ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 εμφανίζεται ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Eumenis31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
EumenisΜέλος
02/03/2013, 11:50:58
quote:

Αν ο Χριστός δεν αναστήθη, τότε είμαστε ακόμη νεκροί στις αμαρτίες μας. Τότε δεν νίκησε κανείς ακόμα τον Θάνατο, τότε είμαστε ακόμη αποξενωμένοι από τον Θεό και δεν υπάρχει Θεία Χάρη για τις αμαρτίες μας. Γιατί κάθε στιγμή κινδυνεύουμε; Αν ο Χριστός δεν αναστήθη, τότε ας φάμε και ας πιούμε.

Όμως το υποσχόμενο Σπέρμα ήρθε και ΝΙΚΗΣΕ τον θάνατο, δίνοντας την ελπίδα σε όσους θέσουν πίστη σε Αυτόν. Μας έσωσε από την τιμωρία της αμαρτίας, τώρα πια ο δρόμος είναι ανοιχτός. Οι άνθρωποι συνεχίζουν και πεθαίνουν, είναι όμως αυτός ο δεύτερος θάνατος στη λίμνη της φωτιάς του Κάτω Κόσμου;

Αφήστε τους νεκρούς να θάψουν τους νεκρούς τους. Ο Πατέρας μου είναι Θεός ζώντων.

το υποσχόμενο Σπέρμα ΠΟΥ ήρθε και ΝΙΚΗΣΕ τον θάνατο:

DarkElf777Μέλος
02/03/2013, 13:32:10
Δεν ήθελα να ξεκινήσω "καβγά" αλλά κάποιοι με προκαλούν. Θα πρέπει λοιπόν να τους ζητήσω τουλάχιστον μέσα στο φόρουμ να είναι κόσμιοι και να μην προκαλούν.

Πρώτη ερώτηση: Εσείς κύριοι δηλαδή ακούτε... φωνές τον... Δία και τον Ποσειδώνα και τα πιστεύετε αυτά που πιστεύετε; Απαντήστε!

Δεύτερη ερώτηση: Πού λέω "να το βουλώσουν";

Καβγάδες λέω να μην κάνουν και όχι "να το βουλώσουν". Πάτε σε όλα τα θέματα που ανοίγουν χριστιανοί και λέτε πάντα τα ίδια και είναι άσχετα με το θέμα και προκαλείτε καβγά. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΡΟΛΙΝΓΚ. Ανοίξτε δικό σας θέμα στο φόρουμ και πείτε τα ελεύθερα.

Τρίτη ερώτηση: Πιστεύετε ότι ΣΗΜΕΡΑ έχετε απέναντι σας αυτούς που έκαναν ΤΟΤΕ τις σφαγές; Γιατί τόσος φανατισμός;

EumenisΜέλος
02/03/2013, 13:40:12
quote:

Δεν ήθελα να ξεκινήσω "καβγά" αλλά κάποιοι με προκαλούν. Θα πρέπει λοιπόν να τους ζητήσω τουλάχιστον μέσα στο φόρουμ να είναι κόσμιοι και να μην προκαλούν.

Πρώτη ερώτηση: Εσείς κύριοι δηλαδή ακούτε... φωνές τον... Δία και τον Ποσειδώνα και τα πιστεύετε αυτά που πιστεύετε; Απαντήστε!

Δεύτερη ερώτηση: Πού λέω "να το βουλώσουν";

Καβγάδες λέω να μην κάνουν και όχι "να το βουλώσουν". Πάτε σε όλα τα θέματα που ανοίγουν χριστιανοί και λέτε πάντα τα ίδια και είναι άσχετα με το θέμα και προκαλείτε καβγά. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΡΟΛΙΝΓΚ. Ανοίξτε δικό σας θέμα στο φόρουμ και πείτε τα ελεύθερα.

