ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αλβανοί στην Ελλάδα - Ρατσισμός ή θέμα επιβίωσης; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Αλβανοί στην Ελλάδα - Ρατσισμός ή θέμα επιβίωσης; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

ΚΕΡΒΕΡΟΣ30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
ΚΕΡΒΕΡΟΣΝέο Μέλος
20/03/2003, 10:40:28
Φιλε TaKeIT or LeaveIT καλα εκανες και εξεφρασες τις αποψεις σου ωμα και σταρατα οπως ειπες,θα συμφωνησω μαζι σου οτι εχει δημιουργηθει ενα στερεοτυπο σχετικα με τους αλβανους αλλα αναρωτιεμαι εχει δημιουργηθει αδικα;Δεν νομιζω.

Αγαπητη Silverwolf λες

quote:
ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΙΝ 25 ΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΛΕΓΕΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΝΤΗΔΕΣ..."

και ισως ετσι να ειτανε,ομως καθως περασαν τα χρονια πιστευω οτι οι Ελληνες "στρωσανε",αντιθετα με τους αλβανους(με καποιες εξαιρεσεις ισως)που τοσα χρονια κατα την γνωμη μου δεν εχουν αλλαξει και πολυ.

«Ορθό το Λάβαρο, η νίκη μας προσμένει
Ψηλά το μέτωπο και η καρδιά σκληρή.
Στον κόσμο αυτό θα δείξουμε πως μένει
Το θάρρος άπαρτο και φρούριο η Τιμή!»

SilverwolfΜέλος
20/03/2003, 20:00:59
ΔΕΝ ΣΤΡΩΣΑΝΕ ΦΙΛΕ ΚΕΡΒΕΡΕ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΛΑΚΗ.

ΔΗΛΑΔΟΙ ΟΙ "ΣΚΑΡΤΟΙ" ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΗΜΗ.

"For the strength of the wolf is the pack
and the strength of the pack is the wolf"

ΚΕΡΒΕΡΟΣΝέο Μέλος
21/03/2003, 15:43:27
Αγαπητη Silverwolf οι αλβανοι ειτε καλοι ειτε κακοι ριζωσαν στην Ελλαδα και δεν βλεπω να γινετε τιποτα να τους ξεφορτωθουμε.

XPONHS_kalΝέο Μέλος
23/03/2003, 03:10:40
Λοιπόοον….
Κατ’ αρχήν ευχαριστώ το Το….ρι για το mail και την πρόσκληση στο θέμα πού έχετε ανοίξει εδώ.
Πριν αρκετά χρόνια είχα και ‘γώ κάποια ψιλορατσιστική θα έλεγα προσέγγιση του θέματος.
Στο μόνο πού μπορώ πλέων να το αποδώσω αυτό ,είναι η ανωριμότητα που είχα.
Αν πέσουμε στην παγίδα του « όλοι οι Αλβανοί είναι κλέφτες , ψεύτες ,λωποδύτες, κ.λ.π. …» το μόνο πού θα μας χωρίζει πια από την ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ , θα είναι μόοοολις 65 περίπου χρόνια!!!
Και επειδή το όνειρο μου δεν είναι να πάρω τους δρόμους ψάχνοντας τους συγκεκριμένους (παράνομους μεν σε μεγάλο βαθμό, αλλά κατά τα’ άλλα μετανάστες) θα έλεγα να τους αντιμετωπίσουμε όπως και όλους τους άλλους ανθρώπους , ανεξαρτήτως χρώματος ,φυλής κ.λ.π.
Δηλαδή. Όποιος είναι κακός ,να έχει και την ανάλογη αντίδραση από εμάς σαν να ήταν ένας οποιοσδήποτε Έλληνας.
Όσο για τούς καλούς (αν και αρκετοί δεν θέλουν να το πιστέψουν υπάρχουν)να συμπεριφερόμαστε και σ' αυτούς ανάλογα.
Θα μου πείτε τώρα και πως να ξέρουμε ποιοι είναι οι καλοί και ποιοι όχι ;Τι να απαντήσω σ' αυτό ;
Μήπως με τούς Έλληνες το γνωρίζουμε;
Άρα... τούς βάζουμε όοοολους στο ίδιο καζάνι και τους βράζουμε ;
Δεν θα το έλεγα....
Λίγη ψυχραιμία δεν βλάπτει βρε παιδιά!!

Φιλικά Χρόνης

SilverwolfΜέλος
23/03/2003, 04:30:49
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΩΡΤΟΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ...

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ:
ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΚΤΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ, (ΑΓΓΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ;
ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΡΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΔΙΕΠΡΑΞΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ "ΕΞΩ!!!!!" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ, ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ.

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΥΓΝΩΜΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΑΝΤΑΠΩΔΟΣΟΥΝ.

