- Mayan Calendar Tools ~~@_@~~ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Φιλε Rankett συγνωμη αν ημουν ερεθιστικη! Δεν το ηθελα. Και πρεπει να παραδεχτω οτι δεν το ηξερα αυτο για τα παρασιτα.Μπορει να εχεις και δικιο!
Καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε μου Μιχαλη. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ αυτο που βρηκες κι αν ειναι πραγματι νεραιδοκυκλος τοτε αυτο ειναι σιγουρα μια σπουδαια ανακαλυψη!!! Δυστυχως δεν ξερω κατι για το συγκεκριμενο θεμα, περα απο το οτι δεν πρεπει να βριζεις τις νεραιδες αν τις δεις και πρεπει να δειχνεις σεβασμο. Rankett, Isolde μηπως ξερετε κατι?
Φιλε/η Isolde θα σου απαντησω για αυτο που λες. Η αληθεια ειναι οτι και γω οταν αρχισα να τα βλεπω δεν εδωσα και πολυ σημασια γιατι σκεφτομουν "σιγα ονειρα ειναι!" Ωστοσο συνεχιζα να τα βλεπω και μετα αρχισα να ψαχνω για το θεμα. Το πιο χαρακτηριστικο που βλεπω σχεδον παντα ειναι το εξης:
ειμαι σε ενα νησι οπου γινεται πολεμος. μας εχουν περικυκλωσει απο παντου και εχουμε μονο ενα αεροπλανο για να φυγουμε. ανεβαινουμε οσοι χωραμε και προσπαθουμε να ξεφυγουμε απο τα στρατιωτικα αεροπλανα των εχθρων που μας επιτυθονται. μας χτυπαει ενα με αποτελεσμα να πεσουμε σε εναν τεραστιο βραχο μπροστα μας.το αεροπλανο μας ξεσκιζεται και εγω αρχιζω και πεφτω κατω! βρισκομαι ανασκελα σε ενα πυκνο δασος, δεν μπορω να κουνηθω και ειμαι ετοιμη να πεθανω.βλεπω μια σκια να ερχεται απο πανω μου και λιγο αργοτερα σηκωνομαι βλεποντας μπροστα μου ενα ξωτικο!αυτο με οδηγει στην πολη τους και μου δειχνει ενα σπιτι το οποιο ειναι της βασιλισσας τους(?)
μου λεει να περιμενω και μετα να μπω μεσα. οταν καποια στιγμη μπαινω με βαζουν να ξαπλωσω σε ενα κρεβατι.( να τονισω οτι μεσα ηταν παραδεισενια. ειχε παντου λουλουδια και ενα υπεροχο αρωμα!!) η ξωτικογυναικα αρχισε να μου μιλαει και να μου λεει διαφορα(ηταν σχετικο με τα ξωτικα και καποια πραγματα για μενα) αλλα δεν θυμαμαι τι ακριβως! καπως ετσι ηταν. εσυ τι λες?
Για τα όνειρα η γνώμη μου είναι ότι απλώς ήταν όνειρα. Κι σε μένα πολλές φορές έχει τύχει να επαναλαμβάνετε το ίδιο όνειρο. Επίσεις έχω να παραθέσω πως τα όνειρα μπορεί να προέρθουν από μια επιρρέαση. Όχι ότι έτσι ήταν στην περίπτωσή σου, απλά το αναφέρω.
Φιλικά ![]()
Ισόλντε (Ιζόλδη)
-Στο μέλλον η τεχνολογία θα προχωρήσει, αλλά δυστυχώς όχι η ανθρωπότητα.-
Edited by - Isolde on 14/06/2008 20:56:33
quote:...Κι σε μένα πολλές φορές έχει τύχει να επαναλαμβάνετε το ίδιο όνειρο.
Θα μπορουσες να αναφερεις ενα παραδειγμα. Δεν ειναι το οτι αμφισβητω εσενα η την κριση σου απλα πιστευω ακραδαντα στην υπαρξη ολων αυτων των πλασματων, και θα ηθελα να εχω περισσοτερα στοιχεια.
quote:
Επίσεις έχω να παραθέσω πως τα όνειρα μπορεί να προέρθουν από μια επιρρέαση.
Τι ακριβως εννοεις?
