ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Περί Αθεΐας των μελών μας. Μύθος ή Πραγματικότητα? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

ΠΛΑΤΩΝΑΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
08/07/2012, 18:40:21
(Κυρίως) ΠΛΑΤΩΝΑ και (δευτερευόντως) ΝΙΚΟΜΑΧΕ

εάν δεν σταματήσει εδώ ο "πόλεμος" που ξεκίνησε (κάπου προς το τέλος της 16ης σελίδας - για να αναφερθούμε μονάχα στις παρούσες συγκρυρίες) με τον zip (ή εναντίον του zip) θα γίνουν πιο δραστικές επεμβάσεις από αυτές που έχουν ήδη γίνει, δηλαδή την επεξεργασία (διαγράμμιση) προσβλητικών και εμπρηστικών εκφράσεων σε μηνύματα των τριών σας και τη μετακίνηση ενός μηνύματος στη ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ.

Συγκεκριμένα, ΠΛΑΤΩΝΑ και ΝΙΚΟΜΑΧΕ,
επί δύο σελίδες χρησιμοποιείτε μια ιδιαίτερα προσβλητική παρομοίωση εναντίον του συγκεκριμένου ανθρώπου. Ακόμα και εάν θεωρήσει κανείς ως επαρκή πρόκληση το μήνυμα του zip (Απεστάλη: 06/07/2012, 14:27:09, και στη συνέχεια το Απεστάλη: 06/07/2012, 19:08:36) για να υπάρξει μια αντίδραση εκ μέρους σας (και κυρίως εκ μέρους του ΠΛΑΤΩΝΑ) αυτό επ' ουδενί δεν δικαιολογεί τη χρήση του συγκεκριμένου χαρακτηρισμού και μάλιστα να γίνεται αυτό εν χορώ επί δύο ολόκληρες σελίδες!!

Συνιστούμε προσοχή!

08/07/2012, 18:48:23
quote:
Συμφωνώ

Και εγώ συμφωνώ, οτι έχουμε πήξει με ένα μάτσο υποκριτές, που φοράνε τη μάσκα της ευγένειας, αλλά δεν το λέω γιατί φοβάμαι την... αντίδραση του.. υγιούς (υπερμεγεθούς πλην ατροφικού)εγώ.
Δεν θέλω να πληγώσω το εγώ κανενός, αναγκάζοντας τον να μπει σε άμυνα. Τον καημένο, τον λυπάμαι. Οπότε χαλαρά παίδες, όλοι συμφωνούμε με όλους!

Και πάνω απ' όλα... γνωριζόμαστε καλύτερα. Αυτό δεν είναι και το ζητούμενο;
Πείτε ναι, για να νιώσετε καλύτερα.

08/07/2012, 18:53:27
quote:

quote:

Καταλαβαίνω τον θυμό σου,απλά είπα μπάς και ηρεμίσουν τα πνεύματα.

Είμαι σίγουρος Αλεξ,πώς δεν καταλαβαίνεις και πολλά!
Οχι γιατι δεν θέλεις,αλλά επειδή δεν μπορείς.

...

Αλεξ συγκρατήσου και απόλαυσε την "μάχη".

Συγκρατήσου Άλεξ; Δεν βλέπεις τον Νικόμαχο που είναι συγκρατημένος;
quote:

Το επιθετικό ΕΓΩ του συνανθρώπου σου,πρέπει να αντιμετωπισθεί με το αμυντικό Εγω του εαυτού σου.

Αλλο είναι να σκοτώνεις το ΕΓΩ σου με την θέλησή σου και κατόπιν υγιεούς σκέψης και άλλο να σου το σκοτώνει κάποιος άλλος με το "έτσι γουστάρω".
πολύ σωστά το είπε ο Πλάτων.<< Θα του μαμήσεις την μάνα>>.
Επειδή,είναι βιαία εισβολή.

Και το ωραίο ξέρεις ποιό είναι?
Ο επιτιθέμενος στο ΕΓΩ σου,είναι τυφλός πνευματικά,απροσάρμοστος,χωρίς καμμία "πνευματική" παιδεία.Γιατι άν είχε δεν θα έκανε τέτοια επίθεση.Και εσυ που έχεις παιδεία,πρέπει να αντιδράσεις σύμφωνα με αυτήν.
Το κατα δύναμιν,βέβαια.

