ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

VELISSARIOS34 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
VELISSARIOSΜέλος
22/06/2005, 16:38:06
ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ.
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ?
ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ?
23/06/2005, 04:24:22
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΡΩΤΑΣ;
ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.

..

snoopyΜέλος
23/06/2005, 10:33:00
quote:
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ?

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΙ Η ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΙ. ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

LarypΜέλος
23/06/2005, 13:46:41
Ο άνθρωπος είναι ελάχιστα ο εαυτός του, όταν μιλάει ως ο εαυτός του.
Δώσε του μια μάσκα και θα σου πει την αλήθεια.

Φωνές, αλαλαγμοί, χαρές
ενθουσιασμοί, ζητωκραυγές!
Και ποιος τολμάει να τους πει
πως νίκησαν οι δύσμοιροι
τρέχοντας στον ανεμπόδιστο δρόμο της κατηφόρας...
Χρ. Κατσιγιάννης

23/06/2005, 14:01:21
quote:
Δώσε του μια μάσκα και θα σου πει την αλήθεια.

Εχέμβροτος: Περίφημος αυλωδός εξ Αρκαδίας, ζήσας μεταξύ - Ζ’ και - ΣΤ’ αιώνων

DAGONΜέλος
23/06/2005, 14:40:21
Xμ,

Το θέμα είναι κατά πόσο πρέπει να δείχνεις μία εικόνα του εαυτού σου στους άλλους που δεν είναι αντιπροσωπευτική, αφού κάποια στιγμή αυτή η εικόνα θα χαθεί και θα αναδειχτεί ο πραγματικός εαυτός σου.

Διαπερνώντας της νύχτας το σκοτάδι,
έμενα σαστισμένος, φοβισμένος
και αμφιβάλλοντας, σε όνειρα δοσμένος,
που ποτέ άνθρωποι ονειρεύτηκαν...

VELISSARIOSΜέλος
23/06/2005, 14:40:41
ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΕΣ.
ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΦΙΛΟΥ Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ,ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ,ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΚΤΛ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΨΑΞΕΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.
LarypΜέλος
23/06/2005, 14:44:18
Εγώ δεν πιστεύω ότι δεν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε το ίδιο με άλλους..Αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι φοράμε μάσκες....Απλά σε διαφορετικές περιστάσεις χρησιμοποιούμε διαφορετικό κομμάτι του εαυτού μας...Με άλλα λόγια προσαρμοζόμαστε στο περιβάλλον όπως ένας χαμαιλέων

Φωνές, αλαλαγμοί, χαρές
πως νίκησαν οι δύσμοιροι
Χρ. Κατσιγιάννης

VELISSARIOSΜέλος
23/06/2005, 15:10:26
ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΥΑΤΟΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.
23/06/2005, 19:50:12
Πρώτο ραντεβού....
Λογικό να αγωνιάς, αλλά αν είσαι ο εαυτός σου όπως μου έγραψε κάποτε ένα [αγαπημένο πρόσωπο] όλα πάνε καλά. Φυσικά δεν μπορεί να ξέρεις τι είναι ο άλλος ακριβώς. Πάντως εγώ αν θέλω το άτομο πολύ, θα είμαι απλή προσιτή αληθινή και τρυφερότατη. ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ.
Το μετά;
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ, ΄Η ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ. ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΕΙΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΦΗΝΕΣΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΚΑΡΔΟΣ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΣ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟΣ.
Ε! ΧΑΛΑΡΑ. ΟΛΑ ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.
ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΜΙΣΟ...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

LarypΜέλος
24/06/2005, 13:00:17
Συμφωνώ με την Αφροδίτη
Το θέμα είναι πολύ γενικό και δεν μπορείς τίποτα απόλυτο...
Όλα είναι σχετικά....

Φωνές, αλαλαγμοί, χαρές
πως νίκησαν οι δύσμοιροι
Χρ. Κατσιγιάννης

24/06/2005, 19:37:54
΄Ολα σχετικά. Ας οραματιζόμαστε και ας ζούμε αισιόδοξες καταστάσεις.
Πάντως η αγωνία είναι πολύ μεγάλη. Απλά είναι ωραίο να έχεις ξεκάθαρη και θετική εικόνα από την πρώτη στιγμή.

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

Deghar AdharkΜέλος
27/06/2005, 02:02:24

τι μου θυμισες τωρα! ητανε στησιμο και κατεληξε σε χυλοπιτα
η κοπελια ηρθε μετα απο μια ωρα και εκανε σαν να μην συμβαινει τιποτα.
και οταν μου ειπε το "οχι" εγω για σπασιμο της καβατζωσα απο το πορτοφολι 1000 δραχμες

ακουγεται πολε αστειο και γελοιο αλλα δεν ξερω γιατι το εκανα

ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.......ΧΙΛΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.......ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ
28/06/2005, 03:48:55
Deghar Adhark ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕΣ;

ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗΣ ΕΙΣΑΙ;

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΦΤΗΝΟΣ...ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥΣ.