Το εχω ακουσει και εγω αυτο, ωστοσο δεν ειναι απολυτο..
θελω να πω τι πραγματικα συμβαινει...
(αν με πιανεις...)![]()
quote:
Θα μπορουσες να αναφερεις ενα παραδειγμα. Δεν ειναι το οτι αμφισβητω εσενα η την κριση σου απλα πιστευω ακραδαντα στην υπαρξη ολων αυτων των πλασματων, και θα ηθελα να εχω περισσοτερα στοιχεία.
Όταν αναφέρω πως ένα όνειρο συνεχώς επαναλαμβάνετε δεν εννοώ ότι αυτό έχει σχέση με ξωτικά. Το όνειρο το οποίο σε εμένα πολλές φορές επαναλαμβάνετε είναι ότι χάνω να δόντια μου, άσχετα εάν ο τόπος είναι διαφορετικόε κάθε φορά.
quote:
Τι ακριβως εννοεις?
Το εχω ακουσει και εγω αυτο, ωστοσο δεν ειναι απολυτο..
θελω να πω τι πραγματικα συμβαινει...![]()
(αν με πιανεις...)
Αναφέρομαι σε κάθε λογίς επιρρέαση. Εκείνο που συμβαίνει είναι ότι κάτι το οποίο έχεις δει (π.χ από την τηλεόραση), συνεχώς συζητάς ή σκεύτεσε μπορεί να έχουν επιρροή στα όνειρά σου.
-Στο μέλλον η τεχνολογία θα προχωρήσει, αλλά δυστυχώς όχι η ανθρωπότητα.-
quote:
Αναφέρομαι σε κάθε λογίς επιρρέαση. Εκείνο που συμβαίνει είναι ότι κάτι το οποίο έχεις δει (π.χ από την τηλεόραση), συνεχώς συζητάς ή σκεύτεσε μπορεί να έχουν επιρροή στα όνειρά σου.
Ναι εχεις δικιο. Μου εχει τειχει καποιες φορες, ωστοσο δεν ειναι απολυτο οπως τονισα προηγουμενως!![]()
Φιλε Μιχαλη, με χαρα εχω να σου ανακοινωσω οτι βρηκα καποια πραγματα για ολα αυτα που ρωτας(νεραιδοκυκλους και πως θα πρεπει να συμπεριφερθεις). Ωστοσο επειδη δεν εχω χρονο αυτη τη στιγμη θα επικοινωνησω το συντομοτερο!
Ελπιζω να μην σε ενοχλει![]()
![]()
Παντα ΦΙΛΙΚΑ SAKURA ![]()
Φιλε Μιχαληγια σενα ειναι ολο το παρακατω,
Υπαρχουν καποια φυτα που ελκυουν τα ξωτικα(αλλα και ολα τα παραπλησια)
ΑΡΚΟΥΔΟΠΟΥΡΝΑΡΟ ή ΛΙΟΠΡΙΝΟ
Προσελκυει νεραιδες που φερνουν καλη τυχη και προστατευουν απο αρνητικες δυναμεις.Για καποιους συμβολιζει τη Γη, την Μακροβιοτητα και την Δημιουργικοτητα.
ΘΥΜΑΡΙ
Αποξηραμενο σκορπαται μπροστα απ την εξοπορτα και στα παραθυρα του σπιτιου για να προσκαλεσει αερικα στο σπιτι. Επισης, φτιαχνονται φυλαχτα με θυμαρι και φοριουνται για να ενδυναμωσουν τις ικανοτητες καποιου να δει αερικα.
ΚΑΜΠΑΝΟΥΛΕΣ
Αν φορας βραχιολι απο καμπανουλες, ελκυεις τα καλοβουλα αερικα για να σου χαρισουν καλη τυχη.Επισης οι κηποι που εχουν τετοια λουλουδια ελκυουν τις νεραιδες.
ΠΑΣΧΑΛΙΑ
Το αρωμα της ελκυει τα αερικα και τα ευχαριστει.
ΤΑΓΕΤΗΣ ή ΚΑΤΙΦΕΣ
Φτιαχνεται μαρμελαδα που θεωρειται ξεχωριστη λιχουδια για καποια αερικα. (το λεω αυτο γιατι μπορεις να τους κανεις καποιες προσφορες ετσι ωστε να δειξεις οτι τα θαυμαζεις και τα σεβεσαι.)
