- «Το αχαλίνωτο...», ο Κακός Βριλ & η εισβολή των Ελ από το Νίλα-Γου. - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Μ_1
Για όσους ασχολούνται με γκράφικ νόβελς, θα ξέρουν ότι το να φτιάξεις έναν Καλό ήρωα, είναι πανεύκολο, αλλά αδιάφορο. Ο Καλός κερδίζει τη γυναίκα, το Εξκάλιμπερ, το Δισκοπότηρο κι όλα τα λεφτά... μπλα μπλα μπλα... και στέλνει τον Κακό στον αγύριστο. Το να εμπνευστείς όμως έναν πραγματικά Κακό ήρωα, θέλει ιδιαίτερο ταλέντο κι εφευρετικότητα, τουτέστιν... ο Κακός Βριλ χρήζει της μεγαλύτερης προσοχής και φροντίδας του Δημιουργού. Ο Κακός είναι αυτός που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του αναγνώστη/αγοραστή. (Γνωρίζετε ότι ο Κακός, ως φιγούρα, εξαντλείται πρώτος από τα ράφια των παιχνιδομάγαζων; Το Κακό πουλάει...!). Αυτό και μόνο ως Πρόκληση είναι μια ολόκληρη Μυητική Διαδικασία...
(stay linked...)
M©!Ζ and the 666 Seeds
----------------------------------
Η αναφορά στο μέλος Vril, είναι «πχ». Θα μπορούσα να γράψω από Moz... έως Admin. Αλλά ο Κακός Βριλ ((όπως κι ο Κούδας)) είναι Ένας.
Edited by - Moz on 17/09/2005 02:03:52

Το παρελθόν είναι δάσκαλος του παρόντος και οδηγός του μέλλοντος
quote:Το να εμπνευστείς όμως έναν πραγματικά Κακό ήρωα, θέλει ιδιαίτερο ταλέντο κι εφευρετικότητα, τουτέστιν...
(stay linked...)
οπως εχει πει και ο σοφος γκουρουνας τζονυμπιγκουντ, "παραμυθι χωρις δρακο, παραμυθι διχως περαση"
που να κοιταξουμε και να μην βρουμε εναν κακο?
στην θρησκεια? ουαου, ο διαβολος!
στην πολιτικη? ουαου, οι τρομοκρατες!
τελικα ο κακος ειναι ανακαλυψη του καλου για να φαινεται καλυτερος και να τους δουλευει ολους.
ετσι κι εγω, ως τζονυ καλος, λεω να παρω "τη γυναίκα, το Εξκάλιμπερ, το Δισκοπότηρο κι όλα τα λεφτά" και να την κανω... ![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Edited by - jonniebegood on 17/09/2005 14:31:05
quote:Και ποιος ο λογος για το θεμα και μαλιστα στο παραξενο κανε κατι να γραψεις κατι παραξενο γιατι βλεπω το αμαλακι να ερχεται και να βρισκεται στο περι τυρου και αχλαδου
εχεις την εντυπωση φιλε μου οτι στον τυραχλαδο δεν υπαρχει Παραξενο? ![]()
.
εγω ψηφιζω βριλ.
εξαλλου ο κοσμος δεν ανηκει μονον στους αλαφροισκιωτους....
Κι ολα αυτα που φοβαμαι ειναι ακομα εδω, σαν κερι που λιωνει η αγαπη καιει και λυτρωνει, ιερο και μεγα το χθες που κρυβει μια γυναικα.
Τουλαχιστον οταν πλακωνεσαι με καποιον να αξιζουν οι μπουνιες που ανταλλασσεις - αν και η σταυροφορια του Βριλ εναντια στη βλακεια ειναι καταδικασμενη απο χερι.
Vril for President
γιατι όπως λεει το κοαν: Καλυτερα κακος παρα μαλακας!
![]()
![]()
![]()

Edited by - wolfowitz on 17/09/2005 19:18:44
quote:Vril for President
γιατι όπως λεει το κοαν: Καλυτερα κακος παρα μαλακας!
![]()
και οπως λεν οι λυκοι: αουουουουουουουουουου *...
.
* μεταφρασις κατα μανταμ Ουρσουλα: ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
.
quote:
Καλυτερα κακος παρα μαλακας!
