ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- COCA COLA-MIA MAΓIKH ΛEΞH; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- COCA COLA-MIA MAΓIKH ΛEΞH; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Beba61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/4
BebaΝέο Μέλος
01/08/2005, 10:51:11
Γεια χαρά σε όλους τους ερευνητές!
Aποφάσισα να ανοίξω κι εγώ ένα θέμα, μιας που το Σαββατοκύριακο ένας φίλος μου έδειξε κάτι πάρα πολύ περίεργο σε μια φωτογραφία...
H πρώτη διαφημιστική καμπάνια της COCA COLA το 1925 ήταν μια τεράστια...σβάστικα όπου στο κέντρο της υπηρχε το logo COCA COLA...
Δυστυχώς, τη φωτο δεν την έχω αυτή τη στιγμή, υπόσχομαι όμως να την ανεβάσω σύντομα...
Tί κρύβεται πίσω απο αυτή τη βιομηχανία που φαίνεται να υποτάσσει και να καθοδηγεί συνήθειες τόσα και τόσα χρόνια; Λέγεται οτι η λέξη και μόνη της κρύβει μια δύναμη της τάξεως του γνωστού ABPAKAΔABPA...
Eπιτέλους ποιοι είναι πίσω απο φαινομενικά παντοδύναμες βιομηχανίες και πολιτικές αντλώντας τη δύναμή τους απο KΛEMMENA ΣHMATA των Eλλήνων; Eπιτέλους λέω! ΌΠοιος έχει κάτι να πει, θα είμαι εδώ!

Kαι επιστρέφω με τη φωτό!

Φιλικά
beba

snoopyΜέλος
01/08/2005, 11:03:49
ΛΕΤΕ???
ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
ΙΣΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ.
Βλέπετε απο τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά όλοι νομίζουμε οτι είναι το σήμα-κατατεθέν του Χίτλερ
bleumoonΝέο Μέλος
01/08/2005, 12:48:17
Η αριστερόστροφη σβάστιχα είναι καλό συμβολο και συμβολίζει το σύμπαν η δεξιόστροφη έχει να κάνει με μαγείες και μαύρες τελετές . Το coca-cola. Δεν γνωρίζω αν πρόκειται για μαγική λέξη όμως αυτά που κρύβονται πίσω από αυτή είναι μεγάλη ιστορία
ΕφιάλτηςΝέο Μέλος
01/08/2005, 16:23:03
Καλησπερα σε ολους και ολες!
Καλοσηρθατε στο Forum!

Το θεμα που ανοιξατε ειναι αρκετα παλιο και εχει γινει αρκετα παραξενο με τοσα που εχουν ακουστει!

Εχουν ακουστει πραγματα οτι η Coca Cola εχει ερθει απο το διαστημα και αλλα πολλα υπερφυσικα!Το κυριο θεμα ειναι οτι μηπως ολα αυτα γινονται με εναν μονο σκοπο που ειναι ο ποιο απλος απο ολους τους αλους?

Να πουλησει περισσοτερο η Coca Cola Company και να βγαλει περισσοτερα λεφτα?

Εγω παντος εκει εχω καταληξει!

Deus Diavolus Inversus!

(O Διαβολος Ειναι ο Θεος Αναποδα)

ALFΜέλος
01/08/2005, 16:44:51
coca-cola xm ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΑΧΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΚΑΚΟΣ ΒΕΒΑΙΑ. ΙΣΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΝΑ ΜΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ.
ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΩΝ Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΑΛΑΞΕ ΓΕΥΣΗ!
ΒΑΛΤΕ 50 ΣΕΝΤ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΡΟΔΕΛΑ!(ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΥΤΟ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΟ ΘΗΜΑΜΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΟΥ 1 ΛΙΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΡΙΠΙΣΕΙ ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ)
ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ.
ΑΛΛΟ- ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΣΥΣΤΑΤΗΚΑ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΕΙΜΙΟ.
ΕΠΗΣΕΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΚΡΙΒΟΥΝ ΜΗΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΥΠΟΣΗΝΗΔΗΤΟ ΜΑΣ !
ΚΑΤΑΝΑΛΟΝΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ ! ΑΥΤΟ ΕΙΔΑ ΓΡΑΜΕΝΟ ΚΑΤΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΚΑΛΟ Ε!
TyphwnasΜέλος
01/08/2005, 16:53:32
quote:
Γεια χαρά σε όλους τους ερευνητές!
Aποφάσισα να ανοίξω κι εγώ ένα θέμα, μιας που το Σαββατοκύριακο ένας φίλος μου έδειξε κάτι πάρα πολύ περίεργο σε μια φωτογραφία...
H πρώτη διαφημιστική καμπάνια της COCA COLA το 1925 ήταν μια τεράστια...σβάστικα όπου στο κέντρο της υπηρχε το logo COCA COLA...
Δυστυχώς, τη φωτο δεν την έχω αυτή τη στιγμή, υπόσχομαι όμως να την ανεβάσω σύντομα...

