ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ??? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ??? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

04/11/2004, 01:00:32
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΗ ΜΟΥ galadriel ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ....
ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΕΚΠΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ....

ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΕΜΙΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...

quote:
Λες πως παραθετουμε τοσα τοπικ σχετικα με την Αγαπη...και γιατι να μην το κανουμε???Βαζοντας ολα αυτα τα τοπικ δεν βαζουμε την αγαπη σε καλουπια...Κατ'αρχας,μπηκες να διαβασεις κανενα απο αυτα τα τοπικ???...εμεις αυτο που προσπαθουμε ειναι να κατανοησουμε καποια πραγματα για την αγαπη γενικοτερα...και μεσω ερωτησεων το καταφερνουμε καλα,νομιζω!!!!

ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕ ΤΟΣΑ ΤΟΠΙΚ...

ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ..

ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

quote:
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ...
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ?????

ΑΣ ΤΗΝ ΑΦΙΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΛΟΥΠΙΑ...
ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ..

MIA ΑΓΓΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ
ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

04/11/2004, 09:13:36
Καλημέρα

quote:
ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΕΚΠΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΥΣ....

καλέ μου φίλε avatar, δεν συμφωνώ εδώ....
το να δίνεις αγάπη είναι μία από τις μεγαλύτερες μορφές δύναμης σ'αυτό (και στον άλλο) κόσμο.....

αυτό που δυστυχώς συμβαίνει πολύ συχνά είναι ότι αυτοί στους οποίους απευθύνεται η αγάπη την μεταφράζουν σαν αδυναμία δική μας....
κακό δικό τους...

και στο λέω εγώ που αυτή την αγάπη την έχω πληρώσει πανάκριβα....
δεν μετάνοιωσα όμως ποτέ, δεν ένιωσα ποτέ αδύναμη ή ευάλωτη, και θα το ξανακάνω απ' την αρχή όταν έρθει η ώρα, ακριβώς με τον τρόπο που το έκανα και την πρώτη φορά... δίνοντας τα πάντα...

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

NoiprocSΜέλος
04/11/2004, 09:18:36
quote:
Αγαπητέ noiprocS θα παρακαλούσα όταν μεταφέρεται ένα κείμενο τόσο σημαντικό όπως αυτό, να δείχνουμε λίγο σεβασμό κατά την μεταφορά του...

Αγαπητή galadriel,
Δεν κατάλαβα... που ακριβώς είδες το αντίθετο.;

What We Do In Life Echoes In Eternity!

04/11/2004, 09:28:59
Καλημέρα noiprocS,

το αντίθετο το είδα σε ένα σωρό "λάθη" στο κείμενο τα οποία δεν υπάρχει λόγος να κάτσουμε τώρα να επισημαίνουμε....

αν τα εντόπισα είναι γιατί πρόσφατα σχετικά το είχα παραθέσει σε άλλο τόπικ και γιατί διαβάζοντας το δικό σου κείμενο ξαναπήγα στο αυθεντικό και το ξαναδιάβασα....

δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας γι'αυτό..

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

NoiprocSΜέλος
04/11/2004, 10:48:34

Καλημέρα galadriel,

επειδή σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελα να παραποιήσω ένα τόσο σημαντικό κειμένο και επειδή η παρατήρηση σου με προβλημάτισε, ξαναέψαξα το ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ της Καινής Διαθήκης και είδα ότι αυτό που έχω παραθέσει δεν έχει λάθη.

Θα σε παρακαλούσα λοιπόν πριν ασκήσεις ξανά κριτική και προσβάλοντας τον σεβασμό μου προς τον Θείο Λόγο να είσαι σίγουρη οτι αυτό που θα πεις ισχύει.