Δυστυχώς, κατά την εμπειρία μου, το ένα δεν αποκλείει το άλλο!
No Method, No Guru, No Teacher
Μ_2
*Κακός Βριλ: από εποχής Ομήρου αυτός που ελέγχει κατά το ήμισυ το παιχνίδι μαζί με τον Καλό (πχ: σε ανακριτική διαδικασία/σε πιο high tech μορφή)... Είναι ο εφιάλτης του καναπέ, η παρανυχίδα που τσούζει, η ζωή ως πατίνι, ο καθρέφτης που δείχνει τα περιττά κιλά, η αδυναμία του αυτοσαρκασμού/κατάμουτρα, το χωρίς έλεος «είσαι τούβλο!», το χαλί καθώς φεύγει κάτω απΆ τα πόδια/απλά και ξάστερα κλπ κλπ. Εν ολίγοις ο Κακός Βριλ είναι το «αναγκαίο κακό» που όλοι απεύχονται να συναντήσουν, αυτός που θα σε «στείλει αδιάβαστο» στα της Κακίας, αλλά και αυτός που θα βγάλει το φίδι από την τρύπα (διότι «δεν μασάει»/το χει ξανακάνει),... άσχετα αν θα το τσακώσει ο Αλλος, να το κάνει φέτες για τα μάτια της Καλής του. [1]
Η κατανόηση του ρόλου ενός Τέρατος Κακίας, βοηθά στην εργασία για το Πέρασμα σε Αλλες Σφαίρες Αντίληψης. Ο «αμύητος» οφείλει να σκεφτεί πώς θα σταθεί απέναντι στην αδυσώπητη/επιβλητική παρουσία του Κακού. Να διδαχτεί μέσα από την αδυναμία του να αναμετρηθεί με τον Κακό Βριλ. Διότι ο Κακός Βριλ είναι αληθινά γνώστης (του Κακού) κι έχει πολλούς άσσους κρυμμένους στο... γκοροτεξ. [2]
(stay linked...)
M©!Ζ and the 666 Seeds
----------------------------------
* Μτφ: Ευγενική χορηγία Moz.
[1] Γνωστό mind game, από καταβολής κόσμου.
[2] Υπάρχει αληθινά Κακό; Και τι είναι αυτό; Μια έκφανση της ρευστής ύπαρξης στο πλαίσιο του interaction; Αποτέλεσμα ΑΓΝΟΙΑΣ; Μήπως εξαιτίας αυτής (της Αγνοιας), άλλος είναι ο Κακός Βριλ κι άλλος φαίνεται ως τέτοιος;
Edited by - Moz on 18/09/2005 00:19:01
άλλο ο δικηγόρος τού διαβόλου κι άλλο ο διάβολος,
άλλο το R.P.G. κι άλλο η πραγματικότητα,
άλλο το κλέφτες κι αστυνόμοι κι άλλο ο B' Παγκόσμιος Πόλεμος
Να μην μπερδεύουμε και τα μπούτια μας, δεν κάνει!

Πώς πάει ή... "παιδική χαρά";; ![]()
Προσωπικά θα επιθυμούσα να καταθέσω πολύ λίγα πράγματα σε αυτό το "εξαίσιο" Θέμα που ξεκίνησε ο/ή Moz...
Νομίζω δε, πως θα γίνω εξαιρετικά σαφής, όπως θα καταλάβετε. Αν τυχόν και (κάνετε πως) δεν με καταλαβαίνετε... μην μπείτε στον κόπο να με ρωτήσετε... απλά συνεχίστε τα παιγνιδάκια σας. Είστε, προφανέστατα σίγουροι, για αυτό που επιλέγετε και εγώ δεν προτίθεμαι να παρέμβω σε οποιαδήποτε επιλογή σας, ακόμη και στην "αμυδρή" περίπτωση που υποψιάζομαι πως πρόκειται για κατρακύλα...
Θα έπρεπε πραγματικά να ντρέπεστε για την ανόητη στάση σας, την αγελοποίηση και τις ύβρεις που διαπράτετε. Κρίμα, πραγματικά κρίμα, που δεν το αντιλαμβάνεστε. Η Ντροπή μπορεί να γίνει καλός σύμβουλος μερικές φορές...