Τρίτη ερώτηση: Πιστεύετε ότι ΣΗΜΕΡΑ έχετε απέναντι σας αυτούς που έκαναν ΤΟΤΕ τις σφαγές; Γιατί τόσος φανατισμός;

"Πιστεύετε ότι ΣΗΜΕΡΑ έχετε απέναντι σας αυτούς που έκαναν ΤΟΤΕ τις σφαγές;"

Απέναντί μας έχουμε τους απογόνους τους που ζούν από τις λεηλασίες των προγόνων μας.

Όσο για το "κόσμιος" ενοείς πως πρέπει να συνεχίσει το μονοπώλιο σας.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΥΣΕΒΙΟΥ:

- Πράξη σωφροσύνης είναι η εγκατάλειψη της ελληνικής πλάνης.
- Εγκαταλείψτε όσα οι Έλληνες φυσικοί φιλόσοφοι περί αρχών εισηγήθηκαν.
- Μαγγανείες μετέρχονται (οι Έλληνες!) και μ’ αυτήν εξαναγκάζουν την ανθρώπινη γνώμη.
- Τα αγάλματα τους μαγικά κατασκευάζουν (οι Έλληνες) και στην μαγεία προτρέπουν.
- Περί των αρχαιότερων Εβραίων και γιατί τας γραφάς αυτών, από των Ελληνικών λόγων προτιμήσαμε.
- Τα πάντα παρά βαρβάρων οι Έλληνες ωφελήθηκαν.
- Περί του κλέφτες (ιδεών!) είναι οι Έλληνες.
- Γιατί μετά από λογική κρίση και σώφρονα λογισμό την ιστορία των Εβραίων παραδεχθήκαμε.

(Ευσέβιος "Κλείς Πατρολογίας.")

Ο Ιουδαιοχριστιανισμός, εκκινώντας από τη γενέθλια γη του, εισέβαλε στην Ευρώπη ως μια ΕΠΙΔΗΜΙΑ, ενέσκηψε ως μια ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ που βαθμιαία τους προσέβαλε όλους.

quote:

πω πω... Τα πράματα είναι σκούρα ο Αντίχριστος έρχεται.

Δεν χρειάζεται πανικός!Δεν θα είμαστε μόνοι μας σε αυτόν τον αγώνα,θα έχουμε βοήθεια.Κυρίως απο τους 2 προφήτες αλλά και απο άλλα μέλη της Εκκλησίας που θα αναγνωρίσουν,θα καταλάβουν και θα ετοιμαστούν κατάλληλα για αυτην την δύσκολη περίοδο.Ενωμένοι να μείνουμε και θα νικήσουμε,και Αντιχρίστους,και Σατανάδες και Διαβόλους!

02/03/2013, 18:41:08
Θα έχετε και ... συνιστώσες;

macedon

OptimouseΝέο Μέλος
02/03/2013, 20:23:22
Αυτός μπορεί να είναι.

I don't exist.

Edited by - Optimouse on 02/03/2013 20:24:01

02/03/2013, 22:05:03
quote:
Optimouse
Αυτός μπορεί να είναι.

I don't exist.

Λάθος ! Ο αντίχριστος είναι αυτός .

Έχει και έξι κέρατα που περιμένει να μεγαλώσουν για να κάνη την εμφάνισή του . Μπούουουουου .

*

nediBΜέλος
03/03/2013, 00:03:52

- Μαγγανείες μετέρχονται (οι Έλληνες!) και μ’ αυτήν εξαναγκάζουν την ανθρώπινη γνώμη.
- Τα αγάλματα τους μαγικά κατασκευάζουν (οι Έλληνες) και στην μαγεία προτρέπουν.
- Περί των αρχαιότερων Εβραίων και γιατί τας γραφάς αυτών, από των Ελληνικών λόγων προτιμήσαμε.
- Γιατί μετά από λογική κρίση και σώφρονα λογισμό την ιστορία των Εβραίων παραδεχθήκαμε.

Πολυ σοφα λογια!!!

321

EumenisΜέλος
03/03/2013, 10:27:51
quote:

Πολυ σοφα λογια!!!