Σε πληροφορώ λοιπόν οτι το ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ είναι ακριβώς έτσι γραμμένο.
Αυτό που ίσως εσυ να ξέρεις μάλλον έχει να κάνει με μετάφραση του ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ στην ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και πρέπει να θυμίζει κάτι σαν κι αυτό:

1 ΕΑΝ ΛΑΛΩ ΤΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΑΓΑΠΗΝ ΔΕ ΜΗ ΕΧΩ ΕΓΕΙΝΑ ΧΑΛΚΟΣ ΗΧΩΝ Η ΚΥΜΒΑΛΟΝ ΑΛΑΛΑΖΟΝ
2 ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΩ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΝ ΚΑΙ ΕΞΕΥΡΩ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΩ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΩ ΟΡΗ ΑΓΑΠΗΝ ΔΕ ΜΗ ΕΧΩ ΕΙΜΑΙ ΟΥΔΕΝ
3 ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΜΟΥ ΔΙΑΝΕΙΜΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΥΘΩ ΑΓΑΠΗΝ ΔΕ ΜΗ ΕΧΩ ΟΥΔΕΝ ΩΦΕΛΟΥΜΑΙ
4 Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΕΙ ΑΓΑΘΟΠΟΙΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΦΘΟΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΑΥΘΑΔΙΑΖΕΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΕΤΑΙ
5 ΔΕΝ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙ ΔΕΝ ΖΗΤΕΙ ΤΑ ΕΑΥΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΞΥΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟΝ
6 ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΔΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ
7 ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ
8 Η ΑΓΑΠΗ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΚΠΙΠΤΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΤΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗ ΕΙΤΕ ΓΛΩΣΣΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΠΑΥΣΕΙ ΕΙΤΕ ΓΝΩΣΙΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗ
9 ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΓΙΝΩΣΚΟΜΕΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝ
10 ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΛΘΗ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΝ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗ

Που εννοείτε ότι είναι σωστότατο. Αλλά επίσης σωστό είναι κι αυτό που παρέθεσα κι εγώ.

Ορίστε και κανα δυό links με το αρχαίο κείμενο...
Το δεύτερο δε έχει και το ΑΡΧΑΙΟ αλλά και το ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

http://www.kat.gr/kat/History/Txt/El/Ev/CorinthiansA.htm

www.lordsaveme.com/arxeaellinika/kor1.htm

Αυτά...

04/11/2004, 11:16:15
Λοιπόν...

κοίταξα τις σελίδες που έστειλες και οφείλω να ομολογήσω πως είναι έτσι όπως τα γράφεις (α!, το δεύτερο link έχει κάποιο πρόβλημα)

δεν θέλησα σε καμμία περίπτωση να σε προσβάλλω και αν ένιωσες έτσι ζητάω συγνώμη γι'αυτό...

μόνο που ο τρόπος που απαντάς με προβληματίζει τώρα εμένα....
... ξαναδιάβασε λοιπόν το κείμενο που σωστότατα παρέθεσες και κάντο κτήμα σου ....

νομίζω πως αν μη τι άλλο ήμουν ευγενής απέναντι σου...

και πριν βιαστείς να ξαναπαντήσεις με ανάλογο ύφος ξαναρίξε μια ματιά στο ποστ αυτό και δες πως γνωρίζω να παραδέχομαι τα λάθη μου και να ζητάω συγνώμη γι'αυτά...

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

NoiprocSΜέλος
04/11/2004, 12:21:45

Αγαπητή galadriel πάλι με παρεξήγησες...

Απο ότι φαντάζομαι μάλλον θα θεωρησες ότι έχω "ύφος" από την παρακάτω πρόταση...

quote:
Θα σε παρακαλούσα λοιπόν πριν ασκήσεις ξανά κριτική και προσβάλοντας τον σεβασμό μου προς τον Θείο Λόγο να είσαι σίγουρη οτι αυτό που θα πεις ισχύει.

Πραγματικά δεν είχα κάποιο ύφος. Απλά απαντούσα. Μάλιστα ήθελα να αλλάξω το "προσβάλοντας", αλλά το edit φαίνεται εξαφανισμένο...

δες όμως λίγο και το δίκο σου...

quote:
Αγαπητέ noiprocS θα παρακαλούσα όταν μεταφέρεται ένα κείμενο τόσο σημαντικό όπως αυτό, να δείχνουμε λίγο σεβασμό κατά την μεταφορά του...