ΤΡΙΦΥΛΛΙ
Ολα τα ειδη τριφυλλιου ειναι ιερα για τα ξωτικα και τα ελκυουν. Για να προσκαλεσεις ενα ξωτικο τοποθετεις 7 ανθη σιταριου πανω σ ενα τετραφυλλο τριφυλλι.
quote:
ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΡΑΧΟΚΗΠΟ.
Εκανες επισης αναφορα για κηπο. θα σου δωσω και καποιες αλλες ιδεες. Ωστοσο πιστευω οτι θα πετυχουν ονο αν το μερος που μενεις ειναι μακρια απο την πολη.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Προστατευει απο κακοβουλα αερικα.
ΠΡΟΣΕΞΕ:o ΑΝΗΘΟΣ, το ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ και ολα τα ΚΑΚΤΟΕΙΔΗ απωθουν ολα τα αερικα.
ΒΑΤΟΜΟΥΡΙΑ
Οι μικρες νεραιδες και τα ξωτικα αρεσκονται να κοιμουνται μεσα στο πυκνο φυλλωμα της.
ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
Προσελκυει αερικα που προσφερουν καλη ενεργειακη ισορροπια και καθαριζουν τον χωρο απο αρνητικες δυναμεις.
ΓΙΑΣΕΜΙ
Προσελκυει νεραιδες που χαριζουν διαυγεια πνευματος καο ομορφα,γαληνια ονειρα.
ΚΟΡΑΚΟΧΟΡΤΟ ή ΧΕΛΙΔΟΝΟΧΟΡΤΟ
Φυτευεται εξω απ την κεντρικη εισοδο του σπιτιου για να σημανει οτι οι νεραιδες ειναι ευπροσδεκτες στο σπιτι. Αποξηραμενα κλαδακια μπαινουν σε φυλαχτα για να εχουν την ευλογια των νεραιδων.
ΝΕΡΑΓΚΟΥΛΑ ή ΑΝΔΕΛΟΧΟΡΤΟ
Προσελκυει αερικα που προσφερουν καλη υγεια και αυτοπεποιθηση.
ΝΟΥΦΑΡΑ
Προσελκυουν Νηριηδες και μικρες νεραιδες.
ΠΡΙΜΟΥΛΑ
Φυτευεται στον κηπο ή φτιαχνεται γιρλαντα με τα αποξηραμενα ανθη και κρεμιεται στην εξωπορτα του σπιτιου για να ελκυσει νεραιδες.Η παραδοση λεει οτι πρεπει να φροντιζεις πολυ την Πριμούλα που μεγαλωνει γυρω σου γιατι οι νεραιδες θα το λαβουν ως μεγαλη παοσβολη αν την αφησεις αφροντιστη και πεθανει. Για να αφιερωσεις το φυτο σου στις νεραιδες και να τις ευχαριστησεις δεσε μια ροζ κορδελα γυρω απ την γλαστρα.
ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ. Μπορεις,επισης να τα προσελκυσεις(οπως ανεφερα και στα λουλουδια)Το να εχεις την συμπαθεια τους σου προσφερει προστασια καλη τυχη και αν σε συμπαθησουν παρα πολυ μπορει να σου παρουσιαστουν για να παιξουν μαζι σου η να σε συμβουλευσουν.
Μεσα στην πολη ειναι πολυ δυσκολο να τα προσελκυσουμε οσο κι αν θελουμε. Ο θορυβος,η φασαρια και η βρομια τα απωθει.Ωστοσο αν εχεις σπιτι στην εξοχη κοντα σε αγρους και δαση μπορεις ευκολα να τα προσελκυσεις.
-Φτιαξε κηπο με πολλα ομορφα λουλουδια(αυτα που ανεφερα παραπανω και οχι μονο) και φτιαξε μια γουρνα καπου με νουφαρα. Οταν ο κηπος εχει διαμορφωθει βγες εξω ενα βραδυ που θα εχει πανσεληνο και φωναξε δυνατα οτι αυτος ο κηπος ειναι αφιερωμενος σε ολα τα καλοβουλα αερικα(μην ξεχασεις να φυτεψεις και λουλουδια που απωθουν τα κακοβουλα)
-Αφησε σενα σημειο του κηπου φυλλα, φτερα και ομορφες πετρες. Τα χεησιμοποιουν σαν κοσμηματα.