Ο Ελληνόφωνος γραικύλος στον Ανθελληνισμό βρίσκει σοφία!

Ο Χρυσόστομος με Εμπριστικές Δηλώσεις του Υπονόμευσε Αφανιστικά την Μεγάλη Αλεξανδρινή Βιβλιοθήκη

«Τί λοιπόν, άγιος έσται ο ναός του Σεράπιδος (Αλεξανδρινή βιβλιοθήκη) δια τα βιβλία; Μη γένοιτο!... αλλά δαίμονες οικούσι τον τόπον... μάλλον δε και αυτών (των Ελλήνων) όντων δαιμόνων... και παρ’ αυτών βωμός στέκει απάτης αόρατος εις τον οποίον ψυχάς ανθρώπων θυσιάζουσι... κατάλαβε λοιπόν και φανέρωσε (διέδωσε!) ότι δαίμονες κατοικούν εκεί.»

(Δαίμονες ηταν λοιπόν, κατά τον "σοφό" ιεράρχη, τα βιβλία της Αλεξανδρινής Βιβλιοθήκης και δαιμονικά ψυχοθυσιαστήρια οι βιβλιοθήκες των Ελλήνων!)

- Ι. Χρυσόστομος, Λόγοι Κατά Ιουδαίων 48.851.38 έως 852.35

Ο "Άγιος" Νικόλαος Συντρίβει τα Πάνσεπτα αγάλματα των Ελλήνων.

DarkElf777Μέλος
03/03/2013, 11:04:29
Δε θα ξανααπαντήσω στα παραληρήματα του Eumenis, η χρήση του "σας" όμως με αναγκάζει να διαχωρίσω τη θέση μου από τους Χριστιανούς παρ' ότι δεν τους υποστήριξα καν σε κανένα απ' τα ποστ μου. Αυτά μόνο προς αποφυγήν παρεξηγήσεων σε σχέση με το πιστεύω εγώ και τη διευκρίνηση την κάνω μόνο προς τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ. Εις το εξής θα αγνοείται κάθε σχόλιο του που θα απευθύνεται σε εμένα. Δε θα πέφτω πλέον στην παγίδα να τον βοηθάω να τρολλάρει και να χαλάει όλα τα τόπικ.

Επανέρχομαι στο θέμα λοιπόν για να απαντήσω ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

Ο Αντίχριστος υποτίθεται ότι προφητεύεται επί 18 αιώνες - όπως μας έδειξε ο φίλος μας - χωρίς ποτέ να λέγεται τπτ το συγκεκριμένο και φυσικά χωρίς ποτέ να έρχεται κανένας αντίχριστος. Είναι πλέον προφανές - μετά και από το φιάσκο με το 2012 - ότι όλα όσα λέγονταν ήταν μπούρδες και παραληρήματα. Όλοι εμείς είμαστε οι ζωντανές αποδείξεις για αυτό. Είναι απλά τα πράγματα. Έχουμε 2013 και ζούμε ακόμα, καμία Κωνσταντινούπολη δεν έχει ανακαταληφθεί από τους "Έλληνες" - στην πραγματικότητα Ανατολικορωμαίους - και βεβαίως δεν ήρθαν εξωγήινοι το 2011 υπό τους ήχους της - αμερικάνικης - "Μυθωδίας" να μας σώσουν. Δυστυχώς δεν πρόκειται περί Ελλήνων αλλά περί Ανατολικορωμαίων διότι αν όλα αυτά απευθύνονταν σε πραγματικούς Έλληνες της λογικής, της επιστήμης και της φιλοσοφίας δεν θα είχαν καμία απήχηση. Τόσο η προγονολατρεία, όσο και η προσκόλληση στη θρησκεία δείχνει την αγραμματοσύνη και την παρακμή αυτής της κοινωνίας. Φοβάμαι ότι οι "φίλοι" μας οι Αμερικάνοι με τα ντόπια τσιράκια τους έχουν κάνει πολύ καλα τη δουλειά τους...

