ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πρεπει οπωσδηποτε να ανηκουμε σε καποια θρησκεια? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Πρεπει οπωσδηποτε να ανηκουμε σε καποια θρησκεια? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

gianipseftis30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
17/08/2011, 16:09:47
Ζιπ:3584 μηνυματα
Νικομαχος:3424 μυνηματα

Γράφε γιατι θα σε περάσω!!

quote:
D.I
Σύνελθε Νικόμαχε

Μου το έχετε πει 4 φορές.
Στίς πόσες καίγομαι?

Αν δεν κάνουμε και λίγο χιούμορ κύριε συντονιστά,θα
κάψουμε και τα εναπομείναντα φαιά μας κύτταρα.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

17/08/2011, 16:12:39
quote:

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Τι νομίζεις D.I,είναι ηλίθιος ο dominic και δεν κατάλαβε οτι δεν είμαι 15 χρόνων? Αν το νομίζεις αυτο,τότε εσυ προσβάλλεις πολύ περισσότερο απο εμένα τον φίλο dominic.

Χαχαχαχαχαχα! Άπαιχτο! "Εκεί που μας χρωστούσανε, μας πήραν και το βόδι" ... χαχαχαχαχα!

Δεν είπαμε?
Mind games!
Μου αρέσει οταν ο <<αντίπαλος>>...υποκλίνεται στην νοημοσύνη
μου!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

17/08/2011, 16:14:25
quote:

zip - Εγώ σου είπα, έχεις ένα κόλλημα με τα προσωπικά σου στοιχεία, με την ηλικία σου, με το που διαμένεις, με το όνομά σου ...

ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ -

Κάνεις λές και δεν είναι,κεκτημένο δικαίωμά μου!!! [ Αυτό είναι, ασφαλώς και είναι δικαίωμά σου φιλαράκο ... Άλλο πράγμα δεν είναι δικαίωμά σου : ο χλευασμός των συνομιλητών σου. Αυτό δεν είναι δικαίωμά σου σε ένα δημόσιο φόρουμ ]

ωραία καλμπουρίσαμε με τον Σταυρο και τον Dominic χθές, τι μπήκατε να ανάψετε φωτιές? [ καλαμπουρίσατε ; Δεν νομίζω πως το μέλος dominic976 άνοιξε το παρόν θέμα για καλαμπούρι, ε ; μαρτυριαράκο μου ... ]

Ο D.I άναψε ενα σπιρτάκι κι εσυ έφερες φλογοβόλο. και καλά ο D.I,συντονιστής ένεκα! Εσύ τι? Και γιατί? [ Συνεπώς, και ο Dying_Incubus, εμπρηστής είναι κι αυτός. Μήπως να τον διαγράψει η διαχείριση ; ε; για πες μας ... ]

17/08/2011, 16:18:27
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Δεν είπαμε? Mind games! Μου αρέσει οταν ο <<αντίπαλος>>...υποκλίνεται στην νοημοσύνη μου!!!

Δοξάστε με!

17/08/2011, 16:20:00
quote:
Ζιπ
Συνεπώς, και ο Dying_Incubus, εμπρηστής είναι κι αυτός. Μήπως να τον διαγράψει η διαχείριση ; ε; για πες μας ... ]

Εσυ τα λές!!
Συμπεράσματα Ζίπ-φιλοσοφίας!
Υποκινητικά μελλοντικών εφαρμογών και διαστρεβλωτικού
χαρακτήρα,κατά το σύνηθες του εαυτού σου!
Σε μάθαμε Ζιπάκο και δεν μασάμε τον...ταραμά.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

17/08/2011, 16:21:36
Στόκος σπάτουλας!!!

Καλόοοοοοο!!!

Και αναρωτιόμουν τι του λείπει,τι του λείπει του
παιδιού?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

17/08/2011, 16:25:38
Ζιπ

Σοβαρά τώρα.

προτείνω να σταματήσουμε να <τρωγώμαστε> σε ξένα
θέματα και να τα καταστρέφουμε.Ας πάμε σε κάποιο
δικό ή δικό σου να συνεχίσουμε.

Διάλεξε εσύ.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

17/08/2011, 16:32:32
Οh no, my dear. Δεν σκοπεύω να γράψω άλλο. Είσαι σαν troll : όσο σε ταϊζουνε συνεχίζεις ... κι εγώ δεν σκοπεύω να σε ταϊσω άλλο ... χε,χε. Μίλα μόνος σου. Άλλωστε δεν υπάρχει και τίποτε που μπορεί να συζητήσει κάποιος μαζί σου σοβαρά.

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Οχι,γιατι ειναι απλά διαίσθηση. Ανεξήγητη. Είναι αυτο το κάτι, το μεταφυσικό, το χάρισμα που εχουν μερικοί να διαβάζουν πρόσωπα και καταστάσεις. Δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Πάντως, αργά ή γρήγορα θα φας μια "μεταφυσική" διαγραφή που θα είναι όλη δική σου. Και τότε να δεις τι ανεξήγητο θα είναι αυτό για σένα ...

Edited by - zip on 17/08/2011 16:49:21

17/08/2011, 17:30:39
zip, θα παρακαλούσα να σταματήσει εδώ αυτή η διαμάχη με το NIKOMAXO καθώς είναι κάτι το οποίο ούτε έχει κάποια σχέση με το παρόν θέμα κι είναι κάτι το οποίο έχει επαναληφθεί και στο πρόσφατο παρελθόν.
Εάν δε μπορείτε να μην ασχολείται ο ένας με τον άλλον, προσπαθήσετε να λύσετε τις όποιες διαφορές σας με κάποιο e-mail.

quote:
Αφου πρώτα με <<έλουσες>>,μετα έγραψες και αυτό
ακριβώς που συνέβη.ΧΙΟΥΜΟΡ και τίποτα περισσότερο.

