ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η απάτη των προφητειών - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Η απάτη των προφητειών - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

macedon30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
08/03/2013, 13:54:28
Nαι αντιαρματικός!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για απάτη των προφητειών,όταν δεν έχει φτάσει ο καιρός τους να εκπληρωθούν ακόμα...Ας περιμένουν όλοι αυτοί που βιάζονται να τις κατατάξουν στις ''ψευδείς'',αν είναι όντως έτσι......

08/03/2013, 19:02:02
Αν διάβαζες το θέμα από την αρχή θα έβλεπες πως δεν υπάρχουν "αληθείς" προφητείες, παρά μόνο εφευρήματα επιτήδειων που απευθύνονται σε αφελείς.

Η πραγματική προφητεία είναι αυτή που λέει "Την τάδε ημερομηνία θα γίνει αυτό, εκεί". Έτσι ξέρουμε αν την ημερομηνία μετά την "τάδε" έχουμε να κάνουμε με προφήτη ή με απατεώνα.

Αν μου βρεις μια τέτοια προφητεία, τα λέμε. Μέχρι τότε, ακολούθα τους επαγγελματίες απατεώνες που εσύ τους ονομάζεις "προφήτες".

macedon

08/03/2013, 19:08:55
Καλησπερα σε ολους τους εν χριστω αδελφους αλλα και στους πεπλανημενους παγανιστες. Γραφω απο κινητο για να σας ενημερωσω οτι οποτε μπορω σας παρακολουθω και πραγματικα μου λειπει η επικοδομητικη επικοινωνια με τους αδελφους αλλα ο ηγουμενος εδω δεν μας αφηνει να ασχολουμεθα με διαβολομηχανηματα.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

nediBΜέλος
08/03/2013, 21:01:31
quote:

Πατροκοσμάς:

«Θαρθη καιρος που δεν θα υπάρχη αυτη η αρμονία που εινε σήμερα μεταξυ λαου και κλήρου».

«Οι κληρικοι θα γίνουν οἱ χειρότεροι και οι ασεβέστεροι των ολων».

«Θά βγούν πράγματα από τά σχολεία πού ο νούς σας δέν φαντάζεται».

«Θά δήτε στόν κάμπο αμάξι χωρίς άλογα νά τρέχη γρηγορώτερα από τόν λαγό».

«Θάρθη καιρός πού θά ζωσθή ο τόπος μέ μιά κλωστή».

«Οι άνθρωποι θά μείνουν πτωχοί, γιατί θά γίνουν τεμπέληδες».

«Θαρθή καιρός πού οι άνθρωποι θά ομιλούν από ένα μακρυνό μέρος σέ άλλο, σάν νάνε σέ πλαγινά δωμάτια, π.χ. από τήν Πόλι στή Ρωσία».

«Θά δήτε νά πετάνε άνθρωποι στόν ουρανό σάν μαυροπούλια καί νά ρίχνουν φωτιά στόν κόσμο. Όσοι θά ζούν τότε θά τρέξουν στά μνήματα καί θά φωνάξουν: Εβγάτε σείς οι πεθαμένοι νά μπούμε μείς οι ζωντανοί».

Βροχη η επαληθευσεις φιλε μου.
Σε λιγο δεν θ'αχουν που να κρυφτουν μερικοι,μερικοι

321

nediBΜέλος
08/03/2013, 21:03:25
quote:

Καλησπερα σε ολους τους εν χριστω αδελφους αλλα και στους πεπλανημενους παγανιστες. Γραφω απο κινητο για να σας ενημερωσω οτι οποτε μπορω σας παρακολουθω και πραγματικα μου λειπει η επικοδομητικη επικοινωνια με τους αδελφους αλλα ο ηγουμενος εδω δεν μας αφηνει να ασχολουμεθα με διαβολομηχανηματα.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

Σε ποιο μοναστηρι εισαι;;;

321

08/03/2013, 21:22:00
quote:
nediB

Είναι σε εξωγήϊνο μοναστήρι,Πελασγικό.Σε ένα απόμακρο Ορος στον Α του Αλντεμπαραν στην Ανδρομέδα.Δεν μπορείς να πάς εκεί,άν είσαι χριστιανός.

Εκει στις παρυφές του Ηλιακού συστήματος έχει μια ταμπέλα που γράφει: << Απαγορεύεται η έξοδος σε Χριστιανούς >>.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

nediBΜέλος
08/03/2013, 21:56:24
quote:

quote:
nediB

Είναι σε εξωγήϊνο μοναστήρι,Πελασγικό.Σε ένα απόμακρο Ορος στον Α του Αλντεμπαραν στην Ανδρομέδα.Δεν μπορείς να πάς εκεί,άν είσαι χριστιανός.

Εκει στις παρυφές του Ηλιακού συστήματος έχει μια ταμπέλα που γράφει: << Απαγορεύεται η έξοδος σε Χριστιανούς >>.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Kαλα που μου τοπες.
Απο εκει βγαινει και το ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ;;

321

08/03/2013, 21:59:29
Αργείς.αλλά τα πιάνεις!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

08/03/2013, 23:01:28
Οχι φιλε μου NediB.

Το Ελλανιο Φως ερχεται απο τη ΛΥΡΑ. Το εφερε ο θεος των Ελληνων Απολλων Φαεθων Φοιβος. Ο πατρκοσμας πως και δεν το "προφητευσε" αυτο;

Αληθεια ο Κοσμας δεν προσπαθουσε νε πεισει τους Ελληνες οτι ηταν θεικο σχεδιο η σκλαβια και επρεπε να ειναι ευτυχισμενοι που ηταν σκλαβοι του "πολυχρονεμενου";;

Και μια απορια:
Γνωριζεις το Ελλανιο φως;

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