Ο Χριστιανισμός, σωστά ειπώθηκε, ξεκίνησε απ την Παλαιστίνη και κυριάρχησε σε όλο τον κόσμο καταστρέφοντας την παλιά γνώση και σοφία εκμεταλλευόμενος την μάζα των δούλων που δυστυχώς ήσαν απαραίτητοι επειδή δεν υπήρχαν οι μηχανές. Τώρα πλέον κανείς λογικός και μορφωμένος δεν τον πιστεύει, απλά για λόγους αποδοχής απ' το σύστημα κυρίως και δευτερευόντως επειδή έχει τη δουλειά και την επιβίωση που τον απασχολεί δεν κάθεται να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα θρησκεία. Ασχολούνται δυστυχώς μόνο οι φανατικοί.

Όταν μπήκα στο φόρουμ αυτό πριν λίγες μέρες μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι ένα φόρουμ 10 ετών αφιερωμένο - όπως υποννοεί το όνομα του - στην εσωτερική αναζήτηση απασχολείται με τον... αντίχριστο των χριστιανών με 50 σελίδες. Αποφάσισα λοιπόν να εξορθολογίσω το θέμα σκοπεύοντας να δείξω σιγά - σιγά με τη λογική συζήτηση ότι όλα αυτά είναι ανοησίες. Ο πρώτος, μα ο πρώτος, που επιτέθηκε ήταν ο εν λόγω φανατικός γιατί τον ενόχλησε που ήξερα τα "κακά εβραιοχριστιανικά". Φυσικά και τα ξέρω και μάλιστα πολύ καλά γιατί τα μελέτησα προτού τα απορρίψω. Αν δεν τα ήξερα - ενώ τα προπαγανδίζει το σύστημα παντού - τότε θα ήμουν τουλάχιστον επιπόλαιος. Έκατσα και τα έψαξα αναζητώντας την αιτία που αυτές οι ανοησίες κυριάρχησαν για τόσο πολύ στην παγκόσμια διανόηση. Θα ξεκινήσω σύντομα ένα τόπικ σχετικό με το θέμα αυτό και θα παρακαλέσω το εν λόγω μέλος να ΜΗΝ συμμετέχει γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ το τόπικ....

EumenisΜέλος
03/03/2013, 11:20:01
quote:

Δε θα ξανααπαντήσω στα παραληρήματα του Eumenis, η χρήση του "σας" όμως με αναγκάζει να διαχωρίσω τη θέση μου από τους Χριστιανούς παρ' ότι δεν τους υποστήριξα καν σε κανένα απ' τα ποστ μου. Αυτά μόνο προς αποφυγήν παρεξηγήσεων σε σχέση με το πιστεύω εγώ και τη διευκρίνηση την κάνω μόνο προς τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ. Εις το εξής θα αγνοείται κάθε σχόλιο του που θα απευθύνεται σε εμένα. Δε θα πέφτω πλέον στην παγίδα να τον βοηθάω να τρολλάρει και να χαλάει όλα τα τόπικ.

Επανέρχομαι στο θέμα λοιπόν για να απαντήσω ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

Ο Αντίχριστος υποτίθεται ότι προφητεύεται επί 18 αιώνες - όπως μας έδειξε ο φίλος μας - χωρίς ποτέ να λέγεται τπτ το συγκεκριμένο και φυσικά χωρίς ποτέ να έρχεται κανένας αντίχριστος. Είναι πλέον προφανές - μετά και από το φιάσκο με το 2012 - ότι όλα όσα λέγονταν ήταν μπούρδες και παραληρήματα. Όλοι εμείς είμαστε οι ζωντανές αποδείξεις για αυτό. Είναι απλά τα πράγματα. Έχουμε 2013 και ζούμε ακόμα, καμία Κωνσταντινούπολη δεν έχει ανακαταληφθεί από τους "Έλληνες" - στην πραγματικότητα Ανατολικορωμαίους - και βεβαίως δεν ήρθαν εξωγήινοι το 2011 υπό τους ήχους της - αμερικάνικης - "Μυθωδίας" να μας σώσουν. Δυστυχώς δεν πρόκειται περί Ελλήνων αλλά περί Ανατολικορωμαίων διότι αν όλα αυτά απευθύνονταν σε πραγματικούς Έλληνες της λογικής, της επιστήμης και της φιλοσοφίας δεν θα είχαν καμία απήχηση. Τόσο η προγονολατρεία, όσο και η προσκόλληση στη θρησκεία δείχνει την αγραμματοσύνη και την παρακμή αυτής της κοινωνίας. Φοβάμαι ότι οι "φίλοι" μας οι Αμερικάνοι με τα ντόπια τσιράκια τους έχουν κάνει πολύ καλα τη δουλειά τους...