μη μου πεις οτι δεν είναι παρεξηγήσιμο...

Όπως και να χει δεν σε παρεξήγησα και ούτε επιθυμούσα να σε θυμώσω.
Τώρα είναι η σειρα μου να ζητήσω συγνώμη για την παραπάνω λάθος διατύπωση μου.

Ελπίζω να μη κρατήσουμε "κακίες"...

Και μια συγνώμη απο τον AVATARGR για την παρεκτροπή των τελευταίων posts από το θέμα του!

04/11/2004, 12:40:14
quote:
Και μια συγνώμη απο τον AVATARGR για την παρεκτροπή των τελευταίων posts από το θέμα του!

... αν και νομίζω ότι δώσαμε ένα ζωντανό παράδειγμα του πως πέρα απ'αυτό που βλέπει ο καθένας μπορεί να υπάρχει μια κοινή έννοια της λέξης αγάπη...

ευχαριστώ δε, επιπλέον γιατί ειχα αυτή την ευκαιρία...

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

04/11/2004, 13:05:57
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ galadriel ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ....

ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΩΣ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ...

ΑΛΛΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ....
ΤΟ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ...
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ...

ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

04/11/2004, 13:17:16
quote:
ΤΟ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ...
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ...

μμμ..είναι γιατί σ'αυτή την περίπτωση μάλλον δεν μιλάμε για αγάπη αλλά για έρωτα....
αυτός μπορεί να ξεφύγει από το μέτρο και αυτός είναι που μας τυφλώνει...
η αγάπη σε όλες τις μορφές της, ακόμα και την ερωτική, δεν νομίζω πως μπορεί να τυφλώσει αλλά μόνο να αφήσει να φανεί ξεκάθαρα όλη η αλήθεια του εαυτού μας και του άλλου....

quote:
ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ..

ε, όχι και ΠΑΝ γιατί φαντάσου (με όλο το σεβασμό μου στους αρχαίους προγόνους μας) πόσο μπορεί να διαφέρει το μέτρο του ενός από το μέτρο του άλλου...

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

NoiprocSΜέλος
04/11/2004, 14:35:09
Η δύναμη χωρίς την αγάπη σε κάνει επιθετικό.
Η τιμή χωρίς την αγάπη σε κάνει ψηλομύτη.
Το καθήκον χωρίς την αγάπη σε κάνει κακόκεφο.
Η ευθύνη χωρίς την αγάπη σε κάνει αδίστακτο.
Η δικαιοσύνη χωρίς την αγάπη σε κάνει σκληρό.
Η αλήθεια χωρίς την αγάπη σε κάνει κριτικό.
Η ανατροφή χωρίς την αγάπη σε κάνει ατίθασο.
Η εξυπνάδα χωρίς την αγάπη σε κάνει πονηρό.
Η ευγένεια χωρίς την αγάπη σε κάνει υποκριτή.
Η τάξη χωρίς την αγάπη σε κάνει σχολαστικό.
Η γνώση χωρίς την αγάπη σε κάνει τυραννικό.
Η περιουσία χωρίς την αγάπη σε κάνει τσιγκούνη.
Η πίστη χωρίς την αγάπη σε κάνει φανατικό.

Αλίμονο σε κείνους που τσιγκουνεύονται την αγάπη.
Αυτοί φταίνε, όταν ο κόσμος αυτοδηλητηριασθεί.

Τι είδους, λοιπόν, ζωή κάνεις, όταν δεν μπορείς Ν’ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ;

spakmanΜέλος
25/10/2003, 11:37:03
Τους χαιρετισμούς μου σε όλους τους αναζητητές του μυστηρίου.
Σήμερα το πρωί τυχαία σήκωσα προς την πλευρά του τοίχου στο γραφείο μου το καινούργιο οπτικό ποντίκι που μου αγόρασαν - αυτό δεν είναι με μπίλια αλλά έχει μια οπτικη δίοδο που καθορίζει την κίνηση - της γνωστής εταιρίας λογισμικου του Μπιλ για τον υπολογιστή του γραφείου. Οταν λοιπόν είδα απέναντι το αποτυπωμα που σχηματιστηκε εμεινα εκπληκτος. Ήταν μια μορφή σαν δαίμονας με κέρατα, πάγωσα. Επειδή ναι μεν όπως όλοι εδω μέσα ενθουσιάζομαι με την αναζήτηση του μυστηρίου και πιθανών συνομοσιών πλην όμως σκεφτόμενος ορθολογικά κατέληξα πως είναι μια σύμπτωση.