Οταν λοιπόν φθάνει ο κόμπος στο "χτένι" και η επιλογή είναι μια και μοναδική,αυτη θα ακολουθήσεις.

Επίθεση!!!
Θα απαντήσεις στο ΕΓΩ με ΕΓΩ.
Δεν θα βγείς αλώβητος,απο την μάχη αυτή,αλλά θα βγείς σίγουρα νικητής!!

Ο επιτιθέμενος στο πνευματικό ΕΓΩ κάποιου,είναι πάντα κατώτερος απο το εν δυνάμει "θύμα",εξ ορισμού.
Αν ήταν ισος ή ανώτερος δεν θα έκανε ποτέ επίθεση.

Ρε τι μαθαίνει κανείς όσο ζει...
08/07/2012, 18:54:02
quote:
Και εγώ συμφωνώ, οτι έχουμε πήξει με ένα μάτσο υποκριτές, που φοράνε τη μάσκα της ευγένειας, αλλά δεν το λέω γιατί φοβάμαι την... αντίδραση του.. υγιούς (υπερμεγεθούς πλην ατροφικού)εγώ.
Δεν θέλω να πληγώσω το εγώ κανενός, αναγκάζοντας τον να μπει σε άμυνα. Τον καημένο, τον λυπάμαι. Οπότε χαλαρά παίδες, όλοι συμφωνούμε με όλους!

Μια στιγμη εγώ το είπα,εγώ είπα "συμφωνώ".Γιατί δεν γράφεις το όνομά μου?

08/07/2012, 18:55:45
quote:

(Κυρίως) ΠΛΑΤΩΝΑ και (δευτερευόντως) ΝΙΚΟΜΑΧΕ

εάν δεν σταματήσει εδώ ο "πόλεμος" που ξεκίνησε (κάπου προς το τέλος της 16ης σελίδας - για να αναφερθούμε μονάχα στις παρούσες συγκρυρίες) με τον zip (ή εναντίον του zip) θα γίνουν πιο δραστικές επεμβάσεις από αυτές που έχουν ήδη γίνει, δηλαδή την επεξεργασία (διαγράμμιση) προσβλητικών και εμπρηστικών εκφράσεων σε μηνύματα των τριών σας και τη μετακίνηση ενός μηνύματος στη ΓΕΝΙΚΗ "ΣΑΛΑΤΑ" ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ.

Συγκεκριμένα, ΠΛΑΤΩΝΑ και ΝΙΚΟΜΑΧΕ,
επί δύο σελίδες χρησιμοποιείτε μια ιδιαίτερα προσβλητική παρομοίωση εναντίον του συγκεκριμένου ανθρώπου. Ακόμα και εάν θεωρήσει κανείς ως επαρκή πρόκληση το μήνυμα του zip (Απεστάλη: 06/07/2012, 14:27:09, και στη συνέχεια το Απεστάλη: 06/07/2012, 19:08:36) για να υπάρξει μια αντίδραση εκ μέρους σας (και κυρίως εκ μέρους του ΠΛΑΤΩΝΑ) αυτό επ' ουδενί δεν δικαιολογεί τη χρήση του συγκεκριμένου χαρακτηρισμού και μάλιστα να γίνεται αυτό εν χορώ επί δύο ολόκληρες σελίδες!!

Συνιστούμε προσοχή!

Αγαπητή συντονίστρια, έχω την εντυπωση πως έγινε κάποια λάθος κίνηση απο μέρους σας.

Αναφέρεται ο καρκίνος του εσωτερικα και πως δρα. Μέχρι εκείνο το σημείο, δεν έχει αναφερθεί κανένα όνομα, κανένα μέλος.

Κατόπιν ο ζιπ, αναγνωρίζει τον εαυτο του.

Ακόμα και το (του γάμος τη μάνα), αναφέρεται στον καρκίνο, (για μένα είναι η σύγκρουση) και όχι στη βιολογική μητέρα κανενός.

Παρακαλώ να αποκατασταθεί το ποστ ως έχει έξ αρχής, καθότι ουδεμία προσβολή έγινε επι προσώπου.

Πλατωνας.