Ο Χριστιανισμός, σωστά ειπώθηκε, ξεκίνησε απ την Παλαιστίνη και κυριάρχησε σε όλο τον κόσμο καταστρέφοντας την παλιά γνώση και σοφία εκμεταλλευόμενος την μάζα των δούλων που δυστυχώς ήσαν απαραίτητοι επειδή δεν υπήρχαν οι μηχανές. Τώρα πλέον κανείς λογικός και μορφωμένος δεν τον πιστεύει, απλά για λόγους αποδοχής απ' το σύστημα κυρίως και δευτερευόντως επειδή έχει τη δουλειά και την επιβίωση που τον απασχολεί δεν κάθεται να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα θρησκεία. Ασχολούνται δυστυχώς μόνο οι φανατικοί.

Όταν μπήκα στο φόρουμ αυτό πριν λίγες μέρες μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι ένα φόρουμ 10 ετών αφιερωμένο - όπως υποννοεί το όνομα του - στην εσωτερική αναζήτηση απασχολείται με τον... αντίχριστο των χριστιανών με 50 σελίδες. Αποφάσισα λοιπόν να εξορθολογίσω το θέμα σκοπεύοντας να δείξω σιγά - σιγά με τη λογική συζήτηση ότι όλα αυτά είναι ανοησίες. Ο πρώτος, μα ο πρώτος, που επιτέθηκε ήταν ο εν λόγω φανατικός γιατί τον ενόχλησε που ήξερα τα "κακά εβραιοχριστιανικά". Φυσικά και τα ξέρω και μάλιστα πολύ καλά γιατί τα μελέτησα προτού τα απορρίψω. Αν δεν τα ήξερα - ενώ τα προπαγανδίζει το σύστημα παντού - τότε θα ήμουν τουλάχιστον επιπόλαιος. Έκατσα και τα έψαξα αναζητώντας την αιτία που αυτές οι ανοησίες κυριάρχησαν για τόσο πολύ στην παγκόσμια διανόηση. Θα ξεκινήσω σύντομα ένα τόπικ σχετικό με το θέμα αυτό και θα παρακαλέσω το εν λόγω μέλος να ΜΗΝ συμμετέχει γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ το τόπικ....

Μπορεί να εκπλαγείς, αλλά θα συμφωνήσω μαζί σου σε ότι αναφέρεις.

Έχω όμως μία ένσταση:

Θα προσπαθήσεις λές να κάνεις μία σοβαρή συζήτηση με όλους τους άλλους εκτός εμού.

Θα συζητήσεις και με όλους τους Χριστιανούς.

Στις αναρτήσεις μου ΕΜΕΣΩΣ μπορείς να βγάλεις το συμπέρασμα γιατί ΔΕΝ γίνεται να κάνεις ΤΙΜΙΑ συζήτηση με Χριστιανούς.

ΑΝ ΕΣΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ:

ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ.

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

Σ΄ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ.