Προς αποφυγήν παρερμηνειών θα πρέπει να εξηγήσω πως τα παραπάνω βεβαίως δεν αναφέρονται σε όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή τη "συζήτηση" και δεν αναφέρονται μόνον σε ανθρώπους που συμμετέχουν εδώ. Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά για τυχόν παρεξηγήσεις από ανθρώπους που δεν ευθύνονται φυσικά για τίποτε άσχημο. Όμως νομίζω πως αυτοί στους οποίους αναφέρομαι καταλαβαίνουν πολύ καλά... μαζί με αυτούς και πάρα πολλά άλλα Μέλη και αναγνώστες μας.
Προχωρήστε λοιπόν "άφοβα".
Συνεχίστε το... Show.
Το έχετε τόσο μεγάλη ανάγκη!
![]()
-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
-------------------------
Ομολογώ πως δεν έχω καταλάβει Moz,
ποιό είναι το πραγματικό αντικείμενο του θέματος που ξεκίνησες.
Είναι ο "κακός" ως διαχρονική φιγούρα, που ποζάρει σε μύθους, ιστορίες, κινηματογραφικές ταινίες κ.λπ;
Ο "κακός" ως ρόλος δημιουργημένος από την κοινωνία για να κουβαλάει στην πλάτη του τις δικές της αμαρτίες;
Το τελευταίο είναι μια πραγματικότητα που συμβαίνει από τις απαρχές του πολιτισμού. Κάθε χρόνο οι Ατζέκοι διάλεγαν έναν νεαρό και μια παρθένα κόρη για να κουβαλάνε τις αμαρτίες της φυλής και μετά τους θυσιάζανε τελετουργικά.
Τα παλιά χρόνια στην Ινδία, κάθε κοινότητα επέλεγε ένα από τα μέλη της για να παίξει το ρόλο του "μπαμπούλα". Στο τέλος του χρόνου ο "μπαμπούλας" έπρεπε να σφαγιαστεί και να πάρει μαζί του τις κακές πράξεις όλης της κοινότητας. Οι άνθρωποι μάλιστα, ήταν τόσο ευγνώμονες απέναντί του, ώστε κατά τη διάρκεια της ζωής του δεν χρειαζόταν να δουλέυει και μπορούσε να έχει τα πάντα.
Τι ρόλο άραγε να παίζει ο "κακός Βριλ" σε όλα αυτά;
Θέλει ο ίδιος να παίξει αυτόν τον ρόλο;
Ή θέλουν κάποιοι να τον παίξει;
Είναι τέλος αυτός ένας ρόλος,
που εκφράζει μια αναγκαιότητα μέσα στα forums του ESOTERICA;
---------------------------------------------------------------------------------
Εφόσον άνοιξες το τόπικ αυτό, και εφόσον υπάρχουν άνθρωποι που απάντησαν, υποθέτω πως εκφράζεται μια ανάγκη για συζήτηση περί αυτού του θέματος.
Ομολογώ, πως η συμπεριφορά του συγκεκριμένου μέλους στα forums, έχει δημιουργήσει κατά καιρούς εντάσεις και δυσαρμονίες, που δικαιολογούν τελικά έναν τέτοιο ρόλο, που συνάδει με τον χαρακτηρισμό "ο κακός Βριλ".
Η αντίθεσή μας σ' αυτόν τον ρόλο είναι εμφανής και σαφής.
Αφού όμως άνοιξες το θέμα αυτό, ας ακούσουμε τι έχει να πει και ο αναφερόμενος στον τίτλο, σε μια συζήτηση η οποία θα φιλοξενηθεί στον χώρο "Απόψεις, Προτάσεις κ.ά." για 10 μέρες. Αλλιώς, δεν υπάρχει λόγος να παραμένει ενεργό το τόπικ αυτό.
-----------------------------------------------------------------------------------
quote:
Η αναφορά στο μέλος Vril, είναι «πχ». Θα μπορούσα να γράψω από Moz... έως Admin. Αλλά ο Κακός Βριλ ((όπως κι ο Κούδας)) είναι Ένας.
Και ασφαλώς, δεν θεωρώ οποιαδήποτε αναφορά ως "π.χ."
Θα μπορούσες να αναπτύξεις το θέμα αυτό, χωρίς να το συνδέσεις με το συγκεκριμένο πρόσωπο.