-Αφηνε λιγο γαλα η ζαχαροψωμο η κεικ μπροστα απο την εξωπορτα η κοντα στην γουρνα καθε βραδυ και πες δυνατα οτι ειναι για τα καλοβουλα αερικα της περιοχης.
-Γεμισε το σπιτι με γλυκα αρωματα λουλουδιων.
ΕΚΤΟΣ απο ολα αυτα τα αερικα εχουν και αλλες αδυναμιες:
-Οτιδηποτε γυαλιζει με ιδιαιτερη προτιμηση τουσ πολυτιμους και ημιπολυτιμους λιθους.
-Λατρευουν να παιζουν στα αχυρα.
-Το βουτηρο, η κρεμα, το ψωμι, ολα τα γλυκα, το γαλα και κυριως η ζαχαρη και οι φραουλες.
-Ολα τα καλοβουλα αερικα αγαπουν τα αλογα και τα σκυλια.
-Το πρασινο ειναι το αγαπημενο τους χρωμα.
-Λατρευουν να παιζουν με μωρα.
-Ολα τα καλοβουλα αερικα ειναι ιδιαιτερα ευγενικα και χαμογελαστα και τους αρεσουν οι ευγενικοι και χαμογελαστοι ανθρωποι.
Ωστοσο περα απο καποια απωθητικα φυτα, υπαρχουν και καποια αλλα πραγματα που απωθουν τοσο τα κακοβουλα οσο και τα καλοβουλα:
-Οι πολεις
-Τα αυτοκινητα, μηχανακια και γενικα οτιδηποτε κινειται με πετρελαιο.
-Οι οξυς θορυβοι οπως τα παλαμακια, το σφυριγμα, τα κουδουνακια κλπ.
-Αν και αγαπουν οτιδηποτε κανει αντανακλαση μισουν τους καθρεφτες.
-Τον καπνο.
-Την μυρωδια του καμενου λαστιχου η δερματος.
-Το αλατι.
-Τις γατες.
-Το σιδερο.
-Αν και ειναι απαραιτητο να πεις "ευχαριστω" οταν σε εχουν βοηθησει τα εκνευριζει αφανταστα να λες υπερβολικες ευχαριστιες.
Για να αυξησεις τις πιθανοτητες να δεις μια νεραιδα:
-Θα πρεπει να ειναι μια πολυ ζεστη μερα με αρκετη υγρασια.
-Θα πρεπει να νυσταζεις λιγο.
-Καλυτερες ωρες ειναι τα μεσανυχτα με γεματο φεγγαρι, πριν την ανατολη του ηλιου και πριν το μεσημερι
-Αν συναντησεις μια νεραιδα δεν πρεπει να την χασεις απο τα ματια σου. Κοιταξε την με σταθερο βλεμμα και οχι αποτομες κινησεις.
- Οι νεραιδες κριβονται συνηθως σε μια λαμπερη αχλυ την οποι μπορεις να διαλεισεις με 3 τροπους:
1. Να βρεις τετραφυλλο τριφυλλι και κουνωντας το εμπρος να την διαλυσεις. Ωστοσο ειναι δυσκολο γιατι τα τετραφυλλα σπανιζουν και δεν μπορεις να το κουβαλας παντα μαζι σου και φρεσκο!
2.Με την ΝΕΡΑΙΔΟΑΛΟΙΦΗ. Ωστοσο την συγκεκριμμενη αλοιφη την δινουν νεραιδες στους ανθρωπους.
3.Με το ΝΕΡΑΙΔΟΕΛΑΙΟ.
Πλενεις μια γυαλινη φυαλη με νερο απο ροδα, γιασεμι και κατηφεδες(η συλλογη των λουλουδιων πρεπει να γινει απο τοποθεσια που βλεπει την ανατολη του ηλιου και το μαζεμα να γινει τις πρωινες ωρες με τις δροσοστακιδες της πρωινης αυρας πανω τους)
Μετα μαζευεις βλαστους απο μολοχες και μενεξεδες, ανθη χαμομηλιου, λεβαντας, ανθη φουντουκιας, πεταλλα απο πανσεδες.