Δυστυχώς δεν έχω ψηφιακή μηχανή να αποτυπώσω την μορφή αλλά μπορείτε όσοι έχετε τέτοια mouse να το ψάξετε. Περιμένω τις καλοπροαίρετες σκέψεις και απόψεις όλων.

Για την καλύτερη ενημέρωση σας τροποποιώ το μήνυμα και βάζω το σύνδεσμο της φωτογραφίας που τράβηξα και είναι δημοσιυμένο παρακάτω.
http://community.webshots.com/photo/92689416/104896081iAZGjl

Μην απορρίπτεις οτι δεν καταλαβαίνεις.

Edited by - spakman on 15/01/2004 12:13:53

WarfaceΜέλος
25/10/2003, 15:14:33
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΝΤΟΣ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟ-ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.
ΑΛΙΙΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

CyLightΜέλος
25/10/2003, 15:23:11
εχω οπτικο mouse, θα το δοκιμασω το απογευματακι και θα κανω ποστ

25/10/2003, 15:46:18
Επειδή τυγχάνει να έχω το οπτικό mouse της Microsoft και μου έκανε εντύπωση η αναφορά του αγαπητού spakman...το δοκίμασα στον δικό μου τοίχο...

Αυτό που είδα ήταν ένα αόριστα κυκλικό σχήμα που φαίνεται να διαπερνάται από μια επίσης ασαφή κόκκινη ευθεία...τίποτα περισσότερο...

Θα θέλαμε ίσως κάποιες περισσότερες αποδείξεις γι' αυτό που λες φίλε μου...

CyLightΜέλος
26/10/2003, 00:42:24
λοιπον... ο φιλος μας εχει δικαιο!!!

φαινοντε καθαρα τα "κερατα", το στομα (καπως ανοιχτο) και τα 2 ματια!!! πραγματι παραξενο!

ισως να μην γινετε σε ολα τα μοντελα, εγω παντως εχω το mouse της Logitech.

spakmanΜέλος
26/10/2003, 01:04:50
Ναι φυσικά δεν ισχύει για όλα τα μοντέλα. Την δευτέρα θα δω το μοντέλο είναι πάντως το απλό ποντίκι γιατί ένας συνάδερφος μου πήρε ένα ίδιο αλλά με επιπλέον πλήκτρα και θέλω να τον ρωτήσω αν εμφανίζεται το ίδιο και σε αυτόν.

Μην απορρίπτεις οτι δεν καταλαβαίνεις.

LoucasΜέλος
26/10/2003, 11:16:59
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ OPTICAL MOUSE THS MICROSOFT.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ 4 ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΦΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΦΕΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΣΑΝ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΜΑ ΔΥΟ ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΥΤΗ.ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΕΡΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΑΪ.

ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ Η ΚΑΤΙ ΤΥΧΑΙΟ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279

CyLightΜέλος
26/10/2003, 13:09:25
quote:

ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ OPTICAL MOUSE THS MICROSOFT.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ 4 ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΦΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΦΕΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΣΑΝ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΜΑ ΔΥΟ ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΥΤΗ.ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΕΡΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΑΪ.

ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ.ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ Η ΚΑΤΙ ΤΥΧΑΙΟ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

ακριβως τα ιδια ειδα και εγω! εκτος απο τα μαλια ομως!

LoucasΜέλος
26/10/2003, 14:25:32
ΦΙΛΕ CyLight

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΙΑ.ΜΙΑ ΦΑΛΑΚΡΗ ΜΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ.ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ.

ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ Η ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ.

ΑΣΕ ΝΑ ΚΟΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.