------------------------------------------------------------------------------------
astral-project
quote:
λιγη λογικη δεν ειναι απαραιτητα κακη.εγω ψηφιζω βριλ.
Συμφωνώ στα περί λογικής.
Ωστόσο, δεν είναι η λογική ο λόγος, για τον οποίο το συγκεκριμένο ζήτημα, έχει γίνει "ζήτημα".
Επιθέσεις του τύπου "Αν ήσουν έγκυος, θα είχες καλύτερα πράγματα να κάνεις από το να βγάζεις τα κομπλεξικά σου και τα απωθημένα σου σε μένα !", (που απευθύνθηκαν στο μέλος oneiric1)
απέχουν πάρα μα πάρα πολύ από τη λογική του παρόντος χώρου.
Και αυτό, είναι ένα ζήτημα!
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:
Γεια σας.Πώς πάει ή... "παιδική χαρά";;
Παλεύω... με τα εισαγωγικά, αγαπητέ και σεβαστέ μου Admin!
quote:
Προσωπικά θα επιθυμούσα να καταθέσω πολύ λίγα πράγματα σε αυτό το "εξαίσιο" Θέμα που ξεκίνησε ο/ή Moz...
((Πάντα «τσιγγούνης» στα Θέματά μου... Πάν-τα!))
quote:
Αμαλία μου... τι ομορφιές ειν αυτές;! ((Θα επανέλθω... ASAP.))
Την Καλημέρα μου και τις Ευχές μου
σε όλο το φόρουμ εσωτέρικα ![]()
M©Z «Μέλος 2ης βαθμίδας και αυτηνής της σχολής»
--------- (stay linked...) >> ------------
quote:Γεια σας.
Πώς πάει ή... "παιδική χαρά";;
πολυ καλα αγαπητο υψιστο ΛΟΑ!
περασα απο το τοπικ με τους βρυκολακες και επαιξα με τους αυτοδημιουργητους, περασα απο το τοπικ με τα πνευματα και επαιξα με τα παιδακια, περασα απο το αγαπημενο μου "επικλησεις στον σατανα" και επαιξα με τα διαολακια και τα τριβολακια, και μετα ηρθα να παιξω εδω οπου βρηκα εσενα, εσενα που σε ψαχνω απο την προπερασμενη Δευτερα που κατι ειπες οτι θα κλειδωσεις!...
quote:Θα έπρεπε πραγματικά να ντρέπεστε για την ανόητη στάση σας, την αγελοποίηση και τις ύβρεις που διαπράτετε. Κρίμα, πραγματικά κρίμα, που δεν το αντιλαμβάνεστε. Η Ντροπή μπορεί να γίνει καλός σύμβουλος μερικές φορές...
Προς αποφυγήν παρερμηνειών θα πρέπει να εξηγήσω πως τα παραπάνω βεβαίως δεν αναφέρονται σε όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή τη "συζήτηση" και δεν αναφέρονται μόνον σε ανθρώπους που συμμετέχουν εδώ. Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά για τυχόν παρεξηγήσεις από ανθρώπους που δεν ευθύνονται φυσικά για τίποτε άσχημο. Όμως νομίζω πως αυτοί στους οποίους αναφέρομαι καταλαβαίνουν πολύ καλά... μαζί με αυτούς και πάρα πολλά άλλα Μέλη και αναγνώστες μας.
με προβληματισες αγαπητο μου ΛΟΑ...
εψαξα απο την αρχη ολο το τοπικ και δεν βρηκα καμια υβρη, αλλα ουτε και αγελοποιηση.
προσωπικες αποψεις διαβασα, που μαλιστα δεν συμφωνουν μεταξυ τους.
και αυτος ο πληθυντικος υπονοει πως απευθυνεσαι σε πανω απο ενα ατομο.
και σκεφτομαι δια της εις ατοπον απαγωγης:
εξι μελη εγραψαν μεχρι τωρα, αρα οι δυο τουλαχιστον τρωνε κατσαδα αυτη τη στιγμη.
σιγουρα δεν τα ακουνε ο wendigo και ο morpheaus.
η astral-project δεν νομιζω...
μενουν ο wolfowitz ο Moz και εγω!
αλλα γιατι?
φοβαμαι οτι πάρα πολλά άλλα Μέλη και αναγνώστες μας ρωτανε το ιδιο...
quote:Προχωρήστε λοιπόν "άφοβα".