Αναμειγνυεις τα υλικα καλα σε σιγανη φωτια(εννοειται μεσα σε νερο) για 3 ωρες και το αφηνεις να κρυωσει.Σουρωνεις το μειγμα και το βαζεις στο μπουκαλακι που ανεφερα προηγουμενως και αφου ριξεις 3 σταγονες απο αγριολεμονο αφηνεις την φιαλη στον ηλιο για μια βδομαδα και επειτα μπορεις να το χρησιμοποιησεις.
Αλειφεις το ελαιο πανω και κατω απο τα βλεφαρα τις απογευματινες και πρωινες ωρες με μικρες ποσοτητες για 7 μερες.
Μετα περιφερεσαι σε μερη οπου συχναζουν νεραιδες!!
με αλλα λογια ετοιμος για δραση ![]()
Να αναφερω και κατι τελευταιο σχετικα με καποιους πολυτιμους λιθους.
ΡΟΥΜΠΙΝΙ, για την αποκτηση της δυναμης των ξωτικων.
ΜΑΛΑΧΙΤΗΣ, για επικοινωνια με τα ξωτικα.
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ, για το ξυπνημα του μυαλου και του πνευματος, της γνωσης και της διαυγειας.
ΑΒΑΝΤΟΥΡΙΝΗΣ(ΧΡΥΣΑΜΜΟΛΙΘΟΣ), για επικοινωνια με τα ξωτικα μεσω ονειρων και περιπετειες στην ξωτικοχωρα.
ΣΤΑΥΡΟΛΙΤΗΣ, ειναι η ιερη πετρα των ξωτικων. Βοηθα στην συνδεση με τη φυση και στην ερμηνεια μηνυματων απο τα πλασματα αυτα.
Ζητω συγνωμη αν σε κουρασα αλλα νομιζω οτι αξιζουν!
Ενημερωσε με αν καταφερεις κατι και το ιδιο θα κανω και εγω!!![]()
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ, SAKURA![]()
![]()
quote:
sakislrc
paidia xerete pos 8a vro grammata sti glossa ton ksotikon t alfabito ton ksotikon kai ton neraidon?????
Σου προτείνω για αρχή να ανακαλύψεις το ελληνικό και μετά βλέπουμε.
Καλώς ήρθες πάντως!
Ξωτικό.
Από το Έξω και το Κτικιό.
Το Έξω του μέσα (in που έχει τιμάριθμο 68) είναι τα εξωτερικά γράμματα 5 και 9 δηλαδή 59.
Το δέ κτικιό από το κΤΙ κιο; που λένε στη κρήτη όταν κάνουν γιό, που παραπέμπει στο γιόγιό, κάτι από το τραγούδι δυόδυό στη μπανιέρα δυό δυό, δυόδυό που σημαίνει 22 και επείδή στη μπανίερα είναι δύο, έχουμε 44, δηλαδή 5944 και εξαιτίας της επανάληψης της συλλαβής του γιογιο 5944x2=11888 τυχαίο; δε νομίζω. Ελπίζω να σας έλυσα κάθε απορία, ευχαριστώ πολύ γειά σας!
quote:
Τα πράγματα είναι απλά.
Ξωτικό.
Από το Έξω και το Κτικιό.Το Έξω του μέσα (in που έχει τιμάριθμο 68) είναι τα εξωτερικά γράμματα 5 και 9 δηλαδή 59.
Το δέ κτικιό από το κΤΙ κιο; που λένε στη κρήτη όταν κάνουν γιό, που παραπέμπει στο γιόγιό, κάτι από το τραγούδι δυόδυό στη μπανιέρα δυό δυό, δυόδυό που σημαίνει 22 και επείδή στη μπανίερα είναι δύο, έχουμε 44, δηλαδή 5944 και εξαιτίας της επανάληψης της συλλαβής του γιογιο 5944x2=11888 τυχαίο; δε νομίζω. Ελπίζω να σας έλυσα κάθε απορία, ευχαριστώ πολύ γειά σας!
Να μας ξανά-ρθεις...![]()
Ωραίος ο Μπάτς....![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
είμαι ευχαριστημένος που μετά από τόσα χρόνια το "θέμα" μου παραμένει
στην επικαιρότητα..
