- ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ <<Ε>> ΣΕ ΒΡΑΧΟ ΤΟΥ ΑΡΗ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
quote:
Αγαπητέ φίλε kynikos , από όλα όσα αναφέρονται σ’αυτό το Site , εσύ κράτησες μόνο την αναφορά στα σκουλήκια , στα οποία η αναφορά βέβαια όπως εμφανίζεται στο γραπτό είναι εντελως τυπική .
Το χάραγμα επάνω στον βράχο με τις δύο τέλειες ορθές γωνίες και το σημάδι στην μέση , που εγώ και αρκετοί άλλοι ακόμα πιστευουμε ότι είναι < Ε > , ή έστω Άνγχ (Αιγυπτιακός σταυρός ) για κάποιο φίλο , ή Copy Right για κάποιον άλλο , πιστεύεις ότι είναι αποτέλεσμα φυσικού φαινομένου ;
Εγώ το πιστεύω απόλυτα. Υπάρχουν και πιο κουλά φυσικά φαινόμενα. Το να θεωρούμε ένα "Ε" ή ένα (C) περίεργο είναι χαρακτηριστική ένδειξη ανθρωποκεντρισμού. Ακόμα και το CaCO3 έχει μεγαλύτερη πολυπλοκότητα και αρτιότερη δομή.
quote:
Πάνω σ'αυτή την εκδοχή υπάρχουν αρκετές ενδείξεις , η σκαπάνη των αρχαιολόγων φέρνει κατά καιρούς στο φώς σε διάφορα μέρη του κόσμου , αντικείμενα υψηλής τεχνολογίας ηλικίας εκατοντάδων χιλιάδων ετών , και στις βέδες αναφέρονται διαστημικά οχήματα που κινούνται με βάση τον υδράργυρο δημιουργόντας αντιβαρύτητα , και το σπουδαίο είναι ότι τα εργαστηριακά πειράματα που έγιναν απέδειξαν ότι έχουν δίκιο .
Πρέπει να έχω χάσει πολλά επεισόδια αν έχουμε φτιάξει οχήματα που να δημιουργούν αντιβαρύτητα με βάση τον υδράργυρο.
Νομίζω οτι θα ήταν λάθος (λογω ανθρώπινης αλαζωνείας) να θεωρούμε οτι όλοι οι εξωγήινοι θα είχαν οπωςδήποτε μορφές ανθρώπινες, ή έστω και ημιανθρώπινες.
Ποιος λέει οτι απλά και μόνο επειδή οι "αρειανοί" είναι σκουλίκια, πρέπει να είναι και αμόρφωτοι ή αγράμματοι;
Ακριβώς αυτή η νοοτροπία, μπορεί να μας εμποδίσει να δούμε κάτι κρυμμένο, αν και ξέρω οτι δεν το κάνεις επίτηδες, γιατί είσαι πολύ ανοιχτόμυαλος σε τέτοια ζητήματα γενικά....
Κ.
Beware the intergalactic bookworms!
quote:Είδες πουθενα εσύ να αναφέρω τους Ε ;
Labolas Glasya Τωρα η ομαδα Ε και στον Αρη?
quote:Φίλε junk95 το ότι δεν το διάβασες εσύ δεν σημαίνει ότι στα εργαστήρια των ΗΠΑ δεν έγιναν τα σχετικά πειράματα , και το ότι τα πειράματα , απέδειξαν του λόγου το αληθές δεν σημαίνει ότι είναι αυτό και άμεσα εφαρμόσημο .
Πρέπει να έχω χάσει πολλά επεισόδια αν έχουμε φτιάξει οχήματα που να δημιουργούν αντιβαρύτητα με βάση τον υδράργυρο.
quote:Καλέ μου φίλε kynikosέίδες εσύ πουθενά να γράφω για την μορφή των Αρειανών ; ή για Αριανούς ; Εγώ λέγω ότι πιθανόν να μην είμαστε οι μοναδικοί επισκέπτες του κόκκινου πλανήτη .