Πολυ ενδιαφερον θεμα...
Μια μικρη ερωτηση, εσυ και ο φιλος σου ειστε φοιτητες?

quote:
Η αριστερόστροφη σβάστιχα είναι καλό συμβολο και συμβολίζει το σύμπαν η δεξιόστροφη έχει να κάνει με μαγείες και μαύρες τελετές .

Μην ξεχασεις την πενταλφα!

G.OD SAVE THE QUEEN
AmazonaΜέλος
01/08/2005, 17:39:55
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!!

ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣΥΠΟΔΑΥΛΙΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΛΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ.

ΚΑΙ Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΥΤΑ.
ΟΤΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ(ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΝΑΙ' ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ)ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ!ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ...ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ!!

FILE ALF ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΗΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΣΩ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΤΟΙ...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!

"ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ,ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΩ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ"

AngelosΜέλος
01/08/2005, 17:48:47
http://www.heathenworld.com/swastika/coke.html

Εδω ειναι. Η χαρα καθε συνωμοσιολογου

Αγγελος.

xeiramΜέλος
01/08/2005, 19:41:39

ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ...
http://www.ideasfactory.com/art_design/features/artdes_feature49.htm

ΦΙΛΙΚΑ...

ALFΜέλος
01/08/2005, 21:56:27
xeiram εχεις κι αλλα τετια κουτακια εχω φτιαξη μια χαρχαλα και θελω να εξασκηθω χαχα καλο ε! δυστηχος φιλε Αμαζονα ειναι οπως τα λες και βαλε... pao na do to sait tora.
ALFΜέλος
01/08/2005, 22:11:28
kai τα δυο σαιτ εχουν ενδιαφερον αρκετο...
acrazyΝέο Μέλος
02/08/2005, 00:45:32
Καλησπέρα σε όλους.
Εχω ακούσει ότι αν ρίξει ένα κουτάκι coca-cola στην ρίζα ενός δέντρου και γενικότερα σε φυτά αυτα μαραινονται και σαπίζει. Στην αρχή μου φάνηκε χαζό αλλά είχα κατι χόρτα στον κήπο και είπα να δοκιμασω ετσι για πλακα. Πράγματι, χόρτο δεν ξαναφύτρωσε. Το θέμαείναι να αταλάβουμε τοκακό που κάνει στον οργανισμό μας και να το αποφεύγουμε.
Επίσης είχα διαβάσει σε ένα περιοδικό ότι η στολή του Άγιου Βασίλη ήταν πράσινη και εξαιτίας της coca-cola καθιερώθηκε η κόκκινη. Τι σου κάνει μια διαφήμηση....
02/08/2005, 01:15:03
Αυτό με την στολή πρώτη φορά το ακούω.....
Αλλά για το άλλο, η coka cola είναι άστα!!
Χημικό εντελώς!

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

02/08/2005, 01:32:12
ρε παιδια,σοβαρευτειτε λιγο..

ξεκιναω λοιπον===>

quote:
Λέγεται οτι η λέξη και μόνη της κρύβει μια δύναμη της τάξεως του γνωστού ABPAKAΔABPA...

εγω δεν τον ξερω αυτον,μπορειτε να πειτε λιγα λογια να καταλαβω περι τινος προκειται??

quote:
Εχουν ακουστει πραγματα οτι η Coca Cola εχει ερθει απο το διαστημα και αλλα πολλα υπερφυσικα!

ναι, η εψα ηρθε απο τον σειριο και η cola που πουλανε στα λιντλ απο τους υποχθονιους...
ποιος τα σκευτεται και τα λεει..

quote:
ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΩΝ Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΑΛΑΞΕ ΓΕΥΣΗ!

αυτο ειναι αληθεια,οταν βγηκε η κοκα κολα βανιλια αλλαξε και η γευση της κανονικης..
επισης η κοκα κολα στο κουτακι ειναι πιο γευστικη απο αυτη σε μπουκαλι..

ααα,και οταν πατε σε ταβερνες,να ζητατε παντα κοκα κολα σε κουτακι και οχι μπουκαλι γυαλινο.το κουτακι ειναι 330μλ ενω το μπουκαλακι 250μλ και κοστιζουν το ιδιο..

Ειδατε,κατι μαθατε σωστο τωρα..

quote:
ΒΑΛΤΕ 50 ΣΕΝΤ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΡΟΔΕΛΑ!(ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΥΤΟ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΟ ΘΗΜΑΜΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΟΥ 1 ΛΙΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΡΙΠΙΣΕΙ ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ)
ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ.