Όλες οι εμπειρίες καλοδεχούμενες σχετικά με ξωτικά και νεράϊδες..
Τα ξωτικά γιατί κατά την γνώμη σας κάποτε ήταν περισσότερο "ανάμεσά" μας
και πλέον δεν έχουμε τόσες ιστορίες,αφηγήσεις??
Μήπως υπάρχουν ακόμα ιστορίες και περιστατικά αλλά κανένας δεν ψάχνει ότι περίεργο του συμβαίνει???

quote:
Βρηκα καποια πραγματα σχετικα, ισως να μην ειναι αυτο ακριβως που ζητας μα νομιζω οτι τα παρακατω ειναι εξισου σημαντικα
Φιλε Μιχαληγια σενα ειναι ολο το παρακατω,Υπαρχουν καποια φυτα που ελκυουν τα ξωτικα(αλλα και ολα τα παραπλησια)
ΑΡΚΟΥΔΟΠΟΥΡΝΑΡΟ ή ΛΙΟΠΡΙΝΟ
Προσελκυει νεραιδες που φερνουν καλη τυχη και προστατευουν απο αρνητικες δυναμεις.Για καποιους συμβολιζει τη Γη, την Μακροβιοτητα και την Δημιουργικοτητα.ΘΥΜΑΡΙ
Αποξηραμενο σκορπαται μπροστα απ την εξοπορτα και στα παραθυρα του σπιτιου για να προσκαλεσει αερικα στο σπιτι. Επισης, φτιαχνονται φυλαχτα με θυμαρι και φοριουνται για να ενδυναμωσουν τις ικανοτητες καποιου να δει αερικα.ΚΑΜΠΑΝΟΥΛΕΣ
Αν φορας βραχιολι απο καμπανουλες, ελκυεις τα καλοβουλα αερικα για να σου χαρισουν καλη τυχη.Επισης οι κηποι που εχουν τετοια λουλουδια ελκυουν τις νεραιδες.ΠΑΣΧΑΛΙΑ
Το αρωμα της ελκυει τα αερικα και τα ευχαριστει.ΤΑΓΕΤΗΣ ή ΚΑΤΙΦΕΣ
Φτιαχνεται μαρμελαδα που θεωρειται ξεχωριστη λιχουδια για καποια αερικα. (το λεω αυτο γιατι μπορεις να τους κανεις καποιες προσφορες ετσι ωστε να δειξεις οτι τα θαυμαζεις και τα σεβεσαι.)
ΤΡΙΦΥΛΛΙ
Ολα τα ειδη τριφυλλιου ειναι ιερα για τα ξωτικα και τα ελκυουν. Για να προσκαλεσεις ενα ξωτικο τοποθετεις 7 ανθη σιταριου πανω σ ενα τετραφυλλο τριφυλλι.
quote:
ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΡΑΧΟΚΗΠΟ.
Εκανες επισης αναφορα για κηπο. θα σου δωσω και καποιες αλλες ιδεες. Ωστοσο πιστευω οτι θα πετυχουν ονο αν το μερος που μενεις ειναι μακρια απο την πολη.ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Προστατευει απο κακοβουλα αερικα.