αυτο τωρα να το παρω τοις μετρητοις ή σαν εκεινη την δηλωση για κλειδωμα "καποιου" τοπικ?
.
τα σεβη μου!
quote:Αφού όμως άνοιξες το θέμα αυτό, ας ακούσουμε τι έχει να πει και ο αναφερόμενος στον τίτλο, σε μια συζήτηση η οποία θα φιλοξενηθεί στον χώρο "Απόψεις, Προτάσεις κ.ά." για 10 μέρες.
Αλλιώς, δεν υπάρχει λόγος να παραμένει ενεργό το τόπικ αυτό.
Admin
και εγώ δεν προτίθεμαι να παρέμβω σε οποιαδήποτε επιλογή σας, ακόμη και στην "αμυδρή" περίπτωση που υποψιάζομαι πως πρόκειται για κατρακύλα...
Προχωρήστε λοιπόν "άφοβα".
amalia
Εφόσον άνοιξες το τόπικ αυτό, και εφόσον υπάρχουν άνθρωποι που απάντησαν, υποθέτω πως εκφράζεται μια ανάγκη για συζήτηση περί αυτού του θέματος.
jonniebegood
υπαρχει και καποιο αλλο τοπικ που κατα τα λεγομενα του αντμινου μας επρεπε να εχει κλεισει εδω και δυο βδομαδες...
απλα το υπενθυμιζω...
quote:
Ομολογώ, πως η συμπεριφορά του συγκεκριμένου μέλους στα forums, έχει δημιουργήσει κατά καιρούς εντάσεις και δυσαρμονίες, που δικαιολογούν τελικά έναν τέτοιο ρόλο, που συνάδει με τον χαρακτηρισμό "ο κακός Βριλ".
Η αντίθεσή μας σ' αυτόν τον ρόλο είναι εμφανής και σαφής.
Επιθέσεις του τύπου "Αν ήσουν έγκυος, θα είχες καλύτερα πράγματα να κάνεις από το να βγάζεις τα κομπλεξικά σου και τα απωθημένα σου σε μένα !", (που απευθύνθηκαν στο μέλος oneiric1)
απέχουν πάρα μα πάρα πολύ από τη λογική του παρόντος χώρου.Και αυτό, είναι ένα ζήτημα!
να υποθεσω οτι εχει λαβει καποια μεϊλ απο τους συντονιστες με ξεκαθαρες υποδειξεις περι των σφαλματων του?
εχω πει αρκετες φορες οτι η Εγκαιρη επεμβαση των συντονιστων θα αποσοβουσε πολλες απο τις εντασεις που εχουν κατα καιρους δημιουργηθει μεταξυ διαφορων μελων.
το "ποναει κεφαλι, κοβεις κεφαλι" το εχει εγκαταλειψει η επιστημη της ιατρικης εδω και χιλιετιες...
.
ελπιζω να κατανοεις οτι η κριτικη μου ειναι Παντα καλοπροαιρετη!
.
.
quote:
jonniebegoodυπαρχει και καποιο αλλο τοπικ που κατα τα λεγομενα του αντμινου μας επρεπε να εχει κλεισει εδω και δυο βδομαδες...
απλα το υπενθυμιζω...
Καλά βρε jonnie, γιατι έχεις κολλήσει έτσι μ' αυτό το κλείδωμα;
Αφού άφησε ο άνθρωπος ανοιχτή την πιθανότητα να εξελιχθεί το θέμα σε μια δημιουργική συζήτηση:
"Το θέμα αυτό θα παραμείνει ενεργό έως και την Δευτέρα το βράδυ, περιμένοντας μία απάντηση από τον αρχικό συγγραφέα, αλλιώς θα απενεργοποιηθεί, όπως και ο Λογαριασμός Horn_Dopespade.
Σε περίπτωση ενδιαφέρουσας και δημιουργικής μετεξέλιξης της Συζήτησης από τους υπόλοιπους Συμετέχοντες, αυτή μάλλον θα μεταφερθεί σε καινούργιο θέμα."
Κι αν γίνει αυτό, τόσο το καλύτερο! ![]()
quote:
το "ποναει κεφαλι, κοβεις κεφαλι" το εχει εγκαταλειψει η επιστημη της ιατρικης εδω και χιλιετιες
Πέστα βρε Jonnie!