Ποιος λέει οτι απλά και μόνο επειδή οι "αρειανοί" είναι σκουλίκια, πρέπει να είναι και αμόρφωτοι ή αγράμματοι;
quote:Αγαπητέ φίλε. ΩΡΙΩΝΑ ο λόγος που άργησα να ικανοποιήσω την εύλογη απορία σου σχετικά με την εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας μέσω του προγράμματος Hellenic Quest , που απευθύνεται σε Αγγλόφωνους και Ισπανόφωνους , είναι ο εξής . Μετά την διάσταση που πήρε η είδηση στα έντυπα ΜΜΕ και την αναμετάδοσή της , από ένα σωρό ένθερμους συμπατριώτες μας στο διαδίκτυο , τόσο το CNN και η Apple που παρήγαγαν τα προγράμματα Ύβικος , Γνώσις και Νεύτων όσο και η NASA φρόντισαν να εξαφανίσουν την εν λόγω είδηση από τις ιστοσελίδες τους , ίσως για να μην παίρνουμε και πολύ θάρρος εμεις οι ( βρωμο ) Έλληνες !
Το ότι στη NASA βάλθηκαν να μάθουν να διαβ΄ζουν αρχαία ελληνικά απο το πρωτότυπο ειναι εξακριβωμένο ετσι;
Θα ήθελες να μοιραστεις μαζι μας την πηγή σου;
Έπρεπε λοιπόν φίλε μου να ψάξω και να βρώ μία αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης για να σε παραπέμψω εκεί .
Αφού λοιπόν από την αναζήτησή μου απέκλεισα όλες τις προσωπικές ιστοσελίδες που η μία απλώς αντέγραφε την άλλη , τα έντυπα Δαυλός , Ιχώρ , Διϊπετές , καθώς και ορισμένες άλλες ιστοσελίδες έντονα Ελληνοκεντρικές των οποίων τα δημοσιευματα πιθανόν να θεωρούσες μονόπλευρα , κατέληξα στην ιστοσελίδα της Πρεσβείας μας στην Ουάσινγκτον , της οποίας την εγκυρότητα δεν νομίζω να αμφισβητήσης , καθώς και του πανεπιστημίου Irvine της Καλιφόρνιας που τα εφαρμόζει .
Ελπίζω τα στοιχεία αυτά να είναι ικανοποιητικά για σένα .
Embassy of Greece
Washington, DC
http://www.greekembassy.org/Embassy/files/hellenic_quest04-12-20030.pdf
University of California, Irvine.
http://www.tlg.uci.edu/~tlg/
University of California, Irvine.
Simple Text Search
http://www.tlg.uci.edu/demo/textsearch
quote:
Φίλε junk95 το ότι δεν το διάβασες εσύ δεν σημαίνει ότι στα εργαστήρια των ΗΠΑ δεν έγιναν τα σχετικά πειράματα , και το ότι τα πειράματα , απέδειξαν του λόγου το αληθές δεν σημαίνει ότι είναι αυτό και άμεσα εφαρμόσημο.
Ε ωραία, δείξε μου ένα λινκ για αυτά τα πειράματα. Ακόμα και ένα citation από κάποιο περιοδικό ή συνέδριο μου είναι αρκετό. Κείμενα από site πρεσβειών δε γίνονται δεκτά
.
Για δε την πρόταση των Ισπανών Ευρωβουλευτων εχω να πω το εξής: Αν ήταν εστω και για πλάκα αλήθεια θα είχαν βουήξει όλες οι εφημερίδες για να μη μιλήσω για μερικά κανάλια. Να πέρασε ετσι απαρατήρητη δεν το πιστεύω.
Ούτε ο Χαρδαβέλας να μην ασχοληθεί μαζί της, είναι δυνατόν;
Φιλικά