ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γνώση....το Μεγάλο μας και μονο όπλο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Γνώση....το Μεγάλο μας και μονο όπλο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

osiris_myth17 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
osiris_mythΜέλος
16/11/2003, 20:35:06
Αγαπητοί συνομιλητές καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να θήξω ένα θέμα το οποίο με είχε προβληματίσει πολύ κατά το παρελθόν αλλά πιστεύω ότι έχω καταλήξει επιτέλους σε κάποια συμπεράσματα....
Σε αρκετά από τα forums υπάρχει η άποψη / ατμόσφαιρα, κάποιες φορές ξεκάθαρη και κάποιες άλλες απλά διαχέεται στον αέρα οτί υπάρχει μια διαχρονική πάλη ανάμεσα στο γένος των "ΕΛΛΗΝΩΝ / ΕΛΛΑΝΙΩΝ " [με την ευρεία έννοια του όρου] και σε αυτή των Σιωνιστών ή Κρονίων κατά άλλους. Στην μικρόχρονη ενασχόληση μου με θέματα που δεν έχουν να κάνουν με την τράγικη καθημερηνότητα του καθενός μας, μη συμβατικά δηλάδη, είχα κάποια ερεθίσματα και καποίες ενδείξεις ότι όντως μπορεί να υφίσταται αυτή η "ΜΑΧΗ". Αλλά η ουσία για εμένα δεν βρήσκεται εκεί, απλά με αφορμή το θέμα αυτό θέλω να θήξω ίσως την μεγαλύτερη ΑΛΗΘΕΙΑ σύμφωνα με την δική μου ψυχοσύνθεση και εμπειρία.
Κάθε θρήσκεια εμπεριέχει κάποιες αλήθειες όσο αναφορά την κοσμοθεωρία, το ερώτημα "από που προερχόμαστε και πού πάμε". Το κακό με τις περισσότερες από αυτές είναι ότι δεν σου αφήνουν πολλά περιθώρια για έρευνα και ερεθίσματα να φιλοσοφείς.....Το θετικό που έχω βρει εγω σε αυτες είναι ότι σου παραθέτουν κάποιες αλήθειες για την κοσμογονία και "μεταφυσικά" ,ας μου επιτραπεί η έκφραση, θέματα. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων όμως τις περισσότερες από αυτες τις θρησκείες εγώ τις θεωρώ δογματικές αν όχι τόσο στην ουσία τους, τουλάχιστον στον τρόπο που τις αντιλήφθηκαν οι εκάστοτε πιστοί. η ουσία όλων αυτών είναι οτι στην πλειοψηφία των κοινωνιών, των εποχών και των θρησκειών κυριαρχούσε η άποψη "πίστευε, και μη ερεύνα...". Ο ι πιστοί ασπαζόντουσαν τυφλά τα λεγόμενα και τις δοξασίες κάθε θρησκείας, χωρίς να έχουν το πνευματικό υπόβαθρο και την παιδεία να κρίνουν και κυρίως να ερευνήσουν.
Σε αντίθεση, η αρχαία ελληνική γραμματία [δεν θα την χαρακτήριζα θρησκεία] τουλάχιστον στην αρχέγονη μορφή της, έδινε όλα τα ερεθίσματα το ανθρώπινο ΟΝ να φιλοσοφήσει, να ψάξει, να ερευνήσει και γενικά να πορευθεί στο δρόμο της αλήθειας και της γνώσης.που ποτε δεν τελειώνει έστω και για τους μέγιστους Αρχαίους Έλληνες Μύστες. Δεν υπάρχει για εμένα η έννοια "πνευματική ολοκλήρωση" γιατι απλούστατα η γνώση δεν τελειώνει ποτέ, δεν έχει αρχή και τέλος όπως και ο κόσμος μας με την ευρεία έννοια άλλωστε...Εδώ δοξάζεται η έννοια "πίστευε και μη, ΕΡΕΥΝΑ" [πως ένα μικρό κόμμα "," μπορεί να αλλάξει την πορεία ενος ανθρώπου ή και ενός ανθρωπίνου γένους θά έλεγα.....
Γι' αυτό προτείνω σε όλους ανεξαρτήτου ιδεολογιών και πιστεύω "ΨΑΞΤΕ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ,ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ" αλλά πάνω από όλα "ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΤΕ......ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ, τα πάθη σας, τα γεγονότα, τα συναισθήματα, τις ιδεολογίες, ΤΑ ΠΑΝΤΑ........εδώ που ζούμε, στην φυλακή της ψυχής που ονομάζουμε σώμα, κανείς δεν προλαβαίνει να "τελειοποιηθεί", τουλάχιστον όμως προλαβαίνουμε να βάλουμε τις βάσεις, να ανοίξουμε τα κέντρα του μυαλού και της ψυχής μας που οδηγούν στην ΓΝΩΣΗ=ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ [ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ].