Αυτό λέω κι εγώ.
Αλλιώς, θα το φάει η επιστήμη μόνη της το κεφάλι της...
(ή όποιος παίζει τον ρόλο αυτό και με οποιοδήποτε τρόπο).
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
quote:Καλά βρε jonnie, γιατι έχεις κολλήσει έτσι μ' αυτό το κλείδωμα;
Αφού άφησε ο άνθρωπος ανοιχτή την πιθανότητα να εξελιχθεί το θέμα σε μια δημιουργική συζήτηση:
"Το θέμα αυτό θα παραμείνει ενεργό έως και την Δευτέρα το βράδυ, περιμένοντας μία απάντηση από τον αρχικό συγγραφέα, αλλιώς θα απενεργοποιηθεί, όπως και ο Λογαριασμός Horn_Dopespade.Σε περίπτωση ενδιαφέρουσας και δημιουργικής μετεξέλιξης της Συζήτησης από τους υπόλοιπους Συμετέχοντες, αυτή μάλλον θα μεταφερθεί σε καινούργιο θέμα."
Κι αν γίνει αυτό, τόσο το καλύτερο!
Κυρα μας των Κλειδιωνε, σε εκεινο το θεμα μου εδωσες μια καλη ατακα (αυτην που περιμενα απο ενα ΛΟΑ ομολογω) και θα την ανοιξουμε την ενδιαφερουσα και δημιουργικη συζητηση!
αλλα το ιδιο μπορει να συμβει και σε αυτο το τοπικ, το οποιο ομολογω οτι βρισκω ενδιαφερον (Εσυ ανελυσες πρωτη τον ρολο του κακου σε μηνυμα σου, μπηκε κι ο Αντμιν μας που μαυρα ματια κανουμε να τον δουμε) και εχει νομιζω πιθανοτητες δημιουργικης συζητησης.
quote:quote:
το "ποναει κεφαλι, κοβεις κεφαλι" το εχει εγκαταλειψει η επιστημη της ιατρικης εδω και χιλιετιεςΠέστα βρε Jonnie!
Αυτό λέω κι εγώ.
Αλλιώς, θα το φάει η επιστήμη μόνη της το κεφάλι της...
(ή όποιος παίζει τον ρόλο αυτό και με οποιοδήποτε τρόπο).
χαιρομαι που συμφωνουμε!!!
ομοιοπαθητικη ιατρικη λοιπον!
προληψη και οχι χειρουργεια! ![]()
.
Edited by - Deva_Parinito on 19/09/2005 00:48:54
quote:
Μάλιστα.
Ομολογώ πως δεν έχω καταλάβει Moz,
ποιό είναι το πραγματικό αντικείμενο του θέματος που ξεκίνησες.
Άλλα τα μάτια του Λαγού,
και άλλα της Κουκουβάγιας.
Αν το είχες καταλάβει, και δεν είχες μια περίεργη εμονή να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις κάθε φορά με δύο μέτρα και δύο σταθμά...
Και θα μπορούσες να είχες αποφύγει τις παραπάνω δηλώσεις σου.
quote:
Τι ρόλο άραγε να παίζει ο "κακός Βριλ" σε όλα αυτά;
Θέλει ο ίδιος να παίξει αυτόν τον ρόλο;
Ή θέλουν κάποιοι να τον παίξει;Είναι τέλος αυτός ένας ρόλος,
που εκφράζει μια αναγκαιότητα μέσα στα forums του ESOTERICA;
Είναι ρόλος. Στο είπαν και δεν ήθελες να το δείς και από αυτήν την πλευρά.
quote:
Ναι, είδα το θέμα και κάποιες συμμετοχές και χάρηκα.
quote:
Δες το και από την άλλη πλευρά.
