- Χόρευε με μία κοπέλα που ήταν ήδη νεκρή - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.
ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΣ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΤΟΠΙΚ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΛΟΓΟ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ.
ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΚΥΠΡΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
(ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ)
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ Η ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΚΡΙΒΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ,Η ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ.
ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΘΑ ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
ΑΝΑΜΕΝΩ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
Έχω ακούσει και 'γω διάφορες παρόμοιες ιστορίες (οδηγός ταξί να ισχυρίζεται ότι κοπέλα του ζήτησε μέσα στην νύχτα να την πάει σε νεκροταφείο και την είδε να μπαίνει μέσα ενώ εκείνος νόμιζε ότι εννοούσε κάπου κοντά στο συγκεκριμένο νεκροταφείο).
Δεν έχω ιδέα φυσικά αν είναι αληθινά αυτά τα περιστατικά, όμως ειλικρινά αναρωτιέμαι τι να συμβαίνει (σε περίπτωση που αληθεύουν)!
* Irene *
~ Love is the only truth ~
"Και ουδέν ό,τι ουκ απώλετο..."
Το αν οι ιστορίες αυτές είναι αληθινές ή όχι δεν το γνωρίζω...Η ίδια πάντως η φιλολογία των Urban Legends είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Έχει μάλιστα ανοιχτεί και σχετικό τόπικ στο παρελθόν :
Το παραμύθι αυτό έχω βαρεθεί να το ακούω κυριολεκτικά.
Τώρα εάν είναι αλήθεια η όχι δεν ξέρω, πολύ πιθανόν η ρίζα του να είναι γεγονός, αλλά στον γνωστό μου και στους γνωστούς μου κτλ κτλ αστο καλύτερα.