υ.γ. περιμένω τις παρατηρήσεις αλλά κυρίως τις διορθώσεις σας στα λεγομενα και τις απόψεις μου...

ProtectorΜέλος
17/11/2003, 13:31:08
Διόρθωση στα λεγόμενα σου δεν μπορώ να κάνω επειδή τα λες πολύ σωστά, απλά θα προσθέσω και τον απαγορευμένο καρπό της γνώσης που μας διδάσκει εμμέσως η χριστιανική θρησκεία να μην αναζητούμε την γνώση και να παραμένουμε προβατάκια αλλιώς θα τιμωρηθούμε όπως οι «πρωτόπλαστοι».
Σίγουρα όλες οι θρησκείες βοηθάνε στην οπισθοδρόμηση και χωρίς αυτές ίσως να είχαμε εξελιχθεί πάρα πολύ.

prometheasΜέλος
17/11/2003, 16:22:31
quote:

Διόρθωση στα λεγόμενα σου δεν μπορώ να κάνω επειδή τα λες πολύ σωστά, απλά θα προσθέσω και τον απαγορευμένο καρπό της γνώσης που μας διδάσκει εμμέσως η χριστιανική θρησκεία να μην αναζητούμε την γνώση και να παραμένουμε προβατάκια αλλιώς θα τιμωρηθούμε όπως οι «πρωτόπλαστοι».
Σίγουρα όλες οι θρησκείες βοηθάνε στην οπισθοδρόμηση και χωρίς αυτές ίσως να είχαμε εξελιχθεί πάρα πολύ.

Σωστός ................

ΝΕΡΩΝΑΣΝέο Μέλος
17/11/2003, 16:54:24
ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ PROTECTOR, ΟΙ ΘΡΗΣΚΙΕΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΤΟΔΡΟΜΙΣΗ... ΠΑΡΟΛΛΑ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ. ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΧΡΙΑΣΤΙΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ....ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ "ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ".

osiris_mythΜέλος
17/11/2003, 17:29:11
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ, ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ "ΑΦΕΤΗΡΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΝΑ ΨΑΞΕΙ.....ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΑΣ ΜΗΝ "ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΜΕ" ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ...........

17/11/2003, 21:32:39
καλησπερα...

οι θρησκειες προσφερουν πολλα για την πνευματικη αναταση του ανθρωπου
μα απευθηνεται στον ανθρωπο.
οχι στην μαζα.η μαζα δεν θελει να ψαξει,να βιωσει να καταλαβει...
αρα επιτρεψτε μου να διαφωνισω οτι οι θρησκειες δεν προσφερουν...
εμεις απλα δεν μπορουμε να κοιταξουμε...πιο βαθια και την χρησιμοποιουμε λαθος...

η γνωση φιλοι μου πρεπει να συμβαδιζει με το ειναι μας...
οπως λεει και ο δασκαλος Γκουρτζιεφ ...οταν εχεις μπολικη γνωση
αλλα καθολου ειναι τοτε δεν μπορεις να κανεις τιποτα...
αν εχεις μπολικο ειναι και λιγη γνωση εχεις εναν ηλιθιο Αγιο...