το στομαχι δεν καταλαβαινει τιποτα γιατι τα κυτταρα του ανανεονονται συνεχως..
μην ξεχνατε οτι το γαστρικο οξυ εχει ph γυρω στο 3 που σημαινει πολυ οξινο..

quote:
ΑΛΛΟ- ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΣΥΣΤΑΤΗΚΑ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΕΙΜΙΟ.

συστατικα:νερο,ζαχαρη,διοξειδιο του ανθρακα,χρωστικη:καραμελοχρωμα,μεσο οξινσης:φωσφορικο οξυ,αρωματικες ουσιες,καφεινη..

quote:
ΚΑΤΑΝΑΛΟΝΩ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ ! ΑΥΤΟ ΕΙΔΑ ΓΡΑΜΕΝΟ ΚΑΤΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΚΑ

που το ειδες αυτο??

quote:
ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!!

ναι οντως,παρα πολυ..

quote:
ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΝΑΙ' ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ

καπνιζεις? πινεις καφε? πινεις κρασι? χρησιμοποιεις κινητο?
πεταξετα ολα στο καλαθι και γρηγορα..

quote:
Εχω ακούσει ότι αν ρίξει ένα κουτάκι coca-cola στην ρίζα ενός δέντρου και γενικότερα σε φυτά αυτα μαραινονται και σαπίζει.

το πετρελαιο να δεις τι κανει...

ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ
coca cola junkie

Demon_LordGRΜέλος
02/08/2005, 02:45:11
έχω ακούσει και εγώ για την coca-cola(δήθεν μαγική λέξη)είναι απλως ενα όνομα που έδωσαν οι δημιουργεί της εταιρίας!βασικά η coca-cola έχει καταντήσει μαγική επειδή έχει κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο!χιλιάδες τόνοι καταναλώνονται ανα τον κόσμο!μας έχει τρελάνει όλους1πείνουμε,πείνουμε χωρίς να υπολογίζουμε οτι κάνει κακό!!!δεν ξέρω αν έχετε ακούσει οτι αν ρείξεις ενα κομμάτι κρέας σε ενα ποτήρι coca-cola θα σαπίσει!η καφεϊνη που περιέχει,σαπίζει τα πάντα.όπως και το στομάζι μας(αν καταναλωθει με άδειο στομάχι)παρόλα αυτά ηcoca-cola έχει καταντήσει το νούμερο ενα αναψυκτικό στον κόσμο!!!με αυτή την έννοια η coca-cola μπορεί να θεωρηθεί μαγική,όμως με την έννοια που το έθεσε ο φίλος/η beba δεν το νομίζω!
02/08/2005, 03:00:41
quote:
η καφεϊνη που περιέχει,σαπίζει τα πάντα.

στο ανθρακικο οφειλεται αυτο..
η καφεινη απλα σε εθιζει και θες συνεχεια να πινεις..

ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ

againΝέο Μέλος
02/08/2005, 08:14:59
καλημέρα :) η τρίτη περισσότερο συνηθισμένη λέξη παγκοσμίως, είναι η 'coca-cola' . Οι δύο πρώτες είναι: μητέρα και πατέρας. Αναρωτιέμαι ποιά είναι η τέταρτη....
02/08/2005, 09:05:38
Ok, μη νομίσουμε πως η coka-cola θα μας σκοτώσει κιόλας. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.
Εξάλλου, όπως παρατήρησε κι ο ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ, στο στομάχι μας υπάρχει το γαστρικό υγρό που είναι αρκετά όξινο.
Για να πούμε όμως και την αλήθεια, δεν είναι κι ό,τι καλύτερο να πίνουμε συνέχεια coka-cola...

ALFΜέλος
02/08/2005, 09:48:19
ok ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ
Η ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΕΥΣΗΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΟΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ
ΚΕΡΑΣΙ,ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΖΗΤΗΣΗ. ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΣΗΝΕΧΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΟΣΕΙ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΙΠΙΣΕΙ(ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΩΣ ΖΟΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΝΟΣΤΟΣ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΠΗΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΕΔΩ ΤΡΙΠΑΕΙ ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΘΑ ΑΦΙΣΗ) . ΒΛΕΠΩ ΕΠΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΜΙΚΗ ΑΝΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΚΕΣ ΤΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ.Η ΜΟΝΗ ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΡΟΜΕ ΒΡΟΜΟΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΡΟΝΕΙ ΟΛΑ ΕΠΗΣΗΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΟΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΚΟΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΒΙΔΟΣΟΥΜΕ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΒΙΔΕΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ.ΟΠΟΤΕ ΠΙΝΕ ΟΣΗ ΘΕΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΞΕΚΟΛΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΛΙΜΕΝΕΣ ΒΙΔΕΣ.COLA JUNKIE
02/08/2005, 09:58:56
Χμμμμ!
Αυτό με τις βίδες δεν το γνώριζα...
Φαίνεται πως η coka-cola έχει πολλές χρήσεις!