..

oneiric1Μέλος
28/06/2005, 16:15:00
Καλύτερα δεν είναι να είσαι παντού και πάντα αληθινός? Παρά τις όποιες αγωνίες μας, παρά τις «προσπάθειές» μας ν’ αρέσουμε στον άλλον, δεν θα πρέπει να σκεφτούμε ότι αν υπάρξει και δεύτερο… και τρίτο ραντεβού, κάποια στιγμή θα βγει ο αληθινός εαυτός μας στην επιφάνεια? Και τότε…?

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

28/06/2005, 20:55:08
Πάντως σε ένα πρώτο - πρώτο ραντεβού που με έκαιγε το να είμαι γοητευτική και να φανώ μοναδική στα μάτια του, φρόντισα να είμαι ο εαυτός μου. ΄Εβγαλα όλα τα στοιχεία εκείνα που αγαπώ και δεν θαυμάζω εδώ που τα λέμε κι ιδιαίτερα. Ήμουν εγώ. ΄Αλλωστε αυτό επιθυμούσε πάντα εκείνος. ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ. Πάντως η αμηχανία το βλέμμα του οι ατάκες του οι αποχρώσεις των λόγων του μέ έπεισαν γιά το ότι του άρεσα.
Στιγμές γλύκας φιλαράκια μου...

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]

Deghar AdharkΜέλος
28/06/2005, 22:05:00
quote:
ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗΣ ΕΙΣΑΙ;

quote:
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΦΤΗΝΟΣ...ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥΣ.

ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.......ΧΙΛΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.......ΤΡΕΙΣ ΛΕΞΕΙΣ
29/06/2005, 11:43:35
Λοιπον Βελλισαριε το πρωτο ραντεβου σε καθε περιπτωση ειναι η πιο ωραια θεατρικη παρασταση που δινεις στη ζωη σου.
Δεν ειναι το πιο σημαντικο ειναι το πιο ωραιο.Και οι δυο ξερουν το παιγνιδι. Και εκει ειναι και ολη η γοητεια,κανεις δεν ειναι αληθινος.
Οσο για τα θεματα συζητησης αυτα και αν ειναι ...Αν συζηταγες αυτα που θες να μαθεις δεν θα ξαναπηγαινες σε δευτερο.
Σχετικα με την εντυπωση που λες αν εισαι προγραμματισμενος να ερωτευτεις δεν βλεπεις μπροστα σου.Μεγας δαιμων ο ερωτας οπως ελεγαν οι αρχαιοι ημων προγονοι.
Ζησε το
16/07/2005, 23:00:41
Υπάρχει και το τελευταίο. Τι γίνεται εκεί; Βγαίνουν μαχαίρια ανασφάλειες; Ομιλούν τάχα οι σιωπές;

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
[Πιες με,με τα μάτια σου και θα σου κάνω πρόποση με τα δικά μου, ή άφησε ένα φιλί στο ποτήρι μου, και δεν θα ψάξω γιά κρασί...]
H αγάπη που αναζητάς είναι καλή.Αλλά η απρόσμενη καλύτερη.

seminaΜέλος
17/07/2005, 00:46:20
Μου ήρθε τώρα στο μυαλό ένα πρώτο ραντεβού με ένα παιδί..
μπερδεμένη φάση..
εμένα από την αμηχανία πάντα μου βγαίνει χαμόγελο..με οποιονδήποτε όμως..
τελος πάντων,με αυτόν ήμουν χαλαρή..
ήταν σε ένα παρκάκι κοντά στο σπίτι μου..
δεν προχώρησε μεταξύ μας αλλά θα μου μείνει αξέχαστο το ραντεβουδάκι..
διότι έκανα τα πανδεινα για να του σπάσω τα νεύρα..
δεν ξέρω τι με πείραξε και τα έκανα ανάποδα..
ίσως το ότι οι νέοι πλέον προχωράνε πολύ γρήγορα..
και σκέφτομουν αν βρω αραγε ποτέ
κάποιον που να μην βιάζεται..
να κυλήσει ήρεμα το πράγμα..
να μου κάνει λίγο χώρο..
αχ!θα δούμε..

μα οτι και αν αγγιξω οποια πορτα και αν χτυπησω τιποτα δε φτάνει στο δικο σου ουρανό κατι να γυαλιζει θελεις παντα και ας θυμιζει οτι πιο θαμπο μαζι και φωτεινο