08/07/2012, 19:05:03
quote:
Αλεξ22
Μια στιγμη εγώ το είπα,εγώ είπα "συμφωνώ".Γιατί δεν γράφεις το όνομά μου?

Τι αποδείξεις έχεις;
08/07/2012, 19:12:50
quote:
Πλάτων
Κατόπιν ο ζιπ, αναγνωρίζει τον εαυτο του.

Και εξαπολύει νέους μύδρους!!

Τώρα η Αμαλία θα σε ρωτήσει Πλάτωνα:

ΑΜΑΛΙΑ:ποιός είναι ο καρκίνος του esoterica?

ΠΛΑΤΩΝ:η αδιαλαξία,ο εγωϊσμός,ο ξερόλας,η παραποίηση κ.λπ. Αφηρημένες εννοιες Αμαλία μου.Πάσα συσχέτιση με πρόσωπα του φόρουμ είναι τυχαία.

ΑΜΑΛΙΑ:Ελα τώρα Πλάτωνα,όλοι καταλάβαμε ότι εννοείς τον ΖΙΠ.

ΠΛΑΤΩΝ:Οχι Αμαλίτσα μου,να, φυλάω σταυρό!!!Μόνος του εκδηλώθηκε!!Εγώ φώναξα καρκίνοοοος!!! και αυτός είπε παρώννννν!!!

ΑΜΑΛΙΑ:Αστα αυτά Πλάτωνα,δεν περίμενα ειδικά απο σένα να μιλάς έτσι.

ΠΛΑΤΩΝ:Εε Αμαλία και εγω άνθρωπος είμαι.Εξεμάνην μια φορά στα δέκα χρόνια!Κάνε πώς δεν το είδες!!

ΑΜΑΛΙΑ:Κι εγώ για αυτο σε προειδοποίησα και δεν σου έδωσα κίτρινη απο τα αποδυτήρια.Και μαζί με σένα την γλύτωσε και το άλλο το απροσάρμοστο ο Νικόμαχος.

Σοβαρά Πλάτωνα.
Η διαχείρηση θέλει να προλάβει,δύσκολες καταστάσεις,επειδή γνωρίζει τι εκρηκτικό μείγμα είμαστε και οι τρείς!Τελικά το φόρουμ θα την πληρώσει και θα βγάλει προς τα έξω άσχημες εντυπώσεις.
Ας την βοηθήσουμε.
Εμείς μπορούμε και κολυμπάμε στον ωκεανό,θυμάσαι?
ο άλλος είναι ακόμη στην...πισίνα.
Ας κάνουμε μια προσπάθεια,αρκεί βέβαια να μην προκληθούμε πάλι!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

08/07/2012, 19:14:54
Dr Jekyll Mr Hyde

quote:

Ενδιαφέρον doctor,πολύ ενδιαφέρον αυτό που γράφεις.Δείχνει διάφορα πράγματα για το πώς βλέπεις τους άλλους.Να το έχω υπόψιν μου άλλη φορά για σένα.

Edited by - alex22 on 08/07/2012 19:17:07

08/07/2012, 19:25:35
Και η φάση Νικομαχε είναι πως με τον Καρκίνο του εσωτερικα, δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση, πρώτα απο όλους την αμαλιτσα μας.

Μα βλέπεις νικομαχε, (και ότι ακολούθησε), πως δεν προσέχουν στο εσωτερικα?

Και με τον Ζιπ θα επερνε μια όμορφη ροη το όλο θέμα...θα μιλάγαμε για πολλα, για τον osho για τον γκουρτζεφ και και....

και στο τέλος θα ερχόταν η όμορφη ερώτηση, και η χαριστική βολή..

Τι είναι η συνείδηση αδερφέ?

Εκει να δεις απαντήσεις και εκπλήξεις...προς καθε ακόλουθο, συνακόλουθο, και παει λέγοντας...

Μας χαλασανε τη διασκέδαση...μα άμα πάω Επίδαυρο, θα περάσω απο λιγουριο...αν είσαι εκει...μετα χαράς ένα καφέ, και συζήτηση για ωκεανούς και πισίνες...

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 08/07/2012 19:26:39

08/07/2012, 19:58:55
Καλό το μπάρμπεκιου ;

*[ η βουτιά πάντως ήταν ... magic! ]