ΚΕΡΒΕΡΟΣΝέο Μέλος
23/03/2003, 18:15:56
Επειδη δεν μου αρεσει να κρυβομαι πισω απο το δακτυλο μου παραδεχομαι οτι ουτε τους καλους ουτε τους κακους αλβανους και καθε αλλον αλλοδαπο που βρισκετε στην χωρα μας θελω,οσο ρατσιστικο και αν ακουγετε,αυτη ειναι η γνωμη μου και πιστευω πως οσο αυξανονται οι αλλοδαποι στην χωρα μας το αισθημα μισους προς αυτους θα μεγαλωνει.
Αγαπητη Silverwolf δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο να συγκρινεις μια μεγαλη χωρα οπως η Αμερικη,Αυστραλια κλπ με μια χωρα οπως η Ελλαδα.

WolffacedΜέλος
23/03/2003, 18:42:21
Φανταστείτε να γίνει ένας πόλεμος Ελλάδος-Τουρκίας. Οι αλβανοί άραγε με ποιους θα είναι; Θα κάνουν ή όχι πλιάτσικο στην χώρα μας; (άσε που ήδη κάνουν δηλαδή).

ΚΕΡΒΕΡΟΣΝέο Μέλος
23/03/2003, 19:14:42
Wolffaced ακριβως οτι κανανε στο Β Παγκοσμιο Πολεμο οι τσαμηδες θα κανουν και οι αλβανοι που ζουνε εδω,αλλα και οι αλλοι αλλοδαποι τι θα μας προσφερουν σε περιπτωση πολεμου;ΤΙΠΟΤΑ

SilverwolfΜέλος
23/03/2003, 20:38:33
ΦΙΚΕ ΚΕΡΒΕΡΕ ΛΕΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΙΑΜΕΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΜΟΥ.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ!

cassiopeiaΜέλος
24/03/2003, 01:36:20
ΕΛΛΑΔΑ: ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΤΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ.
ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ? :ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΙΔΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ..
ΙΔΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ? :ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΙΔΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ!
ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ..
ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ..ΑΠΛΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ..
ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ - ΛΕΙΠΟΥΝ Κ ΑΠΟ ΜΑΣ

ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ..
ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΜΕ ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ..
ΑΓΑΛΙ ΑΓΑΛΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΜΕΛΙ..

Ό,τι δε γράφει η μοίρα δεν μπορεί να το φτάσει το χέρι σου
και ό,τι είναι γραμμένο θα σ'εύρει όπου κι αν είσαι..

ΚΕΡΒΕΡΟΣΝέο Μέλος
24/03/2003, 14:53:51
Αγαπητη Silverwolf εχεις δικιο,αυτη η συζητηση δεν οδηγει πουθενα ειπε ο καθενας την αποψη του και απλα δεν συμφωνουμε,και εγω χαιρομαι που δεν ξεφυγαμε.

SecondbornΜέλος
24/03/2003, 18:40:42
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ESOTERICA.gr FORUMS: τί θα έλεγες να γυρίσουμε το Hellenic History X?
Δείνω το concept και εσύ κρίνεις:Ο Έντουαρτ Νορτον θα είναι ο Έλληνας και οι τύποι που σκεφτήκαν να του κλέψουν το αυτοκίνητο να είναι αλβανοί. Πώς σου φαίνεται;
Πάντως απ'ότι μπορώ να καταλάβω θα έχει και προφητικό χαρακτήρα...

ΜΠΟΥΡΛΟΟΟΟΟΟΤΟ! ...στους ρατσιστες!

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

Edited by - Secondborn on 24/03/2003 18:42:07

SilverwolfΜέλος
24/03/2003, 18:58:43
Φίλε Secondborn ας κάνουμε και την δική μας παρέμβαση στο σενάριο και να κάνουμε το τέλος λίγο λιγότερο τραγικό. Αντί να πεθάνει ο μικρός ας δείξουμε τον αγώνα που απαιτήται και από τις δύο πλευρές για να γειάνουν οι πληγές. (γιατί και το "θύμα" του ρατσισμού γίνεται και αυτό από τον θυμό και την αντικία ρατσιστής... )

SecondbornΜέλος
24/03/2003, 19:24:39
Διαφωνώ! Καμία αλλαγή δεν πρέπει να γίνει στο σενάριο. Εξάλλου ο νεαρός δε θα πεθάνει στην πραγματικότητα. Οι ταινίες αυτό το νόημα έχουν.
Να σου δείξουν τί μπορεί να γίνει...και με ένα απλό κουμπί να μπορείς να το γυρίσεις πίσω.
Εδώ ακριβώς είναι που θα διαφωνήσω με το μεγάλο σκηνοθέτη Μαρτιν Σκορτσέζε. " Η ζωή έχει μόνο ένα γύρισμα..."

