ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η NASA έχασε τα αυθεντικά βίντεο από το Απόλλων 11! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Η NASA έχασε τα αυθεντικά βίντεο από το Απόλλων 11! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

A. Kircher28 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
12/08/2006, 17:42:08
ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

http://www.smh.com.au/news/national/one-giant-blunder-for-mankind/2006/08/04/1154198328978.html

Σύμφωνα με αυτή την είδηση η NASA έχασε τις μαγνητικές κασσέτες που περιείχαν την πρώτη βόλτα του ανθρώπου στο φεγγάρι

Αυτές οι κασσέτες ήταν οι αυθεντiκές υψηλής ποιότητας καταγραφές αυτού του ιστορικού γεγονότος και όχι η θαμπή και γεμάτη χιόνια μετάδοση της τηλεόρασης.

Το 1970 αυτά τα βίντεο είχαν μεταφερθεί στα εθνικά αρχεία των Ηνωμένων Πολιτειών. Έκτοτε αγνοείται η τύχη τους.

Άντε τώρα να πείσεις τους συνομωσιολόγους ότι το ταξίδι στη σελήνη δεν ήταν μούφα.

Infinitum Finitum Producit

13/08/2006, 01:29:08
quote:

ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

http://www.smh.com.au/news/national/one-giant-blunder-for-mankind/2006/08/04/1154198328978.html

Σύμφωνα με αυτή την είδηση η NASA έχασε τις μαγνητικές κασσέτες που περιείχαν την πρώτη βόλτα του ανθρώπου στο φεγγάρι

Αυτές οι κασσέτες ήταν οι αυθεντiκές υψηλής ποιότητας καταγραφές αυτού του ιστορικού γεγονότος και όχι η θαμπή και γεμάτη χιόνια μετάδοση της τηλεόρασης.

Το 1970 αυτά τα βίντεο είχαν μεταφερθεί στα εθνικά αρχεία των Ηνωμένων Πολιτειών. Έκτοτε αγνοείται η τύχη τους.

Άντε τώρα να πείσεις τους συνομωσιολόγους ότι το ταξίδι στη σελήνη δεν ήταν μούφα.

Μήπως ακούμπησε κανείς τους το "ζεστό σκύλο" και την πέπσι πάνω στις κασέτες και τους έχει φάει το ψάξιμο τους έρμους;;

Έλα μωρέ τώρα, για κάνα δυο παλιοκασέτες θα κάνουμε έτσι; Σιγά τ' αυγά!!

13/08/2006, 01:33:44
Αν η είδηση αυτή είναι επίσημη, δηλαδή βγήκε η Νάσα και είπε τέτοιο πράγμα (δεν ανοίγει σε εμένα η ιστοσελίδα που έδωσες),
θα πρέπει να μας θεωρεί για πολύ αμερικανάκια βρε παιδί μου!!!!

13/08/2006, 02:25:16
Ψηλέ,

για δοκίμασε και την παρακάτω σελίδα από το National Public Radio δηλαδή το κρατικό ραδιόφωνο των ΗΠΑ:

http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=5578853

Πιο επίσημο απο αυτό δεν έχει.

MarteΜέλος
13/08/2006, 03:41:54
Εγω παιδια θελω να σας πω την κατι για την NASA. O πατερας μου ειχε συμαθητη ενα παιδι που ηταν αρκετα ευστροφο. Αυτο το παιδι με υποτροφια πηγε στην αμερικη διεπρεψε και δουλεψε χρονια σαν επιστημων στην NASA.Θελησε να φυγει ομως μετα απο χρονια και τωρα σε ηλικια 60 χρονων ζει κοντα στο χωριο μου τρελαμενος μονος και φοβισμενος.

ΟΣΟ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΣΟ ΜΕ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ...

Cosmos2001Μέλος
15/08/2006, 12:44:01
Marte,

τι ακριβώς θες να πείς;

15/08/2006, 19:40:04
και όμως είναι αλήθεια!!!!

"έχασαν τις κασέτες"

ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ
valgraphΜέλος
15/08/2006, 22:39:34
Ανθρωποι είναι ρε παιδιά... Κι εγώ φύλαγα σαν κόρη οφθαλμού κάτι κασσέτες και τις έχασα... Εξ άλλου αυτές οι κασσέτες εξετάστηκαν τόσες φορές και είναι οι μόνες που αποδείκνυαν πως πήγαμε στο φεγγάρι... Αρα τις εξαφάνισαν οι άλλοι, αυτοί που λένε πως δεν πήγαμε...

16/08/2006, 17:08:59
Το άκουσα και εγώ χτες στις ειδήσεις.
Ήτανε λέει περίπου 700 κασέτες!

Βρε πώς μας δουλεύουνε ψιλό γαζί οι αμερικάνοι;;;

Ωρέ πώς χάφτουμε τα παραμύθια τους για επιτεύγματα και πράσινα άλογα;;

Ύστερα, έχουν άδικο αυτοί που φωνάζουν ότι ήταν όλα σκηνοθετημένα;;

αγνοώνΜέλος
16/08/2006, 18:41:00
όταν λέω ότι δεν πήγαμε στο φεγγάρι,
όλοι με βρίζουν.
αν είναι δυνατόν το λαμόγιο ο άνθρωπος να έφτασε ως εκεί !
valgraphΜέλος
16/08/2006, 23:54:15
AAAA! 700 κασσέτες? Νόμοζα για καμια 10αριά! Σίγουρα τα τελευταία χρόνια τις κάνανε αντίγραφα ψηφιακά ρε παιδιά, και πιο καλά από τα πρωτότυπα. Σαβούρα χάθηκε. Εκτός κι αν ανακοινώσουν πως δεν ...είχαν αντίγραφα! Τότε κάτι μυρίζει...

