- Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
NotirkΜέλος
Γραφές…….
-Ερμηνεία ιερατείων.( Για τους /τις κυριλέ κυριακάτικους εκκλησιαζόμενους υποκριτές).
-Ερμηνεία διαβασμένων ‘’πιστών’’ (υποκειμενική ερμηνεία).
-Ερμηνεία διαβασμένων ‘’άπιστων’’ (ουδεμία ερμηνεία).
-Ερμηνεία εσωτερική ( το μήνυμα των θεών (όντων από άλλο κόσμο) , μόνο προς τα δημιουργήματα τους.
-Ερμηνεία ιερατείων.( Για τους /τις κυριλέ κυριακάτικους εκκλησιαζόμενους υποκριτές).
-Ερμηνεία διαβασμένων ‘’πιστών’’ (υποκειμενική ερμηνεία).
-Ερμηνεία διαβασμένων ‘’άπιστων’’ (ουδεμία ερμηνεία).
-Ερμηνεία εσωτερική ( το μήνυμα των θεών (όντων από άλλο κόσμο) , μόνο προς τα δημιουργήματα τους.
Notirk right to the point..
Schwabe από το 2003 ίδιος
Πώς νιώθεις ως πλειοψηφία;

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Ακόμα ούγκ και ούγκα είναι η ανθρωπότητα.(πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων)
Πώς νιώθεις ως πλειοψηφία;
quote:Οχ, εκτός απο τον αντίχριστο έρχονται και οι Ανουνάκοι; Την κάτσαμε
Σημ:
Τώρα που έρχονται οι Ανουνάκι,θα μάθετε ποιός είναι ο θεός.
Εσένα ποιος θα σε σώσει;
quote:Όσο μεγαλύτερα σεντόνια στέλνεις Sesostris, τόσες περισσότερες εξυπνάδες πιστώνονται στο παθητικό σου
Όσο μεγαλύτερα σεντόνια στέλνεις Pano , τόσο περισσότερες μπούρδες χρεώνεσαι στο ενεργητικό σου .
Χαίρομαι που περνάμε όλοι καλά ![]()
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 31/10/2012 19:27:21
quote:Για μένα ΓΝΩΣΗ=Εμπειρία. Για μένα η πίστη είναι εμπειρία, επομένως είναι γνώση.
Schwabe
Το πρόβλημα μάλλον είναι δικό σου. ΕΣΥ ομιλείς για «ασφάλεια», ενώ θα όφειλες να είσαι πιο ταπεινός, όταν μιλάς περί πίστης. Η πίστη φίλτατε, είναι μια ΥΠΟΘΕΣΗ. Ειδάλλως, θα ήταν ΓΝΩΣΗ.
quote:Το οτι υπήρξε πολύς κόσμος που ακολούθησε έναν ανύπαρκτο Ιησού;
Ο ανύπαρκτος της Καινής Διαθήκης. Ιησούδες και Ιησούς κάλλιστα υπήρξαν, αυτό όμως δεν λέει τίποτα.
Λέει κάτι;
quote:Θα μπορούσαμε επίσης να αναρωτηθούμε: το οτι γνωστικοί χριστιανοί δεν πίστευαν στην κυριολεξία των ευαγγελίων, ίσως ούτε στην ιστορικότητα του Ιησού, και όμως πίστευαν σε κάποιον χριστό, λέει κάτι;
Ο ανύπαρκτος της Καινής Διαθήκης.
quote:Επι ευκαιρίας, να υπενθυμίσω πώς κάνουμε quote.
PanosT:
«Συγγνώμη, ΤΟ COPY PASTE ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΒΡΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ΧΡΙΣΤΟΜΑΧΕ???»
Πατάμε το εικονίδιο
[quοte] ----κείμενο---- [/quοte]
NotirkΜέλος
[[/quote} Doctor
Για μένα ΓΝΩΣΗ=Εμπειρία. Για μένα η πίστη είναι εμπειρία, επομένως είναι γνώση.
====================================================================
Και για μένα ![]()
![]()
και τα σχόλια περιττά.![]()
![]()
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde
Όσο μεγαλύτερα σεντόνια στέλνεις Sesostris, τόσες περισσότερες εξυπνάδες πιστώνονται στο παθητικό σου
Κατά πρώτον αποφεύγω όσο μπορώ τα σεντόνια , εκτός αν είμαι υποχρεωμένος να αναλύσω την απάντησή μου . Και δεύτερον δεν μπορώ να σε συναγωνιστώ στις εξυπνάδες , καθότι με λιγότερα χρόνια συμμετοχής σου στο ESOTERICA , έχεις στείλει περισσότερα από τα διπλάσια μηνύματα από μένα , μόνο με σχόλια για όσα γράφουν τα άλλα μέλη του forum , αλλά δίχως καμιά δική σου τοποθέτηση ή σοβαρή αντιπρόταση .
Έχει άδικο ο Αίολος ???
*
Κουτσουλιές Sesostris.
Kουτσουλιά και μήνυμα!!![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Sesostris
Δεν μου είπες την γνώμη σου για το λίνκ που σου παρέθεσα.
Σου διέφυγε?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Κουτσουλιές Sesostris.Kουτσουλιά και μήνυμα!!
![]()
Αυτό εννοούσα έμμεσα κι εγώ φίλε ΝΙΚΟΜΑΧΕ .
*
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
SesostrisΔεν μου είπες την γνώμη σου για το λίνκ που σου παρέθεσα.
Σου διέφυγε?
Δεν μου διέφυγε φίλε ΝΙΚΟΜΑΧΕ , απλά με έχει προβληματίσει τόσο πολύ που δεν ξέρω τι να πω . Επίσης όπως φαίνεται το αντικείμενο αυτό , είναι σαν να υπάρχει πίσω του μια οθόνη , πάνω στην οποία ρίχνει την σκιά του . Αν δεν ήταν τα δελτία των ειδήσεων , θα έλεγα ότι πρόκειται για σκηνοθετημένο πρωταπριλιάτικο αστείο . Εκτός τούτου , το συμβάν προβλήθηκε μόνο στα τοπικά ΜΜΕ , δεν αναμεταδόθηκε από κανένα Ευρωπαϊκό κανάλι , και ούτε υπάρχει πληροφορία για το τι αποφάνθηκαν οι επιστήμονες για το φαινόμενο αυτό . Είμαι πολύ μπερδεμένος .
*
Edited by - Sesostris on 31/10/2012 23:46:22