Αλήθεια, ΝΙΚΟΜΑΧΕ;!
Κι από πότε συνιστά χιούμορ το να λες σε κάποιον ότι μας δουλεύει όλους κι όταν ζητάει να μάθει το λόγο, του λες ότι αυτό σου δείχνει η διαίσθηση σου και το μεταφυσικό σου χάρισμα να διαβάζεις ανθρώπους και καταστάσεις;
Είναι αυτό χιούμορ, έτσι;
Ακόμα και στην περίπτωση που όντως ήταν χιούμορ - προσωπικά δεν πιστεύω ότι ήταν - εσύ ήσουν βέβαιος ότι ο dominic976 θα ήταν σε θέση να το αποδεχθεί, να το κατανοήσει και να το δικαιολογήσει;

quote:
Αυτό πάλι περί αστροφυσικής τι το ήθελες?
Εσύ τι πιστεύεις.Είμαι αστροφυσικός ή οχι?
Εσύ είσαι μοριακός βιολόγος ή οχι?
Εμένα προσωπικά μου είναι αδιάφορο τι είσαι και τι
λές πώς είσαι.

Άνθρωπε μου, δε με ενδιαφέρει αν είσαι αστροφυσικός ή όχι και δεν θα ενδιέφερε και κανέναν εάν εσύ ο ίδιος δεν είχες αναφέρει κάτι τέτοιο στους συνομιλητές σου.
Εσύ μόνος σου είπες πως είσαι αστροφυσικός και μετά εσύ ο ίδιος το αναίρεσες.
Στο παρόν θέμα ανέφερες στον dominic976 ότι είσαι 15 χρονών κι ο άνθρωπος από την αντίδραση του έδειξε να το πιστεύει.
Αύριο μεθαύριο δηλαδή τι θα γίνει;
Θα βρεις να πεις κάτι άλλο ή θα βρεις ένα άλλο μέλος στο οποίο να επιδείξεις μια δηκτική συμπεριφορά πάλι, προφασιζόμενος ότι το κάνεις από χιούμορ;
Έλεος δηλαδή, NIKOMAXE...

In anticipation of my resurrection...

17/08/2011, 18:40:50
quote:
Dying_Incubus

zip, θα παρακαλούσα να σταματήσει εδώ αυτή η διαμάχη με το NIKOMAXO καθώς είναι κάτι το οποίο ούτε έχει κάποια σχέση με το παρόν θέμα κι είναι κάτι το οποίο έχει επαναληφθεί και στο πρόσφατο παρελθόν.

Εγώ απλώς, υπενθύμισα στη κοινότητα τις ... "προφητείες" μου καθ' ότι είμαι και λίγο προφήτης. Λίγο όμως, όχι πολύ. Πάντως, όχι ότι αυτή η διαμάχη δεν έχει και καμία σχέση με τον λόγο δηλ. που εγώ έλεγα ότι έλεγα γι' αυτόν. Εσύ ο ίδιος λες γ' αυτόν :

quote:
Dying_Incubus

Εσύ μόνος σου είπες πως είσαι αστροφυσικός και μετά εσύ ο ίδιος το αναίρεσες.

Ε, κι εμένα τότε, αυτή ήταν η βασική διαφωνία μου μαζί του : η αντιποίηση μιας επιστημονικής ιδιότητας που ο ίδιος δεν έχει. Τελικά, τι έγινε ;

α) Κατηγόρησε το μισό φόρουμ ως κλώνους, κατηγόρησε εμένα ως διπλό λογαριασμό, τον Admin ως διπλό λογαριασμό, την amalia, κι όποιον δηλ. έβλεπε μπροστά του, κλώνο και διπλό λογαριασμό τον έλεγε. [ Τίποτε δεν έγινε ]

β) Μας είπε πως είναι αστροφυσικός με σπουδές στο Stanford και άλλες τέτοιες τρίχες κι όταν τον στρίμωξαν ... είπε : "'Nτάξει παιδιά, δεν είμαι αστροφυσικός". [ Πάλι τίποτε δεν έγινε ] Επανειλημμένως του ζητήθηκαν κάποια στοιχεία αποδεικτικά των όσων ισχυρίζεται, επικαλέστηκε και επικαλείται την ανωνυμία ενώ την ίδια στιγμή βγάζει φάτσα φόρα στα πόστα την ζωή του (!!!). Επανειλημμένως του ζητήθηκε να πει στην κοινότητα αν όλο αυτό το διάστημα παραπλανεί τα μέλη, ούτε αυτό το έκανε.

γ) Κοροϊδεύει, χλευάζει, προκαλεί και "παίζει mind games" [ νομίζει δηλ. πως παίζει ], όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά λέει, με τα υπόλοιπα μέλη. [ Τι γίνεται ; Πάλι τίποτε ] Συγνώμη δεν ζητάει, μεταμέλεια δεν δείχνει, συμπεριφορά δεν αλλάζει, συνεπώς ... κάτι γίνεται με δαύτον. Τι γίνεται ;

Έρχεται τώρα και λέει :

quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

Είμαι έτοιμος για τον δεύτερο γύρο. Εσύ? πέρασε το καλοκαίρι και πρέπει να μαζέψουμε κόσμο στο φόρουμ.

Να σου κάνω μια ερώτηση ρε Dying_Incubus ;

Αν όλα αυτά τα είχε κάνει κάποιο άλλο μέλος, εγώ ας πούμε, τι θα γινόταν ;

Edited by - zip on 17/08/2011 19:03:57