ΠΡΟΣΕΞΕ:o ΑΝΗΘΟΣ, το ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ και ολα τα ΚΑΚΤΟΕΙΔΗ απωθουν ολα τα αερικα.ΒΑΤΟΜΟΥΡΙΑ
Οι μικρες νεραιδες και τα ξωτικα αρεσκονται να κοιμουνται μεσα στο πυκνο φυλλωμα της.ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ
Προσελκυει αερικα που προσφερουν καλη ενεργειακη ισορροπια και καθαριζουν τον χωρο απο αρνητικες δυναμεις.ΓΙΑΣΕΜΙ
Προσελκυει νεραιδες που χαριζουν διαυγεια πνευματος καο ομορφα,γαληνια ονειρα.ΚΟΡΑΚΟΧΟΡΤΟ ή ΧΕΛΙΔΟΝΟΧΟΡΤΟ
Φυτευεται εξω απ την κεντρικη εισοδο του σπιτιου για να σημανει οτι οι νεραιδες ειναι ευπροσδεκτες στο σπιτι. Αποξηραμενα κλαδακια μπαινουν σε φυλαχτα για να εχουν την ευλογια των νεραιδων.ΝΕΡΑΓΚΟΥΛΑ ή ΑΝΔΕΛΟΧΟΡΤΟ
Προσελκυει αερικα που προσφερουν καλη υγεια και αυτοπεποιθηση.ΝΟΥΦΑΡΑ
Προσελκυουν Νηριηδες και μικρες νεραιδες.ΠΡΙΜΟΥΛΑ
Φυτευεται στον κηπο ή φτιαχνεται γιρλαντα με τα αποξηραμενα ανθη και κρεμιεται στην εξωπορτα του σπιτιου για να ελκυσει νεραιδες.Η παραδοση λεει οτι πρεπει να φροντιζεις πολυ την Πριμούλα που μεγαλωνει γυρω σου γιατι οι νεραιδες θα το λαβουν ως μεγαλη παοσβολη αν την αφησεις αφροντιστη και πεθανει. Για να αφιερωσεις το φυτο σου στις νεραιδες και να τις ευχαριστησεις δεσε μια ροζ κορδελα γυρω απ την γλαστρα.ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ. Μπορεις,επισης να τα προσελκυσεις(οπως ανεφερα και στα λουλουδια)Το να εχεις την συμπαθεια τους σου προσφερει προστασια καλη τυχη και αν σε συμπαθησουν παρα πολυ μπορει να σου παρουσιαστουν για να παιξουν μαζι σου η να σε συμβουλευσουν.
Μεσα στην πολη ειναι πολυ δυσκολο να τα προσελκυσουμε οσο κι αν θελουμε. Ο θορυβος,η φασαρια και η βρομια τα απωθει.Ωστοσο αν εχεις σπιτι στην εξοχη κοντα σε αγρους και δαση μπορεις ευκολα να τα προσελκυσεις.-Φτιαξε κηπο με πολλα ομορφα λουλουδια(αυτα που ανεφερα παραπανω και οχι μονο) και φτιαξε μια γουρνα καπου με νουφαρα. Οταν ο κηπος εχει διαμορφωθει βγες εξω ενα βραδυ που θα εχει πανσεληνο και φωναξε δυνατα οτι αυτος ο κηπος ειναι αφιερωμενος σε ολα τα καλοβουλα αερικα(μην ξεχασεις να φυτεψεις και λουλουδια που απωθουν τα κακοβουλα)
-Αφησε σενα σημειο του κηπου φυλλα, φτερα και ομορφες πετρες. Τα χεησιμοποιουν σαν κοσμηματα.
-Αφηνε λιγο γαλα η ζαχαροψωμο η κεικ μπροστα απο την εξωπορτα η κοντα στην γουρνα καθε βραδυ και πες δυνατα οτι ειναι για τα καλοβουλα αερικα της περιοχης.
-Γεμισε το σπιτι με γλυκα αρωματα λουλουδιων.
ΕΚΤΟΣ απο ολα αυτα τα αερικα εχουν και αλλες αδυναμιες:-Οτιδηποτε γυαλιζει με ιδιαιτερη προτιμηση τουσ πολυτιμους και ημιπολυτιμους λιθους.
-Λατρευουν να παιζουν στα αχυρα.
-Το βουτηρο, η κρεμα, το ψωμι, ολα τα γλυκα, το γαλα και κυριως η ζαχαρη και οι φραουλες.
-Ολα τα καλοβουλα αερικα αγαπουν τα αλογα και τα σκυλια.
-Το πρασινο ειναι το αγαπημενο τους χρωμα.
-Λατρευουν να παιζουν με μωρα.
-Ολα τα καλοβουλα αερικα ειναι ιδιαιτερα ευγενικα και χαμογελαστα και τους αρεσουν οι ευγενικοι και χαμογελαστοι ανθρωποι.
Ωστοσο περα απο καποια απωθητικα φυτα, υπαρχουν και καποια αλλα πραγματα που απωθουν τοσο τα κακοβουλα οσο και τα καλοβουλα:
-Οι πολεις
-Τα αυτοκινητα, μηχανακια και γενικα οτιδηποτε κινειται με πετρελαιο.
-Οι οξυς θορυβοι οπως τα παλαμακια, το σφυριγμα, τα κουδουνακια κλπ.