17/08/2006, 13:03:00
Ένας φίλος μου είπε ότι ανακοίνωσαν ότι έχουν αντίγραφα.

Το θέμα είναι ότι περνούν το μήνυμα πως μόνο στα πρωτότυπα υπήρχε η τέλεια ποιότητα εικόνας. Λένε πως αυτό που είδε ο κόσμος στις οθόνες τους ήταν κάτι τελείως πρόχειρο και κακής ποιότητας. Σα να θέλουν να πουν, "ορίστε γιατί αμφιβάλλουν κάποιοι για το αν πήγαμε ή όχι στη Σελήνη. Φταίει η ποιότητα της εικόνας που μεταδόθηκε!"

Δεν ξέρω βέβαια πώς θα είναι η ποιότητα στα αντίγραφα.

Αν και σε αυτά η ποιότητα είναι χάλια, το κουκούλωσαν το θέμα και ούτε γάτα ούτε ζημιά!!!

Αν και δεν πρέπει να είμαστε βιαστικοί, τα πράμα βρωμάει πολύ!!

Τι στην ευχή ρε μαμώτο!
40 χρόνια πριν κατάφεραν και έκαναν περίπατο στη Σελήνη και σήμερα δεν μπορούν ούτε μέχρι το διεθνή διαστημικό σταθμό να πάνε;;
Α βρε αμερικανάκια που γίναμε και εμείς!!!!!!

Cosmos2001Μέλος
18/08/2006, 15:59:03
Μπράβο σας βρε! Την καταλάβατε την απάτη των Αμερικανακιών....
ΓιώργοςΜέλος
18/08/2006, 18:01:49
δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει ... ότι ένας πολιτισμός έχει δύο endgames

ή να απογειωθεί στα αστέρια

ή να καταρευσει...

(περίπου όπως και στο civilization )

αλλά τα σημεία (και τέρατα..?) μας δείχνουν ότι μάλλον πάμε για την επιλογή 2

Γιώργος
γμτ...εδώ τα λειψανα Β κατηγορίας Αγίων κρατάνε άλλοι σε άριστη κατάσταση και δεν μπορούν να κρατήσουν μερικές κασέτες με ένα από μεγαλύτερα επίτευγμά της ανθρωπότητας

Cosmos2001Μέλος
19/08/2006, 19:51:00
Αναρωτιέμαι, διάβασε κανένας το Link που έδωσε ο A. Kircher;

Γιατί αν το εχαν διαβάσει μερικοί, δε θα κάναν ηλίθιες συσχετίσεις με το "πήγαμε ή όχι στο φεγγάρι;"...

Αλλά τι λέω τώρα, πάω να την πω σε ψαγμένους ελληναράδες;

valgraphΜέλος
20/08/2006, 01:04:00
Για τους πιο υποψηασμένους:
Χάσανε δήθεν τις πρωτότυπες (αυτές με τις λάθος σκιές, αντανακλάσεις φωτός κλπ) και τώρα θα δημοσιεύουν πλέον τις "ψηφιακά επεξεργασμένες", διορθωμένες όχι μόνο χρωματικά....

Cosmos2001Μέλος
20/08/2006, 07:51:37
Valgraph,

εντάξει ελευθερία λόγου έχουμε, αλλά το να πετάς ότι άσχετο σου κατέβει... ξέρω γω, εσένα σου αρέσει;

valgraphΜέλος
20/08/2006, 22:58:35
quote:

Valgraph,

εντάξει ελευθερία λόγου έχουμε, αλλά το να πετάς ότι άσχετο σου κατέβει... ξέρω γω, εσένα σου αρέσει;

Kοίτα κόσμε2001. κι εσύ όπως αναφέρεις...

Αναρωτιέμαι, διάβασε κανένας το Link που έδωσε ο A. Kircher;
Γιατί αν το εχαν διαβάσει μερικοί, δε θα κάναν ηλίθιες συσχετίσεις με το "πήγαμε ή όχι στο φεγγάρι;"...

Αλλά τι λέω τώρα, πάω να την πω σε ψαγμένους ελληναράδες;

...μπορεί να μην αρέσει σε μερικούς που ...ψάχνονται.

Το site εμπνέει και ιστορίες συνομοσίας, ακόμη και το topic αυτό.
Που το είδες το άσχετο? Και ποιον θα πείραζε αυτό που είπα!!!!!????
Γίνε πιο σαφής...

ΕΕΕ, ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ? ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...

Cosmos2001Μέλος
20/08/2006, 23:51:09
quote:
ΕΕΕ, ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ? ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...

Εγώ.

21/08/2006, 01:08:12
Πολύ πριν χάσει τις βιντεοκασέτες η NASA, είχαν "εξαφανιστεί" κατά περίεργο τρόπο οι μαγνητικές ταινίες από τον υπολογιστή της εποχής που περιείχαν τα δεδομένα πτήσης και προσελήνωσης (αν έγινε τέτοιο πράγμα) του Apollo 11.

macedon