Ας ήσουν αντικειμενική και ας έβαζες στη θέση τους και την Ονειρίκ, όταν παρενοχλούσε το τόπικ μου (συμπεριφορά Τρόλ) όπως και όταν μου έκανε "μαθήματα ευγενικής συμπεριφοράς" λέγοντάς με "ανθρώπινο σκουπίδι"
Ε, όχι κυρία μου. Άν θες να παίξεις, να παίξεις επι ίσιοις όροις.
quote:
Η αντίθεσή μας σ' αυτόν τον ρόλο είναι εμφανής και σαφής.Αφού όμως άνοιξες το θέμα αυτό, ας ακούσουμε τι έχει να πει και ο αναφερόμενος στον τίτλο, σε μια συζήτηση η οποία θα φιλοξενηθεί στον χώρο "Απόψεις, Προτάσεις κ.ά." για 10 μέρες. Αλλιώς, δεν υπάρχει λόγος να παραμένει ενεργό το τόπικ αυτό.
Καλά, καλά...
Προφανώς είδες κάτι που δεν σου άρεσε. Από την άλλη, τα τόπικ που φιλοξενούν κάτι άλλα θέματα ... αρμόζοντα στο χώρο, όπως π.χ. τις αμφιταλαντεύσεις και δηλώσεις του τόπικ "ένα ζεστό αντίο", τις κλειδώνεις επίσεις μετά από 10 μέρες ?
Αυτές δεν άχουν κάν λόγο να φιλοξενηθούν σο Εσωτέρικα. Να ποστάρω και εγώ κάθε φορά που ο γιός μου πάει στον παιδικό σταθμό, έχει γεννέθλια ή παίζει με το σκλυλο μου (τον Βρίλη) να δείς τι φόρουμ θα κάνουμε ?
quote:quote:
Και ασφαλώς, δεν θεωρώ οποιαδήποτε αναφορά ως "π.χ."
Θα μπορούσες να αναπτύξεις το θέμα αυτό, χωρίς να το συνδέσεις με το συγκεκριμένο πρόσωπο.------------------------------------------------------------------------------------
astral-projectquote:
λιγη λογικη δεν ειναι απαραιτητα κακη.εγω ψηφιζω βριλ.
Συμφωνώ στα περί λογικής.
Ωστόσο, δεν είναι η λογική ο λόγος, για τον οποίο το συγκεκριμένο ζήτημα, έχει γίνει "ζήτημα".
Σίγουρα δεν άνοιξε το τόπικ για να πεί κάτι, όπως η ... λαϊκή υποστήριξη στον Διαδικτυακό Χαρακτήρα RPG "Vril"
Μήν κρίνεις από κομπλεξικές συμπεριφορές άλλων μελών, που λίγο ώς πολύ έχουν ... μυθιστοηματοποιήσει τη ζωούλα τους. Ξέρεις, το πρόγραμμα που "βγάζει" τα καρτούν, λέγεται dress the doll. Σύμπτωση ή βαριάς μορφής ... ????
Στο κάτω κατω, αν δε σου αρέσει ο ρόλος του "κακού Βρίλ", ή στείλε ενα προσωπικό εΜαίηλ (όπως κάναμε κάποτε, όταν εμφανιζόταν κάποιο "πρόβλημα") ή διέγραψέ με, με την αιτολογία "ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ".
Κλειδοκράτορας είσαι, δικό σου είναι το φόρουμ, την ώρα μας περνάμε εδώ μέσα, εγώ δε ζώ ούτε απ αυτό ούτε για αυτό ! Κάνε ότι θές. Μπορείς να γίνεις και αυταρχική, άδικη, επιπόλαια, πίστεψέ με, 5-10 άνθρωποι θα το καταλάβουν και θα μιλήσουν. Οι άλλοι πλέουν σε πελάγη... σατανοπληξίας.
Ή ακόμα καλύτερα, πλέουν σε πελάγη ... όπου περιμένουν την "εισβολή των Ελ από το Νίλα-Γου.", όπως λέει και το θέμα.
[quοte]
απέχουν πάρα μα πάρα πολύ από τη λογική του παρόντος χώρου.
[/quote]
Να σου υπενθυμίσω, οτι το έν λόγω μέλος με έχει συκοφαντήσει και πεί τόσα χυδαία ψέμματα για μένα, που το παραπάνω που έχεις παραθέσει, δεν είναι παρά μια ... πικρή αλήθεια !
Καλά, στο μαιευτήριο με διαβάζει ?
Χωρίς εμένα, δεν μπορεί ???
Άρα βλέπεις, αυτό ήθελε να πεί ΤΟ ΜΟΖ ανοίγοντας αυτό το θέμα.
Edited by - Vril on 19/09/2005 11:24:19