-Αν και αγαπουν οτιδηποτε κανει αντανακλαση μισουν τους καθρεφτες.
-Τον καπνο.
-Την μυρωδια του καμενου λαστιχου η δερματος.
-Το αλατι.
-Τις γατες.
-Το σιδερο.
-Αν και ειναι απαραιτητο να πεις "ευχαριστω" οταν σε εχουν βοηθησει τα εκνευριζει αφανταστα να λες υπερβολικες ευχαριστιες.
Για να αυξησεις τις πιθανοτητες να δεις μια νεραιδα:
-Θα πρεπει να ειναι μια πολυ ζεστη μερα με αρκετη υγρασια.
-Θα πρεπει να νυσταζεις λιγο.
-Καλυτερες ωρες ειναι τα μεσανυχτα με γεματο φεγγαρι, πριν την ανατολη του ηλιου και πριν το μεσημερι
-Αν συναντησεις μια νεραιδα δεν πρεπει να την χασεις απο τα ματια σου. Κοιταξε την με σταθερο βλεμμα και οχι αποτομες κινησεις.
- Οι νεραιδες κριβονται συνηθως σε μια λαμπερη αχλυ την οποι μπορεις να διαλεισεις με 3 τροπους:1. Να βρεις τετραφυλλο τριφυλλι και κουνωντας το εμπρος να την διαλυσεις. Ωστοσο ειναι δυσκολο γιατι τα τετραφυλλα σπανιζουν και δεν μπορεις να το κουβαλας παντα μαζι σου και φρεσκο!
2.Με την ΝΕΡΑΙΔΟΑΛΟΙΦΗ. Ωστοσο την συγκεκριμμενη αλοιφη την δινουν νεραιδες στους ανθρωπους.
3.Με το ΝΕΡΑΙΔΟΕΛΑΙΟ.
Πλενεις μια γυαλινη φυαλη με νερο απο ροδα, γιασεμι και κατηφεδες(η συλλογη των λουλουδιων πρεπει να γινει απο τοποθεσια που βλεπει την ανατολη του ηλιου και το μαζεμα να γινει τις πρωινες ωρες με τις δροσοστακιδες της πρωινης αυρας πανω τους)
Μετα μαζευεις βλαστους απο μολοχες και μενεξεδες, ανθη χαμομηλιου, λεβαντας, ανθη φουντουκιας, πεταλλα απο πανσεδες.
Αναμειγνυεις τα υλικα καλα σε σιγανη φωτια(εννοειται μεσα σε νερο) για 3 ωρες και το αφηνεις να κρυωσει.Σουρωνεις το μειγμα και το βαζεις στο μπουκαλακι που ανεφερα προηγουμενως και αφου ριξεις 3 σταγονες απο αγριολεμονο αφηνεις την φιαλη στον ηλιο για μια βδομαδα και επειτα μπορεις να το χρησιμοποιησεις.
Αλειφεις το ελαιο πανω και κατω απο τα βλεφαρα τις απογευματινες και πρωινες ωρες με μικρες ποσοτητες για 7 μερες.
Μετα περιφερεσαι σε μερη οπου συχναζουν νεραιδες!!με αλλα λογια ετοιμος για δραση
Να αναφερω και κατι τελευταιο σχετικα με καποιους πολυτιμους λιθους.
ΡΟΥΜΠΙΝΙ, για την αποκτηση της δυναμης των ξωτικων.
ΜΑΛΑΧΙΤΗΣ, για επικοινωνια με τα ξωτικα.
ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ, για το ξυπνημα του μυαλου και του πνευματος, της γνωσης και της διαυγειας.
ΑΒΑΝΤΟΥΡΙΝΗΣ(ΧΡΥΣΑΜΜΟΛΙΘΟΣ), για επικοινωνια με τα ξωτικα μεσω ονειρων και περιπετειες στην ξωτικοχωρα.
ΣΤΑΥΡΟΛΙΤΗΣ, ειναι η ιερη πετρα των ξωτικων. Βοηθα στην συνδεση με τη φυση και στην ερμηνεια μηνυματων απο τα πλασματα αυτα.
Ζητω συγνωμη αν σε κουρασα αλλα νομιζω οτι αξιζουν!
Ενημερωσε με αν καταφερεις κατι και το ιδιο θα κανω και εγω!!
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ, SAKURA