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

WolffacedΜέλος
24/03/2003, 22:57:26
quote:

ΜΠΟΥΡΛΟΟΟΟΟΟΤΟ! ...στους ρατσιστες!

Φίλε, άλλο ο ρατσισμός άλλο η μεταναστευτική πολιτική. Άλλο το να είσαι ρατσιστής και να πιστεύεις σε ανώτερες φυλές κ.α. και άλλο να θέλεις απλώς καλύτερη μεταναστευτική πολιτική για να μην υπάρχουν προβλήματα στον τόπο σου.

Edited by - Wolffaced on 24/03/2003 23:38:29

hel-linΜέλος
25/03/2003, 16:22:09
Καλησπερα,
Συμφωνω 'απειρα' σε οτι αφορα τη μεταναστευτικη πολιτικη..Ειναι κατι το αυτονοητο..Και για να διευκρινησω και κατι:Οι περισσοτεοι Ελληνες που μεταναστευσαν,υποβληθησαν σε αυστηροτατους ελεγχους καθε ειδους και επιπλεον,η τοπικη αρχη γνοριζε τα παντα γι'αυτους(τοπο κατοικιας,εργασια,οικογενειακη κατασταση κλπ).Οι Γερμανοι ειναι γνωστο οτι καναν εισαγωγη εργατων απο την Πολωνια για 3 μηνες το χρονο με διακρατικες συμβασεις..Θα μπορουσα να γραψω κι'αλλα,αλλα δεν εχω την υπομονη...
Καποιες ερωτησεις:
-Αν ανοιξουν το σπιτι σου Αλβανοι, και δεν μπορεις να τους βρεις(λαθρομεταναστες γαρ...)τι κανεις;;το υπομενεις..
-Αν σου επιτεθουν στον δρομο(αδιστακτοι γαρ..);
-Αν σου πειραξουν την κοπελα ενω περπατας ησυχα στην παραλια της Θεσ/νικης;[εγω παντως τους 'σαπισα' και τους 2,πυγμαχος γαρ..]
-Αν απειλουν την ιδια την ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ σου,δηλωνωντας πως σε μισουν,υψωνωντας τη σημαια τους σε Ελληνικο εδαφος,δηλωνωντας πως συμμαχουν με τους Τουρκους,και ΕΜΜΕΝΩΝΤΑΣ στην μη αρση του εμπολεμου(το οποιο εμεις ηραμε...)
-Οταν θετουν ζητημα ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ(!!!)
-Αν σου βιασουν μανα,αδελφη η κατι τετοιο..;;;;;;
Και ο καταλογος δεν σταματα....

Ετσι,δεν τους θελω.....
Γιατι;Γιατι σιγα σιγα θα χαθει η πατριδα μου..
Λεμε 'ναι' μονο στους 'ανθρωπους' Αλβανους(και καθε εθνικοτητας)που θελουν να ζησουν ειρηνικα στην πατριδα μας...
-Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ-

25/03/2003, 16:33:59

Και κάτι επιιπλέον:

Όχι μόνο δεν θα έπρεπε καν να διανοηθούν οι μετανάστες να πράττουν όπως αναφέρει ο φίλος παραπάνω αλλά θα ;έπρεπε να ΣΕΒΟΝΤΑΙ και να Ευγνωμονούν το κράτος που τους προσφέρει στέγη και δουλειά.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στην Ελλάδα έχουμε συνδέσει αν όχι έχουμε ταυτίσει τους μετανάστες με τους λαθρομετανάστες..........

**Take It or Leave It**

cassiopeiaΜέλος
25/03/2003, 16:37:21
ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ?
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ?
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ..ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ?

Ό,τι δε γράφει η μοίρα δεν μπορεί να το φτάσει το χέρι σου
και ό,τι είναι γραμμένο θα σ'εύρει όπου κι αν είσαι..

hel-linΜέλος
25/03/2003, 17:03:45
H σημαια ειναι κατι το ιερο για καθε Ελληνα και πιστευω πως ΜΟΝΟ αυτος που ειναι ετοιμος ανα πασα στιγμη να δωσει τη ζωη του,εχει οχι το δικαιομα,αλλα το υψιστο χρεος να την κρατα ψηλα και με υπερηφανει...Αυτο ισχυει για καθε λαο νομιζω....Γιατι να παω δηλαδα εγω στην Ζιμπαμπουε,να αριστευσω με ευνοικους ορους,και να κρατησω τη σημαια...;Η σημαια ειναι για αυτον που θα θυσιαστει..

και εγω ειμαι ετοιμος...
-Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ-

hel-linΜέλος
25/03/2003, 17:05:45
Συγνωμη για τα λαθη,αλλα δεν εβλεπα στην οθονη,και απο κεκτημενη ταχυτητα......you know...