DarkElf777Μέλος
03/03/2013, 12:49:22
Δεν είπα να σου απαγορεύσω την είσοδο. Για αυτό σε ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ να δείξεις αυτοσυγκράτηση και ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ να μη καταστρέψεις το τόπικ... Εκεί θα δούμε τι έγινε στην Αίγυπτο και τι στη Ρώμη. Τι έπαθε η μεγαλύτερη αυτοκρατορία του αρχαίου κόσμου και γιατί. Τι είναι τα "σκοτεινά χρόνια" όπως διεθνώς αποκαλούνται στην ιστορία. Δε σκοπεύω να προσβάλλω κανέναν, θα παραθέσω τα στοιχεία προς συζήτηση και ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματά του...

Άλλο το να συμφωνήσουν και άλλο το να μη γίνει καβγάς. Δε θέλω να συμφωνήσουν. Αν συμφωνήσουν, ειλικρινά, θα έχω πρόβλημα μετά...

EumenisΜέλος
03/03/2013, 13:19:13
quote:

Δεν είπα να σου απαγορεύσω την είσοδο. Για αυτό σε ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ να δείξεις αυτοσυγκράτηση και ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ να μη καταστρέψεις το τόπικ... Εκεί θα δούμε τι έγινε στην Αίγυπτο και τι στη Ρώμη. Τι έπαθε η μεγαλύτερη αυτοκρατορία του αρχαίου κόσμου και γιατί. Τι είναι τα "σκοτεινά χρόνια" όπως διεθνώς αποκαλούνται στην ιστορία. Δε σκοπεύω να προσβάλλω κανέναν, θα παραθέσω τα στοιχεία προς συζήτηση και ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματά του...

Άλλο το να συμφωνήσουν και άλλο το να μη γίνει καβγάς. Δε θέλω να συμφωνήσουν. Αν συμφωνήσουν, ειλικρινά, θα έχω πρόβλημα μετά...

Συμφωνώ μαζί σου και θα συμβάλλω.

ΤΏΡΑ ΕΣΎ ΠΙΣΤΕΎΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΆΝΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ;

ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

03/03/2013, 16:00:43
quote:
DarkElf777
Εκεί θα δούμε τι έγινε στην Αίγυπτο και τι στη Ρώμη. Τι έπαθε η μεγαλύτερη αυτοκρατορία του αρχαίου κόσμου και γιατί. Τι είναι τα "σκοτεινά χρόνια" όπως διεθνώς αποκαλούνται στην ιστορία. Δε σκοπεύω να προσβάλλω κανέναν, θα παραθέσω τα στοιχεία προς συζήτηση και ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματά του...

Φίλε DarkElf777 . Πιστεύεις ειλικρινά ότι μπορείς να συζητήσης σοβαρά πάνω σε ιστορικά ντοκουμέντα , με ανθρώπους που πιστεύουν ότι τα εκκλησιαστικά βιβλία είναι ταυτόχρονα και ιστορικά , και η μόνη αλήθεια εμπεριέχεται σ' αυτά ? Πολύ αισιόδοξος είσαι . Εύχομαι η προσπάθειά σου να ευοδωθή και να διαψευσθώ . Σ' αυτήν την περίπτωση θα είσαι ο μοναδικός που κατόρθωσε κάτι τέτοιο . Καλή επιτυχία !

*

03/03/2013, 16:45:19
quote:

Ο Χριστιανισμός, σωστά ειπώθηκε, ξεκίνησε απ την Παλαιστίνη και κυριάρχησε σε όλο τον κόσμο καταστρέφοντας την παλιά γνώση και σοφία εκμεταλλευόμενος την μάζα των δούλων που δυστυχώς ήσαν απαραίτητοι επειδή δεν υπήρχαν οι μηχανές.

Μπορείς να γράψεις ότι θέλεις ακόμα και αν διαφωνώ 100%. Δεν έχω πρόβλημα, αρκεί να είσαι αντικειμενικός και να μην αποκαλείς τους άλλους ηλίθιους, σκοταδιστές, φανατικούς κτλ κτλ κτλ

Αν θέλεις, μπορείς να μου αιτιολογήσεις την παραπάνω άποψή σου; Ευχαριστώ.

03/03/2013, 16:52:44
Να βοηθήσω με συγκεκριμένες ερωτήσεις.

