter" της NASA δεν μπορούσε να το σπάσει...
λοιπόν οι λέξεις στο τραγουδάκι είναι 18...αν πάρουμε τώρα και αφερέσουμε το πλήθος των επαναλαμβανόμενων λέξεων έχουμε...
Άδικα = 4
την = 4
ώρα = 2
σου = 2
χαλάς = 2
σπαταλάααας... = 2
Άααααδικααααααα = 2
επομένως ... 18-4-4-2-2-2-2-2 = 0 (μηδέν)
ο "combuter" προσπαθησε να κάνει διαίρεση με το μηδέν (0).... να γιατί έπιασε φωτία...
Λοιπόν ... τώρα δεστε αυτά τα νουμερα και αρχίστε να σταυρώνετε τα μάτια σας... συγκεντρωθείτε στον αριθμό 18... ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ εεε;;;;;
Ο άσπρος σίφουνας....
-----------------------------
Η βλακεία είναι δικαίωμα του καθενός.....
Η μετάδοση της, προνόμιο 99% των μελών του φόρουμ...
Ο ασπασμός της, υποχρεωτικός, σύμφωνα με μερικούς ...
Edited by - AZAΧ_ΧΑΖΑ on 02/03/2006 12:21:11
Όποιος ήθελε, ανέβαινε στο Βήμα και έλεγε, έλεγε, έλεγε ΟΤΙ ήθελε...
Γι αυτό η Αρχαία Αθήνα έγινε γνωστή για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της.
Μόνο, που οι λιγότεροι ξέρουν, ότι όπως υπήρχε η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να ανεβαίνει ΟΠΟΙΟΣ ήθελε και να λέει ¨ΟΤΙ΄του κατέβαινε, έτσι και οι άλλοι από κάτω είχαν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, άμα αυτός επάνω έλεγε μ@%@%κίες, να
* τον γουχάρουν
* να το βρίζουν
* να τον γελοιοποιούν
* να του πετάνε το κολατσό τους
και το κυριώτερο,
* να τον ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΩ
Γι αυτό λοιπόν η Αρχαία Αθήνα έγινε γνωστή για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της. ΌΧι τόσο, επειδή έδινε το διακαίωμα στον κάθε μ@$#@$ να λέει τις μ#$#$#$ του, αλλά στους πολίτες που ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΩΜΕΝΟΙ να ακούν τις μ#@$%@#% του κάθε μ@#@#$@.
Φοβερή διαφορά !
Γι αυτό λοιπόν, λέω να ξαναεφαρμόσουμε την Αρχαία Αθηναϊκή Ελευθερία, με όλες τις συνέπειες που έχει για τους ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥΣ.
Άν το τολμάτε, φυσικά ...
Μήνυμα πρός Συντονιστές.
Βρισκόμενος σε παρέα 30άρηδων και βάλε, ανέφερα τη λέξη "Φόρουμ του Εσωτέρικα"
Έγινε χαλασμός. Τέτοια δημοσιότητα, ούτε η Αυριανή δεν την έχει.
"Φαγόνωνται", "ανόητοι και άσχετοι", "κολημένοι", "γκομενομπερδέματα" ήταν λίγες από τις γνώμες που συγκράτησα.
Πρός γνώση. Και συμμόρφωση ???
Edited by - Δύναμη Βρίλ on 02/03/2006 12:28:31
ΘΑ ΈΒΑΖΑ ΣΤΟ GOOGLE "DNA ACTIVATION" ΚΑΙ ΘΑ ΈΒΛΕΠΑ ΌΤΙ ΥΠAΡΧΟΥΝ 14.000.000 ΣΕΛΊΔΕΣ.EPISIS THA EVAZA "INDIGO CHILDREN" ΚΑΙ ΘΑ ΈΒΛΕΠΑ ΌΤΙ ΥΠAΡΧΟΥΝ 11.000.000 ΣΕΛΊΔΕΣ. THA EVAZA "2012" ΚΑΙ ΘΑ ΈΒΛΕΠΑ ΌΤΙ ΥΠAΡΧΟΥΝ 123.000.000!! ΣΕΛΊΔΕΣ.EPISIS THA EVAZA "HOLOW EARTH" ΚΑΙ ΘΑ ΈΒΛΕΠΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ. THA EVAZA "Rife Technologies" ΚΑΙ ΘΑ ΈΒΛΕΠΑ ΌΤΙ ΤΟ 1928 ΑΝΑΚΑΛΎΦΘΗΚΕ ΈΝΑ ΜΗΧAΝΗΜΑ ΣΥΧΝΟΤΉΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΏΝΕΙ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΟΎΣ ΑΠΌ ΚΡΎΩΜΑ ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΒΑΡΙA ΜΟΡΦΉ ΚΑΡΚΊΝΟΥ ΜΈΣΑ ΣΕ 2.5 ΛΕΠΤA!!ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΌΜΟΥΝΑ ΜΉΠΩΣ ΌΠΟΥ ΥΠAΡΧΕΙ ΚΑΠΝΌΣ ΥΠAΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙA?
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΦΙΛΑΡAΚΟ ΜΟΥ ΑΝ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΌΔΕΙΞΗΣ ΚAΤΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΌΔΕΙΞΗΣ ΣΕ ΜΈΝΑ.ΑΠΌΔΕΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ.
PaNo
πες μας τι πινεις εσυ και δεν μας δινεις..
..τα'χεις χαμενα ανησυχω για σενα
στιχοι-μουσικη:Φοιβος
απο το τελευταιο CD της Ελλης Κοκκινου

μην ειναι νερο;χαμομιλι;ή φυσικος χυμος φρουτων;![]()
![]()

ΥΓ:Απο τοτε που ανακαλυφθηκε το Photoshop οι φωτογραφιες επαψαν να αποτελουν τεκμηρια(ειπωθηκε απο τον Μαντι τον Ρελιτζιοζο).
Edited by - Mantis Religiosus on 02/03/2006 12:55:31
quote:
ΥΓ:Απο τοτε που ανακαλυφθηκε το Photoshop οι φωτογραφιες επαψαν να αποτελουν τεκμηρια
Από τότε που εφευρέθηκε το Ιντερνετ, έπαψαν οι πληροφορίες να αποτελούν τεκμήρια. Ότι θέλει λέει ο κάθε τρελός...
Holow Earth, έ ???
Μάλιστα....
Είδαμε τον καπνό και είδαμε και τη φωτιά !
Άντε, κουκουνιάου. Εσένα περιμέναμε, "Νεο-Υορκέζε"
Edited by - Δύναμη Βρίλ on 02/03/2006 13:36:27
quote:
Holow Earth, έ ???Μάλιστα....
Είδαμε τον καπνό και είδαμε και τη φωτιά !
την τρυπα δεν την ειδαμε ακομα που οδηγει στην Hollow Earth..
Ελα βρε Βριλ μην τον αποπαιρνεις ετσι.Δειξε κατανοηση.Στην Νεα Υορκη κατοικει.Λογικο ειναι να εχει τετοιες ιδεες.Δεν θυμασαι που οταν χτυπουσανε τους δ.πυργους καποιοι νεουορκεζοι νομιζανε οτι γυρνανε ταινια και χαιροτανε;
Προς αποφυγην παρεξηγησεων υπαρχουν και σοβαρα σκεπτομενα ατομα που κατοικουν στην Νεα Υορκη,αλλα αποτι φαινεται αυτοι ειναι η εξαιρεση στον γενικο κανονα.