η ελληνικη κοσμοαντιληψη ειναι λιγο δυσκολη και γι αυτο προοριζεται για λιγους...οι πολλοι διαλεγουν το Χριστιανισμο...οχι τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΗΣΤΙΑΝΙΣΜΟ αλλα την μασκα του...

ευχαριστω....

ειμαι το πτωμα του χθεσινου μου εαυτου...
ειμαι η νεκρη γνωμη που ειχα χθες και αλλαξε...

osiris_mythΜέλος
18/11/2003, 00:10:51
ΦΙΛΕ RYCHE ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ pΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ [ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΨΑΞΙΜΟ ΟΜΩΣ] ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΓΝΩΣΗΣ. ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙ, ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ 10 ΩΡΕΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΥΠΝΟΣ, ΣΠΙΤΙ,ΑΓΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΛΠΚΛΠ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ "ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ?". ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ, ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΑ.

Edited by - osiris_myth on 18/11/2003 00:12:04

18/11/2003, 14:34:15
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ osiris_myth ΑΝΟΙΞΕΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.... ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ....

ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ????
ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ?????

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ.

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ Η ΕΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΑΙ ΘΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

OannesΜέλος
20/11/2003, 14:29:19
Συνηθίζουμε να λέμε το κλασσικό: Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ. Σύμφωνοι.... Ομως...
Η δύναμη πρέπει να αποταμιεύεται και να χειραγωγείται. Κι ο κύκλωπας Πολύφημος, για να θυμηθούμε λίγο και την μυθολογία, είχε δύναμη αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να τσακιστεί με τη δύναμη αυτή πάνω στα βράχια

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
sansationfΜέλος
20/11/2003, 14:39:26
ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ <<ΜΕΡΙΚΟΙ>> ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ!!!!!!

respect

osiris_mythΜέλος
20/11/2003, 22:30:14
sansationf ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΚΑΠΟΙΟΙ" ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΥΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΤΟΥΣ.ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2689.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ AVATARGR ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΙΔΕΙΑ. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΘΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ...ΕΙΔΑΤΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΚΑΠΟΙΟΙ", ΜΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?ΑΠΟΡΕΙΑ ΕΧΩ.......

eViLΜέλος
20/11/2003, 23:23:41
Πολυ καλο θεμα...Τραβαει πολυ συζητηση...sorry ομως αυτη τη στιγμη διαβαζω...Θα τα πουμε αργοτερα...

Χαιρετω..eViL one

...The eyes is the only truth...
osiris_mythΜέλος
21/11/2003, 18:22:42
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ "ΞΕΦΥΓΕΙ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΛΙΣΜΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΠΗΓΕΣ ΓΝΩΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ. ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ "ΤΥΦΛΟΙ" ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ Η ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ. ΑΣ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ, ΑΣ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

osiris_mythΜέλος
23/11/2003, 07:32:21
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΚΑΠΟΙΟΙ" ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΕΦΕΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ?

Edited by - osiris_myth on 30/11/2003 15:39:43

beyondΜέλος
30/11/2003, 16:13:56
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ (ΜΑΚΑΡΙ..),ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ,ΣΤΟ CLUBBING ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ REALITY SHOWS..
AN MΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ..ΑΛΛΙΩΣ ΚΛΑΦΤΕ ΤΑ ..

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

osiris_mythΜέλος
30/11/2003, 16:27:36
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΕ BEYOND ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΝΑ ΑΠΑΛΑΧΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΖΩΗΣ , ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ.

osiris_mythΜέλος
16/12/2003, 01:11:29
ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΑ [ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ], Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ ΕΥΠΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ [ΣΑΝ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ] ΠΑΕΙ ΚΑΙ "ΚΑΘΕΤΑΙ". ΕΚΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ [ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ]. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΧΕΓΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ. ΗΘΕ ΤΟΤΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΥ Ο ΑΝΥΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕΣΩ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ , ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ , ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ........

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