1)Τί εννοείς "Χριστιανισμό"; Τους πρώτους απόστολους και λοιπούς αγίους μάρτυρες ή το αναγνωρισμένο ιερατείο του 4ου αιώνα;
2)Ποια είναι η αρχαία σοφία που κατέστρεψε;
3)Αν υπήρχαν δούλοι και εξαθλιωμένοι πριν έρθει ο Χριστιανισμός, πως νοείται αυτό σε μια κοινωνία που ενθάρρυνε την φιλοσοφία και την πνευματική αναζήτηση;

03/03/2013, 17:12:19
quote:

quote:

Αν ο Χριστός δεν αναστήθη, τότε είμαστε ακόμη νεκροί στις αμαρτίες μας. Τότε δεν νίκησε κανείς ακόμα τον Θάνατο, τότε είμαστε ακόμη αποξενωμένοι από τον Θεό και δεν υπάρχει Θεία Χάρη για τις αμαρτίες μας. Γιατί κάθε στιγμή κινδυνεύουμε; Αν ο Χριστός δεν αναστήθη, τότε ας φάμε και ας πιούμε.

Όμως το υποσχόμενο Σπέρμα ήρθε και ΝΙΚΗΣΕ τον θάνατο, δίνοντας την ελπίδα σε όσους θέσουν πίστη σε Αυτόν. Μας έσωσε από την τιμωρία της αμαρτίας, τώρα πια ο δρόμος είναι ανοιχτός. Οι άνθρωποι συνεχίζουν και πεθαίνουν, είναι όμως αυτός ο δεύτερος θάνατος στη λίμνη της φωτιάς του Κάτω Κόσμου;

Αφήστε τους νεκρούς να θάψουν τους νεκρούς τους. Ο Πατέρας μου είναι Θεός ζώντων.

το υποσχόμενο Σπέρμα ΠΟΥ ήρθε και ΝΙΚΗΣΕ τον θάνατο:

Αυτό είναι αναιδέστατο, σε παρακαλώ. Καλή είναι η σάτυρα ΔΗΛΩΣΕΩΝ αλλά ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, Ιεχωβά, Ιησού Χριστού κτλ κτλ

Δεν μου αρέσει να σατυρίσω κάνενα πρόσωπο εκτός από τους Σάτυρους. Θα ήθελα να πω ότι καλή είναι η πλάκα αλλά ΟΧΙ να προσβάλλεται το ιερό πρόσωπο του Σωτήρα Ιησού Χριστού.

Γιατί δεν το κάνετε στον Μωάμεθ και τον Αλλάχ αλλά μόνο αποκλειστικά στον Ιησού; Τί μανία σας έχει πιάσει με τον Χριστό; Αν ο Χριστός κατέστρεψε τον Ελληνισμό, γιατί αυτός υπάρχει 2000 χρόνια μετά και ΠΩΣ ο Χριστιανισμός εξακολουθεί να τον απειλεί; Σας παρακαλώ, μην τυφλώνεστε από το ψεύτικο φως του Διαφωτισμού και της Παγκοσμιοποίησης.

quote:
Ο Αντίχριστος υποτίθεται ότι προφητεύεται επί 18 αιώνες - όπως μας έδειξε ο φίλος μας - χωρίς ποτέ να λέγεται τπτ το συγκεκριμένο και φυσικά χωρίς ποτέ να έρχεται κανένας αντίχριστος. Είναι πλέον προφανές - μετά και από το φιάσκο με το 2012 - ότι όλα όσα λέγονταν ήταν μπούρδες και παραληρήματα. Όλοι εμείς είμαστε οι ζωντανές αποδείξεις για αυτό. Είναι απλά τα πράγματα. Έχουμε 2013 και ζούμε ακόμα, καμία Κωνσταντινούπολη δεν έχει ανακαταληφθεί από τους "Έλληνες" - στην πραγματικότητα Ανατολικορωμαίους - και βεβαίως δεν ήρθαν εξωγήινοι το 2011 υπό τους ήχους της - αμερικάνικης - "Μυθωδίας" να μας σώσουν

Όντως το 2012 ήταν ένα μεγάλο φιάσκο απο πολλές απόψεις,αλλά υπάρχει και το 2013!Μόνο με το τέλος και αυτής της χρονιάς,θα μπορούμε να λέμε οτι οι προφητείες περι εμφάνισης του Αντιχρίστου δεν έχουν ισχύ.....

