- Η NASA έχασε τα αυθεντικά βίντεο από το Απόλλων 11! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
http://www.smh.com.au/news/national/one-giant-blunder-for-mankind/2006/08/04/1154198328978.html
Σύμφωνα με αυτή την είδηση η NASA έχασε τις μαγνητικές κασσέτες που περιείχαν την πρώτη βόλτα του ανθρώπου στο φεγγάρι ![]()
Αυτές οι κασσέτες ήταν οι αυθεντiκές υψηλής ποιότητας καταγραφές αυτού του ιστορικού γεγονότος και όχι η θαμπή και γεμάτη χιόνια μετάδοση της τηλεόρασης.
Το 1970 αυτά τα βίντεο είχαν μεταφερθεί στα εθνικά αρχεία των Ηνωμένων Πολιτειών. Έκτοτε αγνοείται η τύχη τους.
Άντε τώρα να πείσεις τους συνομωσιολόγους ότι το ταξίδι στη σελήνη δεν ήταν μούφα.
![]()
Infinitum Finitum Producit
quote:
ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.http://www.smh.com.au/news/national/one-giant-blunder-for-mankind/2006/08/04/1154198328978.html
Σύμφωνα με αυτή την είδηση η NASA έχασε τις μαγνητικές κασσέτες που περιείχαν την πρώτη βόλτα του ανθρώπου στο φεγγάρι
Αυτές οι κασσέτες ήταν οι αυθεντiκές υψηλής ποιότητας καταγραφές αυτού του ιστορικού γεγονότος και όχι η θαμπή και γεμάτη χιόνια μετάδοση της τηλεόρασης.
Το 1970 αυτά τα βίντεο είχαν μεταφερθεί στα εθνικά αρχεία των Ηνωμένων Πολιτειών. Έκτοτε αγνοείται η τύχη τους.
Άντε τώρα να πείσεις τους συνομωσιολόγους ότι το ταξίδι στη σελήνη δεν ήταν μούφα.
![]()
Μήπως ακούμπησε κανείς τους το "ζεστό σκύλο" και την πέπσι πάνω στις κασέτες και τους έχει φάει το ψάξιμο τους έρμους;;
Έλα μωρέ τώρα, για κάνα δυο παλιοκασέτες θα κάνουμε έτσι; Σιγά τ' αυγά!!![]()

θα πρέπει να μας θεωρεί για πολύ αμερικανάκια βρε παιδί μου!!!!

για δοκίμασε και την παρακάτω σελίδα από το National Public Radio δηλαδή το κρατικό ραδιόφωνο των ΗΠΑ:
http://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=5578853
Πιο επίσημο απο αυτό δεν έχει.

ΟΣΟ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΣΟ ΜΕ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ...
τι ακριβώς θες να πείς;
"έχασαν τις κασέτες"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ ΝΑ ΕΧΩ
ΑΓΑΠΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ

Ήτανε λέει περίπου 700 κασέτες!
Βρε πώς μας δουλεύουνε ψιλό γαζί οι αμερικάνοι;;;
Ωρέ πώς χάφτουμε τα παραμύθια τους για επιτεύγματα και πράσινα άλογα;;
Ύστερα, έχουν άδικο αυτοί που φωνάζουν ότι ήταν όλα σκηνοθετημένα;;

όλοι με βρίζουν.
αν είναι δυνατόν το λαμόγιο ο άνθρωπος να έφτασε ως εκεί !

Το θέμα είναι ότι περνούν το μήνυμα πως μόνο στα πρωτότυπα υπήρχε η τέλεια ποιότητα εικόνας. Λένε πως αυτό που είδε ο κόσμος στις οθόνες τους ήταν κάτι τελείως πρόχειρο και κακής ποιότητας. Σα να θέλουν να πουν, "ορίστε γιατί αμφιβάλλουν κάποιοι για το αν πήγαμε ή όχι στη Σελήνη. Φταίει η ποιότητα της εικόνας που μεταδόθηκε!"
Δεν ξέρω βέβαια πώς θα είναι η ποιότητα στα αντίγραφα.
Αν και σε αυτά η ποιότητα είναι χάλια, το κουκούλωσαν το θέμα και ούτε γάτα ούτε ζημιά!!!
Αν και δεν πρέπει να είμαστε βιαστικοί, τα πράμα βρωμάει πολύ!!
Τι στην ευχή ρε μαμώτο!
40 χρόνια πριν κατάφεραν και έκαναν περίπατο στη Σελήνη και σήμερα δεν μπορούν ούτε μέχρι το διεθνή διαστημικό σταθμό να πάνε;;
Α βρε αμερικανάκια που γίναμε και εμείς!!!!!!

ή να απογειωθεί στα αστέρια
ή να καταρευσει...
(περίπου όπως και στο civilization )
αλλά τα σημεία (και τέρατα..?) μας δείχνουν ότι μάλλον πάμε για την επιλογή 2
Γιώργος![]()
γμτ...εδώ τα λειψανα Β κατηγορίας Αγίων κρατάνε άλλοι σε άριστη κατάσταση και δεν μπορούν να κρατήσουν μερικές κασέτες με ένα από μεγαλύτερα επίτευγμά της ανθρωπότητας ![]()
Γιατί αν το εχαν διαβάσει μερικοί, δε θα κάναν ηλίθιες συσχετίσεις με το "πήγαμε ή όχι στο φεγγάρι;"...
Αλλά τι λέω τώρα, πάω να την πω σε ψαγμένους ελληναράδες;
Χάσανε δήθεν τις πρωτότυπες (αυτές με τις λάθος σκιές, αντανακλάσεις φωτός κλπ) και τώρα θα δημοσιεύουν πλέον τις "ψηφιακά επεξεργασμένες", διορθωμένες όχι μόνο χρωματικά....

εντάξει ελευθερία λόγου έχουμε, αλλά το να πετάς ότι άσχετο σου κατέβει... ξέρω γω, εσένα σου αρέσει;
quote:
Valgraph,εντάξει ελευθερία λόγου έχουμε, αλλά το να πετάς ότι άσχετο σου κατέβει... ξέρω γω, εσένα σου αρέσει;
Kοίτα κόσμε2001. κι εσύ όπως αναφέρεις...
Αναρωτιέμαι, διάβασε κανένας το Link που έδωσε ο A. Kircher;
Γιατί αν το εχαν διαβάσει μερικοί, δε θα κάναν ηλίθιες συσχετίσεις με το "πήγαμε ή όχι στο φεγγάρι;"...
Αλλά τι λέω τώρα, πάω να την πω σε ψαγμένους ελληναράδες;
...μπορεί να μην αρέσει σε μερικούς που ...ψάχνονται.
Το site εμπνέει και ιστορίες συνομοσίας, ακόμη και το topic αυτό.
Που το είδες το άσχετο? Και ποιον θα πείραζε αυτό που είπα!!!!!????
Γίνε πιο σαφής...
ΕΕΕ, ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ? ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...

quote:
ΕΕΕ, ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ? ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...
Εγώ.

macedon