03/03/2013, 19:39:02
quote:

quote:
Ο Αντίχριστος υποτίθεται ότι προφητεύεται επί 18 αιώνες - όπως μας έδειξε ο φίλος μας - χωρίς ποτέ να λέγεται τπτ το συγκεκριμένο και φυσικά χωρίς ποτέ να έρχεται κανένας αντίχριστος. Είναι πλέον προφανές - μετά και από το φιάσκο με το 2012 - ότι όλα όσα λέγονταν ήταν μπούρδες και παραληρήματα. Όλοι εμείς είμαστε οι ζωντανές αποδείξεις για αυτό. Είναι απλά τα πράγματα. Έχουμε 2013 και ζούμε ακόμα, καμία Κωνσταντινούπολη δεν έχει ανακαταληφθεί από τους "Έλληνες" - στην πραγματικότητα Ανατολικορωμαίους - και βεβαίως δεν ήρθαν εξωγήινοι το 2011 υπό τους ήχους της - αμερικάνικης - "Μυθωδίας" να μας σώσουν

Όντως το 2012 ήταν ένα μεγάλο φιάσκο απο πολλές απόψεις,αλλά υπάρχει και το 2013!Μόνο με το τέλος και αυτής της χρονιάς,θα μπορούμε να λέμε οτι οι προφητείες περι εμφάνισης του Αντιχρίστου δεν έχουν ισχύ.....

Τί είναι αυτά που λες τώρα; Ελπίζω να μην έχεις μασκαρευτεί ως Χριστιανός για να πλήξεις τον Χριστιανισμό.

Εάν είσαι αληθινός Χριστιανός και όχι αποκριάτικος μασκαράς, δεν κατανοείς ότι τέτοιες δηλώσεις γελοιοποιούν τον Χριστό στα μάτια των εχθρών του; Θα έχουν σκάσει στα γέλια οι νεοειδωλολάτρες, πίστεψέ με. Πες ότι θες, αλλά έχε και υπόψη σου τον αντίκτυπο που προκαλεί.

Οι έως τώρα εξελίξεις έχουν αποδείξει την αλήθεια της Γραφής. Δεν μας νοιάζουν τόσο τα νούμερα. Ο ΟΗΕ είναι ήδη εδώ και ανακοινώνει νέα διατάγματα περί θρησκειών, η παγκοσμιοποίηση προχωράει, ένας πόλεμος είναι προ των πυλών κτλ κτλ. και μπορεί κάλλιστα το 2014 να επαναληφθεί το μοτίβο του 1914 και να αρχίσει η Μεγάλη Θλίψη.

Όπως και να έχει, δεν μας νοιάζει...βλέπουμε που πάει το πράγμα και δεν θα κολλήσουμε στα νούμερα

nediBΜέλος
03/03/2013, 22:04:06
quote:

quote:

Εχει απολυτο δικιο ο Χριστος.Αυτος ηταν ο σκοπος σας απ΄'την αρχη.Να συνδιαστουν οι δικες ΒΛΑΚΕΙΕΣ με την δηθεν μη ισχυ των προφητειων.Σας χρησιμοποιησε μια χαρα ο εξω απο δω.Τελειωσατε.
Χριστο συμφωνω με τον ΟΗΕ οσο αναφορα το 4ο θηριο του πρ.Δανιηλ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ.
Η Αποκαλυψη περιγραφει άλλα γεγονοτα,αλλά ταυτοχρονα.Για να μπουν οι αδαεις στο πνευμα πρεπει να γινει πολυ σοβαρη προσεγγιση ολων των προφητειων.

321